- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
Ez az időről időre késztetés van nálam is, de pont ezért utálom a szezon xp átalakítást, mert több ezer óra jatekidő után ne mondja már meg a játék, hogy most akkor sniper rifle-lal ölj 50-et, hanem csinálhassak azt, amit akarok. Ahogy írtam már korábban is.) Így vált nálam kényszerré, pedig időnként most is jól esik beugrani és letolni egy-két küldit vagy bármi mást, amit éppen ismerősök futnak.
Mondjuk én ellennék azzal, ha tudnám, hogy 2026/27 D3, de nem reménykedek. Szerintem a következő konzol generációra jön, ha addig életben marad a projekt az Ubisofttal együtt. -
Bird
addikt
Sok szempontból más mint a div1. Amíg a sztori kitart addig oké és utána jönnek problémák. Mondom ezt 4000+ órával div2ben (megélve aktív klánban a raideket). Div1-ben ennek a felét éltem meg (ennyire nem is volt komplex) . Mident összevetve én mégis azt mondom, a kettő sokkal jobb, mint az egy (igaz ebben benne van az aktív első két év) .
Titeteket a nosztalgia hajt, de az ide (hosszútávon) lehet ez MÁR kevés lesz.......... -
zbundy
aktív tag
Én is ezt érzem. Sokkal részletesebb lett a játék, temérdek lehetőséggel, de nem akarok órákat lootolni megint pár százalékkal jobb felszerelésért. Főleg, hogy annyi érték van most már egy felszerelésen, hogy nagyon nehéz tökéletest összeszedni vagy lekalibrálni. Aztán jönnek majd a balanszok és kezdheted újra, hogy értékelhető felszerelésed legyen. Gondolom a hatást meg azért nem hozza, mert már láttuk egyszer ezt az első rész képében.
-
Puma K
nagyúr
Ultra grafikán 1:47-nél történt valami a Ryzen 2700X-nél: [kép]
Ár-érték arány nyertese: Ryzen 1600X
Ár-minimum FPS arány nyertese: Ryzen 2600XAnnyira dilemma nálam ez a most váltsak-e valamire pl Ryzen 2600X-re és később valami Zen2-re vagy esetleg még később (talán ebben az évben) valami 10/10 magos Intelre... ha lesz olyan...
-
törölt tag
-
-
Borderless window módban is? Nálam DX12 mellett nem volt még probléma a multitask váltással, de többen mondják, hogy visszavált ablakos módban fullscreenből, gondolom ugyanaz a baj, mint most az első résznél, ahol a normál fullscreent szarul kezeli, csak a borderless megy jól.
-
Most rakom a legujabb NV drivert.
Szvsz DX12 bekapcsolása kötelező !
DX11 hiába volt 100 fps,olyan volt,mintha nem menne a G-Sync.Hát hogy is mondjam...
Kinti terepen voltam régi driver-el,Ultra 1440p 70-100 fps nagyon ingadozó,proci 4.5Ghz, 1080Ti 2063/12200.Vannak dolgok amit le lejjebb lehet venni.
Még tesztelem.---
Nekem nagyon FarCry-os lett a játék... hmmm nem tudom...
---
Drón tud rajtad gyógyítani.
Egyetlen videóban sem volt látható.Én nem láttam,lehet átugrottam,vagy nem néztem meg azokat a videókat.
---
Div1 beta tezsthez képest illetve bármely PTS teszthez képest "tökéletes" a szerver.
Nem dobál ki,hamar betölt.Update : Delta befigyelt.
De elég jól bírta.---
Zenék tönkre tesznek...
-
törölt tag
objektív mert, miért is?
nekem senkivel sincs bajom. nem ismerem és nem is érdekel a személye, hogy őszinte legyek. nem személyhez kötöttem sose a dolgokat, hanem hsz tartalomhoz. viszont lehet pont azért ment el ez a szimpátia rossz irányba pár embernél, mert szinte mindig ugyanazok voltak, akik nem tudtak viselkedni és posztolták a sok szart. a mindenki utál minket és hülye árulkodós, csak mi vagyunk helikopter felfogást pedig ki kellene nőni.
a tg pedig azért kapta amit, mert képtelen volt normálisan ellátni azon egyszerű dolgát, hogy rászól a bajos emberekre.
-
Brownage
tag
Nem a campaléssel van a baj, hanem a lehetetlen campeléssel, amikor egy jól összerakott 4 fős csapat felmegy egy megközelíthetetlen helyre. Abban semmi érdem nincs, hogy az ember mire felér a kötélen meghal a csapat ellen. Sokkal izgalmasabb úgy campelni/védeni, hogy több helyről kell figyelni.
-
Brownage
tag
Igazából a campalős sarkok jó változások voltak szerintem. A sentry-vel valóban kezdeni kellett valamit, mert nem smg-re tervezték a buffját, nyilván le kellett nerfelni. Logikus változtatások voltak ezek többnyire sztem. Az másik kérdés, hogy szarul rakták bele és átgondolatlanul
-
s4hu|SyD^
addikt
Ennyi. PvE játékosokat pont nem érdekelte volna a sok csíter, mint engem sem, de minden patch-el megváltoztattak egy csomó dolgot és egy idő után már követhetetlen lett meg farmolhattál éjjel nappal, mert amid volt mehetett a kukába, aztán meg megint az kellett, amit dobtál előtte. Sajnos a legtöbb MMO-nak ez rákfenéje.
100% AC nincs, nem is lesz, 100% balance sem, viszont az, hogy mennyire tudják a 100%-ot megközelíteni illetve hogy egy bughalmaz lesz-e unalmas tartalmakkal az bétánál úgyis kibukik.
Az egy dolog, hogy hallgattak a játékosokra, nem feltétlen jelent semmit.
-
Brownage
tag
Ennek a csapatnak, akik Divisionön dolgoztak, nem ez volt az első munkájuk? Kicsit átgondolatlan volt a kód. Nagyon szép környezetet alkottak, rengeteg jó ötlet, de nagyon fapadosra írták meg az első részt. Szerintem azóta fejlődtek sokat, megtanították a cheaterek mi mindent rontottak el. Meg a sok bug, ami előjött, hogy mit miért nem úgy kell. Emlékezzünk a mobile cover bugokra, falcon lost glitchelésekre, na meg amikor nem volt daily vagy weekly mission, abból kiderült, hogy a sorrend nem random generált, hanem random fixen bele volt írva a kódra, hogy melyik héten mi jöjjön elő, és egyszercsak elfogyott a dátum és ezért nem kaptunk újakat. Ez még amatőr programozó szemmel is tök cikis hibák. Összességében egy nagyon hangulatos, nagyon jó világot hoztak össze. És becsületükre váljon (mondjuk erősen saját érdekük is volt, hogy a Div 1 ne azzal a rossz szájízzel érjen véget, mert akkor a Div 2-re a kutya se lesz kiváncsi) hogy az 1.8-ra nagyon szépen helyre pofozták. Végére összerakták szerethetőnek a játékot. Nyilván vannak a jelenlegi motornak korlátjai, amik miatt nem mindenre találnak már megoldást. Én ezért örültem a Div 2 bejelentésének. Sokan inkább Div 1 kieget vártak, hogy megmaradhasson a jelenlegi progressük, de a foltozott kódot nem tudták volna ennél a mostaninál már sztem sokkal jobbra megcsinálni. Az okos cheaterekkel szemben tehetetlenek. Chicken dance és egyebekkel szemben szintén. Míg most egy új programmal megvan a lehetőségük egy tisztább indulásra. Szerintem nagy tanulópénz volt nekik az első kezdeti failszériája, biztos vagyok benne, hogy igyekeznek mindent megtenni, hogy ne ismétlődjön meg.
-
Anonymus23
veterán
Tudom, hogy van, de aki próbálta a Divisiont, az szerintem csak kínlódott azzal, amit a wildlandsben fedezéknek hívtak.
Odamész, és ha olyan kedve van, akkor bemegy fedezékbe, ezt nem hívnám fedezék "rendszernek", cover to cover sincs, egy csomó minden hiányzik belőle, főleg az, hogy direktben be lehessen menni fedezékbe, ne a játék döntse el, hogy te most fedezékbe akarsz menni vagy sem.Egyébként itt a D2 elején éreztem azt, hogy jobban tolták a játékban a fedezék rendszert, mivel anélkül azért instant lehetett halni.
Olyan érzésem van, mint anno a Wildlandsnél, amikor ott ment az Alpha, hogy na ez instant vásárlás lesz, aztán a Béta után meg ez a kedv erősen lelohadt, végül is meglett a játék (promó kód 5e-ért vásárolva + VGA-hoz adták az SP-t), de teljes árat nem lett volna érdemes érte kifizetnem.Mindenesetre az azért biztató, hogy lesz benne AC, és ebbe talán már normálisan sikerült implementálni.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ez sajnos úgy működik, hogy ráeresztik a népet a béták alkalmával és ott majd sokat fog ez változni, mert kismillió variáció van PC konfigurációkban és ha egy kicsit is megakad valakinél akinél nem nagyon kéne akkor mondjuk lefelezik valamelyik gyakran előforduló textúrát, visszavesznek az árnyékokból, kisebb felbontású tükröződés stb. Mivel minél nagyobb réteget szeretnének megfogni így jól kell, hogy fusson a legtöbb embernél.
Bár én is azt mondom, hogy a Div1 grafikája elég, viszont jó lett volna, ha valamit újítanak és nem csak átteszik egy másik évszakba. Nagyon szerettem azt a videót ahol prezentálták mit tud az engine Div1 alatt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest