- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Aktív témák
-
Sajnos itthon nem találtam hozzá tokot. Kipróbáltam mindkét tokot, amit linkeltél az Extreme Digitalból, egyik sem jó hozzá. Végül eBay-en megvettem ezt:
13.3" laptop notebook sleeve bag for IBM ThinkPad SL300
Ezzel meg vagyok elégedve.
Ja, és a fedelét is lefóliáztattam az SL300-asnak, most már a karcolástól sem kell tartani, és az ujjlenyomat is kevésbé látszik meg rajta.
-
tomi.tomi
tag
A ThinkVantage gps program nem térképszoftver, azzal csak a beépített gps-vevőt tudod bekapcsolni. Azzal annyit lehet elérni, hogy megmondja a gép pontos földrajzi koordinátáit, esetleges haladási sebességét, semmi többet. Ha útvonalat akarsz terveztetni, vagy navigálni vele, akkor kell egy navigációs szoftver térképpel, ami alkalmas erre.
Zárt helyiségben, lakásban nem nagyon fog műholdakat találni, ahogyan a pna-k sem találnak. Szabad ég alatt próbáld ki, kellhet akár 5-10 perc, amíg talál elég műholdat, és megadja a pozíciót. -
tomi.tomi
tag
Az sl 500-amban nagyon szépen megy a gps, használtam már jópárszor. Csak térképszoftver kell hozzá, az meg legális nem sok van, de sikerült rá felerőszakolni egy nem legálisat, és működik tökéletesen.
A gps vevő a gépben van, nem kell hozzá külön. (Sim lehet, hogy tényleg szükséges, az enyémben már volt, amikor megvettem még Angliában - járt hozzá egy hónap ingyenes mobilnet) -
adik
őstag
Targus skin - igaz ugyan, hogy 12-est ír, de a méretei alapján akár még jó is lehet. Rendeld be az egyik boltba, amikor bemész átvenni, mond, hogy előbb bepróbálnád, aztán legfeljebb nem viszed el, akkor sem lesz semm.
-
adik
őstag
class II besorolás alá esik, ha jól sejtem, ami - ha jól tévedek - 3 pixelhibát engedélyez megapixelenként. Azaz, esetedben 3-at, vagy ha kettő egymás mellett van. - mindenképpen érdemes azért odatelefonálni, ahol vetted, mert az üzlet ettől még lehet olyan jófej, hogy kicseréli.
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- 24 Hours of Le Mans
- Synology NAS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mozilla Thunderbird
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest