Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
-
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Egyébként gratula!
Ügyesek vagyunk. :-) -
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Maxold ki a Műveleti bázist! Hogy meg legyen minden képzetség variáns.
Kell egy gyógyító és egy támadó. Fürkész akna kitűnő. -
Krissz1983
aktív tag
Sziasztok.
Akkor holnap 1.6.1? -
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
30-as szint alatt nem állítható.
Az ellenfelek szintjén pedig hozzád igazítja a program. Hogy ne legyen 5 szintnél nagyobb a különbség. Szóval Te 29-es szinten már nem fogsz 24-esnél alacsonyabb szintű ellenféllel találkozni. -
persil
nagyúr
-
Rossonero89
tag
válasz
üzenetére
Látod ez egy nagyon jó költői kérdés!

Csúnya beszéd:
Én sem merném leírni, hogy az a helyzet srácok, hogy aimbotot használtam, és kibannoltak, most mit tegyek??
Egyébként az azért érdekes, hogy valakiket azonnal tiltanak, a Dark csapat és társai pedig vígan játszanak. Ez érdekes számomra! -
atteee
tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ha bent maradtál volna biztos nehezebb dolgunk lett volna de hogy kifagytál úgysem tudtuk a srácokat megfogni esett kelt mindenki mindkét csapatban de nekem nagyon tetszett jó kis buli volt. Csak a külföldiek nem kellettek volna oda. A végén mindenki mindenkivel pacsizott és még véletlenül sem fordult meg senkibe hogy haragudjon a másikra. Egy nagyon jó PvP volt amiből még több ilyen kellene.
-
Elims
veterán
válasz
persil
üzenetére
Teljesen így van. :-) Viszont nekem volt egy nagyon rendes,nagyon profi segítségem aki már az 5-10-es szintű karakteremnek komoly arany/zöld cuccokat adott,így mire 30-as lettem volt elég pénzem+200 fölötti szintű cuccaim.
Elég ha csak egy-két küldetést megy jó ismerőssel az ember és a cuccait megkapja.Azokat felvéve már elboldogul 5-ös fokozaton amíg ő nem találja meg a magának megfelelő szettet. -
persil
nagyúr
En pont itt tartok, ma reggel lettem 30-as.
Ket fontos dolog:
1. Nem lehet csak ugy 5-osre rakni, mert gear score kritiriuma van, szoval 230+ra fel kell magad szerelni, mielott 5-re valthatnal. Az meg nem megy csak ugy hipp-hopp, mert minden rohadt draga.2. A masik, hogy 0-as vilagszintre visszavaltani nem lehet, onnantol, hogy 1-re valtasz nincs visszaut. Na most ez azert szopo, mert meg ket teruletem nincs befejezve, igy van egy kazalnyi kuldetesem(eredetileg 26-30as szint kozott), amiket szepen 30-as szinture allitott. Igy friss 30-ason kb 25-30as cuccokkal 50 gear score kornyeken eleg nehezre sikeredett

Az elonye mondjuk, hogy sokkal komolyabb leptekben lehet igy fejlodni, mert ha vert izzadva lenyomok egy kuldetest, akkor kb barmi, amit talalok, az jobb, mint ami rajtam van
-
Elims
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ahogy VTom is írja,a térképet nézve azt hiszem háromszög hosszan.
Balra fent írja,hogy fokozatváltás.
Ha 30-as szintű leszel,rakd 5-ösre.Először kicsit furcsa lesz az ellenfelek nehézsége,de a jobb cuccok miatt megéri!
Nagyon ajánlott fegyver a könnyű m4,ha ilyet találsz érdemes azt használni.
Persze szétnézhetsz a többi típus között is és majd kialakul a neked kedvenc. -
VTom
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
a térképnél a bal felső sarokban látod, hogy éppen melyiken vagy, és talán a G-t kell nyomni hosszan, de ezt i is írja.
-
Anonymus23
veterán
válasz
persil
üzenetére
Minden boss "újraterem" időközönként, azaz lelőheted számtalanszor.
Összefoglaló: PVE terület Boss-ok
-
persil
nagyúr
Sracok, az lehet, hogy lewis fotorzset es gallerijet mar ketszer lelottem, vagy csak a nevuk volt ugyanaz de masik fazonrol van szo?
Random nevesitett ellenfel a vilagterkepen.
-
törölt tag
válasz
Rossonero89
üzenetére
Remek. Akkor lehet jelenteni, hogy csal megint.
Komolyan nem értem miért jó ez neki? -
Elims
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A betörések külön küldetések.Elég húzósak..Persze a legnehezebb fokozaton és úgy érdemes,mert ritka cuccokat adnak.
Az ellenség szintje azért nőtt meg,mert a térképet nézve tudod állítani a világnehézséget.5 fokozata van.Ha 30-as szintű leszel tedd fel 5-ösre,onnantól kezdve 256-os tárgyakat dobhat az ellenség.
Szerk.: Minél nagyobb a világfokozat annál erősebbek lesznek az ellenfelek.Szerintetek mitől lehet ez:
Exotic cucc sehol. :-/
Vmint a múltkori heti fekete zónás feladat közben találtam egy 1017-es(!) szintű magányos csillag fegyvertokot nagyon jó számokkal.Nem akartam kimenteni semmit csak a heti feladat miatt mentem be,de azt látván felvettem.
Mire kimentettem már csak 954-es lett és a számok is változtak rajta. :-//
Ez vmi bug lehet?Ha igen,van vmi megoldás arra,hogy legközelebb a reális számait lássam?
Volt már régebben egy hasonló eset egy könnyűgéppuskával ami 19.8 sebzésű és 900L/P-es volt,kimentés után az sem annyi lett. -
Rigormortiis
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ja, és egy ps4es probléma: a survival dlc nem érhető el, mert mindig azt irja a terminalban hogy installaljam. Es installalva van. Sokan panaszkodnak erre, csak most nincs kedvem ujra leszedni a jatekot es remenykedni, hogy jo lesz.
-
Rigormortiis
veterán
Ezer köszönet a kollégának, aki segitett nekem!
Megjelentek a térképen ilyen "betörés" küldetések. Ezek mik? Nem szintet ír hozzájuk, hanem valami földgömb 2-t.
Lehet én néztem be valamit, de az alapbol egy teruleten koborlo ellenségek szintje megnőtt. Eddig Clintonban ugye 14-15 korul voltak, na most 22n allnak. Ez mitol lett (oke, en mar 27 vagyok, de akkor is...)?
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ma nagyon adta neked.

-
Snip3r_HUN
addikt
Napi agyf@sz is megvolt ma 2-3-szor,pedig megfogadtam hogy a héten nem megyek a játék közelébe sem.
Belepünk Bombival DZ-be Lynx+HKU meccs=szerverváltás,aztán 2 manhunt a bejárat mellett mindkettő teleportos,egyet levittünk a földre elteleportált.
Belépnek hozzánk magyarok szerverváltás,összehozunk egy manhuntot,szét szakadtunk,a Bombiékat tőlem ~400 méterre üldöző orosz srác hirtelem mögöttem terem és sz@rrá lő (18 sec volt rajtam a manhunt-ból).
Oké újra próba,összeállt a banda Q épület mögött befészkeltük magunkat,manhunt,simán védhető volt,elmegy a net...

Mindez durván 1 órája volt...
-
Vityaa
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Térképen nyomsz egy automatikus párosítást fekete zónába és 20-as szintű játékosokhoz fog párosítani.
-
Elims
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Jól nyomtad ha már 20-as szintű vagy.. :-)
Kapcsold be az üzemmódot és gyere.
Szerintem rajta vagyunk egymás listáján. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
üzenetére
Nem tudom, vedd csak alapul márkósztájlt, nagyon "profik" hogy "mostanság" ha betévednek négyen dz-be mindnek ililililililililili a neve. Nehéz így átlátni főleg ha csak egy is okosan csal.
Ha visszaemlékszel pár napja volt egy manhuntunk te, én meg VTomi voltunk ott könyvtár tetőn, volt egy srác aki párszor ránk jött de mindig meghalt, aztán pár napja megint belefutottunk... BSE_PRIZRAK
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Jó jó jó de vajon Ő volt vagy egy másik csaló? 3v1 szitukat hozott szerintem az egész kör alatt nem lőtte le senki.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Menjél bátran, nincs veszíteni valód. Igaz nyerni se nagyon fogsz (mármint lootra gondolok), max ismerkedel a mappal.
DZ lvl30-ig a PvE terület szintjéhez rak be, ahhoz szintezi a mobokat, utána meg GS alapú, szóval azt nehéznek gondolom, hogy valaki lesz, akinek pont lvl20-as karaktere van, ezért vagy "gyorsan" felmész lvl30, és utána könnyebben találsz társakat, vagy vegyél nagy levegőt - mint írtam- és menjél be nyugodtan DZ-be, nem veszíthetsz semmit... -
Rigormortiis
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Pve vagyok csak 20as. Dzbe meg be sem tettem a kislabujjam sem.
-
Harambee
tag
Vannak weeklybe most jó cuccok ? (nem tudom most megnézni azért kérdem)
-
arnikusz
veterán
Szerintem kint PVE ott vannak mellékküldetésként kék ötszögben a power plant vízszelepes küldik.
Rigormortiis jobb oldalt 25 szint kell minimum, hogy egyedül megcsinálj küldit, takaríts ki mindent bal oldalon és szedj össze mindent + lila cucokkal mehetsz a Lexingtontól felfelé.
-
VTom
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Küldetéshez, szinteződéshez kell a segítség, vagy Dark Zone-hoz? Hol 20-as szintű a karaktered?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
De nem érted, lvl20-asként nem fog összerkani lvl30-asokhoz, sőt, utána meg a GearScore fog játszani, szóval, annyira nem egyszerű ez, mint amilyennek tűnik. Másrészről meg pofozógép lennél csak, ha összerakna lvl 20-asként 256-os GS játékosokkal.
Bár most beugrott egy kérdés:
A lvl20 az a DZ szinted vagy a külső területen ennyi a szinted?
Ha kívül lvl30 vagy akkor nem szóltam, DZ szintnek semmi jelentősége sincs. -
Rigormortiis
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ezért mondtam, hogy kullancs uzemmod sem all tolem tavol. Nem haragszom meg, ha valaki felhuz.
Delelott is annyit szenvedtem a power plabtos kuldivel... -
Anonymus23
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Esetleg itt is szétnézhetsz, a nevekre kattintva láthatod az aktivitását..
Ja meg mielőbb felmenni lvl 30
, akik komolyabban tolják, azok szerintem már rég lvl30... -
RazoR
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Akkó' bocs....
-
RazoR
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Összefoglaló, játékoslista, PS4 fül
-
Rigormortiis
veterán
Valaki tolja itt aktivan ps4en? Szivesen raakaszkodnek kullancskent

Komolyra forditva szivesen becsatlakoznek dark zoneozni a szaros kis 20as karimmal.
-
törölt tag
Ma megyek egy survivalt.
Remélem dob valami jó cuccot. -
VTom
veterán
válasz
üzenetére
Nem mertek rámenni a csalók, vagy ha mentek, akkor kikapcsolták az okosságot, és már meghunyászkodva, négykézláb érkeztek a helyszínre

(#37928) persil Más egy jól védhető helyen összecsukni pár gyengébb játékost, más 1v1-ezni percekig, mert nem bírtok egymással, és megint más amikor ugyanezzel a karakterrel 3 lövésből megfektetnek, mert minden lövés fejen talál, pedig csípőből lőnek. Észre lehet venni, hogy ki a csaló, bár mostanában sokan éppen csak annyit csalnak, hogy még ne tűnjön fel. Arról nem is beszélve, hogy már névről is beugrik sok ember, aki hírhedt csaló.
-
törölt tag
válasz
persil
üzenetére
Még mindíg nem értem miért hasonlítasz minket a csalókhoz?
Jól átgondolt/megépített pvp karakterekkel szaladgálunk persze, hogy gyorsan halnak a játékosok. De az, hogy Dedit lövi a játékos és egyszerre ketten halunk az minden csak nem normális. Rengeteget játszottunk màr szóval szerintem el tudjuk dönteni ki csal ès ki nem. Vicc, hogy 2 sec alatt meghalunk őket meg hiába lőjük mert végtelen életük van.
Mi nem csalunk nézd meg bármelyik videóban ha ránklőnek fogy az életünk rendesen.
-
persil
nagyúr
Ezekben a fúj csaló sztorikban az a legviccesebb, hogy általában követi őket egy na mi is játszottunk videó, amiben pont ugyanúgy 1-2 sec alatt öltök le másokat, mint ahogyan titeket a "csalók". Aztán, amikor az áldozat lecsalóz, akkor jön a felháborodás ezerrel

Hogy ki, hogy értelmezi, amit írtam, az baromira hidegen hagy, csak kibukott. Aki nem csal, vagy nem zavarja, ha egy nála jobb lelövi, annak ugye "akinek nem inge...", aki meg magára ismer... nos, annak oka van

-
arnikusz
veterán
Lexington csak ritkán ad MDR-t.
Az első Survival láda, a második Legendary Times SQ, a harmadik sima heti láda, a negyedik Lexington és az ötödik field láda.
Elképesztően nagy a szórás és csak mondom az első a legnagyobb sebzésű még 1.6 előtt esett a többi mind gyengébb. Használni ha egyedül vagy LS kívül bárhol ( ott csak ha csapatban mész be), viszont kell hozzá jó egér és a sok pötyögés. A Megállító meg sajnos nem hozza amit várna az Agent.
-
KaYaK
tag
Valahol olvastam korábban meg fórumon is hogy a Lexintont kell farmolni hogy végre kapjak egy MDR Urban csoda fegyvert de jelentem kb 40kört mentem 3 nap alatt rajta és 2x esett csak exotic a Bossból és mindkétszer a "megállító"...
Komolyan sírok.. -
válasz
üzenetére
Ugy, hogy elotte manhunt fole ( kb 8 kill ) lottuk rajtuk magunkat. Majd hirtelen barmikor lotted le az eletet, felhealelte magat csumara... Mindegyik. Es akkorat lottek, instant halal volt...
De elotte a 6 nevetgelo ruszki az omv kut alatt vicces volt. 3 seeker jott folyamatosan, kozbe ment a shittalk, nevetgeles, noobozas, meghaltunk. Visszamentem, nooboztak. A legjobban shittalkolo ruszki 5 golyo volt m4-el. Maximum 150 hp hp-ja lehetett. Elmentel vacsizni, jott egy drop, ramentek 6-an. Tommy behozta a seekeres karijat. En maradtam dps. Konkretan kitoroltuk oket. 6v2. Egybol nem volt shittalk, nevetgeles, csak "oh shit", mikor osszeestek...
Megvaltozott a dz csunyan. Az este tetopontja a maganyos harcos srac volt, aki egyedul jarkalt dzben, veletlen meghalt, majd visszajott folyamatosan, es Tommyval beszelgetett hogy mekkora noob mindenki, hogy deadeye, seeker, csapatban jatszanak, stb... O pedig aranyba volt ( mint tudjuk, a legerosebb dps karakter ) ea hogy o bekesen mobozgatna, csak mindig belebotlik ilyen gyokerekbe, mint mi, es agyonlovik. Tommy probalt vele beszelgetni, hogy ez a dz, de a srac youtubestar volt, es ertetlen... XD
-
Gtaati
őstag
válasz
üzenetére
Helló!
Tegnap mi is ezt tapasztaltuk DZ-ben. SirNOOB és társai úgy mentek mindenkin át mint a tank, nem sebződött és gondolkodás nélkül rohant be 3-k közé és persze mindenki feküdt. Mi meg őt csak simogattuk 2-en 450ezres DPS-el, másik játékosunk meg majd 9ezres elektronikával küldte rá a golyót stb Szóval vicces volt
Én is csak nevettem rajta..... -
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
Nálam még egy sem esett a Deadeye kesztyűből. Viszont sikerült bezúzni a térdvédőt- nem baj amúgy is gyengus volt. Tegnap így Barrett mellénnyel és Shortbow-al maradt ami csak 8300 tűzfegyver, de van életerő és elektronika is, de használni nem fogom, helyette marad LS-re a lövöldözős exo/ arany- nem a fenti, hanem 9000-es tűzfegyveres.
Hétvégén sok hazai csapattal hozott össze az LS egyoldalon, viszont a matchmaking nagyon 0- nálatok is van hogy berak a kör harmadára?
-
törölt tag
Tegnap futott az egédz DzP 4 csaló elöl.
Miután én haltam és még volt manhunt a csapatban mentem segíteni, hogy legalább valaki élje túl a csapatból. Az egyik csaló játékos konkrétan olyan tempóban szaladt el mellettem mint amikor f1-ben a gyári Mercedes kikerüli Alonsó Honda szekerét.
Besírtam a röhögéstől mondom ezek nem csak instant ölnek de még gyorsan is futnak.
Próbáltunk bevédeni egy helyet azonnal feljöttek és 2sec alatt mind meghaltunk. -
xyvalaki
aktív tag
válasz
Krissz1983
üzenetére
Négy legendás egymás után és 3 Bliis meg egy Ninja. Szerencsére nem nekem, hanem az egyik csapattagnak.
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Én nem tudom még pihentetni. Még csak 33 napom van benne. Egyszerűen ha elkezdek játszani egy másikkal akkor is azon agyalok közben hogy hogy tudom jobbá varázsolni a division szettemet 😂👊
-
robyg
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ha kell segíteni nyugodtan vegyél fel barát listára.
(#37894) Snip3r_HUN: Bakker nagyon tudod irtani az embereket
-
Elims
veterán
válasz
RECSKA
üzenetére
Dee,valószínű csak az a gyökér..
Ma elpicsáztam pár faszagyereket az új set-ben.Szedték az embereket a Gyökerek mint a cseresznyét aztán a társaimat is.Nem volt nálam semmi cucc így én is rájuk mentem.El is felejtettem,hogy nem a nomádban vagyok és azt vettem észre,hogy 3-at megfektettem.
Aztán a társaim amikor megláttak egy koponyajelet már mentek is,követtem őket egy ideig -ismeretlenek voltak párosításból-,addig iszonyat keményen feküdtek.Tetszett. :-)Sniper: Kezdetleges?? :-D Nem vagy egy fosos gyerek ebben a játékban..ez 100%.
Rogormortiis: Na,csak megvetted? :-)
Ha szereted játszani a játékot -és nekem az írásaidból úgy tünik,hogy igen- akkor csináld végig normálisan a sztorit,nem rohanva.Ha rögtön bele a közepébe akkor húzasd fel magad társakkal és utána csináld meg az elmaradt dolgokat.
Egyébként társak nagyon ajánlottak a játékhoz,egyedül elég nehéz és még meg is utálhatod.Komolyan.Többen viszont fasza nagyon.
A 3 dlc-t még most nem fogod kihasználni -de írtam is..nem baj,legalább megvan- majd csak később.Szerk.: A legészakibb rejtekhely közelében lévő boss ma egy nagyon jó skull mc kesztyűt adott. (Aztán még vagy 2 kör és semmi).
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Krissz1983
üzenetére
Már csak egy karakterem van hátra ami most lv90-es a másik három mind lv99. Pár napot pihentetem a játékot majd 1.6.1-re visszanézek hétvégén,ha jól emlékszem úgy is jövő héten jön a patch.
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Pontosan.
Vagy kicsit tovább megyek miért ugyanaz a díj egy heti és egy havi dz leaderboardon?
Nyilván mindkettő ugyanannyi erőkifejtést igényel igaz?.... Ehh de én már nem várok el semmi racionalitást ubiéktól. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Krissz1983
üzenetére
Ezért nem látom már értelmét a heroic/legendary farmnak sem,tegnap Falcon után 2 embernek adott Ninjabike-ot... Legalább ha már lehet venni exotic fegyvereket a terminálban akkor a heti vendor frissítésnél ne a talenteket váltogassák hanem tegyenek be mindig más exotic item-et,vagy ha a normál ládáknál drágábban is de lehetne phoenix credit-ért exotic ládát venni.
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Hármat nyitottam ma
Damascus historian és bliss.... Szégyen
Bezzeg akinek már van három annak dobja a negyediket b@ssza meg -
Anonymus23
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Az Underground előtt van egy kis küldetés, de utána a Terminálból elérhetőek a DLC területek.
Fejlődés:
Ez két irányú dolog.
Az élet a 30-as szinttel kezdődik, minden valamirevaló cucc csak utána használható, hogy elérted a 30-as szintet.
De ha végig akarod csinálni a sztorit, akkor egyéni preferencia függvényében területeket kitakarítod, és fejlődsz felfelé, ahogy a fejlesztők anno megálmodták...Ha van ismerősöd 30-as, az be tud segíteni fejlődni.
A másik meg, hogy utána is javasolt csapatban menni, mert egyedül a legtöbb küldetés Tier5-ben lehetelen (Hősi és Legendás, persze van pár őrült, akik lenyomták egyik másikat, de elvétve van ilyen), másrészt unalmas tud lenni. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Csinálj mindent az a biztos, a nagy küldetésekhez kérhetsz segítséget ha akarsz, szoktak segíteni és úgy kegyetlen gyors a fejlődés, viszont ki fogsz hagyni pár fejlesztést aztán csinálhatod meg őket a végén. Ha tetszik a játék akkor csinálj mindent egyedül, nekem az első 3 karakterem úgy lett meg, csak a 4.-hez kértem segítséget.
Majd látod, hogy a bázison miket akarsz fejleszteni, mit akarsz használni, főleg azokra érdemes rámenni.
Igen, mindegyik DLC-t a központtól tudod elérni.
Úgy fejlődj ahogy írtad, sztori/mellékküldetések, encounter-ek, hard az lehet nehéz lesz az elején jó felszerelés nélkül, jó felszereléssel meg nagyon könnyű.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(nekem!)
Ma volt egy kis időm és pve terület Boss ezt dobta.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)