Aktív témák
-
Vegha
senior tag
válasz
Napfénysüti #3998 üzenetére
pedig jobban jársz, ha kiveszed az akkut, ha nem használod. Tapasztalatból mondom! Az egyik vállalati Toshibánk (5 éves) ilyen használat mellett még mindig a gyári, 4-4,5 órákkal muzsikál.
(egyébként úgy emlékszem az én R60-am powermanager-ében fel is hívják rá a figyelmet, hogy ha huzamosabb ideig nincs szükségem az akkura, akkor inkább vegyem ki) -
adik
őstag
válasz
Napfénysüti #3996 üzenetére
Általában hétközben tápról megy, olyankor aksi kint, feltöltve. Hétvégeken szoktam aksizni csak.
-
adik
őstag
válasz
Napfénysüti #3994 üzenetére
Eddig én is így csináltam (mármint, kikapcs, lehúz, csatlak, bekapcs), de akkor legalább nem is akarom majd megpróbálni gyilkolni. Köszi.
-
dobiStrike
csendes tag
válasz
Napfénysüti #3970 üzenetére
ezt már egyszer kérdezted picit előrébb
de ahogy néztem t400 ban nincs hdmi
nem jó ez így -
hzcs
senior tag
válasz
Napfénysüti #3960 üzenetére
kamerát igaz nem próbáltam, de nem láttam a sajátgépben, viszont tényleg működik msn alatt.
Ujjlenyomatolvasó: igazából eszközkezelőben ott van, nem is ír hibát, de ha akarok ujjlenyomatot hozzáadni, kiírja nincs ilyen eszköz.szerk: fene se érti, de most tudtam hozzáadni ujjlenyomatot, mégis működik. Szóval minden működik win7 alatt is.
-
BobMaster
senior tag
válasz
Napfénysüti #3935 üzenetére
Vakarcsot ismerem személyesen, ma délután jön be hozzám, majd szólok neki, hogy nézzen rá a topikjára
Megbízható fószer, a gép 100%-ig tiszta forrás.
-
dobiStrike
csendes tag
válasz
Napfénysüti #3926 üzenetére
max 230.. többet nem nagyon adok bármilyen laptop is.... led kijelző legyen és megbízható
köszi a válaszokat a vga val kapcsolatban -
spyduck
nagyúr
válasz
Napfénysüti #3921 üzenetére
Gondolom nem tőle vetted: [link] ?
Ennyiért nagyon megéri, azért kipróbálnék 1 hétre egy 6930p-t és egy T400-at, kíváncsi lennék mire képesek úgy istenigazából.
Amúgy ez a HD3470 a COD4-et, h viszi (felbontás, grafika, fps)? -
spyduck
nagyúr
válasz
Napfénysüti #3919 üzenetére
Szeretni szeretnék de nincs pééééééééz
Elvagyok én az olcsóbb HP-val is, amúgy meg néha benézek mit ügyködtök. Még az MSI fórumban is szoktam járni de ott nincs kedvem hozzászólni -
spyduck
nagyúr
válasz
Napfénysüti #3917 üzenetére
Tán ha elromlik ki akarod vinni Hollandiába szervizeltetni?
-
Mészike
aktív tag
válasz
Napfénysüti #3840 üzenetére
Detto.
R60-as van asszonynak, csak akkor megy a venti, ha kell. -
Reverting
őstag
válasz
Napfénysüti #3799 üzenetére
Nem... az tuti jo... mert nincs kepernyokimelo bekapcsolva....
kozben "megint" rajottem.... de most mar vegig fotoztam minden beallitast... legkozelebb nem szopat meg
szoval az energia semak kozt az usb szelektiv felfuggesztest letiltottam... es ok
lehet h szinten semmi koze.... multkor is azt hittem h megtalaltam... vistanal nem lehet tudni...
de ujra jo)
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
Napfénysüti #3707 üzenetére
Tudom, hogy van T61, csak nem tudtam, hogy az SL milyen minőségű. Üzleti kategória mint a T vagy home kategória mint az R.
-
BobChemistry
őstag
válasz
Napfénysüti #3683 üzenetére
és abban már van Rollcage váz, ugye?
-
HThomas
őstag
válasz
Napfénysüti #3672 üzenetére
No igen... nekem az volt az első érzésem, hogy ez a 15.4-es méret már túl nagy ahhoz, hogy ilyen brutál masszívra csinálják... Egyébként az előző listából kifelejtettem, hogy a csuklótámasznál is kicsit be tudom nyomni a műanyagot.
Mondjuk az egyik ismerősömnek az első megjegyzése az volt, hogy "milyen könnyű", amikor megfogta az ő régebbi FuSi notebookja után
(igaz ebben a súlyban a töltő is benne volt)
------
Ha most vennék újra, akkor nem szívesen vennék 15.4-es laptopot... feleslegesen nagynak érzem, és zavar kicsit a billentyű meg a monitor körüli vastag üres rész. Viszont egy nagyon nagy előnye van, 15.4, 1680×1050-en nagyon kényelmesen lehet dolgozni. Persze ha tehetem külső monitor az alap, de ha az nincs akkor is tökéletesen használható, bármiről legyen is szó. Igazából az álmom egy 14-es SXGA+-os gép lett volna (én máig nem tudtam megérteni a laptopokon a wide létjogosultságát), csak azok már kimentek amikor én vettem gépet, és ez az R61-es volt elérhető áron a legkevesebb kompromisszummal. -
nemethbalazs
tag
válasz
Napfénysüti #3653 üzenetére
Épp ma publikáltam egy cikket az SL300-ról, ami egy teszt akar lenni, de megpróbáltam kifejteni azt is mennyire ThinkPad az SL300.
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #3655 üzenetére
T61-hez sokminden elképzelhető...majd keress meg PÜ-ben, ha aktuális, és utánakérdezek.
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #3653 üzenetére
Igen, inkább az N széria jut róla nekem is eszembe.
Az X41-et elvitték. Bent a cégnél is volt 2 érdeklődő, de az egyik akkora senkiházi volt, hogy szót sem érdemel...amire én előbb-utóbb benevezek, az egy X300 lesz...
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #3651 üzenetére
Igazat szóltál
A T és az SL széria közel sem azonos.
És itt most a minőségre és anyagfelhasználásra gondolok.Bár az újabb T-k sem olyanok, mint a régebbi T4x széria. Ez is igaz. Sajnos.
-
SG3rg0
őstag
válasz
Napfénysüti #3536 üzenetére
Nekem T61p van nagyon megvagyok vele elégedve!
-
SG3rg0
őstag
válasz
Napfénysüti #3534 üzenetére
Ez elég jó!
-
SG3rg0
őstag
válasz
Napfénysüti #3532 üzenetére
T61-nek milyenek a paraméterei?
-
HThomas
őstag
válasz
Napfénysüti #3503 üzenetére
Nekem R61-en még a régi IBM logo van (persze a kijelző alatt lenovo R61 felirat).
-
yanna
addikt
válasz
Napfénysüti #3079 üzenetére
("...az kizárt dolog, mert nem tudom..." "Polgár Jenő") Szóval én az olcsóbbikról írok, matt kijelzős, kártyaolvasós.
-
zedii
aktív tag
válasz
Napfénysüti #3068 üzenetére
nos történetesen kábé ez volt az a két webáruházos site amit sose néztem sőt..
de akkor most más szemmel..
-
zedii
aktív tag
válasz
Napfénysüti #3066 üzenetére
Ez igen jó!
pedig nem egy órát lőttem el keresgéléssel.. Köszi. -
SG3rg0
őstag
válasz
Napfénysüti #3059 üzenetére
Figyelj nekem ebből konkrétan nem jön le hogy a kijelző roll cagés lenne!
Spyduck-ot keresd meg ő tuti vágja! -
SG3rg0
őstag
válasz
Napfénysüti #3057 üzenetére
Én úgy tudom hogy az R61eseknek a kijelzőjébe nincs Roll Cage!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #3026 üzenetére
Megoldódott
Shadowfax egy régebbi hozzászólása alapján ha nem is egyszerűen de meglett a WLANKöszönöm ezúton is Shadowfax fórumtárs segítségét
A gép amúgy nagyon jó,szívesen elcserélném a sajátomat rá -
Shadowfax
addikt
válasz
Napfénysüti #3014 üzenetére
De összeszerelésben ugye nincs különbség?
Valószínűleg ugyanazon a gyártósoron készül.Tehát úgy értem hogy a minőség azért remélem állandó.
Nyilván nem ugyanaz a minőség egy 100k-s, egy 200k-s és egy 300k-s gépnél. Valahol spórolniuk kell. Bár nem fog egy 100k-s ThinkPad sem szétesni pár nap alatt, de azért zongorázni lehet a különbséget egy olcsóbb és egy drágább gép között. -
Shadowfax
addikt
válasz
Napfénysüti #3011 üzenetére
Amúgy [déja-vu-m] van.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Napfénysüti #3011 üzenetére
Amúgy meg tudnád mondani mivel másabb az e-s R61 mint az i-s vagy a sima?
Az "i" végűek gyengébb procival szereltek, max. T5xxx.
Az "e" végűeknél általában nincs S-video, nem dokkolható, nincs touchpad.
A "sima" R61 változaton pedig ezek a fícsőrök általában jelen vannak. Azért hangsúlyozom, hogy általában, mert lehetnek kivételek a különböző modellekben, nem annyira egyértelmű a különbség. -
Shadowfax
addikt
válasz
Napfénysüti #3009 üzenetére
Igazából nem láttam sokkal könnyebb gépeket
Az én T43-mam 2.2 kg, s még ezt is nehéznek érzem néha.Leginkább tényleg a strapabírás,masszivitás a fontos.
Az "e" végű (e=economy, azaz gazdaságos) gépek a fapados kivitelezésűek. Hiányzik belőlük egy csomó minden, ami egy igazi business class notebookra jellemző. Valamennyire ez is masszív, de azért nem lehet tőlük ugyanazt elvárni, mint egy 200k-s géptől.A fogyasztás miatt én is aggódom
Aggódni nem kell, csak tudomásul venni, hogy bizony a Celeron procis gépek állandóan maxon pörögnek, sokat fogyasztanak, leszívják az akkut hamar. -
Shadowfax
addikt
válasz
Napfénysüti #3005 üzenetére
Az a gond, hogy pont hurcolászásra nem éppen a legmegfelelőbb.
Közel 3 kg (nem 2.65, mint amit írták a weboldalukon), plusz a táp, plusz a táska önsúlya - cipelhet az ember min. négy-öt kilót naponta. Ha jól emlékszem, ez egy leányzónak kell, na ő 1 hét után bevágja a sarokba, hogy ezt nem cipeli tovább...
A celeron proci a hatcellás akkuval meg jó esetben két órát fog bírni kezdetben, de inkább csak másfelet. Nagyon fapados ez az egész gép, én valószínűleg inkább egy használt T43/T60-at vennék ebből a pénzből, amire van még 1 év gari. -
"B"
tag
válasz
Napfénysüti #2871 üzenetére
hmm..
-
Shadowfax
addikt
válasz
Napfénysüti #2860 üzenetére
Egyiken sincs tapipad, csak pöcökegér. S mindkettő frankón nehéz, főleg egy lánynak mindennapi hurcolásra...
A kettő közül a Celeronos változatot (R61e) kerülném.Tipp: használt 14.1"-os T60 1-2 év garival.
-
yanc
csendes tag
válasz
Napfénysüti #2857 üzenetére
Az e az celeron, és igen, szerintem megéri a különbséget.
ÜDv.Yan
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest