-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Twitch-en fent van. A legszebb amikor a tetőn harcoltam velük és mondja az ostobája, hogy head glitchelek, pedig csak a fedezékből kihajolva lőttem, érdekes módon mégis eltaláltak, nem véletlenül léptem hátrébb (hirtelen eltűnt az armorom 90%-a).
2:05:00 körül kezdődik a harc amikor egyedül maradt manhuntként az idiótája és hogy meglepődik amikor megtapsolom (mondjuk hiába szólogattak be mert a VOIP ki volt lőve) miközben a haverjai folyamatosan nyomják a toxic commenteket meg eleve ő javasolja a safe house campet (ez is csak így a streamet visszanézve látszik).@s4hu|SyD^ : ő szerintem csak szeretné kompetitíven kezelni, de alapvetően elég gyatra volt a teljesítményük. Többször kijöttem a másik kijáraton és a 3. alkalommal se realizálták, hogy több mint 1 kijárat van
A nyertes harcokat is leginkább csak annak köszönhették, hogy 2-3-4-en lőttek 1 embert és ők többnyire kék/lila cucckal rohangáltak én én pl. csak többnyire zölddel, 1-2 kék itemmel, na meg persze pár alkalommal a lag miatt nem sebződtek (jött fel a kötélen az egyikük és beletunkoltam egy tárat a fejébe és konkrétan meg se mozdult az armorja).
*ninja edit#2: amikor talán másodjára futottam össze velük akkor szinte a semmiből tűntek elő (1:47 körül van az talán), hirtelen 50 méterre megjelent 4 játékos és semmit nem mutatott a játék, pedig rugók voltak (akkor jelent meg a tag-jük és vált nyilvánvalóvá, hogy rugó amikor megeresztettem feléjük 1 lövést és a jelek szerint addigra ők már régen láttak (látszik, hogy nézek feléjük, de nem lövök)
-
VincentVG
senior tag
-
s4hu|SyD^
addikt
Tegnap néztem a Marco videóját, ő mondta, hogy a PvP most annyi hogy mindketten álltok kb és lövitek egymást, akinek szerencséje van, mert több páncéllal kezdte vagy kicsit jobban céloz, vagy több a tölténye az nyer, mert olyan lassú a mozgás, hogy szinte nem tudsz kitérni vagy elmenekülni. Igaza van, videón mutatta is. Ezek a lassú animációk egy dinamikus játékot nagyon elrontanak. De gondolom kinek mi. Biztos meg lehet szokni, de nagy visszalépés.
Azon kívül a bullet sponge NPC-k is megint itt vannak szóval hiába ment a mesemondás, hogy sok változás lesz ilyen meg olyan téren aztán ugyan ott vagyunk.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nagyon jó kérdés, hogy mire használja azt a sok erősforrást mikor rosszabbnak tűnik az 1-hez képest.
Screenshot-okról amúgy nem jön át, hogy mozgás közben sokkal csúnyább illetve az egész mozgásmechanika tiszta Wildlands, meg őszintén ha bármilyen Div2 videót megnézek nekem a Wildlands ugrik be, ami az egyik legnagyobb csalódás, amivel valaha játszottam.
-
-
arnikusz
veterán
Igen és feltünően sok a skill plussz és cooldown még a geareken. G36 kisebb az rpm mint a Famas esetén. Reggel még a fegyver kiegekkel a Famas Accurcyját módosítgattam, a távolság csôkkent, de kôzelharcra használható. Hát rengeteg M60 Rambo lesz, tegnap DZ land eliteket. csak úgy falta az M60. Amiből sokat láttam gearen SMG damage és CHC, CHD.
-
Brownage
tag
Na de ha az általad is említett fórumot megnézed, elég sok ott megjelent cheatet már a mostani Div1-ben is bannolnak, észlelnek. Pedig a div1 elég gyenge ezen a téren. Most több monitoring cuccal készülnek, + ott az EAC is. Oké, hogy a jelenlegi cheatet át tudják írni, hogy valami működjön belőle Div2-ben, de reményeim szerint ezek bannolva is lesznek. Azért mostanában nem találkozni durva cheatekkel, vagy csak megtanulták okosan használni. 99%-ban norecoil macróval találkozik az ember meg D3 gliccsel. Az utóbbi eltűnik 2-ből (majd lesz helyette 10 másik féle glitch lehetőség) az elsővel meg nem igen lehet mit csinálni, max ha a fegyverek recoilja a játékban némileg random, így nem lehet lemacrózni az "ellenkormányzást".
-
Madwe
nagyúr
Ezt a részét sose értettem, játékon belül meg kijelzőn is lehet ezeket húzni.
Ugyanakkor az rdr2 "hdr" módja óta egyértelmú, h a hdr leképzést néha annyira elsunnyogják h kuka az egész. Mert nem eleve úgy írják meg ott, h legyen a dinamika mondjuk 0-1000, 0-5000 vagy 0-10000 között, hanem fogják az sdr-es 0-100-at majd felnyomják s kinyújtják ugyanazokat az adatokat teszem azt 500-1000 közé - kész is ezzel nem tudsz mit kezdeni egy mosott fakó fátyolos téma lesz. Ezt utána lehet kontrasztot feltolva stb javítani, de a sima sdr kép még akkor is szebb lesz - azaz nem tudom ez kinek a fejéből pattant ki, h jó lesz, azon túl, h a marketing osztály szerint +0.1% bevételt fog hozni, ha a dobozon ott lesz egy hdr plecsni is...
-
pilipi
aktív tag
Elég nagy gond lenne, ha az első rész olyan csúnya lenne mint pl az első képeden.
Tudom, hogy még csak béta, de ez a játék most csúnya és unalmas.
Remélem még sok minden fog változni megjelenésig és tudják tartani az első rész színvonalát mind grafikai, mind történet, mind tartósság szempontjából és ebbe is beletolhatok minimum 1500+ órát. -
Anonymus23
veterán
Persze, hogy akit meghívtak az nem kap másik hármat, mert akkor ez kb azt jelentené, hogy végtelen meghívó lenne.
Arra gondoltam, hogy aki csak regelt a béta esélyre, az vajon ugyanúgy kap-e +3 meghívót, ha kiválasztott lesz
Ha a Wildlandset veszem figyelembe, akkor ott amikor kaptam béta meghívót, akkor kaptam hozzá 3 meghívót, de persze akinek odaadtam, azok nem tudtak hívni újabb hármat.
Holnap akkor már okosabbak leszünk(#2051) norti
Igen, akkor ez ugyanaz mint korábban a Wildlandsnél. -
-
pzstm
titán
"But as is typically the case for endgame content, you'll also be repeating some older missions. The Division 2 does, however, spice things up by introducing a new tier called Invaded missions. During the endgame, all previous missions from the campaign will have a new difficulty that replaces the existing enemies with the Black Tusk. To cut down on repetition, the Invaded missions will also randomize each encounter with Black Tusk in the level, leading to different fights with enemy squads on each playthrough."
-
Anonymus23
veterán
Úgy lehet megoldani, hogy kapsz egy topikot, ahol te mint topikgazda vagy, de előtte itt az összefoglalót meg kell csinálni, és berakni linkeket a "saját szerkeszthető" topikodból.
Ezzel csak az a baj, hogy a Div-1ben elég volt már havonta 1x 2x frissíteni, it viszont olyan kell, aki eleinte szinte napi szinten tudja szerkeszteni, mert annyi új és friss infó lesz, hogy nem lesz elég havonta/hetente 1x frissíteni. -
Anonymus23
veterán
Igazad van!
Csak mondom, ha valaki demozni akar, ez azért nem akkora pénz érte.
Akinek én vettem még nem írt vissza (mert éppen játékban van), hogy sikerült-e aktiválnia.
Egyébként ha valaki venne, így kell aktiválni elvileg:
1., http://www.thedivisiongame.com/redeem
2., Lépjél be az accountoddal
3., Válaszd ki a platformot amin játszani szeretnél.
4., Írd be a kódot -
Anonymus23
veterán
Hát ha a politikailag korrekt azt jelenti, hogy kussolok mert az orromra koppintanak, az kb a világ nagy részén elterjedt, akárcsak kishazánkban is volt/van/lesz ilyen.
Nagyon sok dolgot leszimuláltak már, és jelen álláspont egy ilyen esetben az, hogy minél kevesebbet beavatkozni, majd a túlélési ösztön megoldja a dolgokat.Mondjuk számomra nagyon sok elvarratlan szál van a Div1 kapcsán a sztoriban, biztos nem a jelenlegi végjáték volt az eredeti terv, mert kb jelenleg olyan, mint ha egy 10 évados sorozatot elkaszáltak volna 1-2 évad után (pl nekem ilyen a Flashforward, ami számomra nagyon érdekes volt, vagy lett volna, de hát ez van).
-
Gubu0101
veterán
Én szerettem a Div 1-et,az meg még jobb volt,hogy magyarul mindent megértettem.Nincs bajom az angol nyelvel,attól még fogom a Div 2-is játszani,de azért elég jó angol kell ahoz,hogy mindent tökéletesen megérts.Nyilván sokan értenek angolul,de azért egy játékot alap angol nyelv tudással elég nehézkes 100%-ban megérteni.
-
TommyS_27
senior tag
Sikerült kipróbálni. Nálam 1440p-ben azokkal a grafikai beallitasokkal amik alapból voltak 80-120fps megvolt. Mégis néhol fps esés nelkül is volt lagom. A effektek nagyon jol néznek ki.
Nagyon tetszik a környezet! Az első részhez képest "él" a map. Olyan Legenda vagyok feelingje van ami azért nagyon bejövős.
A karakter mozgása fura volt, de egy fedezéken átugrás dinamikusabb mint az első részben. A térkép és a menü nem annyira tetszik de ez nem hiszem, hogy végleges.
A harci mechanika felemás érzésekkel tölt el de csak az első rész pörgös harcrendszere után.
Ez már tényleg cover based shooter lesz. Ebböl adódóan lasabb is lett a harc, nem nagyon lehet rusholgatni.A fegyverek kezelése a recoil kontrolálása egyszerűbb az első részhez képest. Tetszik, hogy a sniperekkel csak zoomba nézve tudsz lőni.
A seeker és turretnél tetszik, hogy kiválaszthatod melyik célpontra menjen.
Szvsz nem lesz ez rossz!
-
Anonymus23
veterán
Amikor elindul a játék, az AC felirat az elején azért már biztató.
Bár az azért benne van, hogy sokkal inkább egy PvE/Coop játékot csináltak belőle, semmint PvP.
A mozgás kicsit fura, olyan Wildlandses, de itt van fedezék ami abban nagyon hiányzott.
Szerintem is jó lesz, de a bétára azért még erősen kíváncsi vagyok én is. -
Törölve lett a twitter bejegyzést azóta, legalábbis nálam nem hozza be. Írd meg kérlek, ki volt az úriember.
Division 2: sose volt kenyerem az optimizmus, most sincs másképp, de annyira negatívan nem látom a dolgot, mint ezek szerint itt páran. Én attól félek inkább az eddig megosztott vidik alapján, hogy annyira a multira hegyezik ki, hogy a single része (amit tudom, hogy végig lehet coop-olni) még kevesebb kontentet fog takarni és kimaxolja a repetitív fogalmát. Ne így legyen, de ettől tartok kicsit.
Nem tudom fejből, hogy hány órám volt/van az első részben, de szerintem a 2ezret nem értem el, ettől függetlenül; hangulat, grafika vitte a prímet, de kellett egy nagy adag Tom Clancy fanboy hozzáállás, hogy beszívjon. Sajnos 4-5 hónap után már csak hétvégén ültem le elé, Idén meg csak párszor közös DZ + heti/napi kiemeltek ledarálására pajtival. Jó ötezeért vettem dobozosan, tavaly év elején, amikor már az 1.3 kint volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest