Aktív témák
-
Reverting
őstag
SL szeriara az uj biost tesztelte valaki? 1.24
-
Reverting
őstag
Linkeltem videot... es mar az elso hsz.-re is ezzel kapcsolatban irtam h azonnal vidd vissza...
mas mar nincs... vidd be a lenovo kozponti szervizebe, lerendelik a ventit... de lehet h van is nekik... es kicserelik gariba... egy percig sem szabadott volna gondolkodni rajta...
Senkitol sem lehet elvarni h ilyen hibat turjon... siman kicserelik... az enyem alig hallhato... nem h egy vonaton, meg a szobaban fulelni kell h.... -
Reverting
őstag
hi urak... lehetseges h vista sp2 alatt nem megy a system updatem? mert nekem hiba uzim van...
van megoldas ra?
-
Reverting
őstag
http://www.filefactory.com/file/ag1838e/n/sl500_fan_xvid_avi
A lenovo forumon volt ez a video... szerintem katasztrofa ha igy szol... en azonnal vinnem vissza... ugye hosszu hetvege van szerintem meg a penzt is vissza kapnad... az en sl500-am szerencsere valoban hangtalanul huvos...
Visszaterve az en gondomra... lenovo care dologra... a hangero es fenyero szabalyzo zold indikator kijelzojet melyik progi vezerli? Azt esetleg le tudnam tolteni... ha valaki megsugna mi a neve...
thx... -
Reverting
őstag
hi...
Sl500, adott a lenovo care gomb... es a winows doktor progi... na szepen ugyesen sikerult legyalulnom vele az lenovo care progit, vagyis igazabol nem is tudom mi tortent mert a hangero gombok es a nemitas mukodik , de a kek care menu sajna nem... es a progik kozt sem tudom elinditani... majd leinstalaltam a listabol... gondoltam vissza rakom majd a .iso cuccal... de bootolaskor hiba... es a kek gomb nem mukodik... nem surun hasznaltam... de idegesit h nem jo... h lehetne ujra mukodesre birni... a lenovon sajnos nem lattam fent... tud valaki tanacsot.... ja es addig addig szorakoztam h az access connection sem nyillik meg az Fn+F5 re.... -
Reverting
őstag
"a proci nem tudom hogy tud sípolni
Mivel egy teljesen zárt dolog, amiben nincs mozgó, rezgő alkatrész."
senki nem is irta h rezeg.... es bizony apro ciripelo hangot tud kiadni... lehet te meg sem hallod, nem mindenkinek jo a fule... amugy volt mar rola szo korabban h van hangja...
Az aksi eloregedese es haldoklasa 3eves akunal bizony nagyon is elofordulhat....
-
Reverting
őstag
Az aksi problemara: bisztos h nem kozeledik a halal az alaplapnal, de az aksi haldoklik, az teny... akkor csinal ilyeneket egy aksi mikor mar tenyleg jol meg van nyuzva...
A sipolo hang meg egy uj gepnel is elo elo fordul, a proci szokit ilyen szep magas hangon neha ciceregni, de ez az o sajatossaga... h mi koze egy pendrivhoz nem tudom...
lehet h mehanikai hang... gondolok itt arra h valam zezeg bent es az usb mikor bemegy ezt lefogja... amugy passz -
Reverting
őstag
válasz
Napfénysüti #3799 üzenetére
Nem... az tuti jo... mert nincs kepernyokimelo bekapcsolva....
kozben "megint" rajottem.... de most mar vegig fotoztam minden beallitast... legkozelebb nem szopat meg
szoval az energia semak kozt az usb szelektiv felfuggesztest letiltottam... es ok
lehet h szinten semmi koze.... multkor is azt hittem h megtalaltam... vistanal nem lehet tudni...
de ujra jo)
-
Reverting
őstag
hi...
Regebben volt olyan gondom a vista b.-el sl500 alatt h 10 min utam kijelentkezik, es ra kell nyomnom a felhasznalo nevemre h vissza terjen, persze hatterben megy minden zene, torrent,stb.. akkor azt gondoltam h a jelszo kerese funkcio szabalyozza ezt, de nem mert most ez nem segit....5min varakozas utan kikapcsol a kijelzo, es utanna a hatterben minden megy... semmi hibernalas, sleep meg hasonlo hulyeseg nincs engedelyezve.
Ha az egeret megmozditom folytatodott tovabb minden, de ez most sajna egyik naprol a masikra megvaltozott, es ugy h nem nyultam semmihez, legalabbis tudtommal...
10 min utan kijelentkezo kepernyore valt es, nem eleg az eger mozgatas, ra kell meg kattincsak a felhasznalo nevre h vissza terjen...
Tud valaki segiten infoval h ezt mi befolyasolja? Sajna nem talalom a megoldast... -
Reverting
őstag
igazabol engem sem a hangja zavar... de mikor kijelzo kikapcsol es csak a winyo seedel valami laza kis torrentet akkor eleg jol ki tud hulni... de meg mindig nem annyira h megaljon... ez idegesit... pedig szeritem siman elbirna... viszot a cpu tetlenul vissza is hul... de a gpu csinalja nalam a fesztivalt... az nem akar jobban lehulni szobahomersekleten, igy mindig is fog menni a ventim...
-
Reverting
őstag
Ma eleg hus szel fujt es kivancsi voltam mikent viselkedik a ventim egy kicsit jobb hutes alatt
es lekaptam a venti takaro elemet es kicsit kiraktam az ablakba a notit
))
es valoban megallt
az everest szerint a gpu 36-37 a cpu pedig 31 fokon volt mikor megallt
szoval megall ez... -
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-70039
Uj bios az sl-re...
-
Reverting
őstag
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-72253
Fol raktam ezt.... es most valoban beindult a ventilatorom...
Esetleg valakinek megvan a regi driver?
-
Reverting
őstag
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-70039
uj bios... a ventit is erinti ujra... probalta mar valaki?
-
Reverting
őstag
válasz
Shadowfax #3370 üzenetére
Frissitetetem de csak szigoruan az 1.16 ra
semmi valtozas a ventin... ki hagyom en ezt a 1.18at
Ez a TPfancontrol mit tud? Vagyis sejtem... de nem tudom vele karositani a gepet? pl: tul keson vagy ritkan kapcsol be a vent, vagy tul magas homersekleten...es esetleg a kesobbiekben nagyobb kart okoz mint gondolnam. Mert egy venti csere nem olyan draga mint egy cpu, vagy alaplap csere -
Reverting
őstag
-
Reverting
őstag
válasz
nemethbalazs #3294 üzenetére
Az kisebb gep, mas a felulet amire felfekszik, es ennyi... nincs semmi gaz a billentyuzetel, csak annyi h ha nem megfeleloen sik a felulet amin fekszik akkor nem eleg stabil... es az sl500 alatt van hely boven, bal oldalt...
ezert raktak ala egy kis ketoldalast...
-
Reverting
őstag
válasz
wienattwo #3292 üzenetére
Mind ilyen szar... az enyem is ilyen szar volt... be is vittem a szervizbe h csinaljanak vele valamit...
az A es a D gombot kicsit erosen lenyomva tartva meg meg olyan volt mintha oda ragadna es aztan 2 masodperc utan elpattant... az egesz billentyuzet bal oldala... A ventilator folott Y alakban ragasztottak ketoldalas ragasztot a es maris atom stabilan all a billentyuzet...Mind ilyen szar... es tobb hozzaszolas olvashato errol a neten...
-
Reverting
őstag
En viszont kuzdok azzal a dologal h a vista b. egy ido utan mindig zarol... es a felhasznalovaltas felulet jon be, minden ki van love, a vista energiagazdalkodasat hasznalom, es ott sincs engedelyezve semmi ilyen funkcio, valami viszont mindig kitesz erre a feluletre... a lenovo power m. nincs hasznalva. Mi lehet ami ezt okozza... mert bisztos h nem a vista a hibas, hanem valami lenovos szar... sl500 rol van szo... a kijelzovedo sem aktiv, 5 min utan a kijelzo kikapcsol, a hatteben minden folyamat engedve van, semmi hibernalas vagy alvas funkcio nincs bekapcsolva, es h igy kikapcsolt kijelzovel meg el van a gep 10 percet es ha az egerhez nyulok, mar a felhasznalovaltas feluletet kapom, ezt akarom valahogy kikapcsolni. otlet? thx
-
Reverting
őstag
SL500 zene hallgatasa kozben neha neha bele hallatszik egy egy pörcenes... mintha a zene szarul lenne meg... nagyon idegesito....
ilyen tre a hangkartya? remelem driveres gond....
-
Reverting
őstag
Meg egy off az en gepemet mert nem talalom a lenovo lapjan?
No products match '2746AEG'.
2746-AEG
-
Reverting
őstag
Azzal mit lehetne kezden. hogy ha be rakok egy dvd filmet, és a media playerel kezdem el nezni, ki irja h nem engedelyezett a lejatszas ezzel a lejatszoval, jatsza de nincs hang, es minden porgeteskor ugyanezt irja ki. Feldobja h kattintsak az ok-ra es akkor az intervideo kezdi el jatszani hangal. De ha eltavolitom az intervideot akkor meg nem jatszik le dvdt a media player... szoval en siman csak MP.-vel szeretnek dvdt nezni nem intervideoval...
-
Reverting
őstag
A system updaten belul le jott egy magyar nyelvu pack a helyreallito lemez keszitesrol... sikeresen telepitettem is de egyszeruen sehol nem talalon benne... hol lehet ezt magyara allitani?
thx
-
Reverting
őstag
válasz
Shadowfax #3147 üzenetére
el kuldom mailben ha akarod a kepet...
vegul is ha majd meg jonnek a gyari lemezek akkor fogolak zaklatni...
de elvileg meg kerdezhetem most is
vegul is az a lenyeg ha meglesznek a gyari lemezek akkor nincs szukseg tobbet a hdd-n levo recovery particionak... azt akarom majd torolni de ugy h hasznalhato legyen a felszabadult hely...azaz hozza akarom rakni a particiohoz. Esetleg olyan progi erdekel meg ami be tudja huzni 50gigara a vista particiojat...
particio magic-et hasznaltam nagyon regota... azt vagom, de sajna vista alatt off...
Tud valaki "free" ilyen progit? -
Reverting
őstag
Nekem is azonnal valszoltak...
Es mindjart mondom h a nem utan mi tortenikszoval az elso lemezt keri... no... majd keri es be adom az 1disc...
dolgozik... viszont az Operating System Recovery Disc piros X
Applications and Drivers Recovery Disc zold... epp az dolgozik... -
Reverting
őstag
válasz
Shadowfax #3142 üzenetére
a mail ment... irtak is h tovabbitotak a kerest...
az iso mar dolgozik a gepen de valami szerintem nem igazan koser....
[link]Nincs valami olyan lehetoseg h kibekulnek azzal h a gepen marad a helyreallito resz, de a vistanak azert 50G eleg es jobb ha kulon particion van.... szoval a vista gyari lemezkezeloje kette tudta osztani a particiot... pont felbe... valami partico prog ami behuzza ezt 50G re ugy h rajt a vista, szoval ami megmozgatja az elvileg fix fileket...
-
Reverting
őstag
Na hat nem egeszen ugy sikerult minden ahogy szerettem volna, a kovetkezo tortent, a lemezek pakolgatasa kozben ki irta h inkorrekt a lemez amit csinaltam igy nem tudtam helyreallitani dvd-rol, (de talan epp ez volt a szerencsem) a hdd-viszont helyrealt. Ami azt jelenti h a vista lemezel tortent particio torles is sikertelen volt, tehat elvileg nem torolte, lehet elotte formazni kellett volna es ugy torolni? Mindegy ez volt a szerencsem h nem sekerult mert most ugy allt helyre, a dvd rol valo helyreallitas sikertelenseget pedig nem is ertem.Majd valaki talan megsugja.
Szoval egyszerubnek latom h le irom h mit szeretnek es majd valaki megsegit egy lepesrol lepesre infoval. Adott egy sl500 250g es vista bussines, amit szeretnek az az h meg legyen mukodo dvd-n az oprendszer es azt barmikor fol pakolhassam, a hddrol nem erdekel... Szoval 2 particiot szeretnek egyenlore, es az egyik az 50g masik 200 a cuccoknak... lehetseges ugy ezt megoldani h a gyari lemezzel ne mindig a total helyreallitas legyen hanem esetleg az h a kapott vista az 50gigas particiora telepuljon? Vagy ez nem megoldott mert ez minden esetben csak gyari allapotra tesz? Ha igen akkor mivel es h tudnam megoldani azt? thx... bocs ha nagyon lama vagyok, de eddig minden notim kulon telepitolemezes oprendszerel jott es nem volt ilyen problemam...
-
Reverting
őstag
hi... a kovetkezot kerdesem lenne
a dvd-ket kiirtam az elso nap
a bioszban is atallitottam compati. folraktam egy vista lemezt... ezzel a particiokat megcsinaltam magamnak ahogy szeretnem... 50G a vistanak es maradek a cuccoknak.. plusz egy 10g az xpnek is hagytam... a kerdes, most a ki irt lemezekrol vissza tudom rakni a gyari vistat az 50 gigas particiomra? vagy van valami amit vissza kell allitanom? vagyis ugye helyreallito particio is eltunt a geprol, szoval a bioszt hagyam ugy ahogy van? vagy vissza kene allitanom? thx
-
Reverting
őstag
egyszeru... mert kaptam a gephez a vista b. melle, es kar lenne nem kihasznalni, es a 10g az xp prof nak boven belefer a 250g vinyon...
mas...
a gepem felbontasa 1680x1050, nekem nagyon apro mindenviszont ha vistaban at allitom 1280X800 ra akkor egy kicsit mintha mosott lenne... lehet ezen valamit meg javitani? esetleg vista alatt valamit ki be kapcsolni... nagyon reg hasznaltam vistat, es most ujra az van de mar nem remlik h van e valam lehetoseg...
thx -
Reverting
őstag
Szerintetek az megoldhato h mind a 2 op.rendszert amit kaptam fol tudjam tenni a gepre... ugye alapbol a vista van rajt, de nem sajnalnek 10G az xp prof ra
Szoval a ketto fel menne? Ugy ertem a ket hivatalos...Meg valami... az elozo notimban a ventilator azert neha neha ki-ki kapcsolt... es lehetett hallani h ha beindult, de ennel csak folyamatosan megy... es semmi extra erossegu beindulas.... csak megy....
-
Reverting
őstag
Megvan a vas...
vegul is ez lett...
egyenlore probalam belakni a dolgokat benne... elso blikkre azert ez mar nem az a ThinkPad minoseg mint vartam... majd kiderul h megbantam-e...
-Feltuoen csendes
-Huvos
-Hangja gyenge (meg szerencse h x230-al szoktam hasznakni)
-A kijelzo gyonyoru... halytogatom ge latni eleg jol...
-dvd-hanja kozepes, de most h csinalja a helyreallito lemezeket, es meg nyomom a hazat egy ket ponton, kicsit karistolIrok meg majd, csak annyira uj meg az elmeny
))
http://www.usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=9420
-
Reverting
őstag
válasz
mimi_bacsi #3113 üzenetére
en meg ez mellet dontottemSL500 NRJ4EHV
es most h meg akarnam venn.... persze sehol nincs)))) jo arban
-
Reverting
őstag
válasz
mimi_bacsi #3102 üzenetére
Egy cipoben jarunk... majd irj h mire jutottal, en lehet h varok egy honapot mert most brutal fel mentek az arak...
-
Reverting
őstag
válasz
Shadowfax #3092 üzenetére
Nezztem azt is korabban, de sajna melegebb es az usb is 1-el kevesebb mint kene, meg ugye az a kam. is kene...
Szoval vannak ilyen hulye dolgaim...a chs-ben neztem, oda be tudok lepni, de kivancsi lennek a hrp-s lenovo arakra... meg tudja valaki nekem nezni? Lenovo ThinkPad SL500 NRJ4EHV ennek bruttoja erekelne...
Ha egyaltalan van ott lenovo...A chs-en kivul ki meg a lenovo forgalmazo?
-
Reverting
őstag
válasz
wienattwo #3088 üzenetére
Megkoszonnem... mert az sl 400 es az sl 500 kozt vacilalok, nekem nagyon fontos az interfeszek elhelyezkedese, es ez az ami tokeletes lenne nekem... ma megneztem az edigitalnal oket es kicsit csalodas volt az 500. A bill. valoban kicsit be be hajlot ahogy finoman utogettem, de a 400-on nyoma sem volt ennek a bakinak... csalodas volt meg az ahogy lecsoukat es mar 4-5 cm rol csapodott a teto... de megis az 500 fele hajlok...
amit olvastam a hangjarol es a melegedesrol az nagyon tetszik...csak az nem h az ara szepen csendben felfele kuszik...
vajon hol forumoznak az sl tulajok? mert itt nem... az tuti
vagy nagyon nem akarnak nyilatkozni...
-
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest