- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
őstag
Mivel azért lesznek változások, új gear szetek, új talentek stb., valószínű a jelenlegi meta gear-ek változni fognak, és kell majd új cuccokat farmolni, amit érdemes lesz az első napokban elkezdeni, mert olyankor mindig jobb loot esik
Aztán ha jön az új RAID lehet a jelenlegi csupa piros DPS buildek sem lesznek jók, majd kiderül. Nem véletlen mondták, hogy adnak majd két hetet, hogy felgeareljük magunkat hozzá. Bár ezt még most sem értem, ha nem tudom mire számítsak, mert nem próbáltam, akkor azt sem tudom mire geareljem magam, de mindegy
-
holczy
aktív tag
Ezt mondjuk már megszokhattuk. Cimbivrl a manhuntot tegnap este 8 kor elkezdtük, 11-re befejeztük, Divi 2-t egy jó időre elengedtük. Sajna ez a kieg nem hozta a várt eredményt. Amikor kijött NY akkor volt benne kihívás, meg élvezet, de mostmár nagyon unalmas. Az mondjuk tetszett, hogy Vénusznál vették a fáradtságot, hogy picit átszabják a szigetet.
-
jött rá hivatalos kommüniké:
We had previously stated that Control Points would reset when changing the Global Difficulty but that is currently not the case. With Season 1 starting today, you will be able to reset Manhunt-related Named Zones and all Control Points in them. This will allow players to manually reset those CPs specifically, but we understand that there’s also the wish to do what we initially stated, being able to reset all CPs.
-
közvetlenül nem is tudod, nincs ilyen gomb. ha a manhuntos területen foglalsz el cp-ket, akkor ha azt a részt a manhuntból (1 bounty, 3 cp foglalás, és 1 küldi) nem csinálod meg egészben, akkor az resetelődik, ha átállítod a world tiert. legalábbis ezt írták a linkelt reddites topicban.
-
dvd24
senior tag
szerintem megintcsak ugyanúgy kell elképzelni mint a destiny 2-ben: akiknek az alapjáték van meg azoknak a level cap 30 lesz gondolom és csak washingtonban kolbászolhatnak, aki megveszi a kieget is az fejlődhet tovább és megszerezheti az új cuccokat, meg mehet new yorkba.
A pvp meg normalizálva lesz mint eddig.
-
FireKeeper
nagyúr
hát hogy mi a magas, az relatív. pl én a year 1 pass-t csak leárazáskor vettem meg, mert úgy láttam hogy 30 eurót messze nem ér meg az early access meg az a néhány mellékküldi. de ha mondjuk hasonlóan lett volna csomagolva, mint ahogy sejthetően a year 2 lesz majd, tehát mondjuk Tidal Basin utáni összes tartalom csak a year 1 pass-al lett volna elérhető és nem F2P, akkor már mindjárt nem annyira irreális az a 30 euró.
-
-
FireKeeper
nagyúr
tekintve hogy az első évben a classified mission-ök kivételével (amik valljuk be, nem voltak valami fontosak) minden ingyen volt, szerintem nem elrugaszkodott, hogy ez fizetős legyen. persze nem akarom védeni az ubit, meg nyilván jó lenne ha ingyen jönne, de azért ennél még vannak toxikusabb üzleti modellel rendelkező játékok, és azért valamiből a deveknek is meg kell élni. sokan szoktak sírni fórumokon, hogy jajj nincs kontent, meg jajj csak pár új sztori misszió, amit aztán speedrunolnak 10 perc alatt, de nem árt észben tartani hogy azért azt is elég nagy meló megcsinálni, főleg figyelembe véve hogy ebben a játékban mennyire részletgazdag kb az egész világ. pl múltkor néztem egy videót a Ghost Recon Breakpointról, hát az olyan puritán, ég és föld a Div2-vel összehasonlítva (az utóbbi javára nyilván), pedig mindkettő 2019-es játék.
kovsol: tudtommal ha nincs meg a year 1 pass, csak a classified küldik nem elérhetők (minimális sztorit és néhány collectible-t tartalmaznak), valamint a két később hozzáadott specializációt nem kapod meg rögtön, hanem egy in-game progression rendszerben kell unlockolni.
-
alibiman
aktív tag
Önmagában engem sem zavarna, hogy kicsit leesik az FPS. Az zavar, hogy döccen. Meg az, hogy bekapcsolt VSYNC esetén nem lehet más az FPS mint amit a monitor fogid. Kicsit sem. Ha igen, az abnormális és ki kell deríteni okát. Mérnökként nem szeretem az ilyen dolgokat, rendben kell lenni mindennek. Ez van a ház körül, ez van a jármüvekkel. Nálam minidig mindennek jól kell müködnie.
-
Anonymus23
veterán
Elvileg nem lehet, és tilos is.
Gyakorlatilag meg csak "előre lehet eladni" , ha neked kiesik és akkor amikor megkapod a "idegen" is veled egy csapatban van.
Ja és 1 óra játékidőn belül.
Kivéve persze a kiszedhető egzok, azt úgy szokták eladni, hogy az eladó részére oda kell adni az account login infókat, és ő szedi ki a vásárló accountjával.
Ez nem Steam vagy más gamer piactér. -
Anonymus23
veterán
-
-=Jam=-
őstag
-
arnikusz
veterán
Szia!
Eléred a 30 szintet - gondolom ez az első Altod- azt követően feltornászod magad Tier5-be, mindezek mellett csatlakozz egy Clanhoz amelyikben van legalább 7 fő aki Raiden szeret részt venni.
De már most is érdemes csapatban és nem randomokkal a karakteredet építeni.Raid build építése amivel tudsz a csaptban segíteni és nem állandóan esel kelsz.
Ha kialakítod a játékstílusod a specializációkból kiválasztod azt ami neked fekszik.
Nagyon fontos a 90% elitesebzés és egy jó AR-P416 és másodlagosnak LMG-t ajánlok.Én folyamatosan alakítgatom a buildeket most az alábbi van itt az életerőt szeretnén 180.000-re felvinni.
De mindezeken kívül ami a legfontosabb, hogy érezd magd jól a játék nyújtsa az élményt és még jobb, ha mindehhez csapat is társul.
Végül pedig ott van az a fránya RNG, sajnos abból tudsz építkezni ami esik, de ez ne szegje kedved.
-
-=Jam=-
őstag
Legegyszerűbb módja ha klánban vagy és a klántagokkal toljátok, de ha még csak 6-os szintű vagy, akkor egyelőre ne a RAID-re koncentrálj, mert az csak WT5-ben fog megnyílni, és azért oda kell egy értelmes DPS build, különben a többieket szívatod
Úgyhogy haladj szépen a szintekkel és WT5-ben meg kezd el a buildet építgetni.
-
freddirty
senior tag
Vannak problémák az biztos
Pl. patch előtt 3-5x kellett megnyomni az overwrite-ot mire egyszer hajlandó volt menteni. Először fel sem tűnt, de amikor használtam volna akkor furcsáltam hogy vmit nem tudott felhúzni. Persze mert ezer éves volt a loadout, mivel az overwrite esetlegesen működött...
Állítólag az első div is ilyen volt az elején.
Ha van mivel gémelni akkor nem ajánlom, ha nagy az ínség akkor azért ki lehet bírni a problémákat. Mondjuk én soloban játszom 21-es szint körül járva, tehát még csak egy 20-30 óra lehet nekem benne. -
-=Jam=-
őstag
Az első fél órából ezt szűrtem le.
Talán nem fél óra alatt kellenne egy játékot megítélni. De ha neked fél óra után már unalmas, meg repetitív, akkor kíváncsi vagyok milyen játékok kötnek le. Fél óra alatt meddig jutottál el, megcsináltál 2 story missiont azt ennyi?
De egyébként egy looter játék mindig is "unalmas" lesz, mert ugyanazokat a köröket kell futni a jobb cuccokért. Aki ezt nem fogadja el, az bele se kezdjen ebbe a stílusba.
-
Micsurin
nagyúr
Tök repetítiv egy Looter Shooterben az, hogy csak katonákat öldösünk... a map meg pont nem statikus ha nem tudod előnyödre használni a map különböző részeit hamar elfogsz vérezni amint nem a gyök nulla nehézségű story módban viszed a játékot. Ez így volt az egyben is. Nem lehet bemenni épületekbe? Egy játékot játszunk? Mikor egy nyüves SHD tech ládáért három háztetőn és két panelen mászol végig tényleg nem tudsz bemenni a házakba... Sőt a map annyira statikus nem tudsz tíz métert menni valami történés nélkül... Elite Patrol, Supply Convoy, Hunterek etc...
Egyébként persze, hogy unalmas volt.
Játék elején skillek is alig vannak tudod ki kéne oldani a különböző set bonusokkal együtt, az activityk fele is jó ha elérhető...
A Forza nem repetítiv? Tök tré végig csak autókázunk benne és bakker nincs időm jól megnézni a birkákat a mezőn mert basszus megelőznek azok a szemét botok! Nem is értem miért kellett őket betenni a játékba!!!
Bug? Biztos van minden játékot emberek írnak szénné hajtott munkaütemben. GameBreaker bug? Konzolon tolom igaz de még nem nagyon futottam bele olyanba ami miatt felálltam volna és ott hagytam volna.
Fél óra? Legalább az első Settlementig eljutottál? Mert a
második, teljesen elnéptelenítettig biztosan nem... tényleg static a map a Settlementeket is látod amint változnak ahogy teljesíted a side és main questeket. Más:
Kicsit toltam az előzőt is tegnap. Meg kell mondjam sétagalopp ott egy nevesített a Div2-höz képest. Nem hiszem a PC - Konzol miatt jóban vagyok a kontrollerekkel. De itt nem csak az, hogy tényleg bullet sponge az ellenfél ha nem jó helyre akarod kitárazni ami a kezedben van néhány ellenfélnél totál esélytelen de még egy egy elitenél is reggel konkrétan egy sráccal mentem újra story missiont (bocsájtsátok meg nem tudom a nevét már a mobnak) egy laborban voltunk ahol három baltás körbe szikszalagozott bulldozer testalkatú amerikai focista akar feldarabolni, hát ha nem ugyan arra a testrészre lőttél, hogy lekapd a páncélt akkor bizonyt feküdtél, partner annyira szerencsétlen volt, hogy a végén a háromból kettőt nekem kellett megoldani. A seeker és a pyro gránátvető jól jött enyhén szólva.
-
TommyS_27
senior tag
meg lehet győzni az ellenkezőjéről
Miért kellene bárkinek is meggyőzni? Tetszett? Igen: megveszed! nem: nem veszed! Az, hogy ki mit mond róla csak egy dolog. Attól számodra nem lesz se jobb se rosszabb ha itt most ömleng valaki pozitív vagy negatív irányba.
Mondjuk azokat sem értem akik fikázzák itt a topicban a gamet hisz itt olyanok vannak akik minden hibája ellenére szeretik. Én sem megyek más topicba szarozni olyan játékot ami nekem nem jött be.
-
pilipi
aktív tag
Én sajnos előrendeltem, de nem teljesen értünk egyet.
A game konkrétan egy bug halmaz, az ismerőseim között már szállóigévé vált a Div2-vel kapcsolatban a "miért pont ez működne benne"
Sajnos lehetséges, hogy annyi sincs benne mint az általad említett játékban.
Eleinte kicsit bosszankodtam, hogy miért nincs tele a youtube Division 2 bug videókkal.
Aztán rájöttem, hogy rosszul keresem csak simán Division 2 gameplay-re kell keresni és ezek után lehet röhögni a bugokon, mert nem nagyon van olyan videó amiben ne lennének "tömegével".
Tehát zárásképpen egy kis összegzés, ha megjelenés után 3 hónappal tartunk a megjelenés előtti béta állapotnál, akkor a megjelenés évfordulójára, talán eléri a játék a megjelenéskor elvárható minimum szintet.
Bizakodó vagyok -
törölt tag
Ha jól sejtem a frakció ládákból találtál meg párat (black tusk, hyena, outcast, true sons). Azokhoz kulcsot két módon tudsz szerezni. Az egyik, hogy a csatornákban keresel a falon ilyen lootolható kis fehér szekrényeket. Ott random mód adhat bármilyet. A másik pedig, hogy egy adott frakcióból, megölése után a nevesített boss dob, ha jól tudom mindig.
lootolható szekrényekhez van térkép a neten. Nevesített bosst pedig “bountyzás” közben találsz a legtöbbet. Illetve küldetések végén is jellemzően az van. Plusz a térképen adott helyen is felbukkanhatnak.
-
törölt tag
Nekem 15 perc rémlik és kivág a játékból.
Ha küldetés közben menned kell akkor alt+f4 a legjobb megoldás. Elvileg ugyanoda tesz vissza, ha később megint játszani akarsz.
Ha csak az érdekel, hogy kell e külön menteni akkor nem. Küldetés (vagy cp foglalás) közben nyilván nem tudsz “büntetés” nélkül csak a fenti módszerrel kilépni. Egyébként újra kell kezdened.
Ha bármikor kilépsz logout paranccsal, akkor legközelebb visszatöltve egy közeli safe houseban találod magad, azonban a legutolsó felvett dolog is nálad lesz.
Remélem érthető volt.
A lényeg. Ne félj csak úgy kilépni. Nem buksz semmi cuccot, max újra kell kezdened az adott feladatot.
Most olvastam, hogy lvl12 clan vendor 30% bónusz armort adó mellényt árul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest