- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok!
Lassan végzek a második résszel, de Manhattan rajongóként arra gondoltam, újrajátszanám az elsőt. Érkezett esetleg bármilyen fontosabb változtatás vagy extra kampány, stb az egyjátékos módhoz? :R
Köszi!
-
-
Alvin_ti4200
félisten
Azért csak visszamentem DZ-be, totál kihalt volt éjjel fél 2-kor a DZ01/DZ02, úgyhogy még ki is tudtam menteni a szajrét. Egy kis sikerélmény
Két Nomad cucc már megvan, ha jól számolom, még négy kell. Addig viszont nem használom őket, amíg egyesével van jobb. Talán ha három-négy meglesz, akkor már megéri a bónuszok miatt átmenni rájuk.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #53371 üzenetére
Javítom magam, aláhúzás nélkül tudtam csak regisztrálni UPLAY-re, szóval Alvinti4200.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Anonymus23 #53360 üzenetére
Ugyanaz, mint itt, de nyugi, én éjjel voltam a DZ-ben, akkor minden normális ember már alszik, szóval nem engem lőttél le
-
Alvin_ti4200
félisten
No, itt járok éppen, nemrég be mertem merészkedni a DZ01-be, egészen addig fun volt, amíg agyon nem lőtt egy rugó egyetlen lövéssel, miközben másodmagammal vártunk a helikopterre és irtottuk a "lilákat". Sok kedvem nem is maradt utána visszamenni. Valami Manhunt lvl4-es szarházi volt, nem az én területem lesz ez a Dark Zone úgy érzem
-
Alvin_ti4200
félisten
Azt hiszem, most lepihenek egy pár órácskára
4 nap alatt 36 óra, az elmúlt tíz évben nem sok játék szippantott be ennyire
Bázis visszaépítve, van még pár side mission, gyűjtögetni való meg ha jól látom, a sztorival lehet tovább haladni, illetve megnyíltak az Incursion-ök (jut eszembe, DLC-ket meg kell venni gyorsan), szóval holnap (ma) folyt. köv.
Most már tényleg bemegyek a DZ-be
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
arnikusz #53347 üzenetére
hát, ez szomorú
Mindenesetre próbálok szintezni akkor, hogy tudjak Veletek játszani a közeljövőben. Tartok tőle, hogy eltart majd egy ideig, mert látom, hogy itt mindenki lvl99 és a lila színnel jelölt szintje (ami gondolom, valami DZ-s szint) is viszonylag sok. 20 éves fps múlttal elég pontosan lövök, de ilyen makrók ellen semmi esélyem...
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
#59036672 #53345 üzenetére
Jól látom, hogy 20 dollárért árul valaki egy csalást tartalmazó makrót?
Vajon milyen lelkivilága van annak, aki pénzt ad ilyesmiért
Egyébként ezeket (plusz a cheatereket) miért nem bannolja az Ubisoft az accountjukkal együtt? A Valve teljesen rászállt a CS:GO-ra és ezresével pusztítják a szarháziakat onnan.
-
Alvin_ti4200
félisten
Őrült tempóban haladok (lvl28) és nagyon nehezemre esik kilépni a játékból, viszont amit idáig olvastam tőletek, valamint az összefoglalóban a Dark Zone-ról, kicsit elment a kedvem attól, hogy bemerészkedjek
Látom, hogy van ott mellék küldetés, szóval mindenképpen be fogok menni, mert a sztorit ki akarom maxolni, de más játékokat utáltam már meg csalók miatt és nem szeretném, ha a Division is ide jutna. Ha jól látom, nincs olyan játékmód vagy küldetés-szerűség, mint mondjuk a WoW-ban a raid, ahol sokan összegyűlünk, hogy kitakarítsunk egy területet cserébe jó lootért (és nyilván XP-ért).
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Anonymus23 #53304 üzenetére
Köszi, amilyen tempóban haladok, lehet, kifutnék az akciós időszakból, mire elérem a lvl30-at (most vagyok 8 vagy 9), úgyhogy szerintem bezsákolom az SP-t (van 100 Uplay pontom is, szóval csak 8 euró lesz így)
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Anonymus23 #53302 üzenetére
Rendben, köszi
Még egy gyors: a Season Pass-t vagy a három kiegészítőt külön érdemes már most így az "elején" megvenni, ha fullon végig szeretném tolni a single playert vagy addig úgysem tudok velük játszani, amíg nem végeztem a kampánnyal?
-
Alvin_ti4200
félisten
Originen és Uplyen most akciós az alap játék 7.49 euróért, úgyhogy most már ez is a kollekcióm része
Eddig olyan 6-7 órám van a single playerben, de már most imádom, igaz, New York rajongóként nem nehéz
Backpack-et lehet esetleg venni valahol vagy azt mindenképpen találni kell, ha több tárhelyet szeretnék? A harcrendszer egyébként meglepően jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple asztali gépek
- Metal topik
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest