- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
arnikusz #39270 üzenetére
Ha elfogadjuk, hogy valaki valóban ennyire jól lő (bár akkor nem értem miért nem valami pro cs csapatban tolja épp) azt nem értem, hogy a bánatba nem tudták lelőni? Volt egy szitu, hogy álltak a bejárat előtt és egyszerre többen lőtték ő meg alig sérült. Ezt így mégis hogy?
-
qukesz
senior tag
válasz
arnikusz #39249 üzenetére
Sziasztok!
John wick egy érdekes tag.
És akkor még neki állt fejjebb mikor megkérdezi tőle valaki. Legszivesebben azt is megkérdeztem volna hogy miért kell csalni??!!!
Én voltam veled Arnikusz és ment a barát felkérés.
Hátha többet tudunk együtt lenni és jobban mozgunk.
Bár a sok deadeye miatt elég nehéz lefutni a manhunt -ot.
De tény és való hogy nem volt rossz.Rambo szettben voltál igaz?
-
-
válasz
arnikusz #39161 üzenetére
Jónak tűnik az alapsebzése.
Ha van hozzá megfelelő skulls mc (17%chd + 4600 mesterlövész sebzés) akkor érdemes lehet kipróbálni ahogy Sniper is írta,1 hit build-et. A fegyelmezett talent mindenképp maradjon. Mivel a krit sebzés a lényege,és legyen a lehető legnagyobb. Én Halálost vagy Brutálist pörgetnék az első helyre,ki kell próbálni melyikkel üt nagyobbat fejre a chd.
A "gond" az,hogy itt mindenképp fejre kell lőni,tehát a módosítók is azok legyenek.
-
Anonymus23
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
arnikusz #39154 üzenetére
Akkor már inkább az exo/arany,utolsó szegmensből 30%-kal nagyobb a heal,maszkra/térdvédőre/táskára skillpower,mellényen egzotik sebzéstűrés/skill haste (39% skill haste összesen). Alacsonyabb a szívósság mivel semmire nincs plusz életerő pörgetve de ha hozzáveszed a 3 itemen összesen ha lehet ~+44k életerő azt meg 1-2 lövéssel le is szedik.
-
RazoR
veterán
válasz
arnikusz #39098 üzenetére
Azért nem tesznek semmit a cheaterek ellen, mert nem tudnak! Az alapoknál van elcseszve a játék netkódja és rengeteg adatot amit szerveren kéne tárolni, kliens oldalon tárolnak és emiatt ilyen könnyű hozzá cheatet csinálni és emiatt nem tudnak kb semmit tenni ellene!
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #39091 üzenetére
De te is menekültél amikor ordította, hogy "Dzsiiiiháááááááádddd!"
Röhögtem, amikor odajött hozzánk és ott könyörgött, hogy segítsünk mert más ügynökök le akarják lőni
Ja, mondom, de az előbb meg láttam, hogy kinyírt vagy 2-3-t közülükAz oroszok jók voltak, 3 pajzsos meg egy negyedik belénk kötöttek, feküdt mind.
Egyébként ez a nem lövök és óvatosan menekülök jó álca, aki PvPzni akar, de nem azonnal lő, azok többnyire kezdők/casual playerek, és ha azt látják, hogy nem hőzöngsz, akkor legtöbbször betámadnak, aminek a vége, hogy 9/10 fekszenekHa nincsenek csalók, akkor tényleg jó fun lett a DZ. Így is vannak 4-es összeszokott csapatok, akik ellen 1v4, 2v4 szinte lehetetlen, de el szoktak fáradni, és egy kis kihagyást meg lehet torolni, 5-6 perc alatt 1 manhunt kill elég sokat hoz a konyhára
Egy dolgot utálok a DZ-ben, hogy mindig, amikor be akarod fejezni, akkor van, hogy dob egy fullos cuccost, amit csak ki kellene még menteni (főleg, amikor már egy ismert szerveren vagy, és tudod mire számíthatsz), és persze a CP felé megint esik pár cucc amit csak jó lenne kimenteni
, simán plusz egy óra
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #39089 üzenetére
Nem pajzsot használt ha jól láttam, hanem simán a cover-to-cover futás megszakítását.
De ilyenkor mindig azt kérdezem, hogy vajon ki, és hogyan jött erre rá? Bár az a rész pont olyan, ahol simán használják a covert (2 shotis, 2 ügynök + boss)De hogy engem mindig megtalálnak a palesztinok
-
persil
nagyúr
válasz
arnikusz #39065 üzenetére
Mp7-et a kis(sebb) tar miatt nem szeretem :S Pedig van egy egesz jo, egy normalis harmadik talentet kene ra porgetnem, lehet hetvegen adok neki egy eselyt
Bullfrogot viszont csak kepen lattamTervrajzom semmihez nincs kb :/ Akarhanyszor neztem a terminalban, sosem volt ertelmes blueprint :S Az mp7-hez sikerult megvenni, de mas hasznalhatot nem. Mashonnan meg nem lehet szerezni, azt jol tudom, ugye?
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #39018 üzenetére
Kezd visszaszippantani a DZ, bár ehhez hozzátartozik, hogy az elmúlt 4-5 napban egyetlen csíterrel sem találkoztam
Belém-belém kötöttek, volt oda-vissza minden, de pl tegnap is volt egy négyes orosz banda, azok mindig balhéztak, de adott esetben feküdtek is rendesen. -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #38966 üzenetére
Az agyam eldobnám ha tényleg ilyen időkorlátokat állítottak volna be, mert hogy eddig kb nulla logikát véltünk felfedezni ebben. Egyedül Sniper az aki kívül van ezen. Ez megint csak a ruszkiknak és a távol keletnek lenne jó, hogy ha a nálunk reggel 7-9 között lenne a jó loot, nehéz lenne értelmezni ezt a loot generálást.
De mondjuk én sem panaszkodhatok, mert pl a Predator szetten a legkisebb fő érték is 1268 ha jól rémlik, elég magas másodlagos HP és páncél értékekkel, de a többinél már hónapok óta nem esik igazán jobb cucc.
-
GAbre
veterán
válasz
arnikusz #38852 üzenetére
Nem nagyon szokott lenni jó loot hvt-nél.
Ha valakit érdekel kb a második fajta bug ami 6ből 3-4x előjött.
Itt a videoAmúgy azért ütögettem,mert volt,h ez a régi orosz módszer bevált,és végre lehetett használni laptopot.
-
-
Lefty
addikt
-
-
válasz
arnikusz #38675 üzenetére
Igen,ezt írtam.
Nem jó helyen vannak a talentek.Régóta tartogatom már ezt a bullfrog-ot,a tizenvalahányból ezt tartottam meg.
Azóta jött mellé még egy,illetve volt előtte még egy amit oda adtam VTomi-nak.
Anno csak dobáltuk kifelé a famas-t,most meg ....Az M4 nem a legjobb,de azért teszi a dolgát 26K sebzéssel.
Addig is ...
Idegállapotra ott a DE szettem.
Attól én megnyugszom,mások meg idegállapotba kerülnek.
1v1 az esetek nagy többségében nem én esek össze.DE szettről jut eszembe.
El vannak rakva a ládában dolgok,amiket most vettem észre.
És elég jó a stat rajtuk.
Át is dobálom hamar a másik karakterre,azon van a DE.#38678 Snip3r_HUN :
Van egy elég jó 10% sebzős maszkom is.
Most a ferro-t raktam be,annak is a jó a statja.#38680 VTom :
Középre forgattam egy halálost,mert ott volt vmi mihaszna talent.
Így a brutális ott marad,sajna.Én is szívesebben láttam volna az általad felsorolt talentek közül vmelyiket a brutális helyén.
-
válasz
arnikusz #38655 üzenetére
Akkor neked se sok minden maradt az exo ladakbol.
Igen azt hegesztettem.
Van meg egy vegso megoldas szett is, csak ossze kell szedni a ket karakterrol meg a ladabol.
Valamint van egy mesterlovesz szett a fejemben amit ki akarok majd probalni.
Az aug-od para xs ?
Nekem van egy baszo para xs, dead eye-hoz szoktam hasznalni, de majd tesztelem csapasmerovel is.
A navy mp5 is eleg jol adja. -
VTom
veterán
válasz
arnikusz #38618 üzenetére
Nekem is az lesz az első. 120% tárkapcsi.
A DZ-ről nem írtak? A pálinkára akkor fel lehet menni háulról is, és a DZ 2-es parkolóházas kimenekítéssel szembeni tetőnél is két kötél van már? Én ezekre lennék nagyon kíváncsi, meg hogy még miket változtattak, "to limit unfair encounters"
-
válasz
arnikusz #38601 üzenetére
Inkább nem részletezném milyen pszichikai következményei lehetnek az ilyen negatív lelki agyi behatásoknak.
De majd túl teszed magad rajta,nincs semmi baj.Én is gyűjtögettem az exo ládákat,a hetit sem nyitottam ki.
De legalább nem lehet benne ninjabike.Mondjuk én abból is elraktam párat,ki tudja mi lesz még belőle.
-
VTom
veterán
válasz
arnikusz #38595 üzenetére
Ez mind igaz, de ha úgy veszed, a megjelenés után több, mint egy évvel még mindig javítanak a játékon, beletesznek olyan dolgokat, amiket a userek kérnek, tehát akárhogy is nézzük, a játék támogatása ebből a szempontból példa értékű.
Persze a csalók ellen meg nem tesznek semmit, az meg kritikán aluli.
A loot tényleg szar, de nem is eshet mindig fullos cucc, mert akkor mindenki abban rohangálna, és unalmas lenne. Az 1.6-tal nagyon jól kiballanszírozták a szetteket, elég sokból lehet válogatni, ki lehet próbálni töbféle játékstílust, DPS, sniper, support, taktikus, pajzsos, mindegyikkel lehet eredményesen játszani.
Jól van ez így szerintem. így lehet belepakolni a hosszú játékórákat
-
VTom
veterán
válasz
arnikusz #38582 üzenetére
A szettekkel nincs baj. Mondjuk a seekert megnyirbálták, kíváncsi leszek a valóságban hogy fog ez érvényesülni.
A seeker égését medkittel hatástalanítani lehet, és nem lesz tántorgás sem robbanás után ha jól értem.A Predator buff viszont nem rémlik a notesból. Majd átolvasom még egyszer.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #38554 üzenetére
Egyszer lelöveted magad egy renegáttal, akkor az +30% sebzés összesen (fedezéken kívül, +a 10 perces időlimit alapján), ami nem olyan rossz, főleg ha amúgy a szett maga jó értékekkel rendelkezik. És ha még ezt stackeled különböző ultival+sebzésnöveléssel, akkor elég szép számok jöhetnek ki.
Már csak egy jó kis mellény kell, a többiből már dobott elég jót
Szombaton volt egy jó kör UG-ban 2 fullos Alpha térdvédőt meg egy fullos Banshee tokot dobott, amikor már nem kell ugyebár,
(#38558) Padre
LS-ben nem hallod a másik csapatot, így attól még dumálhattak, de nincs open voice chat. -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
arnikusz #38418 üzenetére
Akkor én vagyok a mázlista. Survival csak PVP. Csalóvel szerencsére még nem találkoztam. Egyszerűen túl hosszú ideig tart, így nem szánják rá az időt a Pistikék. Az elején egyszerűen fel kell mérni, hogy érdemes e leállni harcolni a másikkal, vagy lelépni. Ha kinyírod akkor azzal sokat nyersz, mert a környékbeli erőforrásokat te tudod leszüreteleni. Ha később nyírod ki, akkor begyüjtheted a cuccait. PvP nélkül olyan súlytalan az egész
DZ előtt nem szoktam összeállni senkivel. Odabent már előfordul a dolog. Az esetek többségében látni a szándékát, hogy mit akar a másik.
Az elején meg ha sikerül gyorsan fegyverhez jutni, akkor irány a helikopter roncs.... Igazi szüret. -
Anonymus23
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest