Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyomorHD
tag
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
ez lenne a legjobb ötlet szerintem
Csak akkor rendesen fel is kéne tölteni tartalommal. -
HwAdokVeszek
aktív tag
Ha valaki úgy gondolja hogy csinálna egy magyar weboldalt a játéknak akkor tárhellyel .hu domainnel és ts szerverrel be tudok szállni

-
D.Orion
veterán
Szívesen csatlakozom hozzá én is. Pár külföldi oldalt és fórumot már olvasgatok 3 napja. Még sok fekete folt van, de együtt biztos, hogy korrekt összefoglalót tudunk írni. Hiszen annyian vagyunk már ebben a topikban is akik rákattantak a játékra.
Még egy Time Lapse videó az időjárás és napszak váltásokról.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kérdés:
Ha hozok összefoglalót, lenne valaki aki feltöltené tartalommal? Mert én bevállalom hogy szerkesztem majd folyamatosan, csak az elkövetkező pár hétben nem lesz rá kapacitásom hogy frissítsem majd folyamatosan. Max premier után.
-
Motoxxx
tag
Aktiv FC csoport 48 fővel várunk benneteket, főleg PC-sek vannak. Akit érdekel szeretettel várunk TS szerver is van.
-
twitchen mondták, hogy mivel ritkák a fegyver skin dropok, lesz majd skin vendor.
-
Gordon32
tag
Hát én nagyon várom a játékot a béta ud tetszet(kösszi a gémet srácok) de még mindig nem tudom megvegyem-e...bár ha uplayen birnam aktivalni a -20%-ot nem lenne rossz
-
duvi
nagyúr
válasz
D.Orion
üzenetére
- Jogos
Tartalék lehetőségnek azért jó lesz.
- Ez a béta nagyon felpörgette a játékosokat. Szerintem rengeteg előrendelést adnak le az elkövetkező napokban
Persze lesz olyan is aki visszamondja vagy kivár, de az elmúlt napok kommentjei alapján (szerintem) inkább pozitív, mintsem negatív a játék megítélése. -
duvi
nagyúr
CDgalaxisnál is újra előrendelhető a Sleeper Agent Edition 34.990 Ft-os áron:
Division Sleeper Agent Collector Edition (2. kör) -
mettek
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
én pl a Rainbow six.ben nem találkoztam csalóval, illetve Bf4-ben sem vettem észre kirívó eredményeket, eseteket. Mással meg nem játszom, pl. Cod híresen tele van de a Csgo is szépen termeli őket. Ezekkel nem játszom
Szerintem amúgy a Divisionben nem igazán an értelme hackelni mert nem első sorban a PVP-re megy meg a killekre, statra, meg ilyen baromságokra....egyszerűen a jó csapatmunkáról szól. -
pzstm
titán
csalók tekintetében ugyebár a konzol esetében nincs probléma legalább..

-
Ditoo0225
aktív tag
Esetleg lenne igény PH! csoport Tsre ? Egy 30 főst fel tudok ajánlani a célra ha valóban lesznek rajta emberek és használva lesz

-
Csabee86
senior tag
Szerintetek ha akarok a nyílt bétával is játszani, akkor ne töröljem le a bétát a PS4-ről vagy nyugodtan letörölhetem mert újból le kell töltenem majd?
-
djculture
félisten
Megy a hülyítés rendesen, csak nehogy ez is a battlefront féle pofára esés legyen amibe már csalás nélkül esélyed nulla.
-
EXA
aktív tag
Van arra esély,hogy a nyílt bétai kliens valamennyivel több tartalommal érkezik?
-
weky
tag
válasz
marilllyo
üzenetére
Hmm... a Division wiki oldalán ezért írják:
"A smallpox pandemic spreads on Black Friday (transmitted by a virus planted onto banknotes), and sweeps through cities across the U.S. The United States Government collapses in five days; basic services fail and without access to food or water, the country quickly descends into chaos"
Forrás: https://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Clancy%27s_The_Division
De akkor lehet, hogy ez még egy régebbi cikk és azóta változtattak a történeten.
-
EXA
aktív tag
Nem bírtam ki. Előrendeltem az 576-tól.

-
pohár
félisten
nekem kék volt, specialized verzió, de küllemre ez a sárga, high-tech verzió nagyon hasonlít a SCAR-okra
én is rákérdeztem már az előrendelői cuccokra, és meglepő választ kaptam:
Az összes verzióhoz járnak az előrendelői ajándékok a készlet erejéig.
szóval úgy néz ki, hogy kapnak a Sleeper Agentesek is majd

-
weky
tag
válasz
D.Orion
üzenetére
Sziasztok!
A játék világával kapcsolatban lenne pár kérdésem: az odáig rendben van hogy elszabadult egy vírus, NY blokád alatt, stb, de mi a helyzet USA többi részével vagy akár a többi országgal?
Globálisan elterjedt a vírus vagy csak és kizárólag New Yorkra koncentrálódik és a világ többi részén semmi probléma nem jelentkezett?
Próbáltam a neten keresni pár háttérinfót de semmi. A bétában pár utalást találhattunk (telefonbeszélgetések, echo), de egyelőre -számomra biztosan- nem akar összeállni a történet egy egésszé.
-
mrgregoryan
tag
válasz
D.Orion
üzenetére
nekem szerencsére "ELVILEG" sikerült a hazmatos béta mellett azt a USA pakkot beaktiválnom, amiben az összes DLC cucc benne van (tűzoltó, rendőr, vadász, minden egyéb..).. remélem tényleg jön majd, mert igy e mellé már csak az alapjátékot vettem meg értelem szerűen. engem spec nem hoz lázba a kamuóra meg a térkép meg a gumicipőtalp amiket lehetne hozzá kapni.. de izlések.....
-
D.Orion
veterán
válasz
mrgregoryan
üzenetére
Sajnos én is csak ennyit találtam. Valahol belefutottam egy olyan összeállításba ahol tűzoltó köpeny(tűzálló), bag, fejsze meg vadászpuska járt, de már nem emlékszem hol s mi volt a neve. Az se rossz.
-
.LnB
titán
válasz
D.Orion
üzenetére
Ja az a térkép sem butaság. De azért evidens lenne minden DLC-t adniuk hozzá. Most rékérdeztem erre az 576-nál. Ők az előrendelőknek kettőt ajánlanak ugye. Remélem azt azért adják a Sleeper Edition-hoz is. És rákérdeztem az aqua-nál hogy ők nem akarnak előrendelői bónuszt adni?

Még nem jöttek válaszok.
-
D.Orion
veterán
Eddig sajna hiába bújtam külföldi fórumokat vagy tettem ott fel a kérdésem. Még senki nem írta azt, hogy Sleeper-hez járna minden cucc. Pedig örülnék neki. Amit még számomra azonnali must have lenne az egy teljes térképpel ellátott verzió, természetesen a fontos pontok megjelölésével ellátva. Mondjuk úgy A2-es méretben nyomtatva.

Komolyabb Division-el foglalkozó youtube csatorna, igyekszik bemutatni minden pontját és lehetőségét a játéknak.
-
D.Orion
veterán
Aqua Computer-ben 29.390Ft a Sleeper Agent, ez talán a legolcsóbb itthon és megbízható bolt.
Én épp most zsákoltam 576-ból egy Gold-ot, mert ha nem jár a Sleeper-hez az összes plusz ruha és felszerelés, akkor nekem nem éri meg.
-
.LnB
titán
Megrendeltem egy Sleeper Edition-t. Igazából csak azért, hogy legyen "foglalásom" rá. Mert most nem tudom kifizetni fizuig. Gondolom ha leadom a rendelést és nem írták, hogy nincs akkor kapok. Vagy lehet nem kapnak annyi példányt és akkor majd írnak, hogy sorry nincs?!
szerk.: Ja időközben megtaláltam a választ a kérdésemre:
"Ha a megrendelt terméked időközben elfogyott, arról telefonon értesítünk."
Hát nagyon remélem, hogy jut nekem egy példány.

-
SkyS1gn
félisten
válasz
birorichard
üzenetére
Hol irják ezeket az ajándékokat?
Nemtudom ha ennyi csaló lesz véglegesben... most lehet nem rendelem elő... tegnap is senki se láttam az életem meg darálódott lefele és megdöglöttem, ez ment többször is.
-
marilllyo
veterán
Van most ez az előrendelői DLC. Paramedic, firefighter stb. Mit gondoltok ezek utólag a Season pass-al is beszerezhető?
-
Kicsimix
őstag
Én kértem refundot steamen.. 29k helyett 19k 576-ban.. Azért az már nem mindegy.. Kíváncsi leszek 39h béta után visszatérítik-e vajon..
-
prokxy
veterán
válasz
mrgregoryan
üzenetére
Dettó, akkorra már alszanak!
Legalábbis ez a terv! 
Tőlem mehet bármi, DZ, Misson, városnézés
.#2727) KnockOut87: jaja, már bizsereg itt is, csak jelenne már meg!

-
mettek
addikt
fu most hiányozni fog a megjelenésig
iszonyat beszippantott... -
birorichard
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Na egy ilyen békebíró dologban benne lennék.

(#2722) pohár: Nem hiszem, hogy csak a simához adnak előrendelőit ajándékot, a drágább gold-hoz nem...
(#2725) prokxy: úgy látom, fogunk páran toporogni márc. 8-án a boltok előtt.

-
Edem05
őstag
na itt a High End fegyó... nem rossz az a 5000 feletti dps

-
vegitossj7
addikt
válasz
birorichard
üzenetére
Mész egy megszokott csapattal, akár Rogue vadászatra, vagy a chatbe jöttök össze 1 ponton és szeditek ki őket.

Mi toltuk így haverokkal vagy fél napig, tizen összejöttünk és szedtük a rugókat... Esélyük nem volt kifutni a pályáról, addigra 6x meghaltak. A végén már hagytuk őket szenvedni a piros zónában, a safehouse-ba respawnolt az összes, de kifingottak, mert kaptunk értük DZ cash-t.

-
-
duvi
nagyúr
Ééés ennyi volt a zárt béta. Percre pontosan lelőtték a szervereket

-
Kicsimix
őstag
válasz
velizare
üzenetére
Nekem nincs viszonyítási alapom 4k-ban, hogy mennyinek kellene lennie az FPS-nek de 60-ra azélt tippeltem volna mikor átvittem a saját karim..Aztán betudtuk a látványnak, hogy ez lehet így jó.. De konkrétan nem mértünk idő híján.. Ahogy írtam saccra 30-40 fps lehetett.. Lehet nálunk sem ment akkor?.. hmm
Lehet majd open bétában újra megpróbáljuk..
-
Kicsimix
őstag
válasz
velizare
üzenetére
Miért mi a gondod?
Működött rendesen a játék meg végülis folyékony volt de tippre olyan 30-40 fps lehetett. Ezt nem tudom csak, hogy normális-e.. Kb 1 óránk volt az egészre abból fél óra mehetett a játékra install miatt stb..
Amd crimson legfrissebb. Most így hirtelen ezeket tudom mondani.
-
prokxy
veterán
576-ból előrendelve a Gold Edition! Most megkérdeztem tőlük mailben (válasz még nincs), h ehhez is jár-e a póló, sapi, poszter, remélem, h igen!

A nyilvántartásba beírtam magam, lehet felvenni barilistára, aki hasonló időszakban játszik: este 8-tól naponta, hétvégén délután is.

-
RazoR
veterán
Ha DZ-ben van nálam valami jó cucc, de tele a stash-em akkor mi van? Hogy tudom kivinni?
-
Kicsimix
őstag
válasz
mrgregoryan
üzenetére
Na hát akkor mondom én mit látok. Sikerült kikönyörögnöm ismerősömnél egy crossfire 390x+390 kombót 4K monitoron béta lejárta végére. Hajtott a kíváncsiság őt nem érdekelte a játék. Fényerő rendben, chromatic off ambient occlusion hbao+ helyett ultrára állítva. Állunkat fel kellett szedni a földről már ő is játszani akar. Közel áll az e3 gameplayben látottakhoz és szerintem azt is 4k-ban demózták így utólag. Videózásra nem volt idő. Megjelenítési hibák nem voltak.Amit korábban linkeltem ultra gameplay-t nem fake ezt láttuk mi is.Ugyan ezt tudnám mutatni. Brutálisan gyönyörű. Aki azt mondja nem olyan az benéz valamit / ferdít. / hiba lehet nála. OLYAN.
Szerk;
[link] -
Ditoo0225
aktív tag
Valóban igazad van, félreolvastam akkor anno mikor néztem. Visszavonok mindent, bocs

Valóban hatalmas játék lesz, miután megoldódott a grafikai bugom tegnap így már én is azt tudom rá mondani, hogy valóban szép
A gond azzal volt, hogy bebugolt a karakter amit csináltam és hiába állítottam a grafon lowon mutatta mindig. Csináltam próbából egy másik karaktert és rögtön ultra volt az az ultra 
-
Loha
veterán
válasz
Ditoo0225
üzenetére
Watch_Dogs nagy siker volt pénzügyileg és nem le, hanem felhúzta a negyedéves statisztikákat.
"Watch Dogs broke the record for biggest first day sales in Ubisoft history."
"A week after its release, Ubisoft announced that the game had sold 4 million units worldwide."
"As of December 31, 2014, Watch Dogs has shipped 10 million copies."Egészen biztos, hogy lesz második rész is, én a Watch_Dogs 2 -őt 2016 Q4-re jósolnám.
Ja a The Division Beta meg marha jó volt, nagy pozitív csalódás az egész játék (grafikailag is).

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gyúrósok ide!
- Energiaital topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak akkor rendesen fel is kéne tölteni tartalommal.
Jézusom az a napsütés.

Teljesen elveszik az ember kedvét.

, ami miatt fejlövéseknél duplán sebez.