- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
TTomax #13601 üzenetére
Ötlet? Talán ha kiépítene egy saját világhálózatot? Én kersztül megyek két svéd és pár német közbeeső szolgáltatón és minimális Delta. Ha azoknál stabilitási probléma van, azt hogy a fuckba oldják meg? Esetleg megteheteik azt is hogy akár 1000-es pingekkel is lehessen játszani. De akkor meg azért sírna mindenki. Igen, a Siege sokkal megengedőbb. Feljönnek az amerikai herok és nem lehet lelőni a pinghuszárokat. Mert nekem 16-os, neki meg 300+-os a pingje. Ha meg neked magas a pinded, laggolsz a divben, az kihat az egész csapatra. Olyat meg sehol nem olvastam hogy terveznének szerver lekapcsolást.
-
Anonymus23
veterán
válasz
TTomax #11272 üzenetére
Szerintem nem a klán raid képes avagy sem, hanem maga az ember, elsősorban gear/build miatt (ez nem feltétlenül róható fel bárkinek is, mert ha nem esik a cuccos, akkor nem esik, max képesnek kell átlátni, hogy abból, ami kiesett, abból hogyan tudja kihozni a legtöbbet), másrészről viszont képesség is, egyrészt maga a skill, illetve a játék intelligencia, értem ez alatt magát a küldetés mechanizmusának a megértését, másrészt a build építés lehetőségeinek az ismeretét és megértését.
PvE elég sok build van, ami működik, mivel nem változó ellenfelekkel szemben játszol (pl PvP nem tudhatod, hogy milyen az éppen veled szemben lévő gearje, és nem biztos, hogy működik ellene a te általad összerakott gear). A baj ott szokott kezdődni, amikor valaki ragaszkodik valami szutyokhoz, mert annak jobban tetszik a hangja vagy valami hasonló, és nem hajlandó alkalmazkodni a játék jelenleg kínált (mondjuk sokkal inkább leszűkített) lehetőségeihez.
Az mondjuk tényleg nagyon gáz, hogy a játékban jelenleg használt egyik OP fegyvert (a másik szerintem a Nemesis) teljesen az RNG-re bízni az elég nagy "köcsögségre" vall.
A Nemesis-t legalább ki lehet szedni még ha sok idő is (3 hét) de fixen megvan. -
i@lex
őstag
válasz
TTomax #11165 üzenetére
A múltkori total 30% armoros cucc is 12-16-os klánban, ezért is kérdeztem milyen szintű klánban van a cucc, mert érdemes mindenhol körbe nézni.
Arra lennék kiváncsi hány féle vendor van klán-szinteken. Van a 12-16, meg a 2x-30, és még?
Eléggé átgondolatlan az egész, az ember azt hinné a maxos klánban lehetnek csak ilyen finomságok, erre nagyon nem. Szerencsére millió open klán van különböző szinteken.
-
Anonymus23
veterán
válasz
TTomax #10846 üzenetére
Pedig neked sem rossz szetted van ahogy láttam.
Ettől függetlenül mindenki abból tud csak főzni ami esik neki.Igazából a társaság az ami jobban itt tart, mostanra egy elég jó kis csapat összejött (az a 20-25 fő, akik megfordulnak TS-en is, azok jobban megismerték már egymást), többnyire innen a fórumról, és a kisebb csoportulásokon túl a közös játék is jól megy.
De ez is kb olyan, hogy lenne hova fejlődni, de sok esetben azt se nagyon lehet mondani valakinek, hogy farmoljál még és rakj össze jobb szettet, akinek esetleg kevésbé jó a szettje, mivel lehet 1 hét, de lehet 1 év mire kiesne neki is bármi használható.Engem még egyelőre mozgat az EB megszerzése, de szerintem azután is lesz még mit csinálni (közben mondjuk a Metro Exodus biztosan le fog menni, ha már megvettem az Xbox PC csomagot fillérekért), meg van még egy halom játék, ami várólistán van, de a társaság az többet nyom a latba
JustMee-n még mindig felröhögök, amikor eszembe jut a karaktere...
Mondjuk egy magas sarkú és egy bőr ruci kellene neki és Ő lehetne Tina Turner -
Anonymus23
veterán
válasz
TTomax #10423 üzenetére
Nekem is a pontossággal van a gond az LMG esetében, bár DZ-ben olyan szépen hipfire tudnak vele lőni, hogy öröm nézni, vagy az újabb mouse script a sláger, vagy csak simán kihasználják, hogy hipfire gyorsabban tud mozogni és a hitreg megy a levesbe.
PvE kíváncsi lennék egy AR vs LMG statra a végén, de véleményem szerint még midnig az AR győz.
De lehet majd megkérem Snip3rt vagy Ghiot, hogy menjünk már egy CH kört valamelyik hosszabb küldetésen, és végén meglessük a statokat. -
arnikusz
veterán
válasz
TTomax #10202 üzenetére
A Badger maszkon van 45% elitesebzés, a zsákon 10.5% fegyversebzés, a 2 Badger ad 15% armort öléskor.
A Petrov tokon van 44 ezer élet. Az RPK alapmobokra jó, ha kisegítés kell akkor jön az M60 A 135-lőszerrel.
A Liberty is szerephez jut a 3. talentjével ha leszedem az armort a mobról ad 20% lőszert.
Lőszergondom soha nem akadt mindig dobnak a mobok és ezt challenge küldetéseken és Bountykon használom. Raiden szeretném majd kipróbálni oda a elitsebzős másik Murakami térdvédő megy be, aztán ha nem adja, az a Raid elején rögtön elválik vissza öltözök abba amiben már sikerült a Raid.
Sweet dreams kellene exonak,de nem akarja adni, mindemellett a Demolitionist lőszervisszatöltő specialitását, ha megtanulja az Agent hasznosítani szintén jól jöhet.Ja meg mostanában csak Badgereket dobál egyfolytában, így azt használom ami vala.
Sajnos a Merciless nerfről szó volt.
-
törölt tag
A crafting nekem is hiányzik. Azt én se értem hogy gondolták, amikor ezt a replica dolgot bevezették. Semmi értelme pláne ha azt nézzük, hogy mennyi brand cuccot szét kell szedni a spéci nyersanyag miatt.
Mondjuk az is igaz, hogy három The North Face táskát szétkapva egy “tervrajzzal” (vagy ami alapján varrják), a valóságban nem sokan tudnának hasonló minőséget csinálni, de erre a minőségi szórásra tökéletesen jó lenne a gs érték, mint változó. Vagy ennyire nem kellene belemenni a dolgokba?
Ezt megcsinálta már valaki?
Telefonról fotóztam és nem igazán értem, hogy mi is a baja.szerk.: most megnéztem megint. Egy ki-bejelentkezés megoldotta. Most már fel lehet oldani.
-
dvd24
senior tag
Adott egy jó ötletet ez a videó.
Measured + chatterbox. Gyorsan le kell darálni egy pirosat, h meglegyen a kill, tárazni, és a chatterbox +20% RPM-je ellensúlyozza a measured negatívumait.
Tegnap ki is próbáltam, nagyon lehet darálni vele, amikor fent van a blabbermouth, a tár első fele 21K dmg (nálam) 1100+ RPM-el, a második fele meg a P416 normál RPM-e csak +30% DMG-el.
-
Anonymus23
veterán
?
Nincs slotban, nincs kedvencek között, semmi.
Ha ugye projektet indítok rá, akkor is kiírja, hogy minden alkotórész megvan, de mégsem lehet upgradelni.
Csak egy újabb Ubis bug
Nem mintha sokat számítana, csak mondom legyen már ez is 500-as, úgyis csak a 3. tálent ami érdekes lehet. -
Nagus
senior tag
Nekem is van egy hasonló, okosan kell játszani vele és olvadnak az npc-k. Még a fegyvertokot kell cserélnem elite sebzésűre. https://imgur.com/a/XFJ9dtC
-
Habugi
addikt
& (#9192) TommyS_27:
Elnézést amiért bele vau-vau de én mint aki tök vegyesen, hol napközben hol csak éjszaka érek rá játszani, nos azt hiszem tudom a megoldást miért nem láttátok egymást soha.
Nemes egyszerűséggel azért, mert míg egyikötök jellemzően este 11 előtt only, addig a másik pedig este 11 után only. -
TommyS_27
senior tag
Leirtam normálisan miért döntöttünk úgy ahogy. Erre jössz ezzel a faszsággal, hogy Te nem láttál meg nem köszöntem. Most meg ez a hsz...Játszod itt a nagy jól neveltet csak azt nem értem, hogy akkor mi ez a személyeskedés? Tudtommal nem bántottalak soha. De ezek szerint neked vagy nem volt szobád, vagy ablak nem volt rajta.
-
TommyS_27
senior tag
8-10-ből most akkor maradt 4-5
Többször voltam heroicon meg bountykon a klánnal vegyesen, sőt néhányan jöttek velünk DZ-be. Viszont mint azt sokan tudják engem a PvP érdekel, ezért sem járok missionre csak ha valamit ki lehet/kell farmolni. Valószínű az érdeklődésünk mássága miatt nem futottunk össze!
Nyitott volt a group mindig, szóval ha annyira akartál/akartatok volna velünk játszani akkor be tudtatok volna lépni.(néhány embernek sikerült)Az meg, hogy nem köszöngetek a clan chaten vicc kategória már ne is haragudj.
Ott volt a discord erre a célra belinkelve többször is, érdekes mód páran azóta is használják!
-
Anonymus23
veterán
Folyamatosna keveritek az elit vagy normál járőröket a piros és sárga pisztoly által jelzett CP-t betámadó csapatokkal. A járőrök mennek a saját útvonalukon ha az útjukba kerülsz függően a szintjüktől a kapcsolódó CP szintjét emeli.
A a piros pisztoly azt jelzi, hogy valamelyik ellenség betámadja a mi, vagy valamelyik másik (ellenség által) felügyelt CP-t. A sárga, amikor a szövetségeseink támadják be valamelyik ellenfél kezén lévő CP-t. Amikor ezek vannak, akkor nem megy feljebb a CP szintje amíg ez el nem dől.
-
GAbre
veterán
-
-
regener
veterán
Elvileg csináltak valamit:
Maintenance - April 25th, 2019
Greetings Agents,
The servers will shut down for a scheduled maintenance Thursday, April 25th at 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT. Estimated downtime is approximately 2 hours.
Fixed an issue affecting slow loading times on PC.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division 2 Team -
Anonymus23
veterán
Nem tudom mi lehet ez, de tele van vele az Ubi fórum is.
Azt se gondolnám, hogy gép függő, mivel az enyémtől erősebb gépekkel is mérnek hasonló időt mint a tiéd.
Most pont reseteltem a gépet, és lemértem: 1:30-nál jelenik meg a Division logo, majd karaktert választva 3:15-től tudok kezdeni játszani.
Ez mondjuk előtte sokkal gyorsabb volt. -
fuvi
senior tag
"Hey guys,
There was a lot to talk about on the stream today. I want to start off by saying the raid will drop the highest gear score (TBA), not the Dark Zones. As we've been transparent with our thoughts and decisions up until this point, we will continue to do so going forward. While we do want to experiment with Dark Zone rewards, we're taking everyone's feedback into account. It's still super early and we want to see how the content and looting plays on live. That's not to say things cannot be tweaked."
-
Anonymus23
veterán
Nem tudom mit fognak még változtatni, de igazából nem akkora gáz ez a DZ dolog sem.
Ha nagyon a DZ-ben akartok farmolni, akkor is össze lehet hozni, hogy ne legyenek túl sokan rajtatok kívül.
Ha jól tudom te is PHC-s vagy, biztos akad 8 ember, akikkel lehet együtt DZ-zni.
Bementek szétdobjátok a csoportot, és máris ti vagytok fölényben az adott DZ-ben, ha valaki vigéckedni akar, akkor (főleg ha chaten tudtok írni, Discordon/TS-en beszélni) akkor pikk pakk összeverődik a banda, nincs olyan négyes csapat, aki kibír 8 játékos sebzését jelenleg.Egyébként megértem, mert azt
hazudtákmondták, hogy minden lesz mindenhol, csak a loot lesz jobb a DZ-ben. Én nem tapasztalom ezt, sőt még azt sem, hogy a kimentett cuccos akár csak egy picivel is jobb lenne, mint amit simán DZ-ben, vagy LZ-ben szerez az ember. Az biztos, hogy adott időegység alatt a DZ-ben lehet a legtöbb lootot kiszedni, de nem tapasztalom, hogy rohadtul jobb lenne.Tegnap bementem egyedül az egyik DZ-be, és rám jöttek négyen, és akkor még nem volt összerakva PvP szett, a 11x % elitsebzéses gearemmel megfektettem belőlük hármat, persze úgy, hogy nagy volt az ellenfélnél a mellény, és közel merészkedtek a CP-hez, és ott már nem lehetett rusholniuk. Igaz én is feküdtem párszor, de akkor is, le lettek lőve az utolsó meg elmenekült. Na most ha legalább ketten vagyunk, akkor mind feküdt volna, mert látszott, hogy nem összeszokott csapat, hanem összeverődött társaság volt. Ez a poén a jelenlegi PvP-ben, hogy gyakorlatilag PvE szettben is van bőven esélyed.
-
Anonymus23
veterán
Mit aggódtok ezen?
Úgyis kisírja magának a csak PvE scene, hogy bárhol legyen ilyen GS loot, ami semmivel sem lesz jobb szinte mint az 500-as.
Nem tudom feltűnt-e nektek, hogy páncélon (meg talán HP-n) kívül szinte semmiben sem jobbak a statok mint ami anno T4-ben voltak.Egyébként nem mindenhol megy a "csúnya rugózás", tegnap bementem megcsinálni az utolsó commendationt, odamentem egy kimentésre és elkezdtem healelni a játékosokat, ők meg csak néztek, hogy mit csinál itt ez az őrült
A másik DZ-ben összeakadtunk utána egy HVCS csapattal, akik rugóztak, oda vissza lelőttük őket, aztán manhunt lettek (4v2, 4v3 volt jellemzően), és olyat bugolt a játék, hogy nem mutatta a manhunt leadókat
Én mondjuk azt nem értem mi lehet, amikor pl egy játékosnak marad 1 mm HP-ja és azt viszont nem lehet lelőni, még akkor sem ha hárman lőjük egyszerre... -
törölt tag
Én tényleg nem értem ezt a felháborodást. Redditen is, mintha ez lenne a játék legnagyobb baja és mintha számítana bármit is az a fos szám az ember neve mellett. Gondolom a népek kisírják, hogy ne így legyen majd. A lényegi változások pedig megint elmaradnak.
Nem beszélve arról, hogy dz-ben se kell már mindent kimenteni, mivel rengeteg dolog megy egyből stashbe. Akkor pedig nem is értem mi a baj. -
törölt tag
50% esélynél egy nagyobb mintát megnézve egyre jobban fogsz közelíteni a “minden második krit” felé. Ez nem azt jelenti, hogy minden második lövésed krit lesz. Szerintem ezt a statot hosszútávon kell nézni és úgy is kell kezelni. Nem szabad mindent a chc és utána a chd alá rendelni. Mivel ebben a részben úgymond sokkal több áldozatot követel, mint korábban.
Megelőztek. Affene. Pedig olyan jó lett volna egyszer nem csak ragelni és panaszkodni.
-
-=Jam=-
őstag
Konkrét szám, de nem azt jelenti, hogy egy tárból akkor te fixen 60%-nyi lőszert krittel fogsz bevinni. Ez olyan, mint egy pénzfeldobás, 50-50%, hogy fej vagy írás lesz, de ha 10-szer feldobod, lehet 10-szer fej lesz érted... Nagyon sok dobálás után közelíteni fog az 50-50-hez. Na ugyanez a CHC is. Minden egyes lövésnek annyi %-a van kritelni, de simán lehet egy hosszabb sorozat, amikor egyet se ad be, meg lehet az is, hogy hirtelen sokat bead.
(#7339) fuvi: Persze, hogy nem befolyásolja a alapsebzést, az alapsebzés befolyásolja a krites sebzést. És ha csak 3,5% a krit esély, akkor amúgy is b@szhatja az ember
(#7341) vzarmo:
-
TommyS_27
senior tag
CHC a crit chance határozza meg hány találatból mennyi lesz kritikus
Ez igy nem pontos! Ez csak esély és nem garancia
Tegyük fel 60% CHC-d van az nem jelenti azt, hogy 10-ből 6* kritelsz!
És akkor adjuk hozzá a CHC-t ami mondjuk 30%,tehát durván minden harmadik lövésed lesz krit...
Szerencsén is múlik, a chc csak az esélyed növeli! Nem garantált!
Sőt a matek is hibás amit felvázoltál,50es alapsebzéssel 50es CHDvel a krited csak 75 lesz...
nem hibás a matek, olvasd el mégegyszer 50-es alapsebzéssel és 150% crit dmg-el lősz 125-ös kritet
-
törölt tag
ha megnézed az általad belinkelt képen a két páncelt akkor látod, hogy a berserker talent rajza (az a két fejsze) alatt van egy kör. abban van két vonal. arra gondoltam.
mig a hard hitting talent alatti körben nincs semmi. lényegében igy tették különböző kategóriákba a talenteket. csak azonos kategóriák között lehet cserélni.ennek az oka egyszerű. nekik könnyebb különféle talenteket kitalálni, mert nem kell figyelni, hogy minden másik talenttel megfelelően működik e. játékos oldalról pedig nem lehet összerakni akármilyen broken buildet
szerk. megelőztek. és az övében még képek is vannak. lehet úgy érthetőbb.
-
Habugi
addikt
Három "fajta" talent van/lehet gear itemeket, a három "kategóriának" saját lelölése van, a Berserké ez:
Kizárólag olyan chestre tudod rápörgetni amin ebbe a kategóriába tartozó de más talent van, pl Unstoppapable.
Amivel próbálkozol arra sosem fogsz tudni Berserket rakni, mert két db, a Berserkétől eltérő "kategóriás" talent van rajta:
A kört figyeld mindig és ha van benne jelölés akkor milyen.
-
törölt tag
erre nem tudsz. a talent alatti kis kör mutatja, hogy milyen hasonlóra cserélhető. a berserk alatti kis körben van két plusz vonal. mig amire akarod rakni azon két üres körös talent van. igy ezek ütik egymást.
ez most elég fapados válasz volt, de a lényeget szerintem érted.
-
Anonymus23
veterán
Félreértettél, arra gondoltam, hogy random és rare, ennyi.
Amíg nincs jellemző jelentősége, mármint igazi játék szempontjából, addig csak gyűjtögetés, de a jelszó: random loot
Az, hogy ez magadra vetted, felesleges, nem határozott vélemény, hanem irónia volt, nem is igazából feléd. -
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
Azt már néztem, de nincs dedikált billentyű rá.
Ismerőssel próbálgatjuk ezt, de pl egy német rám tudott jönni a hívásomra, tehát valami működik, vagy valahogy ez működik...Nah, valami csak lesz:
Mapon Matchmake, és ott az answer to callra kattintani, de ilynekor meg kirakott bennünket a küldetés elejére, és újraindította a küldetést. -
Anonymus23
veterán
Ez érdekes, nekem eddig még mindig meghalt az összes.
Bár volt olyan is egyszer, hogy a Survivalist tüzes gránátjával égettük ki falon keresztül, de ezen kívül az összes meghalt, ahogy kell.
Próbáld ki esetleg, hogy ilyenkor elutazol a WH-ba, specet változtatol ha nem az lenne nálad, és tüzet neki.Tudom az lenne az alap és normális, hogy nem ragad be, de ha már ez van akkor "próbálkozni" kell.
Fogd fel úgy, hogy újra megcsinálod, úgyis kell az 500 BT kill a heti kihíváshoz
-
Anonymus23
veterán
1-2 perc és öngyilkos lesz mind, ezt viszonylag jól megoldották, azaz az ilyen beragadásokat, nekem/nekünk is volt már sok ilyen (Pl Bank HQ vége jellemzően ilyen), de mindig harakirit követtek el idővel.
Persze jobb lenne ha nem ragadnának be, de nem tudom mi is az igazi programozási gond ezzel... -
Bird
addikt
P416 nagyon jól darál az alacsonyabb rpm ellenére. Brutális damot képes ledani nyers erőben, a lőtéren csak pislogtam amikor megláttam azokat a számokat. Épp ezért gondolom azt, hogy bár nagyon fontosak a jó talentek is, de a fegyver alaptulajdonságai az igazán meghatározók.
A chatterboxos smg-vel mik a tapasztalatok? Nem kraftoltam még le, megvárom a T5-öt.
-
-
Teljesen egyetértek. Egy MMO játékban határt szabni a nyersanyagoknak..nem is értem.
Sokkal jobb lett volna ha pld. valaki tud naponta játszani 12 órát és van ideje szedni a nyersanyagot akkor igen is tudja lekraftolni a használható tárgyakat.
A kraftolásnak kis szinten semmi értelme, kb. 5 percenként kapsz jobb cuccot, felső szinten meg már azért nincs mert már van sokkal jobb.
Vendorok ugyan ezek, az első részben is kb. 2x vettem valamit összetörni.
Talán azoknak éri meg aki keveset tud játszani, lassabban halad, de neki is csak egyfajta kisegítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest