- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
válasz
szmissz #4921 üzenetére
Mit monnyak erre?
1. Minek bootolni, hibernálásról és hibrid alvásról még nem hallottál? Ezek sebessége inkáb memórianagyság függő, oké.
1a. Gyorsaság: hát, gyorsabb procik, zabálósabb oprendszer, ez a helyzet. De ha a GUI válaszkészsége lassú neked, akkor erre is az a válaszom, hogy a Vista nekem gyorsabb. AKkor látok akadást, ha egy egy hete megnyitott, de nem használt alkalmazást akarok használni, akkor eltart pár másodpercig, míg valahonnan előkaparja az adatokat.
2. Lassulás: boot után vs 3 hét múlva, nem egy XP-hez viszonyítva. Mi az az XP? Nincs összehasonlítási alapom, csak egy régi desktoppal, de azzal nem tehetem meg, hogy ne indítsam újra rendszeresen, mert lehal. Közben lehet, hogy gyorsabb, télleg nem tudom.
3. Porrákorlátozás, nem tudom mire gondolsz, az UAC-ot kikapcsoltam, ciao. Munka közben nem darál, közben meg lehet, hogy indexel. Ki lehet kapcsolni azt is.
4. T61? Hahahahaha! Olyan böhömnagy géptől mit vársz?
5. Egyáltalán nem vagyok Vista rajongó, csak használom, mert az van (nem a Lenovo gépemen) Evone, egyetértek, azzal a kikötéssel, hogy az X41-en egyébként Ubuntu van, eddig csak Windowst használtam, de most kezd megváltozni a véleményem a Vista kényelme ellenére is)
Érdemben valaki a RAM kérdésre?
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest