Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
a dlc-k először xona-re lesznek elérhetőek.
nvidia hbao+ és pcss árnyékokhoz game-ready driver szükséges. -
Csabee86
senior tag
Kaptam PS4-re kódot. Megyek hazafele és töltöm elő a bétát.

-
Sztalker762
tag
Igen, délután 1. Egy Ubisoftos rakta ki twitterre. Illetve nekem PS4-re most érkezett meg a letöltéshez való kód emailben.
-
EXA
aktív tag
Már húzom lefele én is.

Ha 1-kor kezd majd az nagyon jó.

-
SkyS1gn
félisten
Na megjelent nekem is uplayen.
-
pomk
őstag
válasz
Sztalker762
üzenetére
Számomra tökéletes időzítés!

-
oneal1
senior tag
válasz
Sztalker762
üzenetére
akkor az délután 1?
-
Sztalker762
tag
#TheDivisionBeta start times:
Xbox One : Thu 28/01 - 10 am CET
PS4 & PC : Fri 29/01 - 1 pm CET -
westlake
félisten
válasz
he7edik.
üzenetére
Nem kell kapnod még egy levelet. Mikor aktiváltad a béta kódot az ubi.com-om?
#1588: Mindenki ezt a szöveget kapta. De ne csodálkozz, ha csak tegnap regisztráltad. A legtöbben már megcsinálták múlt évben.
#1589: Igen, kulcsot valószínűleg még mindenkinek kapnia kell. Bár nem értem, hogy miért. Ahogy megjelent a béta preload lehetősége is az Uplay-ben, úgy aktiválni is tudják a játékot, amikor elkezdődik a béta.
-
he7edik.
addikt
Akkor nem világos. Kaptam egy kódot az előrendeléshez azt beírtam a http://tomclancy-thedivision.ubi.com/ oldalra. Az elfogadta és jött egy mail hogy garantálják a béta kipróbálásának lehetőségét. Kell még egy levelet kapnom magával a kódról is?
-
westlake
félisten
Az előtölthető béta megegyezik azzal a verzióval, amit már napok óta le lehet szedni torrentről is. Van talán 1MB eltérés a két verzió között.
#1580: Nekem van két accountom is, de azon nekem sem látszik még, amit jóval később aktiváltam béta kulccsal. Gondolom ezt is sorban aktiválják a rendszerükben. Én az elsőt december 22-én aktiváltam. Te mikor aktiváltad? Egyébként nem kell félned, neked is ott lesz a gépeden az induláskor.

-
oneal1
senior tag
ha lebiszniszerték a dolgot akkor az xbox biztos hogy 1 nappal előbb kezd

csak azt lenne jó tudni hogy hány órakor lehet ráfeszülni
-
Xorith
tag
válasz
he7edik.
üzenetére
Hmm. Valaki itt írta, hogy szerdától lesz előtölthető. Lehet addig várni kéne. Remélem nincs ilyen gond és megérkezik mindenkinek a cucc!
Próbálgasd délután is.
Lassan meló! Este felnézek remélem addigra már mindenki örömmel tölti lefele!
westlake: Milyen pozitív valaki!
Úgy legyen! -
westlake
félisten
Nekem is megjelent a béta az Uplay-ben. Szalad is le 80 megával.
Igen, van január 26-ai Uplay.#1582: Vagy azárt lehet már ma tölteni, mert a végén nem csak az Xbox béta indul majd 28-án, hanem a PS4 és a PC-is. Legalábbis remélem. Azt írták, hogy a béta indulása előtt 24 órával lehet majd előtölteni.
#1883: Nem hiszem, hogy probléma lenne a béta "indulásával".
-
he7edik.
addikt
válasz
szallasi007
üzenetére
Nekem még mindig semmi jele a játékaim között.

-
gyomorHD
tag
Na PS4-en sima a dolog. Nem is kell UK account semmise. Csak rámész az előrendelésre, beteszi a kosárba, utána már engedi szedni a bétát, aztán ha elkezdet tölteni visszamondod a rendelést. Semmi kódot, bankkártya cuccot, fizetést nem kell csinálni.
-
Xorith
tag
válasz
szallasi007
üzenetére
Akkor hasít lefele! Nekem kicsit lassabb, de estére lejön mire végzek melóval!

Jobbulást! Bétára kigyógyulni és DarkZone-ba csapatként találkozunk!
-
szallasi007
őstag
Uplayen már engedi tölteni a bétát nekem is, meglepően jól is lehet tölteni 7.1 MB/s.
Streamelni lehet a bétát? Ha van rá igény akkor mikrofon nélkül tudom nyomni majd, tök beteg vagyok senki nem értené mit makogok -
vegitossj7
addikt
És lent is van.

Isten áldja az olcsó Gigabites Digit...

-
-
he7edik.
addikt
Nekem még nem tette be a bétát a játék könyvtárba.
-
Biztos hogy lesz ubi még az életbe nem tudott normálisan managelni játék szervereket. crew-el is mivolt hol láttuk egymást hol nem, hol külön szerverre dobott, siege szintén szörnyszülött emiatt, negyed óráig joinolok utána eltűnik a haver csak úgy átbsza másik szerverre, vagy épp engem vág át.
-
namenyicsavo
tag

-
EXA
aktív tag
Én még a béta kulcsot sem kaptam meg amivel hozzá tudom adni a játékot a uplayhez.
-
oneal1
senior tag
a pénteki indulás időpontja ismert? neten nem találok semmit róla
-
SkyS1gn
félisten
válasz
he7edik.
üzenetére
Van akinek már steamen tölthető meg uplayen, nekem még semmi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Van ellenfél respawn, de nem veszed észre. Le lehet menni pár alagútba, de egyelőre túl sok tartalom nincs ott. Néhány ellenfél talán (lángszórós pl) meg pár láda. Alfa-béta alapján nem nagyon lehet tartalomról beszélni még, mert szinte nincs is.
Amúgy bárhol nem jelennek meg, vannak védett részek, de egy sikátorban pl simán találkozhatsz velük.
(#1550) Cris99
Annyira nem kicsi az, plusz ez csak ugye béta sok helyen ott van a felirat hogy alfában-bétában ez a terület nem elérhető. (ilyenkor visszaszámol egy számláló hogy elhagytad a zónát)
szerk: elzúztam melózni, ha lesz még kérdés írjátok le, hazaérek válaszolok majd.

-
pomk
őstag
Köszi!
A DZ-ről nekem is ez a véleményem. Bemész és kb. az agyatlanvérPistikék ledarálnak, mert ott fognak kempelni a checkpointoknál...
Dungeon-okról tudsz valamit? Korábban volt valami videó, amin lementek egy aluljáróba, vagy metróalagútba, amit ha jól emlékszem "dungeon" néven emlegettek.
Egyébként a játékban szerinted mennyi tartalom van? Lenyomod a sztorit X óra alatt, majd mit csinálsz? Mész DZ-be PvPzni?
Szintlimit van?
Maguk az ellenfelek hogy jelennek meg a városban? Vannak előre definiált helyek ahol akár egy idő után respawnolnak, vagy teljesen random az egész? Végig úgy kell menned, hogy kb minden irányba figyelsz, mert bármikor bárhonnan jöhet egy banda?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Alfáról/bétáról beszélünk, itt nem nagyon van még történetvezetés. Egy nagy mission lesz (a kórházas), de a sztoriból itt nem derül kis semmi még. Lesz még néhány rajtaütéses mini küldi, de kb ennyi. Itt nem a játékon lesz a lényeg, hanem stressz tesztelni fogják a szervereket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
velizare
üzenetére
Hja szétszopattak a pisztoly elővételével.
Alfában hosszan kellett y-t nyomni xbox-on itt meg nem működött. Mondom wtf, erre kiderül hogy dupla gombnyomásra váltunk fegyvert. 
(#1537) mrgregoryan
Válaszoltam már kérdésed előtt hsz-ben.
(#1539) KnockOut87
Az én saját véleményem az, hogy a DZ jelenlegi formájában bitang unalmas egy idő után.

-
mrgregoryan
tag
válasz
mrgregoryan
üzenetére
orichalcos
vélemény??
-
he7edik.
addikt
Úgy látom konzolon már tölthető a béta, jöhetne már PC-re is.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Igen. De érdemes amúgy coopban játszani.
-
gyomorHD
tag
Valakinek ment már kód emailbe? Úgy olvasom valaki most kapta meg ( PS4 EU)
(#1528) EXA ugytudom igen
-
Gordon32
tag
ÜDV! Szerintetek hol lehet a legolcsóbban beszerezni a gémet? Valamint SP-ról lehet tudni vmit hogy megéri-e megvenni? Mit fog tartalmazni?

-
mrgregoryan
tag
kérdés, tudom hogy ez szubjektiv, de:
szerinted mennyire válik be sokak félelme hogy az Ubi megint el b...sza a játékélményt és amit videón látunk az nem egészen tükrözi a valót?
gondolom nem 1 játékkal nyomtad már, és pl legalábbis számomra a watchdog k nagy csalódás volt, mert egyszerűen nem elég h csúnya volt, de még halál unalmas is, és az autós részek nevetségesek. nulla fizikával. ok GTA ban sincs sok, de az legalább élvezetes nagyon is..
itt mennyire élvezted magát hogy játszol és emnnyire várod ezek alapján a full game-t?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Xbox One-on játszottam alfával-bétával. PS4? Hát szerintem kicsivel szebb lesz mint X1, talán megközelíti a PC-s verziót.
(#1527) mrgregoryan
Bár csak alfa és buildet toltam, nagy összeségében azt mondhatom el, hogy a grafikus kinézeten túl egy nagy dolgon bukhat el a játék. Az end game content. Ok lemegy a sztori rész a 3 sztorivonallal, de ugye elvileg az endgame állítólag a DZ-ben lesz majd, annak meg annyira nem örülök. A DZ egyelőre csak agyatlan hent meg lootolás, erre a részre vagyok a legjobban kíváncsi a végső kiadásban.
-
pomk
őstag
Milyen platformon is játszottál? Nem emlékszem.
Szerinted PS4 a korábban általad linkelt PC képekhez képest milyen minőséget tud produkálni?Sztoriról ha lehet ne spoilerezzen senki! Köszi!

-
EXA
aktív tag
Mennyire részletes a karaktergenerálás?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lejárt NDA az alfáról, szóval ha kell valami infó amit nem tudtok, hajrá kérdezzetek.

-
westlake
félisten
válasz
ssanyesz
üzenetére
Hol látsz ilyet? Az csak TITAN X lehet. Vagy fals információ.#1521: Fenébe, hogy ennyire felületes vagyok.

Nem néztem utána jobban, de nem lehet, hogy az az érték az aktuális teljes "fogyasztását" mutatja a Windows-nak. Ha fut a háttérben 10-15 darab torrent, az uTorrent is be tud puszilni néhány GB-ot. -
ssanyesz
csendes tag
7gb ram használat

-
westlake
félisten
A 90% feletti GPU kihasználtság jó jel. Viszont az FPS-ek elég elszomorítóak. Ha ez még mindig a GTX 980 Ti-s csóka, akkor ezek az FPS-ek elég kevésnek tűnnek FHD felbontás mellett. Persze az is igaz, hogy minden más maximumon van. Gondolom megint lesz néhány olyan beállítás, ami drasztikusan csökkenti a sebességet. Viszont ebből kiindulva a 4K megint csak nem single card móka lesz. Persze, ezen talán meg sem szabadna lepődni. A képek viszont valóban szépek. Meglátjuk milyen lesz mozgás közben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Frod
addikt
Ha már felmerült a béta kód kiküldés üzletből: Konzolok szervize már küldte innen valakinek?
Vagy arra sem érdemes szerda előtt várni? -
tollhegy
tag
válasz
namenyicsavo
üzenetére
ebben a sorrendben?

azthittem el tudják küldeni emailben is -
tollhegy
tag
válasz
namenyicsavo
üzenetére
személyes
-
oneal1
senior tag
1254 es postban amit linkeltem pc gameplayt törölték arról az oldalról.
valahová máshová felkerült esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple asztali gépek
- Samsung kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Warhammer 40.000
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Alfában hosszan kellett y-t nyomni xbox-on itt meg nem működött. Mondom wtf, erre kiderül hogy dupla gombnyomásra váltunk fegyvert.