-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhasz27
tag
-
K.J
senior tag
Amint látom adrenalin rush és unbreakable ami fontos. Ninjabike buildet kipróbálom, h vajon érzem-e adrenalin hiányát vagy sem.
Az ouro build tetszik, csak sajnos nekem nincs meg az az smg, de matchmake sincs incursion.Lehet benne valami, amit mondasz - elmoval van tapasztalat - , tényleg kényelmesebb, viszont jól is tud jönni a harc hevében felstackelt fegyver, nem egyszer mentette már meg a seggem a shock.
Köszönöm az összeállításokat! -
i@lex
őstag
Illetve azt is érdemes tudni, hogy a dz 80%-a konkrét csaló. PC-én közel a 100%-hoz.
Szóval ezesetben szerverváltás, és ima, hogy ne másik csalókhoz tegyen.
Sajnos egy idő után - mivel olyan kicsi a dz community - már azonnal megismered névről a csalókat, szomorú, de magyarok között is hemzsegnek.
-
K.J
senior tag
Fú de köszi! Ezt ki is próbálom, csak előbb lesz.patom magam summit legenden azért a bighornért. Találtam egy vidit, hogyan lehet a "legegyszerűbben" megszerezni.
De ha nem jön be a motyó, visszajövök rinyálni..(viccelek)
Összeraktam egy buildet mementoval, ami mobok ellen tök király, de semmit nem érek pvp
, bár ott rohangáltam vele, konfliktus nem nagyon volt.
-
Anonymus23
veterán
Nem, neked mondom, hogy annyira ostoba vagy, hogy csak az ilyen üres sunyi vádaskodások mennek, és amikor szembekerülsz a saját aljasságoddal, akkor meg megy az újrajátszása a régi lemeznek, hisz nem a valóság számít, hanem ami a csökött kis troll agyadban annak tűnik.
Igazi gerinctelen féreg jellem! Grat hozzá, biztos jól működik az életben is, hisz manapság ez a divat!
De csak, hogy a többiek értsék, nem a véleményed számít, mert azt nagyon magasról telibe.... Sokkal inkább azzal a gerinctelen sunyi dologgal szemben írom ezt ami te vagy és képviselsz nagy mellénnyel...
-
Anonymus23
veterán
Jaj kiskakas, ezt nagyon benézted, ha nem csak a szád járna és feleslegesen ugatnál itt, akkor láttad volna, hogy pl 2022 októberében már 25680 SHD-nál jártam, és 2023 Július végén, amikor már javítva volt a descent exploit, akkor 27125 SHD-m volt, az már más tészta, hogy akkor nem is játszottam a játékkal rendszeresen 8-9 hónap alatt pár száz SHD.
Amikor az ostobaság párosul az igyekezettel, és nálad még a rosszindulattal is, akkor kb ez jön ki belőle, na de hát te mindent IS tudsz.... -
-
regener
veterán
Ilyen is volt, most már ezt is tudjuk...
Raid leak leírás boss képességekkel -
regener
veterán
Szerintem nem lenne jó ha könnyebb lenne.
Bár én mindig amondó vagyok hogy TÖBB tartalom kell ebbe a játékba, lévén így 1.5 éves korában nem vitték túlzásba.
Pl. a múltkor jött egy ötletem hogy visszafelé menjünk a küldetéseken, bedob a heli a sűrűbe és ki kell jutni
(#21370) Warzoz
Tegnap Gigant20 kapott csudamellényt és csudatáskát is Providenceből a Lego DUA-n, egy run alatt.
Nekem meg 1 db használható sem esettA buildes témához:
Én beraktam egy 3 maxos értékű sima AK-t az M1 mellé Killer talenttel, 60chc a builden és sokkal jobb érzés mint kattintgatni az M1-el -
arnikusz
veterán
Elszomorítalak.
A korábban mutatott szettben Clan társakkal tegnap nekimentem a Jupiternek Heroicon, előtte meg No Hope Cleaner CP-nek szintén heroicon, hát inkább visszaváltottam DPS-re.
Valószínűleg az új Gear settek közül lesz ilyen, majd a PTS-n kiderül. Emlékezzünk meg itt Rest in peace Ace of Eights. -
törölt tag
hat amilyen jol tudnak karral konstans fejeseket loni a jatekosok, akar agyu is lehetne naluk az se szamitana. a mobok helyeben en se felnek toluk.
persze konnyebb azt mondani, hogy konzolon nehezebb az ai miatt a jatek, mint belatni, hogy nem lehet olyan jol celozni karral.
-
Nemo1
tag
Értem, illetve mégsem...mert így solo-ban nincs egyáltalán sikerélménye az embernek.
Mert ennyi csalással szinte lehetetten megcsinálni egy 4-es CP foglalást egyedül, miközben arra jár az ellenséges Resource Convoy és beesik az Elit csapat is
Így is elég nehéz, nem értem mért kell még csalni is?
Ezek szerint ha nincs meg a 4 fős csapatom, már ki se tegyem a lábam a világba Heroic fokozaton?ű
Értem én, hogy a közösségi játék irányába terelnek(kényszerítenek!).
Csak éppen a társkeresés sem működik normálisan (vagy nagyon meg csappant játékos létszám).
De komolyan: Mostanában volt jó néhány olyan Bounty küldetésem is, amikor a halálom után, többször újra indítva "Call Backup"-ot csak 15-20 perc után jött valaki(és nem csak hajnali fél 3-kor...).
A nehézségi szintnek pontosan a létszámhoz kellene skálázódnia, minél több ember van a csapatban annál nehezebbnek kellene lennie...
Úgy emlékszem régebben ez így is volt.
Ha 4-en voltunk pl az állatkertben, estünk - keltünk, küzdeni kellet, és nem sok emberben volt meg a kitartás, hogy végig is csinálja ha újra és újra kellet kezdeni az elejétől...
Az AI akkor sem volt intelligensebb, csak tömegével küldte ránk, de legalább nem voltak ilyen NPC csalások.
Én az AI-val kapcsolatos véleményemet mindig meg is írom nekik, amikor lehet...
Az öreg motorosok még emlékeznek a Half-Life-ban lévő AI-ra...ég és föld a különbség! (vannak fent videók, aki nem ismerné)
Úgyhogy meg lehet ezt csalás nélkül is csinálni...
Csak nekem van az az érzésem, hogy ennek a játéknak már "elengedték a kezét" ?
Lehet már a következőre játékra gyúrnak...ezt meg csak tessék-lássék alapon foltozgatják... -
Anonymus23
veterán
Igazából az lenne a jó, ha kb. békén hagynál, én kb jó ideje semmire sem reagálok, amit ide írsz, mert nem érsz annyit számomra, hogy bármiféle interakcióba kezdjek veled, de ha csak kötekedni tudsz, akkor szakadj le rólam, biztos van még az oviban olyan pajtásod, akinek cibálhatod a haját.
Egyszerűen unalmas vagy már... -
dvd24
senior tag
Nem mondom, h nem csaltak mert benne van a pakliban, de velem volt egy olyan bug még amikor roosevelt heroic volt a league része, hogy jöttek a rugók, megöltek és miután újraéledtünk nullázódott a timer de ugyanott voltunk a küldi közepén, persze a végét akkor elcsesztük és nem lett így sem rohadt jó idő, de wall streeten sokszor pont a boss előtt spawnolnak a rugók, ha ezeknél előjött ugyanez a bug, akkor ha nulláról indul ott a számláló úgy lehetnek ilyen idők csalás nélkül is simán egy bug miatt.
-
Lifer092
senior tag
Nem kell félteni ezt a kombót, bőven ráfér a nerf PVP szempontból....
Pár hsz-el ezelőtt írtam hogy nem csak a Conflict de maga a DZ pvp is egy nonszensz marhaság, mert mindenki ebben megy, és kis túlzással kb halhatatlanok. Konzolon napi szintű hogy ilyenek manhuntolnak, teszik le a fél szervert egyedül, és nem azért mert olyan skilles player lenne, hanem a tp+Pestilence csinálja amit kell. Legutóbb egyetlen egy ilyen játékost hárman tudtunk lelőni, mind a hárman dps buildben, hozzáteszem. Olyan volt a maxos rifle, vagy smgvel rálőni mint ha valami lila pisztollyal pöcögtettem volna. Azóta el is felejtettem a pvpt, majd megyek ha rendbeteszik.
-
Gigant20
tag
Lehet nem kellett volna DPS glitch-et használni!
Ezért törölni a játékot balgaság szerintem
Megmondták, hogy lesz rollback. Az más kérdés, hogy mindenkinek járna a BAN a DPS glitch-ért, mert még mindig sokan megúszták.
Arról van hír, hogy még lesz BAN hullám ezért, vagy akik átcsúsztak a rostán azok megúszták.
-
-=Jam=-
őstag
Hosszútávon azt jelenti, hogy a lövéseid 60%-ban lesznek critek, és igen egy 10-es mint kicsi ennek a vizsgálatára, az csak a szemléltetésre volt példa. Olyan ez mint a pénzfeldobás, lehet, hogy egy 10-es szériában mind írás lesz, de lehet a következő 10 vagy 100 meg fej, az ÁTLAG a lényeg, hogy egyre jobban 50-50%-hoz fog közelíteni minél többször dobod fel azt az érmét.
-
-=Jam=-
őstag
Ja, hogy nem megy a matek, akkor bocsánatot kérek
Te szerencsétlen ostoba olvasd már tovább a mondatot, és próbáld meg értelmezni...
Leírom utoljára, hátha felfogod... Nem minden lövésedre számolódik rá a CHD, csak amikor critet lősz. Na most ha 60%-ban lősz critet, akkor az LÖVÉSENKÉNT 9%-os plusz sebzést jelent. -
-=Jam=-
őstag
Persze, hogy nagyobb volt, amikor critet lőttél, de attól még a DPS-ed kevesebb lesz, de Te tudod.
Egy egyszerű példa vegyünk 10 golyót, és mondjuk 100 alap damage-et.
60% chc + 15% chd = 6*115 + 4*100 = 1090
11% DTA = 10*111 = 1110És itt még nincs is belevéve, hogy multiplikatív szorzó a többi damage-hez képest, mint head shot, chd, damage to out of cover...
Talán ha tovább olvasnád a mondatot megértenéd...
-
-=Jam=-
őstag
De a CHD csak akkor jön, amikor critet lősz, azt ne felejtsd ki a képletből. Ha 60% a chc, akkor a 15% CHD 9%-nak felel meg lövésenként átlagban. Arról nem is beszélve, hogy a damage to armor az multiplikatív szorzó. Úgyhogy el kell keserítselek, de a contractor's gloves a best in the slot item a DPS buildhez.
-
FireKeeper
nagyúr
valamit keversz, a fox's prayer dmg to target out of covert ad. amúgy a damage to armor amit a contractors glove ad, sokkal erősebb bónusz mint cseszsett 15% CHD, akkor is ha nem lmg-t használsz. pláne hogy ilyen sok CHD-ed van alapból, az a +15 már lófing, cserébe eldobsz egy csomó alap sebzést.
#18489: gondolom leviszik +10% (vagy még kevesebb) dmg to target out of coverre.
-
arnikusz
veterán
A mobokat nerfeliK, az AR-nél érdekes módon a health damaget növelik akkor ebből számomra az következne, hogy a health damage hasznos.
Egyébként már összeraktam fejben az új Sniper szettet az 1/3-a megvan a többit beszerzem hétvégén, mert a patch jövő hét kedden landol.
Illetve egy status effektes buildet is összerakok acosta zsák, 3 china light, 1 hana, 1 golan, az elemeken status effect mindegyiken 10% ill skill haste, a specializáció Gunner a pulse miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nyaralás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged