- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Peet210
őstag
Csak nálam nem működik a Lenovo letöltő központja vagy más se tud csatlakozni?
Tegnap még oké volt ma már nem megy -
Peet210
őstag
Jelenleg Vistát használok és most szeretném visszarakni az XP-t de már telepítés előtt elszáll és ez fogad.
Mi lehet a probléma? -
Peet210
őstag
Nem rég vettem egy SL400-ast. Munkára használom és eddig pozitív véleménnyel vagyok a gépről. Megérte az árát.
Bár egy kis driver problémám van.
Modemeszköz High Definition Audio-buszon az eszközkezelőben ez az egy van ismeretlenként. Próbáltam már a vga drivert újratelepíteni de az se hozott eredményt.
Az op rendszer Vista Business 32bit.
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
Egyébként minden más tökéletesen működik ( a thinvantage progik is jók). -
Peet210
őstag
válasz
tomi.tomi #3529 üzenetére
Köszi.
Később rá is jöttem. 96%-nál nem töltött aztán mikor lement 93%-ra és visszadugtam elkezdett tölteni.Egyébként eddig nagyon tetszik a gép. csendes és hűs, minőségi darab. Egész napos munka után sem érzem a gépen, hogy meleg lenne. A billentyűzet is nagyon szuper, jó rajtra gépelni. Akku kb 3 órát megy úgy hogy dolgozom rajta, és wifi-vel.
-
Peet210
őstag
Megvettem a notit (SL400), de olyan problémám van vele, hogy ha csatlakoztatva van a hálózati erőforráshoz akkor azt írja ki, hogy "csatlakoztatva, nem tölt". Mi lehet a hiba illetve milyen programokat és drivereket kell/érdemes telepíteni?
-
Peet210
őstag
Szia!
Köszi.
Az ujjlenyomat olvasót csak azért kérdeztem mert a linkelt oldalon nem volt írva, hogy van-e (de egyébként minden más helyen láttam).
Renderelésre biztos nem fogom használni, igazából a "ha nagyon kell" kategóriában fogok rajta dolgozni 3D-ben de semmi komoly (nem is ez az elsődleges). Egyébként vannak olyna feladatok amiket egy ilyen hardver is elbír 3D-ben. -
Peet210
őstag
Sziasztok!
Egy ideje nézegetem a notikat, hogy mi lenne jó munkához.
Ki is néztem egy Lenovo SL400-ast, konkrétan ezt.
Jó árnak tűnik a gép, a teljesítménye se rossz, de szívesen hallanék az SL szériáról véleményt tapasztalatokat (minőség, megbízhatóság, strapabíróság). Ami itt volt linkelve olvasói teszt/vélemény már nem elérhető.
Aztán azon az oldalon nem tüntetik fel külön az ujjlenyomat olvasót, de több helyen is láttam feltüntetve (tehát gondolom csak elírás) ehhez a géphez. Kérdezzek rá vagy biztos ebben is benn van az ujjlenyomat olvasó?
És ha már itt vagyok:
-Ebben a gépben lévő X4500HD int. vga milyen asztali vga-nak felel meg?
-Láttam már X4500 és X4500HD-val hirdetett SL400-at. Van különbség?
-A proci ugye egy T5670 asztali viszonylatban egy E2160-nál jobbnak mondható-e egy kicsit vagy inkább egy kategória teljesítményt figyelembe véve (már csak azért is a kérdés mert a T5670-ben az L2 kétszer akkora)?Segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest