- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonl
tag
Sziasztok, a Hibátlan harcos kihívás(ok)nak mik a követelményei?
Solo -ban vagy csapatban kell trljrdsíteni az adott küldetéseket?
Gomdolom már "térdelni" sem szabad.
Köszönöm a türelmes válaszokat. -
simonl
tag
Nem mellesleg, amikor leülök játszani, munka, gyerekek (iskola, különóra,edzés x2) + feleség után
akkor nem matekozni akarok egy játékban, excel függvényekben összeállítani a buildet, fegyvereket.
De elfogadom, talán nem nekem való ez a játék. -
simonl
tag
válasz
Nyugis #42377 üzenetére
Igen, most a Siege az a játék amivel eltöltöm azt a napi 1-2 órát.
Példának azért hoztam fel, mert a megjelenése óta talán ez a UBI játék fejlődött a legtöbbet.
Remek taktikai játék, nem kell hozzá EXCEL tábla b+, hogy nagyobb esélyem legyen győzni, a csalókat pedig egyből dobálja kifelé.A PC Guru -t hagyjuk, jólneveltségem tiltja, hogy a megfelelő szavakkal minősítsem.
Legalja, a szakmai újságírás tekintetében. -
simonl
tag
válasz
Rossonero89 #42374 üzenetére
Szia Rosso, igazad van de azért a COD és a BF csapatalapú játékok, van "piros-kék" csapat, vannak A B C pontok. (a végtelenségig leegyszerűsítve)
Fenti játékokban nem járnak "kacsatáncot" a hullád felett miután hátbalőttek.....
Ja, és ott a taktika egy fontos része, hogy az ellenség hátába kerülj.
Itt? Elszaladnak melletted, nyomnak egy - egy ultit a biztonság kedvéért és négyen hátbalőnek.Jelen kiadónál a RS Siege az a játék, amin látszik, hogy folyamatosan fejlesztik, és törekednek a jobb játékélményre.
Ezért elkeserítő amit a Division -nel csinálnak.
-
simonl
tag
válasz
Mr Chapel #42349 üzenetére
El sem hiszed milyen jó olvasni soraidat, egy jó ideje aggódom, hogy már túl öreg vagyok már ehhez a játékhoz.
Valószínűleg még te is a jó "poroszos" nevelést kaptad mint én.
Igen, mi nem lövünk hátba senkit, kimentésnél segítünk, ha valaki térdel felsegítjük, és nem csalunk egy számítógépes játékban.
(nyilván rugókra rámegyünk ha a barátokkal játszunk és ha valaki kötekedik lelőjük és megyünk tovább, de nem várjuk falkában a DZ kijárat előtt mint a cigányok)
Én a gyerkőceimet is így nevelem, a nagyobbik már játszik önállóan.Ugyanezeket tapasztaltam mint te, éppen ezért én "elengedtem" ezt a játékot.
Nem fog változni semmi, nem lesz Battleye és nem lesz 2. rész sem.
Ha változásokat terveznének akkor nem azzal lenne elfoglalva egy fejlesztő csapat, hogy hellokitty -s hátizsákokat vegyünk pénzért.Annak azért örülök, hogy a legjobb barátomat (remélem nem sértődik meg) közel egy éve ebben a játékban ismertem meg.
Ma már üzlettársak is vagyunk.
DZ -ben térdeltem valahol, odajött ismeretlenül, még csak HUN sem volt a nevünkben és felsegített.Azért kicsit óvatosságra intelek ezen a fórumon, itt is van pár retardált idióta akiknél elég alacsony az ingerküszöb. Találkoztam néhányukkal PVP és PVE területen is. Szánalom.
Itt megy a menőzés, meg a csíterezés de megcsinál olyat (megtörtént) csatlakozik hozzám DZ ben, játszunk, megtisztítunk pár területet, majd mikor térdelek egy mob roham után, nem felsegít, elveszi a cuccaimat és kilép b+.
Nem írom ide a nevét mert úriember vagyok.... -
simonl
tag
válasz
Anonymus23 #41630 üzenetére
Valóban rossz napom van, de nem kötekedni akartam
-
simonl
tag
Ha egy multi ellen akartok, akarunk fellépni ahhoz összefogás és nyilvánosség kell.
Sajnos, mi magyarok ezek ellen genetikailag be vagyunk oltva.Ám ha mégis, akkor valaki találja ki és szervezze meg, hogy pl. Magyarországon egy nap senki nem indítja el a játékot.
Ehhez persze kell egy jókora hype is, hogy minél szélesebb körben tudjanak róla, írjanak róla, terjedjen, 2menő legyen" NEM elindítani a Divizsönt.
Be lehetne venni ismert Youtubereket is. 500e s feliratkozásnál az már minden 20. ember az országban.
Talán követik más országok is....talán.... -
simonl
tag
Mindekitől előre bocs ha esetleg megsértődik....még az is előfordulhat, hogy én vagyok tudatlan és/vagy túlságosan leegyszerűsítem a dolgokat.
Lelekes olvasója vagyok a fórumnak de ami napok óa megy az kb. olyan mint a középső csoport egy átlagos zuglói óvodában.Miben válozott ez a játék a patch kiadása óta? Miben reménykedtetek?
Most komolyan, kedd óta tanult, itt-ott családos, felnőtt férfiak egy piros hátizsák után rohangálnak ész nélkül ? Ez a cél?
És most ezt lehet lila (fertőzött) környezetben?
Király....
Mivel ez nyilván nem mindig sikerül, megsértődtök és fennhangon nyomjátok, hogy "énmostmáraztánde ténylegsohaneméstörlömapicsába".
Mintha ez érdekelné a világ egyik legnagyobb kiadóját, hogy Ti itt Európa keleti oldalán mit sírtok össze a fórumon.
Persze aznap este mindenki ott ül és csinálja egymás után, unos untalan ugyanazokat a küldetéseket, hogy ládákat nyitogassatok.Engedjétek el...... ha pedig a társaság miatt játszotok akkor nyomjátok, ne itt sírjatok felnőtt férfiként b+.
Nem kibicként írom ezeket nektek, nekem is több mint 1600 óra játékidőm van benne.
De tudni kell elengedni dolgokat, tárgyakat..... -
simonl
tag
És tényleg, és tényleg, korábban írta már valaki, de most megtapasztaltam.
DZ ben egymagam, gondoltam megcsinálom a heti 20kill -t.
Q épületben lövöm a mob -ot, beugrik elém a csigazabáló francia, azonnal rugó lettem, amit ő tudott ezért abban a pillanatban kaptam a gránátot + egy tárat a fejembe.
Természetesen 1 percen belül minden elvett cumómat visszavettem + a hülyegyerekét, de akkor már az egész szerver engem üldözött. F@sza.
Mindezt egy békés kávézgatás közben.....
Agyfasz lett a DZ. -
simonl
tag
Megcsináltam a heti küldetést + 2 legendás küldetést.....
Eredmény: 3 db Ferro maszk...
Konklúzió: game uninstall.... -
simonl
tag
válasz
arnikusz #38152 üzenetére
Ne haragudj hogy kéretlenül szólok bele:
Próbáld ki a 3 predator 2 striker 1 Savage kesztyű buildet + a hátizsákra kalibrálj 17% visszarúgást.
Még a Famas -ból is olyan lézerfegyvert csinál, hogy chewbacca sírva kéri a receptet.
Nem beszélve a +8% sebzésről....Nem fogod megbánni, a minap egy kis francia csigazabáló jött rám hátulról miközben a Q épületet tisztogattam, ráfordulsz és ami átvillan az agyán az csak egy tár az M4 -esedből.....
-
simonl
tag
válasz
szcsaba95 #36426 üzenetére
Szia, talán segít ha sikerül a képet feltöltenem.
Közepesen tehetségtelen játékos vagyokőszülő halántékkal
mégis az alábbi DPS szettel bátran nekiindulhatsz a DZ nek, akár egyedül is.
Egy heal ládával és jó helyezkedéssel verhetetlen. Ha négyen jönne rád, kettőt magaddal vihetsz....
Legendary küldetések random játékosokkal is simán megvannak.
Sok sikert, jó gyűjtögetést...
Ha van kedved: ubiplayerHUN néven játszom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest