- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
tomi.tomi
tag
válasz
wienattwo #3292 üzenetére
ha erősen (a normál gépelésnél többször erősebben) nyomom a billentyűket, akkor a felső részén (4,5,r,t gomboknál) be lehet nyomni egy kicsit. ettől nem tartom szarnak, mert véleményem szerint a billentyűzet gépelésre való, nem rátehénkedésre. a gombok leütési ereje olyan jól eltalált, hogy öröm használni őket. tehát egyáltalán nem gagyi a billentyűzet az én példányomon.
-
Reverting
őstag
válasz
wienattwo #3292 üzenetére
Mind ilyen szar... az enyem is ilyen szar volt... be is vittem a szervizbe h csinaljanak vele valamit...
az A es a D gombot kicsit erosen lenyomva tartva meg meg olyan volt mintha oda ragadna es aztan 2 masodperc utan elpattant... az egesz billentyuzet bal oldala... A ventilator folott Y alakban ragasztottak ketoldalas ragasztot a es maris atom stabilan all a billentyuzet...Mind ilyen szar... es tobb hozzaszolas olvashato errol a neten...
-
Reverting
őstag
válasz
wienattwo #3088 üzenetére
Megkoszonnem... mert az sl 400 es az sl 500 kozt vacilalok, nekem nagyon fontos az interfeszek elhelyezkedese, es ez az ami tokeletes lenne nekem... ma megneztem az edigitalnal oket es kicsit csalodas volt az 500. A bill. valoban kicsit be be hajlot ahogy finoman utogettem, de a 400-on nyoma sem volt ennek a bakinak... csalodas volt meg az ahogy lecsoukat es mar 4-5 cm rol csapodott a teto... de megis az 500 fele hajlok...
amit olvastam a hangjarol es a melegedesrol az nagyon tetszik...csak az nem h az ara szepen csendben felfele kuszik...
vajon hol forumoznak az sl tulajok? mert itt nem... az tuti
vagy nagyon nem akarnak nyilatkozni...
-
ALI_G
veterán
válasz
wienattwo #2708 üzenetére
hát a mienkben 512 van és elég kevéske. Az XP megeszik jó 300-at szeirntem kapásból, pedig most raktam tavaly ősz végén újra, mindent felfrissítettem, de az IBM-es progikkal mindössze 1 bejelentkezett user mellett, egy firefox, egy MSN, és szevasz-tavasz 512. Egy deka sincs szabad.
Azt mondja el vki, hogy ha veszek az R51-be ramot, akkor azt én képes leszek belerakni, ha csak sima desktopok "szereléséhez" értek? Bár socket A-nál lemaragadtam
ja és gáz ha 266-os van benne és mellé 333 kerül, vagy 400-as?
Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest