Hirdetés
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacy
aktív tag
Hali! Látok a vendor frissítésben egy police m4-et. Hol találom azt?( Dz park ave? )
-
persil
nagyúr
Hát ezt is írhattam volna, csak próbáltam diplomatikusabb maradni

Mondjuk nekem a mengelkéről ez a videó jut eszembe

-
sith7
félisten
válasz
szatyor1972
üzenetére
A hangja alapján pont ilyen takonynak képzeltem, ráadásul még buzi is
-
persil
nagyúr
válasz
szatyor1972
üzenetére
Esküszöm az istenekre senkit nem akarok megbántani, lehet, hogy real life ezek a játékosok a legjobb arcok, meg világicimborák lennénk, de a videót hallgatva végig az volt az érzésem, hogy egy kisegítő iskolában veszekednek a 8 évesek
(dmb-sek egymás közt)Atom tisztelet a kivételnek!

-
törölt tag
válasz
szatyor1972
üzenetére

-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Legyen.
Majdnem 3 órát voltam a DZ- ben 3 különböző karakterrel és csak farmolgató Agentekkel találkoztam, egynek még segítettem is mikor a mobok leszedték.
Viszont esett majdnem egy teljes szettrevaló Deadeye ebből a nevezetes hely takarításból.
Mire végigér az Agent DZ 9 3 földalatti rész takarításán- vissza is termelődik.
Viszont a legfelső Fegyverraktár neves hely bugos. -
arnikusz
veterán
Aki még nem próbálta a DZ Nevezetes helyek takarítását, ajánlott fent DZ9 -ben.
Ma Skull kesztyű és Bullfrog esett. A takarítás során esett cucc megy a stashba és kapsz még egy cuccot, az 1000 XP, és credit lehetne több. Ez lehetett volna korábban.A bázison lévő 1238 PxC Vector elég jó, nemcsak nosztalgiázni.
-
Elims
veterán
Mizol,Razor:

Ez így nagyon fasza! :-) -
simonl
tag
Megcsináltam a heti küldetést + 2 legendás küldetést.....
Eredmény: 3 db Ferro maszk...
Konklúzió: game uninstall.... -
Mizol25
csendes tag
Mindent be tudsz állítani. Ha mondjuk van egy csapásmérőd és ahhoz teszel be egy shock turretet és healt- akkor elmenti neked. Sőt még az adottságokat is elmenti szóval mindent. Ha átváltasz egy másik setup-ra akkor meg az ahhoz beállított képzettségeket és adottságokat fogja neked betölteni. Ez az egy jó dolog a patch-ben
-
persil
nagyúr
Max kozeli dmg-dzsel van konnyu m4-em, persze full szar talentekkel, abban sem vagyok biztos, hogy mit porgessek at es mire :/
Mind jo valamire, bizonyos helyzetekben, raadasul annak az eselye, hogy egy fullos fegyver a kotott talent mellett adjon egy olyat ami kell es csak a harmadikat kelljen porgetni... Igen csekely
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ez jó hír!

-
-
persil
nagyúr
"Kihíváson nehezebb a küldetés mint nehéz nehézségen.Nehezebben hal meg az ellenfél."
Ki gondolta volna...

Nem ez a problemam/kerdesem
De ez kb olyan, mintha leirtad volna, hogy nyaron altalaban melegebb van, mint telen. Ne erts felre nem bunkoskodni akarok, csak az a halalom, amikor egy forumon nem ertik a kerdest es megvalaszolnak olyasmit, amit egy fel eves afrika csecsemo is tud 
A te kerdesedre: igen, a kiosztasokkal a kepzettsegeid es adottsagaid is mentesre kerulnek, igy azt is valtogathatod menet kozben!

Hibak: fura, de nalam semmi. Amikor a trialt-t probaltam, akkor katasztrofalis volt, fagyott, nem indult, kephibak, lag, amit akarsz. Aztan megvettem a jatekot es azota semmi azok kozul, amiket ti tapasztaltok. Szoval ebben kivetelesen szerencses vagyok. De ez is olyan lehet, mint a tobbi tipikus pc-s hiba, egyik konfigon szornyu, masikon hibatlan. Nalam csak annyi van, hogy nem mindig indul elsore. Bejon a splash screen, aztan nem tortenik semmi. Bezarom a uplay-t, aztan ujra elinditom es akkor meg megy szepen.
-
GAbre
veterán
válasz
Mizol25
üzenetére
Nekem is sok órám van,de ilyen ordas hibák,főleg par nappal hatalmas update után,ami állitolag sok mindent javitott.
Arról nem beszèlve,hogy kevesebb az fps-em
Nem boostol kártya úgy,mint azelőtt,ès folyamatosan van kèphiba.
Tegnap meg 10ből 8x ki is lèpett a játèk nem crashelt,semmi csak bezárta magát....
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
szabesz0524
üzenetére
A freesync a képtörést hivatott kiküszöbölni,tehát az fps-t és a képfrissítést próbálja meg szinkronba hozni. Nálam R9 290-nel nincs vele gond.
-
szabesz0524
tag
Sziasztok!
Tolja valaki AMD freesync-el a játékot? Nekem nem akar működni valamiért. DP porton megy, RX 470, és a monitor is támogatja, Crimsonban be is van kapcsolva. Elméletileg nem az lenne a lényege, hogy bizonyos határon belül (nálam 35-75) ne vegyek észre akadozást vagy lassulást? Akadni nem akad, de pl 75 fps-ről leszaladt 57-re azt már látom. Segítséget tudnátok adni. Legújabb driver van fent.
Köszönöm
-
Elims
veterán
"NEM SET EFFECT!!!"
Ezeket az "apró" betűket csak most veszem észre. :-//
Bocs. :-(
Így akkor vmit nagyon elállítottak.HKorn: Én a frissítés óta csak survival-t játszom.Volt azóta mondjuk 2 boss kör is,de csak aranyat adtak.
Szerencséd volt. (?) :-))Mizol: Csak a frissítés óta volt ez??Én azért megemlíteném a support-nak.
Szerintem nagyon korrekt az ubisoft support.Én már kétszer írtam nekik és nagyon segítőkészek voltak.
Igaz,nem bug-ot jelentettem...Persil: Kihíváson nehezebb a küldetés mint nehéz nehézségen.Nehezebben hal meg az ellenfél.
Megvan ez az új gyors szett váltásos dolog ugye,így képzettséget is tud váltani?
Szóval ha mondjuk csapásmérőre állítom akkor berakja a seeker+öngyógyítás képzettségeket,ha váltok másra akkor meg az ahhoz elmentett képzettségeket vagy ezt így nem tudja?
Még nem próbáltam ki,mert nem váltogatok gyakran szettet,ezért kérdezem. -
persil
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Na pont ez az, hogy kb 30% elit sebzesem es ugyanennyi pancelrombolasom is van, megis van, hogy egyedul inkabb el sem kezdem loni az elitet, amig mas is ra nem megy, mert nincs ertelme

"Nehez" kuldeteseket csukott szemmel meg tudom csinalni szoloban, minden problema nelkul, de kihivason olyan, mintha a sargakra nem is sebeznek :/
-
HKorn
veterán
Most csavartak a loot pótméteren?
Napi küldik közben közel fullos táskák meg térdvédők potyogtak, de napi Lexington dobott egy 90%-os Barrettet is, weekly cache meg egy egész jó shortbow térdvédőt.
Abba se bírtam hagyni a játékot

-
Mizol25
csendes tag
Figyelj ebben a játékban már ne keress logikát. Sok olyan dolog van benne ami érthetetlen és nem tudjuk, hogy miért van, de ne húzd fel magad rajta. Nekem sok órám van benne és már ott tartok, hogy túllendülök ezeken a hibákon ha nem is könnyen, de megpróbálom. Neked is ezt ajánlom. Nem tudom mennyi órád van benne, de ez a játék nem érdemli meg, hogy idegeskedj rajta. A fejlesztők örülhetnének, hogy van még ember aki tolja ezt a szart. Ez a mostani patch is felháborító.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
persil
üzenetére
Nagyon sokszor éreztem úgy én is, hogy mások csak úgy ledarálják az ellenséget (PvE). Mert úgy is volt. Viszont annak volt mindig valami áldozata, például rettentően gyorsan haltak, ha valami balul sült el, magyarul túlélési esélyük nem sok volt, ha nem sikerült ledarálni az ellenséget. Egyébként nézhetsz neten különböző build-eket és kipróbálhatod őket. PvE nagyon kell az Elit sebzés meg a Páncélsebzés, mert a páncél az, amit nehéz lelőni, onnantól már az életerő gyorsan lelőhető. Nem kellenek a legjobb cuccok csak a megfelelő összeállítás, tulajdonságok a páncélokon, fegyvereken, megfelelő mod-ok és hidd el teljesen más lesz az élmény. Volt, hogy én pajzsossal jobban daráltam, mint a másik 3 játékos együtt.

Tesztelni kell, én erre használtam a Lexington-t sokszor. Ismertem, tudtam, hogy hogy kell mozogni, mi merre van, milyen ellenfelek. Majd mikor már jónak éreztem magam csapatban akkor kipróbáltam egyedül is. (skálázza a nehézséget, ha egyedül vagy kevesebb ellenség jön meg talán hamarabb is halnak)
DZ is jó tesztelni egy-egy összeállítást.PvP-ről nem tudok nyilatkozni, 1-2x mikor valaki belémkötött, én általában feküdtem, hiszen PvE beállítású volt rajtam minden. (Elit sebzés, páncél sebzés stb.)
-
persil
nagyúr
Sracok en elsiklok valami nagyon egyertelmu osszefugges felett, vagy szimplan baromi debil vagyok, de valami nem oke.
320k (7k tuzero)dps, 290k szivossag(4k hp) es 130k kepzettseg(~3500) mellett sem erek semmit :S Jo, nyilvan tulzas, olvasd tovabb
Direkt figyeltem, mikor csinalom a kihivas szintu napi kuldiket, ha en lovok egyedul egy mobot, akkor ramegy 2 tar egy elitre(sargak, foleg a dagadtak), ha mas jatekosok mellettem(szinten egyedul) akkor meg leolvad szo szerint az ellen hp-ja

Meg pvp-ben, smg-vel fele akkora sebzessel is 3-4 lovesbol megolnek sokszor, nekem meg konnyu m4-gyel 1 tarat ra kell lonom a szemetre, mire egyaltalan megmozdul a hp-ja
Ezmiez?Probaltam(random party-val, csak igy tudok :/ ) a betoreseket es: lol. Csak igy. Eselytelen

Utso hasfajasom: kiprobaltuk a napalm gyarat legendas fokozaton... Duh. Old meg a 4 ugynokot. Az egyiket circa 6-7 alkalommal lottem fejbe ~250k lovesenkent es meg sem mozdult a hp-ja. Ezek ellen mi kell...? Bliss helikoptere?

Ja es, hogy kerdes is legyen. Tanacsot tudtok adni?
Szett nincs rajtam, csak arany motyok, de nem ketpalcas. Igazabol a fegyver adottsagokkal vagyok durvan elveszve. Csak valami altalanos tanacsot szeretnek, hogy min csuszhattam el ennyire. -
DrJaka
aktív tag
Sziasztok!
Kb. egy hónapja vettem meg a játékot az összes kiegészítővel együtt.
Szeretném a küldetéseket kihívás erősségen egyedül farmolni (ha lehet a betöréseket is, ha nem akkor tárgytalan), ebben szeretnék tanácsot kérni hogy milyen szettben, milyen fegyverrel, fegyveren milyen talent-el kivitelezhető, illetve milyen tűzerő/életerő/képesség leosztással kb?
Hogy ez a szett milyen lenne PVPben számomra nem releváns (még).Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv
-
GAbre
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Nem nagyon szokott lenni jó loot hvt-nél.
Ha valakit érdekel kb a második fajta bug ami 6ből 3-4x előjött.
Itt a videoAmúgy azért ütögettem,mert volt,h ez a régi orosz módszer bevált,és végre lehetett használni laptopot.
-
GAbre
veterán
Nesze neked 1.6.1. tele fixel.
A tiszta égboltot nem lehet megcsinálni,mert a kibaszott laptop nem válaszol 5 percig,hiába zongorázom végig 68x két lagg és fekszek.
És a napi földalatti se lesz kész soha akárhány kört mehetek....
-
TommyS_27
senior tag
És a tier bug? Az nem volt csalás? Úgy tudom Ti is használtátok... szóval lehet nem kellene ebből akkora ügyet csinálni...
Ennyi erővel aki glitchelte a warrengatet az mind csalt mert sok cucca esett. Aki meg heal bugolt a LS-ben az is csalt?
Nem támadás csak hajlamosak vagytok a saját dolgaitok felett elsiklani. -
VTom
veterán
válasz
Rossonero89
üzenetére
Feljebb van linkelve egy video, ahol makrózva futnak. Ez ugyanolyan csalás, mint amit pénzért tudsz megvenni.
-
Rossonero89
tag
Félreértés ne essék! Nem mellettük akarok beszélni, de honnan veszitek, hogy csalnak? Amúgy mi is összefutottunk már velük párszor, mi is kaptuk az anyázást meg a többit, de ki nem sz..ja le?! Sosem az a lényeg, hogy mit mondanak, hanem, hogy ki mondja. Nyugodtak lehettek, hogy az utcán a szemetekbe, már lehet, hogy nem mondanák. Az ilyeneknek csak a monitor mögül nagy a pofája.
-
VTom
veterán
válasz
HardKernel
üzenetére
Ne fáraszd Magad feleslegesen, nem érdekel a véleményed.

-
arnikusz
veterán
Folytassák legyenek szívesek privátba, vagy ott van az off topik.
-
RazoR
veterán

-
-
VTom
veterán
válasz
Mizol25
üzenetére
"egyediséget" jah, így is meg lehet fogalmazni
Én inkább infantilisnek nevezném ezt a "stílust", amit képviselnek. Nézz meg pár régebbi videojukat, hogy pl. players-ről hogy beszélnek, és mondd, hogy ilyennek kell őket elfogadni.Mellesleg engem sem zavarnak egyébként, mert ahogy meglátom hogy ott vannak, megyek checkpointra és szervert váltok.
Nem azért mert ők annyira kemények egy játékban, hanem azért, mert nekem a meló utáni esti kikapcsolódás a játék, és nem vagyok kíváncsi az ilyenekre semmilyen formában.Az, hogy jól összeszokott csapat.. Láttam már pár jól összeszokott csapatot, volt is szerencsém játszani ilyenben néhányszor. A jól összeszokottság nem azt jelenti, hogy odamegyünk négyen, "hogy heló szia, milyen szetted van? A haverodnak recseg a mikrofonja kurv@ra zavar" aztán amíg azzal foglalkozik, gyorsan lelövöm, hogy felénk billenjen az erőviszony, aztán mikor mindenkit lelőttünk, akkor még az anyjukat is szidom egy kicsit. Ez nem összeszokott csapat, hanem szellemi rövidnadrágos. És persze azt se felejtsük el, hogy CSALNAK!
Arról nem is beszélve, hogy a streamjeikben folyamatosan köpködik a PH! fórumot, meg az itteni Division közösséget, mégis mindig idejönnek ugatni, vagyis rendszeresen olvassák a topikot, hátha írnak róluk valamit.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem is tudtam, hogy az egy stílus ha valaki tárgár, kulturálatlan. Most már ezt is tudom.
Meg még egyedi is... -
PETEE78
senior tag
válasz
Mizol25
üzenetére
Nem kell senkinek elfogadni se a stílusát, se a szélsőséges megnyilvánulásait gondolok itt pl a névhasználatra...
Az hogy valakinek tetszik vagy nem tetszik az megint más dolog.És "vicces" hogy havonta 1x benézve mindig ilyen és ehhez hasonló marakodásokról l olvasni...
-
arnikusz
veterán
válasz
foxymaxy
üzenetére
Az elit mobok lelőhetősége változó egyszer fekszenek egyszer lelöhetetlenek, ez sajnos a megjelenés óta jelen lévő bug/hiba, különösen a javítások elött /után szembetűnő.
DZ-ben nevesített bossok dobnak bizonyos ráta alapján, de vagy Midas, vagy Hungry hog az esetek többségében, a szerencsés játékosnál lehet Bullfrog is.
Ha viszonylag hosszabb ideig tolod a DZ-t akkor lesz akár supply- akár fertőzési eseményből is.
Nekem a kedvencem Haddaway dagi mindig dob exoticot ( vagy 20 Hungry Hog). -
foxymaxy
senior tag
Urak, "tisztelet" a kivételnek. Kérdésem a következő, az elit (sárga ) moboknak elvileg egyforma a hp-ja, kivéve a boss, akkor az miért van hogy 1/1.5 tár kell a likvidáláshoz, viszont egy időután 3tár lőszer sem elég neki hogy kinyiffanjon. Másik kérdés a DZ nevesített boss-nak nem kellene egzotikus cuccot is dobni hébe-hóba?
-
Mizol25
csendes tag
Nekem semmi bajom nincs Dokival meg a többiekkel. El kell fogadni neki ilyen a stílusa és ezzel képvisel egyfajta egyediséget ami sokaknak vagy tetszik vagy nem. Engem is lelőttek párszor és én nem vettem magamra. Sok ember meg itt sír, hogy jajj ez a csúnya bácsi milyen ocsmányul beszél és még le is lő. Fújj undorító. Ha nem tetszik akkor hozzattok össze egy jó csapatot és basszatok oda nekik, ha meg nem megy akkor így jártatok. Ők egy jól összeszokott csapat és jól csinálják amit csinálnak.
Lehet sokat felháborít ez a stílus, de eredményes mert ezt válltja ki az emberekből és ez a célja vele. -
s4hu|SyD^
addikt
Szerintem az egymás fikázása nem igazán idevaló. Mindegy ki milyen oldalon áll vagy kivel van.
-
törölt tag
válasz
TommyS_27
üzenetére
Soha nem lőttem rád és nem is fogok aki ezt mondta neked az hazudott. Minek legyen a listámon olyan ember akinek a nemkívánatos haverjai állandóan csatlakoznak hozzánk? Elmondtam sokszor, hogy én nem fogok velük játszani Te azt mondtad neked belefér ez a stílus nekem viszont nem.
-
-
qukesz
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Csak sokszor vagyok egyedül!!!

Így ezért gondoltam ennyi elektronikát.
Elég lehet az a 3832 elektronika egy magányos farkasnak?
Akoska: azon leszek hogy tegyek még rá!!!
-
-
qukesz
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ezzel én tutira kihalnék mint a dinoszauruszok!!!

Ha akad cuccom kipróbálom ezeket én is.
Bár te biztos ügyesebb vagy Pvp-be mint én!!!
-
törölt tag
Mengi próbálkozik dz-ben.

-
Beléptem a játékba,azt mondja nekem 2 perc van a leállásig.
Gyorsan kerestem játékosokat,igazából rugó szerettem volna lenni,de csak rugókat találtam,2-t le is szedtem.

Természetesen oroszok voltak.
Volt szuka bljágyt meg minden
-
Snip3r_HUN
addikt
Greetings Agents,
The servers will shut down for maintenance on Friday, May 26th at 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT.
The estimated downtime is approximately 3 hours.
You'll find the changelog HERE
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division Team
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
[Changelog] – May 26th– Maintenance
Here are the changes to be implemented with the May 26th maintenance.
Fixed a bug where players were able to increase the damage output from their secondary weapon by using incendiary ammo on their primary weapon
Fixed a bug which caused the NinjaBike messenger bag to continue dropping. -
arnikusz
veterán
válasz
HANDO88
üzenetére
Nem extra-nem maxos jelen pillanatban, de hozza az átlagos 15 ezret, ha összejátszik a csapat 20-30 ezer közötti creditet LS-n, hétvégén DZ-ben is lesz tesztje nemcsak a napi+ farmolásra.
Specialized táska és Kegyetlen kesztyű nálam kötelezeő, ha esik egy jó zsák lehet berakok egy Reckless mellényt. A Bullfrog az elsődleges az MP7 csak mobra.
-
Elims
veterán
Írtam már erről. ;-) Nem én sírnék anyámnak,hanem az ő anyja sírna alattam. ;-)
Rám jön a mihaszna sorozatban??Visz mindent??
Egyértelmű,hogy nem tetszik és olyankor simán kapcsolnám a cheat-et (tartom is ezt) csak azért,hogy megb...am a száját.
Tudom,hogy pvp meg stb.,tényleg benne van a "dz"-be,de nagyon gusztustalanok ne legyünk..
A camp-elős rugókkal abszolúte semmi bajom,komolyan,vhol korrektnek tartom őket,de akik mennek ész nélkül körbe-körbe a dz 1-3-ban csak játékos vadászatra,sőt! kifejezetten Egy-Két játékos vadászatára az már kevésbé fekszik.
Sírás,meg pve vagy pvp??Keménynek érzi magát a rugó?Ott a ls.Ott villanthat.
Mutattok már nem egy fotót ami komoly eredmény!Aki oda bemegy az azért megy be,hogy rugózzon.
Ott meglehet mutatni mit tud az ember...de nem egy akármi "casual" ellen. Viszont aki abban csal szó nélkül tiltanám örökre.Ip-t is.Ahányszor visszajönne annyiszor.
Oda tényleg kellene az a battleeye(?) amit írtok.Lifer: "...Én soha nem megyek rá játékosra amíg ki nem menti a cuccát, megvárom..."

SimonL: "Bár nekem már az is ez a kategória..."
Szerintem közel sem.100%,hogy neked is volt/van vmi kedveltebb hobbid/gyűjtögetésed amiért tettél már meg olyat amit más nem biztos.
Mkinek van ilyenje,lehet,hogy azonnal nem jut az eszébe,de mkinek volt vagy van ilyenje. (Talán egy birkapásztornak nem ;-) ).GtaAti: "...halomra lőnek minket..."
Igazi faszagyerekek voltak. :-) Most olyat írnék ami moderálva lenne ezért inkább kihagyom.
VTom: "Nekem azzal nincs bajom, ha magyar lő le..."
Így van,szerintem sem probléma ez,de akkor Ne csacsogjon előtte a sunyi gy..erek.
Miért nem lehet kiírni a nevüket?"Másik kérdés, aki nem PvP-zik, annál mi a célja a farmolásnak?"
Mi értelme egy normál rpg játéknak?Rengeteg játékban nincs pvp mégis nagyon sokáig játszanak vele.
Én ugyanezt kérdezem,mi értelme a pvp-nek?Miért jó látni a másikat feküdni?
Sok játékban van ez,de,hogy miért tetszik ez??Lehet,hogy így van levezetve a "fölös" energia amit más meg ledolgoz a bnőjén. ;-)Vzarmo: "Amikor belép az ajtón a gép megkérdezné hogy pvp v pve módban akarja tolni."
Ez de nagy ötlet!!! :-)
Persil: "...ha nem kell pvp, ne menj be, egyszeru."
Ez O.K. viszont a Vzarmo-s kapcsoló jó lenne. ;-)
Hando: "Szerintem én be is fejezem, ennek semmi értelme."
Szerintem ne!Ne fejezd be.Keress társakat.
Sajnos a múltkor ugyanígy vették el a kedvét egy division-ben kezdő játékostársamnak.Azóta sem láttam division-t játszani. :-/
Keress társakat,rakj össze egy fasza szettet és menj vissza a dz-be pár nap/hét után. -
törölt tag
Amennyiben nem csalás, hogy könnyű M4 vagy FAMAS 100% CHC-s akkor nem. Sokszor azért kapsz be nemnormális sebzést mert a csalásban be lehet állítani ezt az apróságot is. Az eredmény meg olyan mint ha FAMAS-al DeadEye-t játszanál.
Sok esetben az érzés olyan mint ha auto aimbot-al lőnének le. Szóval amelyik nem VX távcsővel tolja a FAMAS-on és instant töröl az 100% CHC csalást használ. + rengetegen no recoil rulez tolják. 
-
HKorn
veterán
válasz
HANDO88
üzenetére
Ezzel build-del, 99K képzettséggel hogy gyógyítasz?
Én alapból lecserélném a táskát egy specializáltra+ a maszkot egy refreshed-re.
Nálam összes szett úgy van összerakva, hogy a self aid az közel full-ra gyógyít. (2 db 6%-os self aid mod-dal)
Ahogy írták, szerintem staminából vegyél le, nekem 4800 és 340K a szívósság a Predator karakternél, tedd át tűzfegyverre, közelítsen a 7K-hoz. De amúgy szerintem egy arany/exo hibrid szett sokkal jobb, mint a predator.
A fegyver meg tényleg lényeges, hogy max közeli alapsebzése legyen, illetve az említett talentjei legyenek.
Amúgy én is mászkáltam sokat egedül DZ-ben amikor untam a banánt kint, ahogy Bombi is mondja rejtő pulse nyomogatod, aztán próbálsz ellenkező irányba menni. Balhéz szinte mindig a DZ1-2-3 környékén csinálják tapasztalatom szerint 6 és attól feljebb elég csendes szokott lenni.
Mondjuk általában, ha nem valamelyik rogue ölt meg, akkor a boss-ok

-
arnikusz
veterán
válasz
Lifer092
üzenetére
A nyomi zenéjét nyomta közben?
Ahogy bombibmw fórumtárs írja lehet egyedül taktikásan szépen akár farmolgatni is a DZ-ben és nemcsak a supply, de főleg a fertőzési események adhatnak jó exotic cuccot és a fertőzési teljesítéséért kapott automatice megy a stashba mint tudjuk.Mint korábban írtam a legkönnyebben hozható fertőzési esemény DZ09 a csatorna nyíláson lemenve balra lent a 2db dagi nem tud kijönni a sima ajtón a többieket meg leszedi simán az Agent.
-
Lifer092
senior tag
Egyedüli manhunt volt, csak úgy borultak a játékosok ahogy illik.

Kérdeztem tőle chaten hogy sikerült beüzemelni a cheatet? - Írja hogy what? I never cheat in my life. Just my skillhaste is good.- Mondom aha, értem.

Akkor hozyain se csaló, csak magas a képzettség gyorsítása, meg jó a tűzgyorsaság bónusz a táron.

-
bombibmw
veterán
Srácok, ez olyan egyszerű.
Kell mindig egy pulse és, ha farmolgattok DZ-ben, folyamatosan nyomkodni kell.
Ha nem akartok pvp-t és játékost láttok, fussatok el a következő kimentésre, vagy landmarkhoz.
Simán lehet egyedül is farmolni a DZ-t, nem kötelező leállni verekedni a túlerővel.
Nem kell pve DZ, csak okosan és óvatosan kell játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Meg még egyedi is...