- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pzstm
titán
válasz
arnikusz #27933 üzenetére
tegnap 4 MG5 is esett, LMG-s csapattárs örült is nagyon, az egyik szinte tökéletes talentekkel, sikerült belepörgetnie azt amit szeretett volna. Famas nagyon rángat alapból, stability moddal viszont elveszlik a plusz sebzés. Bár ez nem személyes tapasztalat, csapattárs mondta.
Én még sem egy nomád, sem egy predator négyes szettet nem igazán tudtam összerakni, annyira nem olyan és úgy esik ahogy az nekem kellene
-
-
TommyS_27
senior tag
-
TommyS_27
senior tag
válasz
arnikusz #27642 üzenetére
Egészen holnapig...
Nem lesz már csípőből szaladunk a malaccal lövöldözés
Damage to targets out of cover bonus has been slightly reduced for all LMGs of Gear Score 256
Hungry Hog: base damage reduced by 13%, to prevent a scaling overlap with the implementation of World Tier 5.
Hip fire now has stronger recoil than aiming down sights. The strength of this effect varies between weapon types.
-
-
-
Pacy
aktív tag
válasz
arnikusz #27171 üzenetére
Hali srácok! Tudni valamit a szerverek katasztrofális állapotáról? Folyton írna hogy csoport szerver nem elérhető, online offline lett a barát...Nekem írja hogy csoportban vagyunk kollégának nem is jelzi. Idegen játékosként rohangálok mellette. Halott az egész ahogy van...lassan egy hete.
-
-
sith7
félisten
válasz
arnikusz #26943 üzenetére
Elsőre leszedtük őket, amikor felmásztam hozzájuk, csak kicsit késve követtetek
... lehet meglepődtetek ... mondjuk ők is
, fekdütek is
A 2. alkalommal ott buktuk el, hogy kivártuk, amíg újratöltött a sárga ultijuk, és egyszerre támadtak, ott már hiába nyomtam el én is, végünk lettNe emészd magad , más is megfekszik, én is burultam, ez van
4 alpha, reckless, savage
4500 tűzerő
4200 szívósság,
35,5 % chc , MP5 -
-
RoMix85
aktív tag
válasz
arnikusz #26830 üzenetére
Tegnap este elkezdtük húzni a 2. karakteremet, aztán mondta yozsee nézzűnk be fő karival dz-be kicsit... Dz3 környékén láttunk rugókat, így arra vettük az irányt de mire odaértünk tovább áltak. Ha már ott voltunk kimentésnél, elkezdtük lőni a mobokat és dobta a disznót az egyik
aznap pont nem is gondoltam malaclesre és be is adta
Egyébként a disznónak változó az alapsebzése szinten belül, vagy az is fix mint a talentjei?
-
VTom
veterán
válasz
arnikusz #26778 üzenetére
Köszi az infót.
Ezt az egy hiányosságot éreztem egyábként a survival-ban, hogy találtam szekercét, baseball ütőt, de fegyverként használni nem lehet, ill. találtam tűzoltókabátot, de felvenni nem tudom a hideg ellen. Ezek apróságok, de életszagúbb lenne a játék, javítana az élményen szerintem. -
bombibmw
veterán
válasz
arnikusz #26774 üzenetére
Szívesen.
Nekem sajnos csak egy halál-pusztító-gonosz van, de akinek halál-brutál-fogékony, vagy ádáz, az darálni fog.
1050-re is fel lehet vinni a l/p-et.
Ugyan még mindíg kevesebb a sebzése az MP5-nél, de talán a mobok is gyorsabban lőhetőek le vele most.
Players biztosan ezt használja majd. -
TommyS_27
senior tag
válasz
arnikusz #26728 üzenetére
Szvsz csak DZ. Napi 500-600k össze lehet szedni dzben. Rugó öléssel mégtöbbet. Abból meg tudsz venni 10 ládát napi szinten. És legalább nem unalmas mint az UG. Közben esik a loot is, plusz a kis küldikért meg xp-ért is a láda. Na meg ott vannak a Dz ládák és a supply. Én így gearelődtem. Nem is voltam egy missionben sem mióta kijött az 1.4.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest