- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuhajohn
tag
Már nem is erőltetem. Ez így most tökéletes ahogy van.
Egyébként ha nvidia control panelben a vsync-et gyorsra állíttom meg bekapcsolom a tripla puffert akkor más játékban se lehet majd érezni ha droppot és a képernyő csíkozódást is eltüntetni? Mert vsync-el már 56 fps is akad és lassul az egér meg ilyenek. -
Tuhajohn
tag
válasz
RocknRolla #3771 üzenetére
A Control panel beállítások jók lettek, fix 60 városokban így sincs meg, de vsync nélkül nem csíkoz és nem érződik a drop. 50-80 fps körül van, very high beállításokkal, valamit lejjebb vettem meg bekapcsoltam a turf effectet, nicns nagy hatása az fps-re.
-
Tuhajohn
tag
válasz
RocknRolla #3771 üzenetére
Köszönöm a választ, holnap újrarakom a gépet. Mert a control panel kicrashel ha rámegyek, hogy program hozzáadása, meg amúgy is 2 éve volt újrarakva. Majd ha kész van kipróbálom és leírom, hogy milyen lett.
-
Tuhajohn
tag
Sziasztok! Megvettem ezt a csodát és az a problémám van a játékkal, hogy nem tudom sehogy kifacsarni belőle a fix 60fps-t vsync-el, de az nélkül is nehezen. Végigpróbáltam már minden beállítást, de ha bemegyek egy olyan helyre ahol kicsit több minden van abban a pillanatban lemegy 50 körülire, általában 54, 53, de 45-ig is lemegy. Próbáltam kikapcsolni és adaptívre rakni a vsyncet, de ott is droppol csak még hozzá csíkoz is. Ez normális ennél a játéknál vagy valami gond van a gépemmel (i5-4670k 3,4GHz, GTX 1070 FE, 16GB ram)? Low-on nincs drop, de mediumon, highon és very highon szinte ugyanannyi fps-em van és ugyanott droppol, ultrán meg sehogy sincs meg a 60fps vsync nélkül se. Driverek legújabbak, gerforce experience minden maximumra állít. És még a nvidia control panelben se tudom megnézni, mert ha rámegyek arra, hogy "hozzáadás" leáll mindenféle üzenet nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- M.A.T.R.I.X Torrent Tracker
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Quadro FX 570 eladó
- DELL T40 EMC Szerver
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest