- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Aktív témák
-
dmaty06
csendes tag
válasz
tomi.tomi #3521 üzenetére
Hello!
Szoktam tölteni torrentel és most kipróbáltam, hogy minden programot kikapcsolok és úgy mi történik: egész éjszaka nem szakadt meg a kapcsolat. Lehet, hogy a torrent miatt volt? Ha megint előfordul, akkor megpróbálom az általad javasolt megoldásokat. Kösz!
A második kérdésemre van valakinek válasza?
dmaty06
-
dmaty06
csendes tag
Üdv!
Két problémám akadt a januárban vásárolt R500-ammal:
1. Wireless routerünk van és így wifin keresztül csatlakozom az internethez. MInden megy is jól ám egész sűrűn előfordul az, hogy egyszerűen csak megszakad a kapcsolat és kiírja, hogy korlátozott kapcsolat. Ilyenkor minden működik rendesen, de az internettel kapcsolatos dolgok nem: pl. nem tudom megnyitni a wifi ki/be kapcsolása ablakot stb.
Más Thinkpad is csatlakozik általában a hálózathoz és ugyan az inernetkapcsolat ott is megszakad néha (feltehetően a szolgáltató hibájából), de ott ha újra van internetkapcsolat a gép újra kapcsolódik. Míg az én esetembe csak újraindítás után lesz minden jó. Aztán egy idő után megint megszakad...
Mi miatt lehet ez és szerintetek mit lehet vele kezdeni?2. Nemrég megváltoztattam a felhasználói fiókom jelszavát és akkor előjött egy Client Security Solution ablak, hogy írjam be az új jelszavam asszem szinkronizáció végett. Be is artam ám mindig azt írta ki, hogy hiba történt. Ennek ellenére működik jól a jelszókezelés, de ez az ablak minden újbóli bekapcsolásnál előjön...
Köszönöm, hogy végigolvastátok, remélem, hogy valaki tudja a választ a problémáimra.
Előre is köszönöm!dmaty06
-
dmaty06
csendes tag
Úgy hallottam, hogy elvileg a Thinklight fényének meg lehet változtatni a színét. Ez igaz? És ha igen akkor hogyan, mert én sehol sem találtam?
Üdv,
dmaty06
-
dmaty06
csendes tag
Már csak néhány nap és remélhetőleg veszek egy r500-at (ThinkPad R500 (NP234HV)).
Két kérdésem lenne: az egyik, hogy az egy év garancia amit adnak rá az milyen garancia? Tehát számít-e, hogy hol veszem a garancia szempontjából vagy nem, mivel úgyse ők adják a garit?
A másik pedig, hogyha számít, akkor tudotok-e valamit a következő boltról: http://www.mysoft.hu/
Köszönöm a segítséget!dmaty06
-
dmaty06
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat!
A depo.hu-val kerestem rá és azt találtam, hogy itt: [link] elvileg kapható 225e-ért... De a honlapjukon meg nem találtam meg a gépet...
Valakinek van már tapasztalata erről a boltról? Vagy mivel a thinkpadekre úgysem a bolt adja a garanciát mindegy, hogy hol veszem? -
dmaty06
csendes tag
Úgy néz ki, hogy hamarosan veszek egy r500-at és ki is néztem egyet:
[link]
Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet a legolcsóbban megkapni? Tehát aki vett már jó áron az hol vette?
Előre is kösz a segítséget! -
dmaty06
csendes tag
válasz
Shadowfax #3023 üzenetére
Kösz a választ!
Örülök, hogy az r szériára nem vonatkozik ez a romlás, akkkor lehet, hogy egy r500 lesz, de még van egy-másfél hónmap gondolkodási időm, addig nézegetek még véleményeket...
A 14,1"-t meg meggondolom. Eleinte nem nagyon kell majd hordozásra, de később lehet, hogy szükségem lesz rá és akkor lehet, h jó lesz a kisebb... -
dmaty06
csendes tag
válasz
Shadowfax #3008 üzenetére
Kösz a választ!
Azért kérdeztem, mert ugye most jelent meg az új sl széria is amiről meg azt hallottam, hogy rosszabb minőségű, mint az r61-ek. Ezek szerint akkor az r500-aknál nem figyelhető meg minőségromlás?
Például erre a két gépre gondoltam:Eredetlig olcsóbb gépet terveztem (egy r61-et), de esetleg többe is áldoznék rá és akkor lehetne egy r500. Vagy akkor már nézzek t61-eket?
-
dmaty06
csendes tag
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy az r500-as és r61-es gépek között milyen minőségbeli és egyéb különbségek vannak?
Előre is kösz a választ!
Aktív témák
Hirdetés
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest