- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
hoviktor #3978 üzenetére
Szia!
Ezzen én is így jártam anno, hogy a februárban megvásárolt gép a neten októberig volt garos. Elvileg a bolt ad neked egy garanciapapírt, és ha bármi van a géppel, akkor az alapján nézik a garanciát, nem pedig a neten beírt dátum alapján (valami olyasmit mondtak a boltban, hogy amikor a Lenovo beszállító eladja a gépet, akkortól regisztrálják be a hivatalos oldalon, nem pedig akkor, amikor te megveszed az üzletben...).
Amúgy én vettem hozzá kiegészítő garanciát, és utána a vásárlási időpontom alapján módosították a neten az 1 év garancia határidejét is, tehát ha ezzel szeretnél élni, akkor nem vesztesz vele semmit. 1 dologra kell csak figyelni, hogy a garanciakiterjesztés csak addig működik, amíg a neten le nem telik az 1 év.
-
P1eTr0
aktív tag
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
dobiStrike #3974 üzenetére
Ezen az oldalon a 4. hozzászólás alapján tiltottam le a progit. És hozzá kell tenni, hogy a hangerőgombok ettől függetlenül mennek.
Próba szerencse. Mondjuk van még több lehetőség is, amit ki lehet próbálni.
Én ezt tudom javasolni. Esetleg más is próbálja ki.
Ja és a UltraNav drivert is felraktam.
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
dobiStrike #3968 üzenetére
Én most raktam újra a gépet. Minden drviert a lenovo oldaláról tettem fel, és persze akadgt az egér. Aztán olvasgattam a fórumon, és többek által használt módszerrel (egy db service letiltása a windowsban), sikerült megoldanom a problémát (legalábbis úgy néz ki).
De mindenesetre Lenovoék csak csinálnak majd valamit ezzel a dologgal, mert az UltraNav drivere 2008-as, tehát ráférne némi frissítés...
-
P1eTr0
aktív tag
A Win7-el tényleg semmi baja, de volt korábban is már rajta XP, és akkor tökéletesen ment. Azért nem értem, most mi lehet vele. Talán valamelyik Think* program bekavar neki, és azért nem megy rendesen.
Ja és Win7 alatt nekem ment a webcam is, meg az ujjlenyomat olvasó is. Kicsit szórakozni kell vele, de megy.
Esetleg majd újrarakom a gépet, megnézem mit csinál akkor, és nem rakok fel semmi más kiegészítő progit hozzá. A tapasztalatokat persze megírom
hzcs:
A venti nekem is megy (talán alapjáraton). Volt egy korábbi bios frissítés (1.21), ami megoldotta, hogy fölöslegesen nem pörög 100%-on, de én újabb dologról nem tudok. Mondjuk az igaz, hogy néha feleslegesen pörög... -
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy Thinkpad SL300-as notim van, és következőt csinálja:
amikor a touchpad-et, vagy a trackpoint-ot használom, az egér bizonyos időközönként "akad". Próbáltam usb-s egérrel, de azzal nem volt semmi feltűnő, ment minden, mint bármelyik másik gépen.
Az rendszert pontosan 2 napja telepítettem újra, egy SP3-as XP van rajta, illetve a legfrissebb Lenovo driverek (bios, firmware, illesztőprogramok).Esetleg valakinek hasonló esete? Ha nagyon nics tipp, akkor úgyis reinstall, mert nem fogom tudni kisakkozni, pontosan mi a felelős a dologért (lehet a windows hülyült egyet, és nem sikerült úgy telepednie, ahogy kéne
)
Mindenesetre minden választ előre is köszönök!
Aktív témák
Hirdetés
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged