- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Aktív témák
-
wienattwo
tag
válasz
tomi.tomi #3285 üzenetére
A te SL500-asodon egyáltalán nem nyomódik be a billentyűzet közepe, vagy csak nagyon picit? Fontos lenne, mert imerős SL500-asán felháborítóan gagyi a bill., iszonyatosan behajlik, nagyon idegesítő. Csak most nem tudom, hogy mindenki gépén ilyen, vagy csak ismerősé rosszabb az átlagnál, mert akkor dobnám is a szervizbe (bár nem hinném, hogy ezzel foglalkoznának).
-
wienattwo
tag
válasz
Reverting #3086 üzenetére
Csak rövid ideig volt a kezeim között egy SL500; korábbi hozzászólásnál írtam, hogy a billentyűzetével nem voltam kibékülve, de csak mert a T42-mhöz hasonlítottam; lehet, h másnak semmi baja nem lenne vele. A billentyűzetkiosztás is rosszabb a T/R-nél, de nem vészes. Ettől eltekintve nagyon jó a gép, a matt képernyője sokkal szebb a korábbi sorozatokhoz képest (fényerőben, betekintési szögben egyaránt). Általános használatnál a vinyó és a proci 30 fokos volt, ami sztem nagyon jó. 4 USB jól van elhelyezve, bumszli pendrive is elfér. Végre normálisan meghajtotta a fejhallgatót, elég jól szólt, erősebb, tisztább hang, több basszus a régebbi Lenovokhoz képest. Az eddigi T sorozaton filmet nézni v. zenét hallgatni kegyetlenség volt, az új T sorozatot pedig nem ismerem.
Egyes helyeken a plusz 1 év gari 10e ft, az megéri. A dobozból viszont ki szokták hagyni néha az XP telepítőt, azt vásárlásnál jobb ellenőrizni. Jövő héten talán hozzáférek a géphez, akkor majd még írok. -
-
wienattwo
tag
Tegnap láttam ismerősnél egy SL500-at, egész jó a gép. Egyedül a billentyűzete idegesítő, a középső részen a billentyű tálcája eléggé behajlik, amikor megnyomok egy gombot. Arról olvastam, hogy az új szériáknál ez van, de ez igaz a T és R sorozatra is? SL billentyűzete kompatibilis a T,R-ével (csak mert a bill. kiosztásuk nem egyezik)? Mert akkor kicseréltetném egy olyan bill-re, mert azért ez elég gáz, legalábbis a T42 után.
-
wienattwo
tag
válasz
csusza` #2751 üzenetére
Szerintem kb. 4 órát kéne bírnia, az 5 talán túlzás, a 2 pedig kevés. Egy Celeron-M húzza kb. 2.5 órán át, akkor ezzel nem lehet kevesebb. Hasonlítsd össze a proci fogyasztását/TDP-jét a többi CD procival, mert lehet, h ez vmi régebbi zabáló fajta, bár nem hinném.
Amúgy haverom HP-ja Celeron-nal írt ki 2.5 órát, procit kicserélte vmi hasonló 1.7 CD procira, a gép egyből 4 óra feletti lett, mindez egy egyszerű 4000mAh-s akkuval. -
wienattwo
tag
válasz
peet_22 #2707 üzenetére
A 256MB mindenképpen nagyon kevés, hiszen az XP majdnem lefoglalja az egészet;az alkalmazásoknak alig jut pár mega, emiatt gondolom a vinyód még akkor is pörög ezerrel, amikor állnia kéne. XP esetén 256 megáról 512-re átállni nagyon megéri sebesség szempontjából; 512 feletti bővítés már nem annyira látványos, csak akkor éri meg, ha olyan alkalmazásokat használsz, de a te esetedben tényleg fölösleges. Arra vigyázz, hogy a TP-ek elég kényesek a memóriákra, szóval inkább ne rendeld meg, hanem vidd boltba, és ott próbáld ki.
A géped valószínűleg nem tudja a dual channel-t, de azért kipróbálhatnád a boltban, hogy beleraksz 2x512MB-t, hátha. Ha nem tudja, akkor csak 512-t vegyél, és lesz összesen 768, teljesen megfelelő. Itt vannak CSX memóriák, elég jók: -
wienattwo
tag
válasz
cornail #2201 üzenetére
Pedig csak úgy jöhetsz rá, ha külön-külön teszteled a memóriákat. Az is lehet, hogy egyenként jók, csak párban nem bírják egymást. PC-vel én is szenvedtem már ezzel, sajnos a Memtest is csak kb. tizedik alkalommal mutatta ki a hibát, tizenegyedszerre meg már újra nem mutatott semmi rendellenességet. Amúgy milyen márkájú a bővített memória?
-
wienattwo
tag
-
-
wienattwo
tag
válasz
Giovanny #2187 üzenetére
A családomban is van 14-es és 15-ös szélesvásznú, az enyém 14-es 4:3, hát kész felüdülés a szélesvásznúak után az enyémet használni, legalábbis munkára. Szerintem netezésnél is sokkal jobb a normál, jobb érzés függőlegesen többet látni egy weboldalból. Amúgy meg én azt látom, hogy egy csomó szélesvásznúnál az a baj, hogy mivel a képernyő "alacsonyabb", ezért a billentyűzet előtt a csuklótámasz rész is kisebb kell legyen, ami elég kényelmetlen lehet. Jó példa erre, hogy összehasonlítottam egy 15-ös szélesvásznú TP z60m-et az én 14-es XGA T42-mmel csuklótámasz szempontjából, és a kisebb méretű gép ellenére a T42-nél volt kényelmesebb a csukló megtámasztása. Persze ez csak egy vélemény.
Aktív témák
Hirdetés
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest