- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
myckey #32753 üzenetére
Tervrajzok:
Ezeket mindenképp érdemes beszerezni ha még nincsenek meg:
Extended Magazine 34
Small Grip - Red 34Plusz még ezeket is érdemes megvenni szerintem mert szinte mindegyik mellény meg maszk talent használható, sokkal könnyebb belőle jót craftolni mint pl kesztyüből.
Stamina Mask 256
Firearms Chest 256Többi cucc:
LVOA-C - Wolves Den
C79 Scope (3.4x) - Special Equipment Vendor
VX-1 scope (12x) - The Crypt
Extended Magazine - DZ 05 -> a legjobb kombináció csak a tárkapacitás lehetne több, ha nincs még ilyen tárad amin a másodlagos RoF és CHC akkor ezt érdemes beszerezni, vagy a tervrajzból próbálsz craftolni jobbat.
Ezeket érdemes megnézni hogy van-e jobb, ha nincs akkor ezek jó vételek
-
válasz
myckey #32733 üzenetére
Egyelőre nem igazán. Túl alacsony a sebzése ahhoz képest, hogy egyfajta félautomata sniper ami valójában egy assault rifle (nincs headshot bonus dmg, csak armor) és e mellé még a visszarúgása is elég jelentős. 1.6-ban majd kap egy jelentős buffot.
Ha van hozzáférésed a PTS-hez akkor menj be és nyiss ki egy halom exotic cache-t (jelenleg ingyen árulja lent a terminálban a vendor őket) amiből szerezhetsz és kipróbálhatod. Nekem pl. a PTS-en alig 3800 firearms-szal az egyik példány alapsebzése több mint 39k míg az éles szerveren ugyan ez 29k picivel több mint 5100 firearms-szal, ráadásul a visszarúgása is sokkal kisebbnek tűnik, de mivel csak fél-automata ezért biztosan nem fogod elsődlegesként használni különben ínhüvely-gyulladást kapsz pár óra játék után. -
bunfi
őstag
válasz
myckey #32591 üzenetére
Konkrétan egyhitelt mindent Challenging nehézségen... Mondjuk nagyobb bónuszt is csinálhatott volna, ha hátrébb áll, mert akkor onnan jönnek egyszerre és gyorsabban, ahol megállt és rákönyökölt a bal gombra.
Ez pvpben is elég mókás lenne, lövöd a mobokat és utána egyhitesz egy négyes csapatot, aki épp odaért belelőni a bossba egyet. Nem szeretnék ilyet megtapasztalni...
-
-
arnikusz
veterán
válasz
myckey #32413 üzenetére
A jelenlegi karakteredet képezi le egy adott állapotban ( gondolom a legutolsó uplay mentéskorit)
Azzal mész be és az esett dolgokkal cseréled.
A PTS-en megszerzett dolgok csak ott használhatóak, vissza a normál Divisionba nem hozhatóak át.
Illetve korábbi PTS-en hetente volt változás.
Nincs kihatással az ottani tevékenységed az élő szerverre.Most max hétvégén ha elveszik a kedvem a sima DZ-től kipróbálom, de van video fent bőven, inkább nevesített fegyvereket és Reclaimert építek.
-
ceripapa
aktív tag
válasz
myckey #32413 üzenetére
Volt egy copy a server indulás előtt iestén ,így áttették azokat a karikat amik most megvannak, lehet újjat is indítani akkor 30-s szinten kezd és kapsz 40 ládát ,amibe van 15 set láda, 5 fegyver , 5 sima , 10 alapanyag meg 5 extra emiből eshet exotic wweapon.
Az ottani addatok a pts leálásakor nem mentődnek sehova. -
arnikusz
veterán
válasz
myckey #32409 üzenetére
Jól írja, még február 28 messze van.
A végleges 1.6-ig ha akarnak még változtathatnak rajta és itt az akranak-e a kérdés.Ha már megvan az SP ki kell használni én mind a 4 altot ki fogom hozni 100%-ra- most a DZszintekkel állok csehül.
Wildlands- lehet előrendeltem- de azért ott is lesznek kezdeti szépségek az biztos.
Life a Hunter csalóval hetfűn futottunk össze.
Annyi még, hogy tegnap egy szerverváltással megoldódott a dolog.
Ma estét megint érdeklődve várom, de azt a szemét Malacot (Hungry Hog), meg Tommy Gun csak nem akarja adni. -
válasz
myckey #32233 üzenetére
kikapcsoltam az overlayt müxik , szerintem mókás , hogy ,ha tudnak a problémáról mert ezek szerint tudnak ubisofték akkor miért nem tiltják le az overlayt vagy írják kis infocskába ahogy minden szar beállításhoz van , hogy te marha, ha akarod használni tiltsd le az overlayt... hm.. érdekes
-
válasz
myckey #32231 üzenetére
folyamatosan alt tabozok és ki dob random , de nem csak engem 3 barátommal játszom egyiknek 290 non x ,, másiknak 1060 ... de hogy ne legyek egyedül a problémámmal divison fóruma tele van ua ezzel... az a tanács kapcsoljak ki minden, overlay cuccot steam uplay stb.. hát megnézem úgy kíváncsi vagyok, ránézek megoldja e
-
micafighter
nagyúr
válasz
myckey #32041 üzenetére
Sajnos komoly: [link]
Sőt igy mégegyszer elolvasva az eredeti szöveg mégnagyobb BS mint amit én irtam ide magyarul..
De a lényeg kb ugyanaz.
,,
01.19.2017 06:00PM
...
Cheating
With the announcement Last Stand as organized PVP, we’ve seen a lot of discussions surrounding cheating. As we’ve previously mentioned, we are purposely vague on what measure we take to combat them in order to provide as little information to those who are making these cheating tools. Rest assured that we continue to improve and work on creating a more fair experience for everyone. If you want to know how you can make us aware of a potential cheater, please check this thread." -
SkyS1gn
félisten
válasz
myckey #32006 üzenetére
Úú baazd azokat nemlehet majd legyilkolni
Tuti pólóban fognak rohangálni -20ban és a főhadiszálláson így fognak táncolni
2:24-től a Neves Boss -
TommyS_27
senior tag
-
TTomax
félisten
válasz
myckey #31465 üzenetére
Nincs ott 10-20fps,dx11 alatt is kb ugyanoda tudod hangolni,csak tudni kell melyik GW effekteket kell lekapcsolni amik amugy is ki vannak a DX12ben...
Szerk: Igen azért is irtam az még türhetö, használtam magam is. Sötét helyen volt egy kis gond vele.(#31464) LaciCRM
Persze,hogy látod a videóban hiszen azt is a montirod teszi olyanná amilyen.Félre ne érts,nem kritizálni akarlak,nekem is volt olyan monitorom (BenQ 120Hz) ami jó volt meg gyors is,csak a szinek nem éppen ott voltak ahol lenniük kellett volna,és nem értettem más miért nem találja jónak ami nekem tetszik.Állitsd be nyugodtan ugy ahogy neked tetszik,és kényelmes.Csak az számit semmi más.
-
-
TTomax
félisten
válasz
myckey #31449 üzenetére
Mindkettö SweetFX 2.0preset, tehát kell hozzá egy müködö sweetfx 2.0 [link],majd a configot át kell irni,vagy bemásolni.Mostanában inkább a ReShade megy,sokkal szebb és egyszerübb.Egyébként sweetfx 1.5ig gyönyörüen lehetett RadeonProból is configolni.
Szerk: Az az ultimate divison egy tulszaturált valami,nekem tul sok.Ha innen [link] valami megtetszik akkor linkeljétek,leirom hogy kell felrakni.
-
HKorn
veterán
válasz
myckey #31165 üzenetére
Odáig még nem jutotta mel, de kiváncsian várom
mondjuk ha időre kell csinálni dolgokat, azt annyira nem csipázom..
Amúgy amit legjobban hiányolok belőle, az a lopakodás lehetősége, annyiszor volt olyan eset, hogy fedezék mögött bújkálva simán ellenfél mögé kerültem (nem DZ-ben), jó lett volna leütni, de bele kellett lőnöm.
-
micafighter
nagyúr
válasz
myckey #31142 üzenetére
Ha már majdnem maxos a cuccod mint Snipernek akkor már nem éri meg ládákat venni, nagyon kevés az esélye hogy jobb cucc essen annál ami van mert ami van az annyira jó, és pl egy jobb fegyvertokkal +5-10 tüzfegyver pl nem sokat érne már pluszban.
Ugyhogy gondolom gyűjti a pénzt ahogy én is, azért hogy minél több ládát lehessen nyitni ha kijött az új patch. Az új patchel jöhetnek új cuccok, lehet emelkedik a gear score, és minél több ládát tudsz nyitni a patch megjelenésekor, annál hamarabb meglesznek az új cuccok.
Anonymus23: köszi
-
malystryx
senior tag
-
malystryx
senior tag
-
BullKoxa
őstag
válasz
myckey #30722 üzenetére
Kösz fiúk! De valahol máshol lesz a baj, szerintem! mert a GTAV is kidobál, exe hibával mintha nem lenne eredeti, pedig az. Nem tudom mi okozta. De elkap az ideg és újra teszem a pc-t aztán ha utána is rosszak a játékok a Vga-t kipróbáltatom másik gépben. Azaz már el is kapott, Format C lesz az a biztos!
-
bozont
veterán
válasz
myckey #30538 üzenetére
Szerintem nem, de ha steamről indítod akkor kellene hozzá a uplay mindenképpen. Úgy meg nincs is értelme steam-en keresztül telepíteni/futtatni.
Mindenesetre én behúztam a Gold edition-t, bozont00 néven vagyok uplayen. Az ingyenes hétvége alatt 10-es szintig jutottam, gondolom megmaradt minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Napirajz könyv
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest