- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hm. Finom kis pontossag talent. Mikyen szepen megdobja a dps-t. Komolyan lassan nem kepernyokep kell a karakterrol, hanem egy loteri foto, mert dps semmit nem er.
Tegnap srac mondta akivel mentem, hogy 250e a dps az m1a-n. Es mondom mekkorat critel fejre? Jon a valasz hogy 700-800... Mondom az igen...
akkor en maradok a 150e dpses m1amnal
Discordon beszelgettunk reggel, hogy a kinek hogy viszonyul a dps ertek a sebzesehez. Es 260-270e Dpshez sok embernek 100e alatti crites sebzes van loteren az augjabol. Nagyon nagy a szoras...
Probald ki amit Brownage irt. Jobb a 3+3 mint ez
-
Brownage
tag
Igen, írtuk már páran, hogy mindenképp szükséges a 2final measure és további védelem, de mindenki csak legyint rá, hogy nem kell védelem, felesleges, dps legyen azt kész
Ezzel a builddel sztem csak annyi baj van, hogy akkor már simán lehetnél erősebb is.
Most ugye kapsz striker miatt 20% extra sebzést
Sentry miatt 30%headshot sebzést
Final measure ad 50% exotic resilience-t.Namost a strikerrel +2 slotot áldozol fel és kb ugyanannyi +sebzést kapsz, mintha 3 sentry-t használnál.
Igaz, valóban nem teljesen így van, hisz a 3-as sentry az nem 20%armor, hanem 20% elite sebzést ad, de alapvetően a sárga, elit ellenfelekkel szokott gond lenni. A lilák elég könnyen halnak.szóval 3 sentry + 3 final measure-el, ugyanazt a 20% sebzést megkapod(bár csak a sárgák ellen, a lilákkal szemben nem)
ugyanakkor a +1 final measure ad további +15% protection from elites-et ami nagyon sokat ér a fegyverlövésekkel szemben. jobban túléled a shotisokat, meg mindent. challenge mode-ra pl ahol csak sárgák vannak, egyértelműen jobb, ha dz-zel és vegyesen ölsz akkor esetleg nem, de sztem ott se a lilák okoznak gondot. -
Leven hogy a falcon elott nem tudtal ertelmes felszerelest szerezni, nem csodalom. Ide meg mar fullos, kimaxolt karakterrel lehetett jonni. Falcon challenget soloztak. Ezt megnezem, mikor fogjak. 3 oldalrol jon az isteni aldas + a helikopter...
Falcont meg mindenki a pitbe, elbujva, fosva a shotisoktol...
Itt nincs hova bujni, s nincs olyan, hogy nem jon ellenseg, mint a falconba. Folyamatosan jonnek
En nagyon kivancsi vagyok mar ra, de balfaszek megint eltoltak valamit.
-
Brownage
tag
Most egy 4 fős csapatról beszélünk. Nyilván nem szólóban megyek így
Majd clear sky challenge-n tesztelem. Teljesen logikus dolog az, hogy egy 4 fős csapatból egy ember jobban bírja a lövéseket. 4 rogue nem tudott leölni, mikor így voltam. az pedig nagyon sokat ér, ha pl pvp-ben 4v4 esetén a nagy sticky bombokat lövöldözve ők viszont nem tudnak visszasebezni. Mert azért 250k-s sticky-ket lövöldözve megérzi az ellenség. Így amíg én zavarom őket, meg sticky bombázom, addig rám figyelnek, engem lőnek, többiek meg lőnek hátulról. szerintem egyáltalán nem felesleges pvp-ben a minél nagyobb túlélés. ráadásul falcon lostban is. mi a tendencia?jajaj jönnek a shotisok, egy ember a földön, két ember a földön, ultit nyomsz, azt valahogy lemegy. Így meg 4 ember él, nincs senki a földön és ugyanúgy 3 ember lövi, mintha az elején az első ember rögtön meghalt volna
Csak közben tudok healelni, nem pedig a földön fekve reménykedek, hogy a maradék egy életben maradt ember meg tudja-e ölni a maradék egy shotgunost és a tapasztalat eddig az volt, hogy inkább nem
-
Anonymus23
veterán
"Oszt? Ügyes vagy.."
Továbbra is állítom, hogy minden előzetes infó ellenére a shotisok nem lettek nerfelve challengen.
170k-ról 220 környékére felment közben a szívósság, 55-ről 65-re az armor, de továbbra is 1 shotolnak, azaz feltöltött heal állapotról lentről pl s targoncától fellő, és azonnal fekszek... Ilyen se sűrűn volt előtte. -
Snip3r_HUN
addikt
208 GS-en toporgok már ~egy hónapja és nem zavar. A csapásmérő kesztyűm még mindig csak 191-es,és talán egy db 240-es item van amit használok. Alapból nem jött be a falcon ezért nem is erőltettem,inkább csak DZ. Attól még hogy valaki 220 gs feletti futkozik még nem jelenti azt használni is tudja normálisan.
-
ForRedGlory
félisten
Aki elhagyta a jatekot, az biztos nem banja, hanem kevesebb osz hajszala van
Ket hete kb en sem nyultam hozza. Unom, hogy mindig lelonek es semmi elvezet nincs mar az eszetlen lootolasba, mivel nem erezni, hogy meg fog terulni.
Ott van az a legutobbi 204-es Vector tervrajz is. Sok csori gondolom tolta ezerrel es megvette kozel 300.000 pxc-ert, aztan a kovetkezo frissites utan minden sarkon az fog potyogni.
Kiegyensulyozatlan szar. Kb 300+ ora utan untam meg, pedig ertelmes tartalommal siman eltoltenek benne akar 1000 orat is.
-
kovimester
aktív tag
Szia.
Nem.minden esetben van igy. 1 hét után tegnap felmentem utomivan tolni kicsit és az a hangulat se volt meg a játék iránt a dz kész káosz mindenki rigó túl gs-elt emberek stb. Komolyan bementünk és még AI se volt a pályán (mob bot) 15 percig bolyongtunk azt semmi. Azután 2 kimentés és jöttek az 1hit/kill emberek 6 an voltak manhuntba...mind 220min gs es.
Lehet hogy jönn a 1.2 de szerintem már későn. A pve dolgok jók lesznek az insurence is jó lesz de már nincs értelme farmolni mert a nagyonhoz akiknek 2 millasit credit meg anyutol kapot karacsonyi belyglivel leet kötött melény van semmit nem lehet kezdeni.Biztos vagyok benne hogy egyszer kétszer félnézek még de csak azértmert nincs másik jó játék, de az biztosra veszem hogy aki ps4en tolta egy a játékot már kukába hanyta mert jötta uncharted pl...
-
LÁZ
addikt
na az elég vicces lenne
...itt is jelezték páran
ps. akkor addig megyek vissza a kőkorszakba
-
Anonymus23
veterán
Azért a falon át lövést, és amikor a 4-es csapat egyszerre hullik, illetve látom az infót, hogy IlIlILIlILILI megölt 8 playert egyszerre, akkor azért csak felmerül bennem, hogy talán nem akkora pro mint amilyennek tűnik.
Én nem tudom, hogy milyen csítek vannak, milyen beállítási lehetőségekkel, mert soha még csak utána sem néztem. A pszichológiáját értem, anno sokkal próbáltunk beszélni, megérteni (Swat4, clanbase ladder stb.), aztán rájöttem, hogy a legtöbbnek pszichológusra vagy gyógyszerre lenne szüksége, nem rám, vagy leginkább arra, hogy normális szülei legyenek, akik normális morális értékekre nevelik, mert 2 hét eltiltás ezeken nem segít, permaban, az igen.
Talán amikor már a 3-4. accountot veszik meg neki a szülei, akkor talán már rákérdeznek, hogy mégis miért van ez kicsi kis fiam.
Nem is értem miért kérdés ez, amikor mindenki leokézta, hogy igen elolvasta és elfogadja a feltételeket, akkor már azonnal ott benne kellene lenni, hogy ha csalok, akkor ban.Engem sokkal inkább az érdekelne, hogy miért ekkora hatalmas dolog ennek a kivédése, amikor előre lehetett tudni, hogy online játék, lesznek csírák, akik eleve csíttel tudnak bármit is elérni, akkor miért nem lehetett már előre átgondolva ezt a védelmet beletervezni és beletenni.
Én az UBI-t venném elő, de erre megint nem jó ez a fórum, mert hiába írok nekik, semmi válasz.
Én pl jelentettem csítert, és ezzel együtt kérdeztem, hogy miért nem csinál semmit sem az Ubisoft, illet mit tesz ezután. Választ nem kaptam, szarnak ezek a fejünkre.Ettől függetlenül maga a játék jó, ami leginkább rossz benne az meg a sok gyökér felhasználóból ered leginkább, a többivel együtt lehet élni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest