Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
veterán
válasz
capulet75
üzenetére
Ezeket kapcsold ki, a Neutral Lightingot csak azért ajánlgatják hébe-hóba, mert a Massive annak a nappali megvílágitási effectjét/profilját elfelejtette lecserélni erre az új moslékra, ettől még a sötét helyeken ugyan olyan "rossz" mint régen. Nálam Off, release óta..
Jelenleg ennyit lehet tenni, nem lehet megszabadulni ettől az új designtól, remélhetőleg idővel kiveszik a francba, mert ha tippelnem kéne, sztem a feeling kedvéért rakták be, hogy a játék nyári atmoszféráját ezzel a narancssárgás/egyfajta őszi theme-el vigyék át az érkező Survival telébe.
-
Habugi
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
A #29816 -ból arra következtetek, hogy megvan neki, plusz szerintem a WONY DLC-hez eleve jár de lehet rosszul emlékszem.
-
Habugi
veterán
Amennyiben anno egyszer végig toltad, teljesen felesleges időt temetni a Washingtoni level30 -> WT5 húzásba, nyugodtan mehetsz a helivel egyből NY-ba.
Még ha be is nézel ott minden bokor alá, 10-12 óra játék aztán megvagy 40-es, ahol pedig jön az endgame, ami pedig azt jelenti, hogy elérhetővé válik a játék kvázi tartalmának további 90%-a..!
Fejezd be a DLC-t és már húzhatod is fel azt a specet amit csak akarsz, sokkal gyorsabban ráadásul mint level 30-on, plusz még értelme is lesz.
-
Habugi
veterán
White House előtt "véletlenül" rányomtál a Lv30 boostra a helikopternél, azért az idézőjel mert leírja mi fog történni.
Amíg a DLC-t be nem fejezed (Warlords of New York), nem tudsz visszamenni DC-be és utána is már "csak" 40esként.Van négy karakter slot, csinálj egy második karaktert amennyiben a 1-30ig tartó fejlődést és küldetésláncot ("storyt") végig tolnád és amint a World Tier 5 megvan Lv30-on, utána kezd csak el a DLC-t a helikopternél.
-
Habugi
veterán
válasz
granini
üzenetére
Mielőtt gyászmenetet indítunk szegény Ubi kedvéért, vegyük már számba h az amúgy elképesztően kontár munka Summit óta milyen játékok jelentek meg.
FC.., Valhalla..Az utolsó valós tartalom a Div2-höz a WONY volt, azon pedig rohadtul látszott az első pillanatban is h már akkor készvolt a fiokban amikor az alapjáték megjelent.
Még a kupac mellé lehet tenni a Heartlandet és társait melyekből már mutattak is valamit.
Totál nyugodtak lehettek h bőven van emberük, Div2-t azért szarják le mert elengedték. Baromi nagyot szakítottak azzal, h a WONY előtt ~negyed évvel gombokért adták a játékot, állítom h minimum 10x annyi ember vette meg 3-5euróért, mint ahányan az alapjátok a megjelenéskor, Div1 fanként.
Jött a WONY és aki gombokért vette az alapjátékot és megtetszett neki a Division világ, szemrebbenés nélkül húzta is be 30-ért. Zseniális üzletpolitika volt, sztem így a WONY többet hozott nekik magában mint az alapjáték a megjelenését követő első fél évben.
Lazán pénzüknél vannak és voltak Div2 síkon, azzal együtt is h minimum 2x vesztették el a játékosállomány ~70%-át. Baromira nem érdekli már őket h mennyien játszunk vele, ezért is szarnak az egészbe, bugostul mindenestül.
Lehet elmélkedni Yannickhoz hasonló kaliberű "akkor is hazudik vagy félrevezet amikor kérdez" típusú bazári f@szmajmok kijelentésein de sok értelmét nem látom.
-
Habugi
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Még nincs 24órája h megbeszéltük, semmilyen új content nem jön, még februárban SEM.
Te féltucat posttal később megkérdezed a maiban benne lesz-e.., érted. Naná!
-
Habugi
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Benne persze, elég jópofa, én már raktam bele egy órát.
-
Habugi
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
A játék verziója 3260693 lett..
Na most szépen ki fog derülni h igazam volt-e az elmúlt ~negyed évben, avagy a játék DX11 & kib@sz az asztalra hibája azért jött-e vissza, mert egy "Unoffical" gameverziót deployoltak a Season Rerun kedvéért a nyáron, egy olyan verziót amiben ez a ~márciusban két hét alatt javított bug még benne volt.
Kvázi béta developer szarral kellett-e játszanunk a Season rerun óta, amiben rakat, korábban javított bug még benne volt.
DX12-t momentán lesz@rom, nem mintha elhinném nekik h szűk 3év után végre megcsinálták, egyelőre a DX11 @CTD jelenségre vagyok kíváncsi így maradok azon.
Az utolsó offical & patched verzió a 3139893 volt, azután jött ez az unoffical csoda, most pedig 3260693.
A kérdés csak az, az előző offical patched verziót fixálták tovább és deployolták (4.09GB) vagy az Unoffical szarkupacot és akkor maradt a CTD, mindenki érdekében remélem az előbbi.
-
Habugi
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ezt próbáljátok ki Legendaryn:
Koncepciónak indult, megmaradt..
Spec fontos, mindenen skill damage, van két szabad attrib ami nekem armor regen de lehet bármi. Skillek ki és skorpió spamm minden mobra (status effect & TP mark & oppo ding), önmagában több dmg boost mint egy proper healer, plussz a debuffok és a saját sebzése is korrekt.
-
Habugi
veterán
válasz
granini
üzenetére
Firewall spec, 4db Eclipse (táska+mellény), mindenen status effect, Vile, 1db Golan, skill dmg & status effecttel, skill tierre pörgetve.., capacitor vagy insynces bármi, M1A perpetuation.
Felstackelt capacitorral a Chem így 450K fölött éget, egyszerre akár 8-10 enemyt, baromi gusztustalan, önmagában annyira OP h kb mindegy mi megy második skillnek.
-
Habugi
veterán
válasz
PETEE78
üzenetére
Én erre az ég világon semmit nem tudok mondani.

Mi egy ideje azzal szórakoztatjuk magunkat, hogy 2. illetve 3. karakterre is kifarmoljuk a meglévő 13-15 (!!!) komplett, full godroll buildeket, aztán ha ez is megvolt, akkor azoknak a daraboknak a helyére keresünk másikat amin valamit optimalizálni kellett, hogy csak recalibos darabokból álljon minden set.

Az életben nem használtam pl fulltank buildet, de cirka 10napja fullos lett a második karakter is, semmit nem kell ládába rakni karakter cserénél, szóval kitaláltam "magamnak" hogy vadászatot indítok a 13%-os PFE modért.
Van 3+K órám a játékban, 8000+SHD de azt a szart eddig csak képen láttam, ugyanakkor ha a játék jelenleg "aktív" emberállományát vizslatom, minimum a fele sub1000 SHD, számomra annyi szépséghibával, miszerint bármilyen félreértés vagy éppen koncepció build van rajtuk amikor inspectelem őket, minden másodiknál ott figyel egy vagy több 13% PFE mod, amitől finoman szólva is kidagadnak az erek a halántékomon.
Ez úgy nagyjából jellemzi is a "helyzetet" content ügyileg, erre mit csinálnak, még tápolnak minket, ami nagyon kell, mert abból a 13-15 buildből 3-4 olyan, melyekkel majdhogynem speedrun a solo Summit Legendary 5-7 direktívával, egy pedig amivel mehet a 10 is, max lassabban.
Félreértés ne essék, én megkaptam a pénzemért amit vártam, sőt annál sokkal többet is, kiszolgált a játék, a mai napig el tudok hülyülni benne ugyan azokat a contenteket tolva a társaság miatt, csak a szokásos téma ugye, a rengeteg parlagon hagyott lehetőség ami még benne lett volna ebben a játékban.., mindig és mindenkit ez kezd el frusztrálni, időről-időre.
Vannak hibái, bugos, függően attól h a Massive éppen min dolgozik és emiatt kiknek adják át pár hónapra h legalább server maintenance vagy season rerun kapcsán lábon tartsák, ugye az embernek sokszor az az érzése h teljesen inkompetens szellemi fogyatékosok kezében van éppen.., deeeeeee, az alap még mindig nagyon erős.
A magam részéről pl rengeteget szidtam az AI-t ezalatt a 2-3év alatt, emellé minden évben leraktam legalább fél évre, bottal nem piszkáltam meg és ez idő(k) alatt vettem jó pár AAA játékot, rá kellett jöjjek h olyan viszonyok uralkodnak a gaming iparban, melyeknek az a végeredménye h a Div2 AI-jához képest kb minden más csak bazári hulladék.

-
Habugi
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Szépen megfűszerezted..
Én csak azt nem értem hova akarnak még tápolni minket skorpió, memento, capacitor és regulus után..
A hivatalosban ott a bullsh1t h az új playerek kedvéért de könyörgöm, ők az egy hét alatti huszadik CTD után törlik/ték a játékot, velünk ellentétben, vissza se teszik.
-
Habugi
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Legendary world tier mellé még értelme is lenne.
-
Habugi
veterán
válasz
centrino
üzenetére
"szeretek kipróbálni új dolgokat, kevésbé használt buildeket."
Nem tudhatod de ezt én is csípem és gyakran űzöm is, legutóbb TP-ből csináltam egy egész jó hybridet."Szerintem túl nagy a szakadék a heroic és legendary szint között, előbbire "szinte mindegy" utóbbira meg csak a "legmetább meta" buildek alkalmasak."
Ezt adom, többé-kevésbé. -
Habugi
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
HŐSIES-en minden IS normális.
-
Habugi
veterán
-
Habugi
veterán
Field Recon Data:
CP-k és DZ-s Landmarkok elfoglalása után is kapod, mindkét esetben adott CP vagy LM nehézsége meghatározza h mennyit kapsz. Summit "felsőbb szintjei" is adják, megint csak nehézségre skálázódik a mennyiség.Faction Material:
Bossok és pont.
Annyit tennék hozzá, ugyan nem tegnap játszottam a játékkal utoljára de az rémlik h pl street Bossok nem adták, Bountys bossokból is csak az "utolsó", kvázi a Heroic bountyk több célpontja nem boldogság mert ott is csak egyért kapsz, bár leírás alapján többet mint egy Normal bounty egyetlen bossáért.Plusz amit Anonymus is leírt már, missön & Summit @Boss.
Minden másra ott a mastercard.
-
Habugi
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
-
Habugi
veterán
Nem igazán vagyok itt aktív jó ideje, DS-es topicokban láttalak utoljára és szerintem ez igaz vica-versa is.., annyit tudok mondani, h nem vagyok jó/szerencsés partner annak kitárgyalására miszerint a Div2-ben minek nincs vagy éppen van értelme.
Nem tolod túl régóta, még visz a lendület és megvan a varázs, én ezen csak rombolni tudnék azt pedig nem szeretném.
-
Habugi
veterán
"Komolyan durvább mint egy souls game."
Mi? A legendary summit lv90 farm skill builddel?
Tudod minél durvább az, egy bonfire mellett ücsörgésnél max.
Viccet félretéve, a bullsh1t faktor egészen más, legalábbis a magam részéről én nem nevezem nehézségnek azt, hogy a fedezék mögött szupresszálva rettegő nmy pontosan tudja mikor célzol az irányába, váltasz fedezéket vagy dobsz felé valamit.
Ez sokkal inkább 20filléres f@szhiko, soulsok azért némiképp túlmutatnak ezen.
-
Habugi
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nem tudni h az utóbbi időben & tavaly hány fős brancs vitte a játékot de mocskosul kirúgták alóluk a széket, annyi biztos.
SOTG egyik pillanatról a másikra tűnt el egyetlen szó nélkül, ma ugye kiderült az is, miszerint Hamisht aki 7éve vitte az életben többet nem látjuk SOTG-n (ez a mai "hír" egyetlen pozitív része..
) mert "más feladatot kapott"..Arról nincs szó lesz-e egyáltalán újra SOTG (sztem nem), plusz bejött ez a Bukaresti brancs.
Nem tudom nem szóvá tenni ezt nyájas és nyálas..
"Again, we want to thank you again for your amazing support and we can’t wait to get your input on the future of The Division 2!"
..ömézing support bullsh1tet amit másodjára toltak most el.
El nem tudom képzelni miről beszélnek, a Massive fóruma robbanás közeli ponton van több mint egy éve, 90% panasz, számonkérés és Massive (jogos) fikázása.
Lett indítva szavazás pár hónapja, playereknek mi a véleménye s minek örülnének, Div2 tartalom bővítése, esetleges Div3.. stb, namost toronymagasan az a félhivatalos opció nyert h teljesen mindegy h melyik csak a Massivenak köze ne legyen hozzá többet..

Szóval ember legyen a talpán aki megfejti mizu, ugye az utóbbi két "infopakk" közvetlenül az Ubitól jött, tehát most vagy az van, h végre feltűnt nekik a Massive @Div2 és lehúzták a fél brigádot a klotyón (ahová valóak..), és a kárfelmérés után a játék további supportja mellett döntöttek & új brancs kezébe adták.., vagy pedig az új készülő játék ilyen "erőforrás igényes" (feltéve ha pl Hamisht erőforrásnak lehet csúfolni..
) és a Div2-ről még lehúznak pár kör rókabőrt. Egy-két 3-5 euró akció, utána vmi fizetős DLC, kalap-kabát.Nekem igazából teljesen mindegy melyik variáció, nézzétek el nekem, én nagyon örülök annak h bárkik kezébe is volt adva a játék az elmúlt egy-másfél évben, tőlük elvették.
Ami mélyrepülés és leépülés itt végbement a játékban & játékon az nagyon durva, legalább rosszabb nem lesz már.
WONY-val ne jöjjön senki, thx, az már régen készen volt amikor a játék megjelent, közük nincs hozzá azoknak akik a tavalyi évben vitték a játékot. -
Habugi
veterán
válasz
granini
üzenetére
"mire a Gimmeahug suicid bomber csávó : ..na fog meg a söröm.."
Ez rohadt jó..

Hát igen.. ha kicsi, zárt helyen vagy és már nem csak hallod de látod is, akkor már késő..!

-
Habugi
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Egy jobb helyre került!
Ugyan csak rövid időt volt velünk de az legalább esemény dús volt és hát valljuk be.., Anulut nem az esze miatt szerettük!
-
Habugi
veterán
Annak az 1000 HC SHD szintnek minimum a fele Heroic tartalom alatt/közben született, tehát hiába Challenge WT ha a küldetések át lettek lőve Heroicra és a CP-k minimum 70-80%a is fel lett húzva 4-re..
..csak szólok, mert én ott voltam.
WT is azért volt csak challenge, hogy ne azért boruljanak a karakterek, mert négy direktívával minimap nélkül CP-zés közben 4 oldalról 4db heroic activity áll belénk.
Amikor pedig soloban tolta, akkor is ugyan így zajlott, rácsatlakoztam egy párszor.
-
Habugi
veterán
válasz
Hublot
üzenetére
"Jöhetne valami friss tartalom.."
Emlékeztetlek majd erre Bélám amikor Lv50 gearért megyünk majd Lego Summit 90-re, heti 5 alkalommal, egyenként 2-3 órára..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Két raid között.., melyeken 30. alkalommal sem esett új EB senkinek.
)Nagyon lelazultunk, emlékeztetni fog még a Massive milyen dolog kiégni, ne félj.
-
Habugi
veterán
válasz
felixo
üzenetére
Félreértés ne essék, így lassan két év elteltével is elszórakozom a játékkal de két szériányi be nem váltott ígéret és a szemrebbenés nélküli hazudozásból sportot űző Massiveból bőven elég volt.
Így a legjobb, tegye mindenki a szívére a kezét, kinek hiányzott volna harmadjára is ugyan ez a bohózat amit ezek a nyomik előbb a Div1-el, majd az elmúlt 2évben a Div2-vel lenyomtak?
Jött volna a Div3 trailer, render természetesen, rakat hűha és juhú, várjuk, bízunk benne harmadjára, majd most!!! ... aztán megjelenik és kezdődik megint minden előröl.Ehelyett jön egy Div hybrid SW valami.., nagyon meg fogják egyébként szívni.., a Div egy erősen réteg játék, az SW téma viszont tömegeket mozgat meg.
Baromira várom a pillanatot amikor hasamra ütök, millionyi embert próbálnak nettó hülyére venni és a képükbe hazudozni SOTG-n, miközben egymással "huncutkodnak".
Ezt a Div-es közösséggel meg tudták tenni büntetlenül a sokkal szűkebb réteg okán éveken keresztül két Div játék kapcsán is.
Bevett gyakorlat lett a Massivenál a tartás és gerinc nélküli lét, na ebből a rutinból átállni arra h igazat kell/kéne mondani és nem helyből megpróbálni hülyének nézni a vásárlóikat.., kemény menet lesz, nem két nap alatt fognak tudni átállni és minden egyes keserves percüket élvezni fogom.
Addig is, bőven jól elszórakozom a Div2-vel és kicsit sem zavar a gondolat, hogy talán már nem lesz harmadik. Persze örülnék neki.., csak el kéne venni az egész projectet ettől a csúszó-mászó létsíkon vegetáló fertő Massivetól mert amíg ez nem történik meg addig értelmetlen egy 3. részt várni.
-
Habugi
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Ahogy nézem ez Heroic DCD.., ott akkor sem lövöd be a 2.4B-t hogy átforduljon ha 4re van skálázva és a többiek a startnál maradnak AFK-olni, kevés a mob és a HP-juk..
Valszeg az előző missön(ök) értékét is hoztad magaddal, esetleg csak szimpla bug.
-
Habugi
veterán
válasz
granini
üzenetére
A tegnapi Legendary & itteni elbeszéléseitek kedvet csináltak hozzá, szóval ládából gyorsan összedobtam egy ilyet:
Minden normálisabb Empress darabot elraktam az event alatt szerencsére, így összejött h mindenen CHC & Skill DMG van.
1x chc, 2x chd mod, Skill Hastet a tokenes Memento tolja, így lesz ~15sec a turreten, skill haste modokkal még nem néztem meg mennyi de nem tudom megéri-e. Később tesztelem még. -
Habugi
veterán
válasz
granini
üzenetére
"Szóló legendaryre melyiket ajánlod..?"
Először 3db empressel raktam össze, aztán pár napja átálltam erre, elég jópofa Solo Summitra..:
A set DPS / tank aránya elég jó, relatíve nagyot üt a Hive pedig pár másodpercenként fullra tolja az ember előtt a 6M-es shieldet. Tudom skill-buildekről volt szó de a hybrid kategóriába ez is belefér.
-
Habugi
veterán
Ezt majd alkalomadtán..
SMG-re raktam össze (60chc), aztán bejött a Scorpio és azóta akkor veszem elő a Vectort ha kifogy belőle a lőszer.
Memento 30as stackkel nagyon komoly és fél AFK-ban is lazán fenntartod, mert 5p-ként csak egy token kell hozzá h megőrizze a fullstacket, konstans 30% dámááázs és egyebek.. -
Habugi
veterán
"Korrekt ez így?
Bízom benne,hogy ők kapnak vissza arányosan."
A Massiveról beszélünk?!
Amúgy hidd el baromira nem érdekel, az első pillanattól fogva biztosra vehető volt h csökkentik, ennek ellenére öltük bele az SHD szinteket.
A jelenlegi player base minimum 75%-a sub1000 SHD, legalábbis EU servereken biztos, innentől nagyon adta magát a dolog.A dolog egyetlen fájó pontja az UI volt, sok-ezerszer megnyomni a qrva spacet a claimhez miközben TS-en azt hallgatta az ember h a többiekk nagyban játszanak.
-
Habugi
veterán
Annyi anyag ment bele, hha átesne hozzánk a létezésbe, olyan súlya lenne.., az egész naprendszerünk mindenestül ekörül kezdene el pályára állni.
Tegnap már a tőled kapott Virginian-on dolgoztam.
Anyag tekintetében az sem szégyenlős, bár ha minden jól megy és időben hazaérek akkor még ma be is fogom tudni fejezni. -
Habugi
veterán
válasz
regener
üzenetére
Elvileg akkor szakítja meg az égés, amikor kinyuvad tőle a Hive, kvázi elképzelhető h bekapott némi sebzést a Hive-od, plusz jött a tűz és elfáradt.
Btw.., itt is köszönöm a csütörtöki DZ runt és a Giftet, urashágodnak illetve Zeronak is!
Ilyen volt..

(Weapon handlinggel kezdte életét és hurka rollokkal..)A nyersanyagköltségét azt hagyjuk, úgy tudnám jellemezni h bárkinek a legvadabb elképzelése, megszorozva hárommal..
Brahiból estem neki, egyrészt a DZ droppok/rollok valahol LZ WT Normal-Hard között vannak félúton a gyászban, kizárt h másik után fussak (nem mintha másfél év alatt csak egyetlen Gift esett volna, mert nem esett), másrészt ugye milyen sűrűn van Provi?
-
Habugi
veterán
válasz
granini
üzenetére
Ezt normálisan beállított senzivel egy jobb játékos a ~800DPI-is egerek óta lazán összehozza, rááll a keze a hetekig/hónapokig nem állítgatja. Nézzetek pro Quake Live playereket mit lehet művelni egy lightning gunnal..

(Ez mind az időindexes link utáni részekre vonatkozott & gunfightok..)Btw, sztem erre a pár pillanatra akadt fenn G/Hublot szeme: [link]
Na ezt valóban nem hozza össze senki, ez a tipikus aimbot mozgás, csak abban nem vagyok biztos, hogy halotti kameránál ez nem egy beépített funkció-e h centerben tart egy nmy-t/aki a finalt nyomta/ilyesmi, nem tudom mert ebben a játékban nem pvp-zek.
Amennyiben nem ingame fícsőr "ilyenkor".., simán lehet h a fekvés & gyógyegér vihogás közepette elfelejtette kikapcsolni pár sec-re, cumi. Gunfightok közben azonban nem igazán látom, ha használja is.., jól begyakorolta mert nem járatja sokat, max azt tudom elképzelni h tizedmásodpercekre kapcsolja csak be.
"Mi a lópikula az a piros pötty középen?"
Egy layer, rengeteg mindennel oda tudja tenni bárki, pl Reshade-el, hátránya h látszik a felvételeken. Van már jó pár "géjmer" monitor ahol OSD-ben/ből is tudsz ilyet rakatni magadnak középre, na azt nem fogja látni senki csak aki előtte ül.

-
Habugi
veterán
Nem akarok az illúziókba túlzottan belerombolni de...
Szóval a játék idén januárban kb már halott volt, akkor egy 40napos 3euro majd egy azt követő ~20napos 5euro "mentette meg", értsd. fel lett töltve a játékos bázis. Aztán a WONY-val úgy tűnt vették a lapot és jó irányba mennek (visszajött az eredeti fanok egy része is), aztán a stealth nerfekkel (pl rainbow loot, igen, ez tudatos volt, nem "kivizsgálandó bug" ahogyan azóta is ámítják a népet) és egyebekkel szépen agyonvágták az egészet ismét.
Engem marhára érdekelne statisztika h pl a RAID 2-öt az elmúlt ~egy hónapban hányszor tolták le.

Az eventeknek annyi értelme van amennyi, a reward system nulla, fantáziátlanok, a Summitról ne is beszéljünk, látszik mennyi idő alatt dobták össze és sejthető hogy miért.
Most másfél éves a játék (eol szag terjeng..) és vannak akik optimistán várják a a Div3-at?!
Egy ilyen másfél év után, ami a Div1-et követte?!

Most komolyan?!
Nem azt mondom, voltak jó pillanatai a játéknak de ha a megjelenéstől számított intervallumot veszem akkor kapnak egy kettesalát, jóindulattal.Olyan röhejes bugokkal van tele még mindig a játék, hogy az agyam olyan szinten tud eldurranni tőlük, hónapokra abbahagyom a játékot.
Pár hete sokadik alkalommal ismét kizárólag a klán & társaság miatt telepítettem fel megint, hiányoztak.Felosztott f@szhiko DZ, anticheat (?!?!?!) ... sztem jó páran versenyezhetnénk ki meddig tudja sorolni. Részemről köszönöm, én a Massivetól többet nem kérek semmit sem.
Totálisan inkompetens, nemtörődöm, lusta szemét tetű banda, nem mellesleg azt sem lehet elhinni nekik amit kérdeznek, szemrebbenés nélkül hazudoznak.Elbohóckodom továbbra is ezzel a valamivel amíg van társaság, optimalizálom a semmit mert alapból túl könnyű a játék és ugyan úgy örülök tovább a semmitérő fejlődési és reward rendszernek mint eddig. Div3 persze, meg a ló**szt azt.

-
Habugi
veterán
Ez látszott a képen amit feltett, ezek szerint akkor a 3db chd mod még nem fullos 12%.
Ugyan ott tartunk, 12-15% chd vs 10% AR / 5% minden / 8% Armor?
Ha nagyobb számok jönnek chd-vel akkor vagy a lőtér bugos még mindig vagy egyéb baj van.
(Így viszont a Nego mellé kérdés h miért Fox és miért nem Grupo ha lőtéren a CHD a húha?!)Btw.., publicban /matcmaking pedig kb nyár elején találkoztam utoljára coyote-al, bár lehet csk én vagyok "peches" mert nem mint ha hiányozna.
-
Habugi
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Szét lesztek ültetve!
-
-
Habugi
veterán
válasz
ÍzÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
üzenetére
Az utolsó recommended ajánlásuk ez volt, nevezetesen a Witcher 3-hoz.
GTX 770..
Alig két generációnyi VGA-t kellett várni mire emberesen kezdett futni a játék.
980Ti-n már élhetően karcolt de azért Pascalokkal lett az igazi, kvázi én annyira nem örülnék a helyedben.
Azt a 1060-at nyugodtan felszorozhatod kettővel.
-
Habugi
veterán
válasz
granini
üzenetére
Echte uaz a szitu mint a Dark Hours & Nego set esetében volt egészen a közelmúltig.
Táska & mellény csak "bent" esik (még jó pár hónapig..), továbbá minden darab legyártásához kell az az alapanyagat ami pl a kulcsok mellett a ládákból is jön (Alloy-ok & Base material).
Ugye Nego és egyéb DarkHours-os setek gyártásához is a mai napig kell olyan cucc, ami csak RAID-ből jön. -
Habugi
veterán
válasz
üzenetére
Wyvern táska is elmegy, nem feltétlen kell a Golan farmjával szívni.
A damage mint setbonusz kihat a tűzre, a Golan csak azért ajánlottabb mert arra skáláz a Vile debuffja. A Creeping Death a "fontos" mert az Eclypse mellénnyel együtt gusztustalan.
A jégcsapretek elfogyott, visszamennyé' meg nem is volt!
-
Habugi
veterán
válasz
üzenetére
"nekem a nego krva unalmas mar.."
Iszonyatosan nagy fun, még külön szerkót is összeraktam mellé.

Elég könnyű összeszedni és soookkalta durvább mint azt az ember várná.., amit a mellény talentje és a Creeping együtt csinál, arra nem lehet felkészülni.
(Eclipse darabokon status eff, táska status & haste és az összes mod haste..)
Specnek ízlés szerint mehet Survivalist teamsebzés okán, nálam a fun factor lángszóró és Burn Duration miatt nyert a Firewall.
----> Firestarter. <----

-
Habugi
veterán
válasz
granini
üzenetére
dvd24 craftolt M4-e okán legyártottam kb 300-at, egy használható esett, headshotos (nem max) és nem armoros vagy out of cover amilyet szerettem vna..
Most viszont egy hajnali AR CP-zés közben egy óra alatt esett ez a kettő:
Szóval.., végül kiesett az amit lecraftolni nem sikerült.
Az 556-os SIG egyébként sztem az új Accuracy király az AR-ek között.
-
Habugi
veterán
válasz
TheSoloenOne
üzenetére
CHC lehetne 60%-is de nekem elég az 57% és a csőre inkább Accuracyt rakok.
Nego darabok: CHD, összes mod is.
Ceska helyett Grupoval még több de akkor kavarni kell a CHC miatt.
Fegyver 3. attribból jöhet még 10% CHD, Nego bonusz maxon 40%, plusz ha valaki a groupban Coyoteos akkor további 10-20%.
Olyan 220-240% között van a vége. -
Habugi
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Én is nagyon szeretek CC-vel/ként játszani, szerintem ez a Phase 3-as variáció kevésbé drasztikus mint a 2-es volt. Amint team szintű lehetőség nyílik rá kipróbálom majd PTS-en és visszajelzek.
Azért ez így szemre/érzésre sokkal élhetőbb lesz.., 1-2 sec helyett cirka 5 a hiveos dagikra, meglátjuk..
Este rá kéne nézzünk!
Nálam még fent van a PTS.Nem vagyok túl járatos a pajzs használatban de úgy rémlik van rajta valami threat level módosító csak éppen semmi hatása nincs.
Healer.., no igen. Két hónapja van egy közel fullos buildem, tudjátok.., nekem az a legnagyobb gondom vele h rohadtul lassúak a heal tüskék. Van 6 (overcharge 7) sárgával bazi nagy range-e a Healer Hive-nak, de mire egy tüske leválik és célba is ér az egy örökkévalóság, itt vérzik el de nagyon durván. Arról nem beszélve h a "tüskéket" fizikálisan blokkolja szinte minden, egy szék mögé dobom le a Hive-ot akkor az átellenes oldalán már nem healeli azt akinek szüksége lenne rá, kvázi ha a röppályát blokkolja valami.
Mondanom sem kell persze, h a Legendary Heavyk Stinger Hive-ja bezzeg átmegy mindenen, falon, komplett emeleteken.. és hiába bullsh1tel a Massive, ez szándékosan ilyen, tudatosan kreált mechanika h nehezebb legyen, kvázi a Player oldali Healer Hive-al is meg lehetne oldani.
-
Habugi
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Ugye a status effect resistance változtatásoktól (Phase 2) teljesen visszatáncoltak, helyette új irányból közelítik meg a CC kérdést, két kiragadott példa:
Firefly
Blinder Firefly blind duration bonus per skill tier reduced from +20% to +10%
Blinder Firefly base blind duration reduced from 6s to 5sPulse
Banshee Pulse base confuse duration reduced from 5s to 4s
Jammer Pulse base disrupt duration reduced from 4s to 3s
Mindez számokban.., egy azon/azonos build esetén.."Enyhén" értelmesebb megoldás mint a Phase 2-es volt^^
Legendary Heavyk a korábbi (Phase 2) cirka ~2sec blind helyett így olyan 5sec körül lesznek (hasamra ütöttem, nem próbáltuk még élesben).
-
-
Habugi
veterán
Érdekesség, mert biztos vannak páran akik átsiklottak felette, esetleg le van náluk halkítva a zene és/vagy teljesen ki is van kapcsolva..
0 - 13sec, illetve 1:11 - 1:51 közötti részen ami dallam/zene szól, az jelzi mindennél korábban, hogy NPC Rogue Agentek vannak a közelben!

Open World.., legyen az DC vagy akár NY, már 2-3 utca távolságból triggerel ez a dallam, gyakran elég halkan s közeledvén egyre hangosodik (egyfajta detektorként működve), jelezvén h OW Roguek vannak a közelben.
Sokszor már akkor felcsendül, amikor egy SafeHouse-ra ráugrik az ember, jelzi h érdemes kimenni s keresgélni mert ott vannak a közelben.Missönben uez a dallam, az ember végez egy pockettel, fut a következő felé ami egy zárt tér (beugrunk de vissza mászni nem lehet, vagy egy zárt de nyitható ajtó..), szóval ha két pocket között vagy közvetlenül a zárt ajtó előtt ez felcsendül.., 100%-ig biztosra lehet tudni h Rogue-ok következnek/várnak ránk az ajtó mögött.
Az egyedüli kivételek a CP-zés vége, ott nincs ez a felvezető "proximity" dallam, egyből a 0:13 - 1:11 közötti adrenalin dúsabb zene indul, illetve a Liberty Island pálya/missön maga, mert eredetileg ez annak a zenéje, szóval ott "normális" ha ez szól a háttérben.
Egészen a videó végéig mi is csak keressük őket, a zene miatt.. (ha esetleg nem derülne ki mivel/mert a saját hangsávomat kivágtam belőle, éppen kajáltam
). -
Habugi
veterán
TU8:
Players: "Massive, what DA hell.., TTK in PVP is way too short..!"
Massive: "Hang on.., investigating the issue and working on it!"TU9:
Players: "Earth to Massive, heeey, anybody there?! Whats going on? Balance, anything??"
Massive: "We found the issue and working on it! Hang on guys, wait for TU10 release.."Meanwhile in TU10 @PTS..: [link]

-
Habugi
veterán
válasz
velizare
üzenetére
Amióta a világszintű karantén/otthon ülés kellős közepére betoltak egy ban hullámot, többhetes rollbackkel megfűszerezve és ezzel egy időben tricolorra változott a loot nehogy újra felöltözhessen a nép.., mindezt egy PVE "glitch" miatt..

Szóval én azóta nem találgatok, az őrület egyik különös ismertetőjele h teljesen kiszámíthatatlan. Aztán az még a jobbik eset ha csak őrület és nem játszott közre rosszindulat, teljes inkompetencia és a player base iránti totális közöny.
-
Habugi
veterán
PTS Heroic 5 direktíva solo gyorsteszt (loot)..
Rainbow maradt, no nem a loot 90-95%-a mint manapság hanem olyan ~40% körül, attribok tán kicsivel magasabbak, minimálisan.
(Backpack terület, ugye ha rainbow teszt akkor vagy ez vagy mellény..
)A targeted loot immár valóban targeted, nem potyog minden szar, faxa backpack eső volt.
CP sárga láda.., hát elég vegyes érzelmek, lehet csak éppen így adta ki az RNG de az én szememben nettó szemetet dobtak, kint a mobok különbet szórtak.Jöttek Rogue-ok is, namedet dobtak és Acostát (egen.., ennyire targeted a loot!
).Találkoztam Snitchel is, WT-nek megfelelően tényleg Heroic bountyt adott, csináltam Public E-t is, az is Heroic bountyt adott rewardként. Mindkét bounty lootja felejthető volt.., konkrétan egyből bezúztam őket felvétel helyett.
Játék maga.., könnyű.
Érdekes ez h boostolják a fegyvereket, a gearseteket de a mobokat nem piszkálják meg.
Persze változik még stb.., RNG miatt is több időt kell/lehetne a tesztbe tolni de ma ennyire futotta. Legendarykon ma is olyan targeted loot van, h nem lehet normálisan tesztelni az ottani loot/drop változásokat, talán majd holnap.
-
Habugi
veterán
-
Habugi
veterán
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Megjegyezném.., csóri BT-nek foggggalma nincs róla mi következik, amikor a csapatból elsőként feltűnsz a látómezejükben..!

Naivan azt hihetik.. "csak egy újabb Division Agent.." pedig valójában nem más, mint a rape train masinisztája!
Nagyon komolyan elkaptad a CC ritmusát, bitangul nyomod!
-
Habugi
veterán
válasz
Gubu0101
üzenetére
Nincs mit és respect a kitartásotokért!
Utánatok mentünk mi is egy kört, szűk egy hete tologatjuk/próbálgatjuk őket esténként.
Mivel többször is téma volt a Legendary a topicban az elmúlt napokban, így gondoltam ezeket most megörökítem azok kedvéért akik még egyáltalán nem próbálták őket, egyedül játszanak klán nélkül és/vagy hozzátok hasonlóan most ismerkednek az itteni mechanikákkal, talán így egy kicsit könnyebb lesz, kevésbé vakrepülés.
A csapattagok gearje a Roosevelt elején látható, amin egyébként még dolgozik a YT, így kell még egy kis idő mire elérhető lesz az is 4K 60 FPS-el.
Jó mulatást, volt pár vicces & necces pillanat, késő volt már eléggé.
-
Habugi
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
A scoped "rifle mode"-jának (semi) a hangja olyan, mintha a fegyverek istene énekelné a halál himnuszát. Zseniális, elsütöd és vigyázzba áll tőle az egész map.
Sajnos ezzel minden pozitívumot el is mondtam róla.
-
Habugi
veterán
-
Habugi
veterán
válasz
üzenetére
Nekem van pár dupla sárgás grupom, azon egyszerű okból h az első 6sárgás buildem volt (még megvan), cirka egy héttel a WONY után raktam össze.
Van összerakva de nem használtam már kb egy hónapja vagy még több.
Lehet vele olyan/hasonlót tolni mint a chc/chd damage buildekkel de nagyon pálya specifikusan, a mapok harmadán kb.
A turrettel való célzás elég hikomat, a camera shaket pedig külön ki is emelted.
BT ellen egyébként seeker helyett sticky, mocskosul nagyot sebez blökiken és dagikon.
-
Habugi
veterán
válasz
üzenetére
Ha(-val nem kezdünk mondatot..) megnézed a képet láthatod, hogy a világon semmi információval nem szolgál.

Nem tudjuk mivel lőtték, nem tudjuk hányszor.
Nem tudjuk mennyi Pixel EHP-ja (effective HP, Health + Armor + esetleges Unbreakable boost/egyéb), nem tudjuk hogyha esetlegesen tud magán gyógyítani két bepróbálkozás között bármivel akkor az ez idő alatt bekapott damage összességét látjuk-e vagy csak az utolsó eksönét ami a halált okozta. Azt sem tudjuk h az esetleges shield HP vagy annak bármilyen módon történő healelése beleszámít-e az itt kijelzett bekapott sebzésbe.Esetleg egy halál előtti fix időkeret mér-e, utolsó 10-20-30mp, akármi.
Nem tudjuk, hha például csak 50Hp-ja van már és meglövik/ölik egy 700K-s hittel, akkor az 700K-ként íródik jóvá az itt kijelzett össz sebzésben vagy 50-ként mert annyi kellett a halálhoz.
Egyetlen dolog nem okés ezzel az egész történettel de az qrvára nem a sshot/damage report által jelzett érték, nem lövöm le mert aki megugorja h megfejti mi, az remélhetőleg legközelebb már skippeli a hasonló sshotok légbőlkapott véleményezését, ne adj isten postolását.

Nyilván az a 7M sok csak ez ugye még mindig a Div2, ahol a PVE damage kijelzés is bugos, sőt, még a lőtéren is problémás a hitreg, szóval bármi lehetséges és bárminek az ellenkezője is. Nem azt állítom h nem csíter/glitcher volt, annyit állítok h ennek kb 5% a valószínűsége, mert van másik ~19dolog legalább ami szarul működhet a történetben és mindnek ugyan így 5% az esélye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest