- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53697 üzenetére
Láda vásárlás már done, vagy 300 ládanyitás abból ment, de már nem izgat, csak kipróbáltam sikerült-e benne lenni a havi első 100-ban. Achizás terén 5245 az állás, de már nem ingerel, így, hogy nem jár érte semmi.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #53680 üzenetére
Az, hogy a barátaid nem tudják megszámolni az "I"-ket az már ne az én bajom legyen
Én ugyanebben a cipőben jártam csak mert DmB... Volt hogy a voip be se volt kapcsolva de Én voltam a legnagyobb szarházi mert a többiek nyomták a shittalkot. Szokj hozzá ha ilyen a csapatod
Vagy amikor löttük a nagy szájú magyarokat és szegény Gulya (aki sose beszélt csúnyán) meg is kapta amikor kijöttek CP-ról, hogy: "Gulyás gci mi a k anyádért ugatsz..."
Az mondjuk más kérdés, hogy miért is voltam leszarozva olyanok által akik ugyanazt csinálják csak arról ugye nincs felvétel.
Elöbb utóbb kibújik a szög a zsákból ugyebár...
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #53676 üzenetére
Nincs problem, csak ne akard már úgy beállitani a D3-at, hogy mekkora nagy skill kell hozzá, főleg 3-4-el egy csapatban
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #53672 üzenetére
Nem is gondoltuk, mivel ahhoz szetthez intelligencia kell, hogy jól tudj benne játszani.
Annyi mint a nomádhoz
-
GAbre
veterán
válasz
Anonymus23 #53667 üzenetére
Igen,ezt mondom,hogy azt mondták,amit első hszben írtam.
Már rendeltem tőlük korábban.Pont a division 1-et ismerősnek,és nem volt gond vele.
Csak gondoltam kérdezem,hogy mennyire általános,hogy semmi preorder bónuszt nem adnak. -
GAbre
veterán
válasz
Anonymus23 #53662 üzenetére
cdkeyen-en rendeltem.
Ott nem vagyok topicba fenn. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53634 üzenetére
Mán minek, totäl felesleges.
-
csiak
tag
válasz
Anonymus23 #53626 üzenetére
"Hofi után szabadon: Én nem találom a helyem ebbe' a piacorientált világba'..."
Majd a DIV2 megold minden ilyen szitut, és újra kinyílik a világ előttünk!!!
(vagy nem)
-
GAbre
veterán
válasz
Anonymus23 #53623 üzenetére
Igen még anno én is így tudtam.Gondoltam,h nincs,de azért bedobtam kérdést.
Köszi -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53619 üzenetére
A mobok már most is veszettek a lag miatt tegnap a Palota takarítása közben úgy szétcsaptak Nomádban, hogy csak pislogtam- D3-ra kellett váltani.Még a héten bejárogatok a DZ 7-9-be a havi listát csinálgatom szórakozásképp 30 percecskét, meg lenézek lenti 1-5- ig ha látom, hogy nem csalók rigolettoznak.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Anonymus23 #53602 üzenetére
A D3 meg van rágyúrok a nomádra, és a ragadozóra. Ki lesz este?
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #53597 üzenetére
Mondta hogy először a kék kabátost fogjuk lelőni, mert az a végső aztán sorba jön a többi.
Meg akarta magyarázni hogy egy support build most megöli a DPS karaktert.
Ami valahol igaz is de nem azért van mert olyan jó szett, hanem mert gyenge lett a striker.
Ragadozó nem noob szett??!! -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #53597 üzenetére
M8. tagok nagyon bírták.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53579 üzenetére
De ládából már nem ad emoteot- tegnap kb. 60-at nyitottam és egy emote sem volt.
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #53562 üzenetére
feltűnt nekem is, egyberakták összeset szerintem...kezdődik az átállás
Kellet a hely a Beta szervereknek
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53562 üzenetére
Összegórták egybe, a vég kezdete.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53557 üzenetére
Szerkesztett- elküldtem.
-
csiak
tag
válasz
Anonymus23 #53547 üzenetére
AIM bot-os pvp-ben
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53553 üzenetére
Szerepelnek ennek az ügyes csaló GeneraLSmoker videójában.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #53551 üzenetére
Este igen pedig ott már hárman voltunk.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #53545 üzenetére
Sok X.O csitert instant ban mondom instant ban a csába.
-
csiak
tag
válasz
Anonymus23 #53527 üzenetére
Mondjátok már el nekem, hogy ebben a "játékformában" mi az élvezet???
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #53528 üzenetére
EZ
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #53522 üzenetére
Jó pap holtig tanul
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53524 üzenetére
Tegnap összefutottam egy 2 Striker- 1- D3 ügyes csapattal, na ezek közül a D3-as swax is csalt szépen, olyan sebzése volt, hogy a nomádot se perc alatt összecsukta. D3-ban sikerült leütni miután lettünk 5-en, na utána már nem D3-al jött és instant szedtek mindenkit.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #53522 üzenetére
Melyik szettre hajtasz?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #53520 üzenetére
Terminálnál meg camp clintonban is van a vendornál classified láda ami garantáltan egy classifiedot ad. Legjobb persze global event ha egy bizonyos szetre hajtasz. Második legjobb open world boss farmolás, illetve néha a field proficiency ládákból is eshet, mint extra jutalon. Küldik alig dobnak, alapból csak legendaryn eshet classified de ott is ritka.
-
XeeN
senior tag
válasz
Anonymus23 #53511 üzenetére
Telitalálat!
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Anonymus23 #53493 üzenetére
(#53494) arnikusz
Mindkettőtöknek köszönöm a választ, Tegnapelőtt játszottam 40 percet túlélésben, viszont ugyanúgy 0-t írt majd kipróbálom megint, hátha így majd összeadódik.
A bravúros így már menni fog.
A craftolást meg majd megkeresem. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53476 üzenetére
Akkor eddig és ne tovább.
De ez az Avatar nem illik egy ilyen Agenthez. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53474 üzenetére
Estve találkoztam ilyen 400, 555, 425, bandäval, mindegyik az új shildes felvarróban pompázott és a szokásos lelőhetetlen strikeres cheaterek egyike, bevette magát DZ1 metroban és esze ágában sem volt, hogy leadja az 5-ös manhuntot.
-
Nagus
senior tag
válasz
Anonymus23 #53467 üzenetére
Hello, ha még megvan a heel akkor elfogadnám mivel csak ez hiányzik. Írtam privátot.
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #53455 üzenetére
Holnap már remélem leszek.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53434 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53422 üzenetére
A xixoiceteam csapatot magukra értettem.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #53413 üzenetére
Ó...., hogy szakadna meg a menet rajtatok!
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53370 üzenetére
Szép játék, ilyenkor öröm bemenni.
Ma összefutottam egy 1900 pontos Striker halhatatlan csalóval valami bot volt a neve vége, kb. 6-an löttük míg le tudtam ütni. Írom neki report cheater és még bizonygatja ő nem csaló.
Érdekes, hogy a legtöbb csalóval továbbra is Strikerben találkozom.
Nektek mi a tapasztalatok. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Anonymus23 #53360 üzenetére
Ugyanaz, mint itt, de nyugi, én éjjel voltam a DZ-ben, akkor minden normális ember már alszik, szóval nem engem lőttél le
-
polli
újonc
válasz
Anonymus23 #53368 üzenetére
Steam-en vettem és össze is van kötve uplay-el.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53363 üzenetére
Én is rossz voltam, de a DZ már csak ilyen
Kérdés valaki játszik kontrollerel PC-n és milyennel.
Köszönöm
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #53363 üzenetére
Te aljas EZ.....
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #53360 üzenetére
IlIlIlIIlIII
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #53338 üzenetére
Visszamennyé!
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53338 üzenetére
Óriási lagg és cheaterek mindenhol. Viszont supplyból kiesett egy jó Nomád kesztyű csak géppityu sebzést kellett rápörgetni.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53332 üzenetére
Most épp Khatu hallhatatlan Strikeressel akadtam össze, de Don Marco se tiszta.
p3l9uph- Final Measure a 4., de már többször kitárgyaltuk Widdz gyereket ügyes csaló és kész.
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #53332 üzenetére
Én konkrétan úgy estem össze hogy mintha páncél se lenne.
Szar alak az összes ilyen faszfej. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53329 üzenetére
A kék pisztoly tôltő talentjei jobban hasznosul nak, harc közben, mint az érd el alcsony életerőt a képzettségek feltôltődésért adottság használata?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Anonymus23 #53304 üzenetére
Köszi, amilyen tempóban haladok, lehet, kifutnék az akciós időszakból, mire elérem a lvl30-at (most vagyok 8 vagy 9), úgyhogy szerintem bezsákolom az SP-t (van 100 Uplay pontom is, szóval csak 8 euró lesz így)
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Anonymus23 #53302 üzenetére
Rendben, köszi
Még egy gyors: a Season Pass-t vagy a három kiegészítőt külön érdemes már most így az "elején" megvenni, ha fullon végig szeretném tolni a single playert vagy addig úgysem tudok velük játszani, amíg nem végeztem a kampánnyal?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53299 üzenetére
Hát ha nem jösztök.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53294 üzenetére
Megint hordával bírkóztatok.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #53289 üzenetére
Mizolkánál az a "skill", hogy be van makrozva az egér+bill. 🤣😂 Tiszta óvoda az a pali komolyan mondom nevetséges.
-
kiserik
senior tag
válasz
Anonymus23 #53257 üzenetére
A legfontosabb, hogy mi van a haveroknak esetleg. Következő az exkluzív címek. Online játékoknál érdekes még, hogy PS-en nagyobb a játékos bázis. Én PS mellett döntöttem (slim) és nem bántam meg. RDR2 alatt sem éreztem, hogy gyenge lenne.
-
chris0000
őstag
válasz
PS4-et...mert én is megvettem pont ma egy hónapja és még ki se bontottam annyi időm volt rá...
mondom majd jól kipróbálom az RDR2-őt meg a GOW..GTS..stb..
egyébként jobbak a húzó címek PS4-en szerintem ha ezeket a címeket tolnád...jövőre TLOU2..Days Gone..
én konkrétan az előző PS4-emet csak a LastofUs-ért vettem meg...elképesztő volt..az az atmoszféra... -
Madoc
veterán
válasz
Van mindegyik de én a one-x re esküszöm. Más meg majd mást mond. Látványban, erősségben az a legjobb.
-
arnikusz
veterán
válasz
Én is gondolkodok PS4 pron, mert a napi képernyő előtti munka után egy jó kis fotelből kényelmesebb lenne. Ahol látod 105-ért attól a bandától nem vennék.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53246 üzenetére
De aztán önkritikát gyakoroltam és bécsatlakozva 2-szer lelöttem azt a Karl mittudomén kicsodát.
Egyébként meg pont előtted volt egy másik Anonymus csak így simán aki lödözött, azt hittem megint ő az. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53243 üzenetére
Este megyek ám
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #53237 üzenetére
Hogy nézel ki b+!
-
arnikusz
veterán
válasz
Mi ez az újítás a Divisionban a hímnemű karaktered kopasz .
-
qukesz
senior tag
válasz
Jövök!!! 6 körül!!!
Punisher Q
YouTube sztár!!! Néztem ma videót tőle. Gyökér csaló. -
chris0000
őstag
válasz
Anonymus23 #53230 üzenetére
most fogom megvenni az SP-t...van uplay pontom is szerencsére...
8€ tényleg nagyon jó ár lesz.
-
chris0000
őstag
válasz
Anonymus23 #53086 üzenetére
hogy megértettem amit írtál,h az SP tartalmazza az összes DLC-t...és nem kell külön megvenni,nézelődni akciók után...én meg azt hittem,h az csak 1 sima single kampány kiegészítő...most néztem rá jobban,h betolta a salest a uplay és mit is tartalmaz valójában az SP...
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #53221 üzenetére
Na jó de kinek mondta mert nem volt egyértelmű.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #53221 üzenetére
Franciáknál csak Bombi-t tudom idézni ebben Ő volt a mester. "lö lavor lö kád lö demizsóó lö Tour de France😂🤣
-
háncsoló
csendes tag
válasz
Anonymus23 #53191 üzenetére
Hmm
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53175 üzenetére
Tegnap ledobtam a Santa jelmezt és visszajött Banshee- Bohóc maszk és a kedvelt LMB fehér tiszti sisak, amibe annyiszor le akartatok lőni.
-
szatyor1972
tag
válasz
Anonymus23 #53148 üzenetére
-
Polllen
félisten
válasz
Anonymus23 #53148 üzenetére
Lehet, csak nem érdemes. Főleg, ha az érzelmeid vezetik a gondolkodásod.
Szerencsére a statisztika ilyenkor mindig segíti a fejlesztőket. Kell nekik x mennyiségű adat. Ehhez a kiválasztott paraméterek mellett y user kell. Ennél több meghívó ment ki. Meglesz a szükséges adat, meg még több is valószínűleg.A hozzáállásod teljesen jól mutatja, hogy a fanokat miért érdemes óvatosan kezelni mindig. A teszt fázisban főleg.
Amúgy mivel egy nyilvános fórumba írsz, így jártál.
-
Polllen
félisten
válasz
Anonymus23 #53137 üzenetére
Egy zárt alpha teszthez (ahol bugokat meg szervereket tesztelnek), miért kellene azt nézni, hogy ki mennyit játszott? X óra felett pont nem számít.
Régió, net kapcsolat + hw legyen a lehető legsokoldalúbb. Beállítottak egy rakás paramétert a gép meg kiszórta a meghívókat.
Emiatt csalódni csacskaság...
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #53142 üzenetére
Komolyan gondoltam. Aki kevesebbet játszott miért hagyta abba? Mivel lehetne jobbá tenni a 2.részt? Fejlesztői aggyal szerintem így a logikus.
-
Madoc
veterán
válasz
Nézd az ő szemszögükből. "4000óra? ennek a sz*r is jó"
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Csalódtam kicsit Én is, de alapozzanak akkor olyanok tapasztalataira akik az első részt is alig tolták!
Na milyen gép???
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #53115 üzenetére
Az a vicc, hogy olyan ismerösök kaptak meghivást akik 1000 éve nem játszottak a Divisionnel
-
p3l9uph
tag
válasz
Miert vesztettek el?
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #53119 üzenetére
Biztos olvasták hogy nincs géped és nem is tudni mikor lesz.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #53117 üzenetére
Én azt mondtam volna, hogy az AC miatti sírás fordítottan arányos a meghívó valószínűségével, de úgy tűnik ez se jött be.
Érdemes visszatenni ezt a részt? Mennyire csinálhatók ezek a pajzsos (vagy milyen) feladatok? Egyedül lehet? Pvp v pve? -
arnikusz
veterán
válasz
Minél többször volt jelentve.
-
chris0000
őstag
válasz
Anonymus23 #53089 üzenetére
nah ez jó is lesz ilyen áron thx...meg láttam a GG-n,h a survival is most 1.066ft...
mondjuk érdekes a többi DLC-t nem látom a GG-n semmilyen formában,se teljes áron se akcióba... -
chris0000
őstag
válasz
Anonymus23 #53086 üzenetére
uplay pontért csak kedvezményt lehet venni vagy teljes játékot is ki lehet vele fizetni,amit mondjuk a uplay időközönként megenged?
thx az infokat.üdv. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #53081 üzenetére
-
chris0000
őstag
válasz
Anonymus23 #53064 üzenetére
nincs semmi gond szerencsére,nem kell ezt annyira félteni.
én is toltam órákig tegnap...csak a nagyon erős statikus tartalom tudna beégni de olyan játékkal nem is találkoztam...
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53062 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53059 üzenetére
Maszkot is?
-
nubreed
veterán
válasz
Anonymus23 #53055 üzenetére
Köszönöm! Szeretem a hosszú játékokat, ezért is kérdeztem, szeretek mindent kimaxolni, amit egy játék kínál, mellék küldik, gyújthető cuccok, kimaxolt karakter, stb, így akkor azért el lehet vele lenni.
-
chris0000
őstag
válasz
Anonymus23 #53034 üzenetére
az értesítéseknél a fókusz segítséget kikapcsoltam...(gépház-rendszer-fókuszsegéd)
a prioros értesítést egyből betolja a mőveleti központba és ez pont a teljes képernyős játékra hat ki...
próbáljátok ki ha még új info esetleg,szerintem érdemes...
két órát toltam nem dobott ki... -
chris0000
őstag
válasz
jah és thx a sok infót
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #53040 üzenetére
És azt se felejtsük el, hogy ha ott van pixi akkor esélyünk sincs leütni játékost mert Ő mindíg beelőz mindenkit. 🤣😂
-
chris0000
őstag
válasz
érdekes ilyen global problémát nem orvosol az ubisoft vagy még mindig dolgoznak rajta...
teljesen bizonytalan nálam is...fél órát/órát megy minden sima,aztán apróbb akadások jönnek elő...utána akármikor...1 óra múlva meg megjelenik a keret screen és kivág...ez az eventeknél biztos boldogságos,meg komolyabb szinten mikor vennéd fel a ritka cuccot... -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #53036 üzenetére
Volt röhögés amikor kifagytál és pixi elkezdett szelfizni melletted.
-
törölt tag
válasz
Manhunt rank5 égy egyszer csak nem vagy. 😂🤣
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53014 üzenetére
A következő shieldnél 1 alton kell meglennie a 3 CF-nek vagy az összeset nézi?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #53004 üzenetére
Felesleges.
Most bementem egy kis időre.
Óriási szerverlag, aki rugózik az mind csal minden játszik. -
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #53004 üzenetére
Nekem céges rendezvényem lesz.
Vasárnap tényleg mehetne egy kis DZ móka.Pixel!!!!!! Te vagy az????
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #53002 üzenetére
Ez jó.
-
válasz
Anonymus23 #52985 üzenetére
Gyere a BF5-re multizni.
Bekerült az online-ba olyan több fázisú játékmód, ami tényleg csak ismerősökkel összeállva élvezetes.
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #52982 üzenetére
Nagyon kihalt lett a fórum. Azt hittem már lejjebb nem lehet süllyedni de tegnap este tévedtem.
Volt egy 3 tagú magyar banda. Nevük alapján nem tudtad volna megmondani hogy azok.
Hát enyhén szólva voltak teljesen retardáltak.Idézem : "remélem nemsokára kihal a fajtád"
Nah itt nyomtam ALT +F4-ET.
Idáig jutott ez a játék.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #52975 üzenetére
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #52950 üzenetére
El tudod rejteni hogy prémiumod van.
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #52957 üzenetére
Én vagyok csak a többiek tűntek el. Amit meg is értek.
De így kénytelen vagyok külföldiekkel pvp-zni. Néha akad egész jó és ügyes csapat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest