-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
válasz
arnikusz #54236 üzenetére
A strikernek nagy hatranya, hogy el kell talalni vele az ellent, hogy stack-elodjon
Amikor rohan feled, es nem talalod el, csak minden 5 lovessel, az gaz, mert az alapsebzes nagyon gyenge. Mire mar kozelert, addigra mar tok mindegy. Esetleg ott lehet vesenykepes, ahol mindig stackelodve vagy Last Stand, vagy Skirmish modban. 1v 1-ben nem igazan szerintem, de en laikus vagyok. -
törölt tag
válasz
arnikusz #54071 üzenetére
A pontszám nem mindig tükrözi a valóságot. Lehet valaki achi rendszer előtt hagyta abba a játékot.
Egyébként még nincs meg. Egy hunter és “1 óra” hiányzik. Most GE idejére megszaporodtak a játékosok és elég nagy lett a tudásbeli szórás. Többször látok teljesen lefosztott dz-t és olyat is, hogy valaki(k) azért hal(nak) meg mert bementek valami kerítés mögé és nem találtak ki. -
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
arnikusz #54031 üzenetére
Ez az: West Side Hat Trick
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
arnikusz #54029 üzenetére
hétvégén valaki tudna esetleg segíteni a resistance-es shieldben? tudok hozni 10k elektronikás reclaimert, max gear score-os sentryt, van D3, pred, szóval ami kellhet
illetve kérdés, ez összes shield-et a launch-ig kéne befejezni, vagy lehet utólag is megcsinálni, és megkapom a jutalmat a div2-ben? még a 3000 ponthoz hiányzik majdnem 500, és kétlem hogy ki tudnám farmolni mindet.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
arnikusz #54024 üzenetére
Igen, Reclaimer kellene a csapatba, és egy játékos aki tudja hol van segélyláda, és a könnyen védhető helyek.
Végleg letetted az egeret a DIV 1-ben?"Alacsonayabb Tierben nem adja be a Pajzshoz, nézd meg az adatlapját és akkor nem kell Tier 5-ben szenvedni."
Lehet én vagyok a tudatlan de ezt nem értem, kinek az adatlapját nézzem meg? -
válasz
arnikusz #53863 üzenetére
Igen, az első 4-et úgy adta be, hogy ketten mentünk csapatban, bejött a 2 hunter, meghaltunk, jött 3 másik srác, felélesztettek bennünket, aztán jómagam kivételével mind meghaltak a következő heli híváskor. De 4 meg hunter meghalt...
Most olvastam fórumban, hogy csapatban érdemes megcsinálni, mert ott bárkiét elszámolja, soloban csak a sajátot, ha te ölöd meg...
-
ates2
senior tag
válasz
arnikusz #53796 üzenetére
játszottunk anno ellenük 4v4-ben és ölhetők,widdz soloban is ölhető, persze ha nem 100% stackelt strikerbe van,sleepyy0 is ölhető vele 1v1eztem is. Nyilván az fáj a többségnek,hogy ők nem tudnak így játszani és egyszerűbb azt mondani,hogy csal.Higgyétek el ha csalna Twitchről is banolva lenne és mindenhonnan.
-
-
TommyS_27
senior tag
válasz
arnikusz #53607 üzenetére
Tenyleg? xD
Ez azért erős kijelentés volt
Akkorát tudsz vele lőni manhuntra mintha felstackelt striker lenne rajtad.
Bonus 3 +10% dmg a fedezéken kívüli célpontra
Bonus 4 +10% dmg a rugóra +10% még 10 percig ha lelő a rugó
Bonus 5 + 5% dmg
Bonus 6 manhunt szintek után 2% dmg, tehát manhunt 5 statusz után +10% dmgAz akárhogy is számolom ideális esetben 45%+ dmg
A d3-as manhuntok szeretik amikor a 2 millás pajzs elpárolog...
Ja és nincs staminához kötve tehát akár egy erős sticky buildet is lehet belőle csinálni mivel ezek a bonusok nem csak a fegyver sebzéshez adnak hanem a képzettségekhez is
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #53544 üzenetére
Ez a nesze semmi fogd meg jól kategóriájú válasz, amiből már egy tonna van a padláson...
Majd ha a EAC folyamat kiírja, hogy CCCP_Pazzo is banned meg LGD_AFRIKAN meg a többi köcsög repül a *****-ba, akkor elhiszem, hogy hatásos lépéseket tettek, de addig csak üres szöveg az egész.
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #53525 üzenetére
Tegnap mi is összefutottunk egy gyerekkel, strikerben csukta össze az egész szervert, mikorra mi odaértünk, akkor elfutott, azaz futott volna, mert a pajzs ellen nem működött az aimbot. Volt olyan, hogy futott, visszafordult egy gyerekre, az kb 0,2 sec alatt esett össze, és ezt megjátszotta, elég sokszor, de közben lelőni is elég volt, szóval elég érdekes "szettje" lehetett.
Aztán még siránkozott egy kicsit a D3 miatt, majd szervert váltott, mert többet nem láttuk. -
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
arnikusz #53347 üzenetére
hát, ez szomorú
Mindenesetre próbálok szintezni akkor, hogy tudjak Veletek játszani a közeljövőben. Tartok tőle, hogy eltart majd egy ideig, mert látom, hogy itt mindenki lvl99 és a lila színnel jelölt szintje (ami gondolom, valami DZ-s szint) is viszonylag sok. 20 éves fps múlttal elég pontosan lövök, de ilyen makrók ellen semmi esélyem...
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #53330 üzenetére
A kettőnek nincs köze egymáshoz, DPS karakteren meg ritkán használod a jelzett adottságot.
A pisztolyt nem harc közben használja az ember, max ha nagyon kevés a player, de az mostanság ritkán fordul elő, mert ha lelősz pár játékost, akkor hirtelen az egész szerver szívügyének érzi, hogy "revansot" vegyen, és a amikror 10-14 vs 4-ben lelőnek alkalom adtán, akkor meg megy a noobozás és az emote, hogy mekkora királyok, igaz, hogy előtte 10x le volt lőve, de evvan.
Engem különösképpen nem zavar ha jót játszunk, de jelentős túlerővel szemben alulmaradunk, de a csalók azok igen, pl. tegnap este is volt Mengele csapatában minimum 1 csaló, aki predatorban aimbot+dmg boostolt, mert kb fél másodperc alatt estél össze, és nem MDR volt, hanem M4, és nem csak egyszer, hanem mindenki aki nem pajzzsal ment vele szembe. -
-
Madoc
veterán
válasz
arnikusz #53145 üzenetére
Persze elég sokat megnéztem meg elég sok nerfet megéltem a játékba és az is igaz hogy ezek idióták de mi mással magyarázod az öreg rókák kihagyását? Más szemszögre akartam csak rávilágítani. Megértem Anonymus sértettségét mert ha valaki, akkor ő kimaxolta. Én is ugyanígy éreznék konzolon, pedig sokkal kevesebbet játszottam a játékkal. De ha bekapcsolnám most akkor ugyanúgy ráfüggnék még mindig mint amikor abbahagytam. Majdnem ráment a család.
-
törölt tag
válasz
arnikusz #53122 üzenetére
Értem köszi a válaszokat. Most hétvégén meglátom mennyire szippant be a második rész, aztán annak függvényében csinálom meg a feladatokat (vagy nem). A legutóbb amikor játszottam vagy fél éve, akkor volt ez az ismeretlen “loading” bug. Remélem az változott, mivel azzal kb játszhatatlan volt az egész.
-
chris0000
őstag
válasz
arnikusz #53020 üzenetére
hát jah itt fórumozgatok...mi a kurv@ anyja van...eredetim van dobozos kóddal... és akkor feltelepíti nekem a PTS-t...
de ha a kliensen belül is rámegyek,h telepített játékok ott is PTS van...ha tudsz vmi helpet megköszönném...
50 gigába flrakta itt nekem a pts test servert...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest