- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Puma K #29030 üzenetére
Számháború?
Ez még véletlenül sem az, mivel jellemzően nem attól fogsz tudni boldogulni, hogy milyen statokkal esik egy cuccos, hanem azt, hogy hogyan tudod a kismillió lehetőség közül hozzáigazítani a játszott buildeket a saját stílusodhoz és képességeidhez.
Namármost, ha csak az a cél, hogy kicsit puttyogtass, akkor arra tényleg ott a normal WT, el lehet vele szórakozni, és te vagy Washington és/vagy NY Chuck Norrisa (az 5 éves fiam is 2 órán keresztül elbóklászik, harcol, és egyszer sem kell felszedni).
Ha az a része nem érdekel a játéknak, hogy újabb és újabb szetteket kipróbálj, és ami bejön és nálad működik azokat esetleg kimaxold, akkor ez neked tényleg csak egy "számháború", mert nem kaptad el a lényegét, vagy legalábbis azt amire készítették ezt a játékot, és amit az új szezonok is adnak, egy kevés sztori + új szettek és fegyverek.
Ezzel amúgy nincs gond, csak helyén kezeljük már a dolgokat.Sztori:
Valóban rá lehet írni a Div2 dobozára, hogy sztorit csak nyomokban tartalmaz, mert nem ez viszi el a hátán a játékot, hanem sokkal inkább a miliő ahol és ahogyan játszódik, és maga a játékmechanika a lootolás és a build építés. Nem egy Withcer 3 -
törölt tag
válasz
Puma K #14286 üzenetére
Hány óra után küldted pihenni a div 2-t?
Én is sokat ekézem, de 470 óránál tartok és azt mondom simán megérte az árát már most.
Mások meg jóval ezer óra felett (ami amúgy szép teljesítmény) szidják, hogy mekkora egy tartalmatlan szar.
Ha megvágnák a seekert és visszanehezítenék a cp-ket illetve a heroic küldetéseket szerintem már azzal sokkal jobb játék lenne. Bónuszként egy underground, survival, last stand trió és egy resistance se ártana. -
-
Bird
addikt
-
kigyi_23
addikt
Igen ezt megfigyeltem én is, hogy AB-vel egyik gépen el sem indul a másikon kivágja cheat miatt és van gép amin vígan futnak egymás mellett
Pl. az enyémen megy gond nélkül, de haver gépén full AMD már nem megy még akkor sem, ha az alaplap RGB app-ja éppen aktív
És persze AB-vel sem megy.
-
Brownage
tag
Amúgy steamen olcsóbb? Vagy mi az előnye az ott vásárlásnak, ami miatt ennyire kétségbe vannak esve az emberek, hogy nincs steam-en? Igyis ugyis Uplay kell hozzá, abból indul a játék, nem? Steam nem csak cd-keyt ad? Meg így az epicen keresztül is? Ezen már az első résznél is gondolkodtam, mert nekem tök kézenfekvő volt, hogy uplay játékot, uplayen vettem, ahogy Blizzard játékot is bnet kliensben. De lehet valamit nem tudok, ami miatt érdemes?
-
AtHoS
nagyúr
Nincs fixálva az 6700k órajele, szóval ha nincs terhelés leesik szépen 800 MHz-ig is, gondolom a menüben - miközben várakoztam a nagy semmire - éppen annyi terhelés lehetett, hogy a képen látható órajelen röcögött, AB meg az aktuális állapotot írja ki
-=Jam=-
6700k-nál miért bóhockodnék BCLK-val?
De ám itt van némi statisztikai adat a kérdéses félóráról
VTom
Ezt ha bővebben kifejtenéd, mert nem jött át
Innen lett kivágva a lényeges részlet a képből
Ehhez meg itt egy kis rásegítés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Gurulunk, WAZE?!
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest