- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
-
leewi
aktív tag
302e-es..Intel turbo memory meg 5,7 óra aksi
306e-es..nvidia 128 mb-al viszont 4 óra aksi
legalábbis hivatalosan ez vagyon írva..tapasztalat..tényleg többet fogyaszt..kb. hasonló felépítésű t42 és t42p között ami nagyjából hasonlítható különbség a jelenlévőhöz..jelnetősen kevesebbet bír a p ugyanavval az aksival..
-
leewi
aktív tag
sikerült már valakinek t42p-hez recovery-t szerezni? nem utasítanék el egy copy-t..
üdV
-
leewi
aktív tag
egy nagyon csopp elfogultsagot erzek -tobb, mas gyarto termekeit elemzo cikked(tek) olvasasa utan mondom ezt-..amit termeszetesen megertek..
az emlitett nehany dolog mellett jelentenem, hogy a tovabbi kepek utan is tovabbi 1 kep tekintheto (legalabbis nalam)..
kulonben jo cikk.. -
leewi
aktív tag
valaki hátha..
az x31-es aksija olyan iramban haldoklik mintha üldöznék..
segít szerintetek bármiféle "format"-álás vagy hasonló móka vagy itt már csak egy új jöhet szóba?kösZönet
-
leewi
aktív tag
köszönet mind2őtöknek..
-
leewi
aktív tag
tiszteletem..
immáron az év utolsó napjának hajnalán..kérdezném, hogy esetleg akad-e valaki aki tudna segíteni beszerezni egy t40-es fedelének(oldalán) csavar takaró műanyag kis lapocskáit.. -
leewi
aktív tag
Ne itt...
[ Módosította: Atlantis ]
-
leewi
aktív tag
-
leewi
aktív tag
válasz
Shadowfax #2557 üzenetére
persze tisztában vagyok vele..
nem is így szerettem volna összehasonlítani hanem az eltelt évek számára akartam utalni s ennek ellenére maradt a minőség..
elfogult vagyok asszem T és X sorozat irányba..de csak a lenovo design elöttiekre..de azt viszont szivesen érteném meg, hogy mit befolyásol egy új chipset..mármint tényleg akkora előny?
-
leewi
aktív tag
válasz
Scalpel #2554 üzenetére
hát én még mindíg a nézd meg, fogd meg, próbáld ki mellett voksolok..
csak egy móka..
nemrég találkoztam itt egy lánnyal akinek R51e-je van..persze semmi köze a jelen történethez..de a "kis" x31-em még így 4 évesen is strapább és egyáltalán nem nyikorgós..míg hallani kellett volna az itt jelenlévőknek az a kis halk sussogást amikor felnyitotta az övét.. -
leewi
aktív tag
szÉpJóEstéT!
tény ami tény az én megfogalmazásom félreérthető..
a "műanyag" szó pontos definiciója az én szövegkörnyezetemben valami olyasmi akart lenni, hogy ahhoz képest, hogy mennyi pénzt képesek rájafirkálni arra a cetlire amin feltüntetik a pénzbeni értékét a masinának..de értem ezt egyéb néhány gyártó termékére is..
szÓvAL..kinyitja az emberfia és akkor recseg ropog és dölöngél meg nyikorog..
tehát az én pejoratív értelmű "műanyagom" ez akart lenni.. -
leewi
aktív tag
válasz
tototos #2507 üzenetére
R61 - kaka-sz@r..
(elnézést ha R tulajdonost sértettem meg)
T60 - király..de a vicces oldalam félre..szerintem csak menj be egy boltba és megérzed, hogy mi a különbség..félretájékoztatást nem akarok..de ha jól tudom R kat. még mindíg műanyag mindenhol..legalábbis amit én láttam annó ropogott mint a csuda..T és R család között ég és föld..ráadásul drágább is s a plusz 60gb meg a wide szVsz nem ér annyit..
tehát T60
-
leewi
aktív tag
válasz
Shadowfax #2145 üzenetére
ok igaz rendben..ezért ''elnézést''..DE..
amennyire hatott a tp a lenovo arculatra az ugyanúgy vissza is..értem ezalatt elkezdtek ''meghízni'' és kikerekedni..
és ez persze teljesen szubjektív..de én valahogy nem éreztem ''ideje múltnak'' vagy ilyen szintű javításra szorulónak az eddigieket.. -
leewi
aktív tag
válasz
Shadowfax #2141 üzenetére
kérdésem lenne..
az itteni kolegák szeretik az új ibm-eket (lenovo-kat)?
lehet hogy az ódivatu gondolkodásom..de az x31-eske ami itt pötyögg újjaim alatt..kenterbe veri az összes 3000 vagy hasonló sorozatokat..
ill. amin rökönyödtem..az újabb gépek valamelyikén (ha jól emlékszem pont a 3000-es kategóriába) már nem találtam ''pöcköt''..
nomármost..
tanultam én marketinget meg hasonlót..de egy ennyire müködő formát(dizájnt) lecserélni ezekre az egyre vastagodó ''csodákra''..hmm..
de kíváncsi vagyok az itteni véleményekre.. -
leewi
aktív tag
válasz
Shadowfax #2137 üzenetére
ha jól értelmeztem akkor próbálva lett igen...
1- a legtöbb ilyen esetben (már segített)..teljesen leszedni..minden drivert..stb és újra telepít..
2- kipróbálni h máshol megy-e..hátha csak a routert nem szereti
3- besétálni ibm-ékhez oldják meg címszóval..(de csak ha eredetileg benne volt a kártya..mert ha nem irgum-burgum lesz..)
jahh még egy..
van egy hivatalos ibm-es wifi kezelő ploglam..szép csicsás..stb. egy próbát megér..
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
csak viccöltem a lebecsléssel..
értelek..s egyre figyelmezetlek..ne kerülj egy x-es sorozat közelébe..gondolok itt az x30-31-32 és x4X..tagokra..megbabonáz s akkor onnantól már csak olyat akarsz..
különben sok sikert a vásárláshoz és kellemes leendő ibm-es korszakot..mást ugyse akarsz majd már ''soha''..
RAM csere 1 vagy 2 csavar..már nem emlékszem hány van + egy pattintás(ram)..
HDD csere 1 + 4 csavar..innentől minden olyan mint az asztalinál.. -
leewi
aktív tag
helló,
ne kicsinyítsük azért a t40-est..amég' legalább ibm..
szVsz magánemberek közötti adás-vételi léleknyugtatásnak jó..meg ha eccer netalántán megkér valaki, hogy igazold tényleg a tied..
különben meg ilyen ''kis'' összegeknél bármi jogi utazás..hát sztem több lenne költségben..így inkább nézd meg az embert, meg a gépet is..de ha ph-s az eladó sztem sok mindentől nem kell tartanod..
a garancia úgyis sorszám alapján megy így igazolnod sem kell, hogy te megvetted..DE..ha a wincseszter ill. hdd-odd-n kívűl értem ezalatt többi csavar láthatóan ''birizgálva''volt, vagyis szedte már szét nem ibm..no akkor a gari ugrott..kivéve ha pl. billentyűzet hibás lesz..azt még elfogadják..
ha magad raksz bele ramot és nem ibm-es..akkor ha szervízbe viszed vedd ki mert csúnyán fognak nézni rád..
egyszer telepíts majd recovery-röl és hidd el inkább leírtanád...
amennyi ideig ügyködik és amennyi értelmetlenséget felrak...hivatalos beszerzés ibm-n keresztül sztem megoldható..elvileg akár anyagiak nélkül is..de ebben nem vagyok bíztos..
s utoljára már abszolút saját vélemény..kevesebb a bukta egy használt ibm-ben mint egy vadiúj csoda akciós 100e körüli csodaműanyagban.. -
leewi
aktív tag
hali..vagyis jóÉjt..
hátha valaki tud segíteni..x31-es..wifi nélküli szerelés..most lett bele de valamiért nem jelez a lámpicsek a kijelző alján- nem mintha befolyásolná a wifit..de ha már ottvan akkor..
Intel Pro 2200B
aki tud bármi javaslattal szolgálni..ne fogja vissza magát.. -
leewi
aktív tag
helló mindenki,
segítségre lenne szükségem..ill. nem is segítségre hanem egy régebbi
Bios és
Embedded Controller Program -ra
t41-hez kéne de nem a 3.21-es bios és a 3.04 E.C.P. mert kisebb problémák léptek fel..
ha valakinek megvan a 3.02 E.C.P. és régebbi bios is..KÖNYÖRGÖM küldje el..vagy egy linket..
üdV
Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar 3 év garancia
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest