Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
dekoninck
üzenetére
Ez leginkább csak hirtelen felindulásból jött, mert megláttam és baromi jó áron van, még szállítással is, de nem találom hogy lehetne a 100$-ra átrakni mert most 150ért akarná kihozni.. még soha nem rendeltem eBay-en keresztül. Amiért még aggódom az akkumulátor állapota.
A másik, hogy a garanciát vajon itthon is tudom-e rá érvényesíteni..? De ezt még nem tudtam kideríteni..Shadowfax:
Gondoltam, hogy megmondod a frankót
erre vártam..Na most ez hoyg a fenébe van, bejegyeztem, hogy megvenném (kíváncsiságból, miként megy a folyamat..) aztán olvasgattam és meg is gondoltam magam, kiszedtem a listából, hogy még sem veszem meg.. erre van itt egy Leave Feedback, amire az alján "hogy más felhasználók is tudják milyen tapasztalatom van az eladóval", de most akkor ez mi a péket jelent ez csak egy
"elhagyási visszajelzés" de ezzel még nem mondom vissza? vagy mi van itt? nagyon nem értem ezt..
Aktív témák
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
erre vártam..