- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
-
válasz
tomi.tomi #3649 üzenetére
Köszönöm, ez lett volna a fontos. Akkor azt hiszem megveszem az SL300-at. A thinklight - ami nekem fontos lett volna - amúgy is használhatatlan a T400-ban, mert pont a szemembe világítana, amikor az ölemben van a gép, és fetrengek az ágyban este. Roll cage, hát, majd igyekszem nem leejteni a gépet. A marketingért meg nem fizetek 120 ezerrel többet.
-
nemethbalazs
tag
válasz
tomi.tomi #3635 üzenetére
Az SL300-am nekem is folyamatosan pörgeti a ventilátort, de véleményem szerint halkan, nappal nem is hallom, éjszaka is csak akkor, ha direkt arra figyelek. Volt előtte 2 HP gépem, mindkettő hangosabb volt, igaz ott ki lehetett kapcsolni a ventit, de 2 perc után elindult nagy fordulattal, aztán megállt ha eléggé lehűtötte, majd 2-3 perc után újra... és mindez terhelés nélkül, netezésnél. Higgyétek el az volt a kibírhatatlan, nem az SL300
Mellesleg akárhogy terhelem, nem kapcsol feljebb a venti, és nem is melegszik.
-
Peet210
őstag
válasz
tomi.tomi #3529 üzenetére
Köszi.
Később rá is jöttem. 96%-nál nem töltött aztán mikor lement 93%-ra és visszadugtam elkezdett tölteni.Egyébként eddig nagyon tetszik a gép. csendes és hűs, minőségi darab. Egész napos munka után sem érzem a gépen, hogy meleg lenne. A billentyűzet is nagyon szuper, jó rajtra gépelni. Akku kb 3 órát megy úgy hogy dolgozom rajta, és wifi-vel.
-
dmaty06
csendes tag
válasz
tomi.tomi #3521 üzenetére
Hello!
Szoktam tölteni torrentel és most kipróbáltam, hogy minden programot kikapcsolok és úgy mi történik: egész éjszaka nem szakadt meg a kapcsolat. Lehet, hogy a torrent miatt volt? Ha megint előfordul, akkor megpróbálom az általad javasolt megoldásokat. Kösz!
A második kérdésemre van valakinek válasza?
dmaty06
-
nemethbalazs
tag
válasz
tomi.tomi #3344 üzenetére
Nem, nem hinném, hogy elkezdene lötyögni, azért csak Thinkpad, érdekes, lehet hogy minden SL500 zsanérja szorosabb, mert ugye nagyobb és emiatt nehezebb is a kijelző? Igazán hogy az SL széria mennyire Thinkpad, az csak 1-2 év múlva fog kiderülni, hogy használat mellett mennyire amortizálódik, és ebből kifolyólag méltó-e a legendás névre.
-
wienattwo
tag
válasz
tomi.tomi #3285 üzenetére
A te SL500-asodon egyáltalán nem nyomódik be a billentyűzet közepe, vagy csak nagyon picit? Fontos lenne, mert imerős SL500-asán felháborítóan gagyi a bill., iszonyatosan behajlik, nagyon idegesítő. Csak most nem tudom, hogy mindenki gépén ilyen, vagy csak ismerősé rosszabb az átlagnál, mert akkor dobnám is a szervizbe (bár nem hinném, hogy ezzel foglalkoznának).
-
Joe_Black7
tag
válasz
tomi.tomi #3285 üzenetére
Köszönöm, pont valami hasonlóra gondoltam. Persze ha jól sejtem, az XP-vel még lesznek küzdelmes óráim, hogy a sata vinyóra fel lehessen jól rakni, de arra is volt megoldás egy másik témában. Úgyhogy marad a pixelhibás hülye kérdésem, hátha arra is tud mondani valaki valami okosat
-
vizimi
tag
válasz
tomi.tomi #3269 üzenetére
Kérhetsz, nagyon készségesek a szervizben.
Azért utólag el kell mondanom, hogy az újratelepítés során angol tudás hiányában hibás választ adhattam és valószínűleg ez okozhatta a hibát. Ennek ellenére én is kértem helyreállító lemezeket. Billentyű problémámat 3 nap alatt rend behozták, de a kéztámasznál a behajlás nyeklés megmaradt. Ezért az árért végül is megérte megvenni meg hát pénzem sincs most a cseréreMost az Ubuntu 64 bit-es verzióját passzírozom a gépre és meg kell mondanom sokkal tutibbnak tűnik mint a Vista. Azért akad bőven gondom vele.
-
Shadowfax
addikt
válasz
tomi.tomi #3247 üzenetére
A 2 év szervizgarancia itt azt jelentheti, hogy a meglévőn kívül még egy év. Ráadásul ez lehet, hogy csak a Lenovo 3000-es gépekre vonatkozik, nem a ThinkPadekre, mert a többinél ott van a leírásban is, hogy "ThinkPad": [link]
Telefonon ezt meg kellene kérdezni, nehogy rosszul járj...
Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest