Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Snip3r_HUN

addikt

válasz szabesz0524 #38870 üzenetére

A freesync a képtörést hivatott kiküszöbölni,tehát az fps-t és a képfrissítést próbálja meg szinkronba hozni. Nálam R9 290-nel nincs vele gond.

• dvd24

senior tag

válasz szabesz0524 #36729 üzenetére

Igen a képzettség határozza meg, hogy mennyi HP-ja lesz a pajzsodnak és érdemes a reactive targeting modot használni, +4%-os shield damage performance modokkal, szerintem így lesz a legjobb egyensúlyban a HP-Damage páros.

Ha nem látod, hogy a medkit hatna a pajzsra, akkor lehet nincs beállítva nálad a Combat Medic talent. Az kell hozzá, hogy fixen 40%-t töltsön a pajzs HP-n.

A resourceful táska szerintem felesleges: először is sebződnöd kell, hogy a magadra elnyomott gyógyítás effektíve gyógyítsa is a pajzsot, és akkor is az a kb 80-100k gyógyítás szinte semmi a pajzs milliósnál több HP poolja mellett (Mert ugye csak akkor hat, ha te is gyógyulsz, és overheal effekt nélkül, ha te max HP-n vagy, de a pajzsodat már gyógyítanád, akkor nem fog menni amíg nem löveted magad egy picit. Persze használhatod az Overdose-os First Aid-et, de akkor meg bukod a Booster Shotos First Aid +sebzését és sebzés ellenállását), sokkal jobban megéri specialized táska, vagy a D3-FNC set táska és mellé savage kesztyű. (Nekem speciel a legjobban a tenacious maszk és savage kesztyű kombó jött be a 4 set item mellé)

PvE-re még annyit, hogy minél több elite és armor sebzést pakolj magadra, próbálj mindig fejre célozni (PvE-ben D3 FNC-vel könnyű), és helyezkedj mindig úgy, hogy hátulról-oldalról ne tudjanak lőni. Ha nincs a csapatban Pulse-os emberke akkor érdemes a Precision talentet is beállítanod.

Új hozzászólás Aktív témák