-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#35434496 #31358 üzenetére
Tök üres a DZ, 2 magányos mókamikivel találkoztam, szóra (golyóra) sem méltattak, pedig az egyikbe véletlenül beleeresztettem negyed tárat +1 supply drop kivételével az összesen lejárt a számláló
Jöhetne az 1.6 igazán már (nem mintha túl sok időm lenne mostanában játszani, de hátha visszatérnének az Owerwatch huszárai is a Divisionbe
).
-
micafighter
nagyúr
válasz
#35434496 #31126 üzenetére
Nem tudom eldönteni hogy komolyan irod vagy megsértődtél, részemről legit kérdés volt mert régebb óta játszol mint én, bár nem tudom mennyi időt tettél a játékba, nekem az elmult pár hét alatt sikerült 150+ órát amibe a rengeteg utána olvasás és YT videó ugye nincs benne, de tudom jól hogy sokan itt 1000 óra fölött vannak
-
micafighter
nagyúr
válasz
#35434496 #31115 üzenetére
Amugy miért használsz tactical scanner-t? Látom hogy TommyS-nál Scrambler van, de szerintem inkább legyen 2 scrambler, legalábbis a scrambler kisebb CD-je, az hogy elrejt, meg az hogy semlegesiti az ellenséges pulse CHC és CHD-jét az többet ér szvsz, mint a pár %-al több CHD a tacticalon
-
válasz
#35434496 #29799 üzenetére
Na majd akkor megnézem a frissebbel, csak az utóbbi pár hónapban voltak problémák az nv driverekkel így inkább már várni szoktam pár hetet mielőtt felrakok egy újabbat, hogy kiderüljenek a hibák.
@29800: Sajnos az nem annyira VGA specifikus hiba hanem inkább általános grafikai bug (nálam is jelen van már régóta) amit még mindig nem javítottak ki.
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #29522 üzenetére
Vegitossj7 köszönöm az infókat.
Players -report ment ( vagy felesleges),azért amit kilép egy időben fekszik is a Játékos.
Egyébként azt észrevettétek, hogy az elmúlt 2 SOTG abszolúte nulla volt semmi érdemleges infó.
DZ csalóknál a gyerekhangúak eltűntek?
Csak azért kérdezem, mert a többi részen ahol randomokkal összefutok ott érezhetően nőtt az életkor átlag. -
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #29099 üzenetére
Survivalban másként nem is lehet csak párhuzamosan haladva porszívózni mindent.
Az elejét tényleg meg kell nyomni 20-30 perc között beérni a DZ-be.
Lila fegyver/ szűrö legyen ekkora.
Bent rögtön Divtech, mind a négyen menjetek oda a csapatból bármelyik tag vírus ládájához, akkor kap mindenki divtechet.
Artu-gyolyó nekem szimpatikusabb mint a Turret, mert azt hackelni tudja a Hunter.Ami még fontos a folyamatosan evés, ivás, gyógyszer bevitel akkor kihúzhatod az időt a DZ-ben és több ládát be tudsz gyűjteni.
Még egy a szerencse faktor, ha nem rakja egy helyre a játékosok többségét akkor simán kifosztod a Heli crasht meg két nevezetes pontot, míg beérsz a DZ-be és nem távolodni, hanem közeledni kell a DZ bejárat felé.
Vírus megszerzése nem megy mindenkinek sajna, mert nálam tegnap is DZ6 Churchhez rakta be.
DZ-ben arany alkatrészek vannak a kis táskákban is.
Mindenkinek eredményes Survival gyűjtögetést.
Akinek már sikerült Urban MDR-t kapni kérem ossza meg a benyomásait.
-
sith7
félisten
válasz
#35434496 #28993 üzenetére
Hüle
Garsza
Ha nem is azonnal, de szerintem itt ha valaki kért segítséget, az kapott is ... akár itt, akár privátbanszerk.
Synaptic
Én lvl 30 alatt nem mentem DZ - be, de ott is csak akkor amikor már minden cuccom legalább gold volt, 1-2 set - tel, és nem egyedül mentem be. -
RazoR
veterán
válasz
#35434496 #28796 üzenetére
Tegnap Tomival is volt pár érdekes szitu. DZ 2 tetőn várjuk, hogy lejárjon erre hátulról a gyerek engem kb. 3 golyóval, Tomit kb. 5-el fektet meg. Utána összfuottunk vele az utcán és úgy közlekedett, hogy egy lépésre kb 5m-t ugrott előre majd hirtelen fent volt DZ 5-ben kb. Volt ott teleport, aim, rpm, minden ami kell.
Aztán szétlőttük.
-
TommyS_27
senior tag
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
#35434496 #28652 üzenetére
Hát így 9 hónap után egyre bizonytalanabb vagyok.
Gyakran gondolok a Magányos csillag szettre, hogy az milyen jó is lenne.Egyébként kedves újonc Játékostársak, csak egy jó tanács megfogadjátok vagy sem rajtatok áll.
Olvassatok vissza a fórumon minimum 1.5 megjelenéséig.A régebben játszók is folyamatosan változtatnak, pörgetnek.
Én tegnap mikor végeztem leszedtem minden módot és ma újra felöltöztetem a karaktert és csak utána megyek bezsebelni mind a 4-el az SP supply-t.Összefoglaló nem csak dísz tessenek azt is tanulmányozni, mert azért azt csinálni/karbantartani sem piskóta- és pl. aki csinálja a játékidejét áldozza rá.
Szívesen segítünk, de minimális info/ kialakult játékstílus nélkül nem fog menni.
-
Kopasz112
csendes újonc
válasz
#35434496 #28523 üzenetére
Ezen mellényel kapcsolatban egy kis infó.
Egyenlőre Bug-os és nem működik. Első felvétel alkalmával minden szép és jó, adja a rajta lévő adottságokat úgy ahogyan kell, de csak egy ideig. Tartós használat esetén nem működik. Folyamatosan cserélgetni kell egy másik mellényre majd vissza, hogy működjön. Tegnap ketten is teszteltük és mindkettőnknél ugyan azt a hibát mutatta.....
A szívósságot lehet a leghamarabb tesztelni és megnézni. Pontosan most nem tudom, hogy a +páncél bónusznak 1 vagy 2 képzettség feltöltődésekor kellene működni-e, de az biztos, hogy szívósságot nem emel hosszabb használat során. Ennek okán valószínűsíthető, hogy a többi tulajdonsága sem működik csak ha cserélgetitek a mellényt.
Itt kérném is, hogy akinek van már ilyen mellénye és ki tudja próbálni az tegyen vele egy próbakört és időről időre nézze meg a statját, hogy hozza-e ezt a hibát.
-
törölt tag
-
Anonymus23
veterán
válasz
#35434496 #28042 üzenetére
Pontosan.
Egy csapatban voltunk? Kicsi a világ, hát még a DZ
Engem lelőtt azt tudom, én voltam az első, ott mondom neki, hogy te hülye ne lőj, meg a többiek is mondták neki, mert senki sem lőtt vissza, mivel először azt hittük, hogy benézte, de aztán hallottuk, hogy ott ordibál...
El is tűnt azonnal, igazi gyík.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Eladó Harman Kardon 2.1 BDS270 házimozi rendszer
- Ledger Nano S kripto cold wallet (2db van)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest