- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz
Habugi #21034 üzenetére
Nem teljesen értem miért ebben az összeállításban használod.. így elveszik a Nego vért talentje..
Mivel nekem is Infantry MG5 + M1A Classic van, én fox prayert és contractor gloves-t viszek + a 4 nego.. így megvan a 4es szett és mindkét nego talent plusz a két sárga sor a nevesítettből és megkapod mindkét fegyverre a 10% damaget is..Látom hogy van rajtad petrov meg obliterate, de szerintem így gyengébb a szett.. de meghallgatnám az indokod hátha tanulok belőle
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Habugi #20944 üzenetére
Én örülök, ha nem találkozom velük, mert továbbra se tudok végezni mindkettővel (jellemzően)
DMG-ben jó vagyok, de valahogy távol kellene tartani magamtól őket (tudom-tudom, vegyem le a Perfect Glass Cannon-t, stb.). Köszi amúgy az okítást, valóban nagyon hasznos infó volt
-
arnikusz
veterán
válasz
Habugi #20758 üzenetére
És már megy is- nem az enyém-.
Válasz:
If you unsure about why you were banned, the best place to ask would be Support so that they can look into your account for you : https://support.ubisoft.com/en-GBHublot minek az neked 1 hónap múlva kuka.
Habu meg foglalt just moment lootszerzésügyileg -
dvd24
senior tag
válasz
Habugi #20738 üzenetére
A baj az, hogy az ideális az lenne ha a chest lenne fenris obliterate-el és mellé egy ceska vagy grupo sombra, de csak providencem van ezzel a talenttel, valamint AR-em is csak egy értékelhető van és az is csak középszar (14+20+10 headshot dmg)
Akárhogy próbálgattam ma a rendelkezésemre álló cuccokból, egyelőre többet tolok, ha a chestnek marad a Nego és mellé rakok egy contractor's + ceska + BK kombót.
Vadásznom kell egy normális fenris mellényt meg egy AR-t is...
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Habugi #19200 üzenetére
Az összesen bekapott sebzést mutatja és nem a halálos lövést. Szép is lenne! Ha ekkora dmg-e lenne valakinek akkor instant 1 hit lenne bárki. Ha armorozott akkor ahányszor lelövik az armort annyiszor számolja az összesen bekapott sebzéshez. Ha van 1.5 milla páncélod és azt lelövik bekapcsol az unbreakable az 40% esetleg armor kit ami túltolja az armorodat máris kijönnek ezek a "hihetetlen" nagy sebzések. Csak bele kellene gondolni mielőtt megy a Cheaterezés. De amugy kurva egyszerűen ki is próbálhatná, hogy lelöveti magát valamelyik spanjával.
-
törölt tag
válasz
Habugi #19083 üzenetére
azt te se gondolhatod komolyan, hogy "belenyulnak" es ott ul valaki, aki rendszeresen tekergeti a potmetereket.
mindig ez volt. az elso resz eseteben is, hogy par het utan "beallt" az rng es a jatek egyszeruen ontotta magabol a fost. sajnos mindig volt egy hulyeseg, aminek szezonja volt.mindig meg vannak gyanusitva, hogy nem jatszanak a sajat jatekukkal es fingjuk sincs a metarol/balanszrol. most pedig azzal, hogy ennyire belenyulnak es "tudjak" ki mit keres? most akkor melyik? hamarabb tudom elkepzelni, hogy az erre kitalalt csodalatos algoritmusuk tanulta meg, ki mit kukaz es mire teszi a "csillagot", majd ez alapjan lovi be az iranyt, mint azt, hogy a festett kormu faszi ul a billenytuzet felett, markat dorzsolve, azon agyalva, hogy eppen melyik build-et epitokkel bsszon ki.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Habugi #19073 üzenetére
Sok játékkal játszottam már, de ennyire rossz minőségű termékkel még soha nem volt dolgom. Egyrészt rengeteg programozási hiba lehet benne, amiről tudnak, de egyszerűen nem javítják ki. Másrészt többnyire (mostanában inkább állandóan) kegyetlen szopatós a loot / drop. Az, hogy chalenge-ban olyan minősíthetetlen szarokat dobál, már kezdem megszokni, lassan már meg sem nézem, mit dobott. De hogy heroicban megcsinálom a CP-t, és a drop zöme valamilyen mod, a maradék meg hulladék... hát ez kész. Mindezt úgy, hogy elit konvoj, és a végén rugók is beköszönnek. Egyszerűen kegyetlen. Azt egyszerűen nem is értem, miért dobál ennyi mod-ot? Nem győzöm kiselejtezni ezt a sok szart.
Tegnap este már úgy voltam, letörlőm, elegem van.
Az egyik exo cucchoz kell valami 3 óv. Ezeket a nyugati oldalon lehet szerezni magasabb szintű CP-nél és a különböző frakciók dobják a különböző öveket. Jó, legyen. Akkor nyomjuk hősiesben. Első, valami olajos izé a hiénáktól megvan. Toljuk tovább, semmi, majd outcast, mert másik frakció kell, hát nem megint pont ugyanazt az olajos szart dobja? Másik frakció, úgy, hogy már egyszer ez az öv megvolt. Ez mekkora szemétség? -
Gubu0101
veterán
válasz
Habugi #18152 üzenetére
Azt az egy-másfél órát megnézem
Hívjatok be ha mentek
Ahogy írtam játék közbe,random emberekkel úgy,hogy közbe ketten tolták a healt annyi idő volt az első épületbe bejutni ahol az elektromos zavarót ki kell iktatni
Könnyű mondhatni a mobokat leszedni kivéve a sárga,de ott voltak a kutyák 3-an akik folyamatosan bombáztak minket + minden mob sniper akár mivel lő kiszednek bármilyen fedezék mögül,ha nem akkor jönnek a vadászgép gyorsaságú drónok
Na meg ott a healer dobozkájuk amiből mért ne 2 ugy tesznek le,hogy véletlen se tudd kilőni,akkor már gáz,többet vissza tölt mint amennyit leszedtem 450k sebzésel
A dagi darálógépet már nem is említem + a hátba támadós eliteket
Healer kell meg minimum egy pajzsos 14M pajzsal,jó ha van egy sniper is a csapatba
-
-
Lgabor007
csendes tag
válasz
Habugi #17250 üzenetére
Ne értsetek félre én nagyon szeretem a játékot el is fogadnám ezt a dolgot, ha mondjuk egy hard nehézségen már esnének értemesebb loot-ok és szépen fejlesztve a dolgaimat haladnék a magasabb szintek felé az én kis nyugodt tempómban. Egyenlőre a térképet sem nyomtuk feljebb hard szintnél, de sajnos nem esik jobb cucc a jelenleginél. Azt én sem szeretném, ha vissza nerfelnék a szivacsokat a dlc előtti szintre, mert akkor nem lenne értelme folytatni a játékot, hogy egyszer majd legendary is menjen. Most a szettem szerintem kb 70% lehet. Kéthete 4-en heroikon letoltuk a Tidalt elég gyorsan az sem normális. De egy középutat meg lehetne találni.
-
törölt tag
válasz
Habugi #17247 üzenetére
jaj ne is mondd.
tegnap olvastam redditen arra panaszkodott, hogy neki nincs ideje annyit jatszani, hogy egy kuldetes egy oraig tartson. o ha jatszani akar, akkor minden gond nelkul csinalni akarja, amihez eppen kedve van. es ezekkel van tele minden platform. amikor persze valaki le meri neki irni, hogy ember jatsz akkor hard-on, mert felette nem neked valo. amit azert kap es hat azt megis hogy mereszeli. van 5 vagy 6 nehezseg a jatekban es a sok osszetakolt geares azert panaszkodik, mert nem boldogul challange szinten se. az ilyeneket el kene kuldeni borderlandsozni. azt ott picsogjon a nehezebb szint miatt, amikor kb 2 karakter lesz jatszhato es annak is csak par skillje mukodik, mert a tobbi kuka.
ezzel megint elerik, ami wony elott volt.
(#17248) Joccc07: vannak fent ilyen videok persze. aztan aki kicsit jobban megnezi rajon, hogy underpowered gearben van a csoka, csak azert, hogy a feszkot keltse stbstb.
-
Joccc07
addikt
válasz
Habugi #17247 üzenetére
Én értem amit mondasz és biztos igazad van.
Most nem is a magam nevében beszélek és nem problémázom mert kb sehol nem tartok a játékban. Úgyhogy az alábbi veszély engem nem fenyeget.Láttam egy videót youtubeon (nem tudom kinek volt a videója) a srác 40es szinten heroic nehézségen lőtte a piros mobot egy lmgvel ~egy 200-as tár kellett bele.
Szerintem ez egy kicsit túlzás. Arról nem is beszélve, hogy egy lövés elvitte az armorjának a felét.
Most komolyan kérdem, ez így jó? Részemről semmiképp. Kíváncsi vagyok nagyon a véleményedre.A másik pedig a loot drop. Nekem ugyanúgy mindegy mert world tier2-be is egy 29-es lila fegyverrel megyek mert az a legértelmesebb ami azóta esett.
De, hogy szinte semmit nem dob magasabb szinten az szerintem gáz. -
-
TheSoloenOne
tag
válasz
Habugi #17073 üzenetére
Kosszonom szepen, ez igy teljesen ertheto. Hasonlo dolgokat tapasztalok en is.
Vsizont en egyedul jatszom, nincsenek barataim sajnos
Ennek ellenere kivancsi lennek, milyenek a HC kuldetesek stb.
Firewall nagyon jo tipp, lehet valtok a gunner-rol emiatt, koszi.
Nekem ugye mas a prio picit a stat-okon, pl: AOK vagy HOK teren a solo-zas miatt.
Viszont megint attol felek, az lesz mint patch elott. Solo-kent max Challange, ami tul konnyu.
A HC meg tul nehez egyedul. Ezzel kezdhetnenek valamit...
#soloplayerlifematters ! -
TheSoloenOne
tag
válasz
Habugi #17055 üzenetére
Noice !
Hogy birsz eletben maradni 670K armoral, meg armor on kill nelkul ? Semmi cinizmus, en fekszem kelek annyival.
Olyan 900K es 1 milla kozott erzem magam biztonsagban.Valaki probalkozott mar HW set-el ? En osszepakoltam egyet gyorsan.
2 milla seeker 25 sec cd-vel, 816 hive dmg ,de nem volt valami megnyero. Allitolag recalib utan be bugolnak a setek es nem mennek a set bonusok. -
törölt tag
válasz
Habugi #16920 üzenetére
Van értemle kieg nélkül nekiállni most?
Az alapjátékkal próbáltam volna jobban megismerkedni, most jött volna az a rész amikor leírásokat nézegetve és build-eket próbálgatva magasabb nehézségi szinten próbálkoznék, de jelenleg normal-on is a harmatos libafingot karcolgatom alulról.(#16921) arnikusz
Ezt a két kifejezést még nem írta rám senki, de ha te mondod -
törölt tag
válasz
Habugi #16882 üzenetére
Azért írtam, hogy nem dőlök a kardomba, nem vagdalom magam a földhöz, stb.
Fortnite stw után kerestem volna valami függőséget, ott már nem tudtam hova fejlődni, kiszórtam ajándékba a fórumtársak között 16000 játékpénzt (1000 játékpénz = 3000 huf) és több ezer full-full extrás csapdát több száz fegyver mellett (vagyis még ketten 2x2000 v-bucks értékben nem választottak ajándékot). Gta 5-ben közel 100 millát játszottam össze, és minden számomra érdekes dolgot megvettem, szóval rá tudok függni a dolgokra.
Párhuzamosan játszottam a két játékkal (div2, fortnite stw), most kezdtem volna komolyabban utánanézni ennek. Ahogy írtad, pont nem a noob kezdőgear-em a lényeg, hanem a ultimate vásárlók és hc játékos réteg arcon vizelése úgy, hogy az utolsó cseppek is mértani precizitással csapódtak be. Ha ezt rezzenéstelen arccal tűritek, akkor nagyon nagy gond van a felfogással és az egész játékiparral.
Szóval nem a kezdő noob gear-em siratom, hanem ezt a mentalitást nem áll szándékomban támogatni. -
-
Anonymus23
veterán
-
Puma K
nagyúr
-
válasz
Habugi #13070 üzenetére
bárkié is volt, ez egy elég régi old-school-mmo-specifikus cucc, hogy ebben az instában mellvért esik, a másikban sisak, a harmadikban görbe kard, stb.
a pro benne, hogy így célirányosan tudsz farmolni.
a kontra, hogy nem szívesen mész olyan helyre, ahonnan tudod, hogy neked már nem fog jönni cucc, de egy jó community azért le tudja győzni a személyes kapzsiságot és önzőséget. a másik pedig, hogy újra kialakulhat egy lexington-farm jelenség, szóval ez nem véletlenül nem így indult a div2ben.
én inkább olyan lootot raknék be, aminél választható, hogy milyen gear/brand set esik belőle, vagy hogy milyen helyre (chest, backpack, stb.) essen ki belőle. és akkor mindenkinek egyformán értékes a reward. mindegy, ez talán majd egy későbbi TU behozza. -
GAbre
veterán
válasz
Habugi #13016 üzenetére
Tévedés kb 1 hónapja próbáltam,havernak vettem 1-et.
Teszteltem ubisoft kérésére mindenhogy már.
Rivatuner nélkül,tuning nélkül,low beállításokon,kb 2 hónapja próbáltam ugyanezzel a memóriafelszabadító programmal úgy is tűnt elsőre működik.
Hát nem rx 580-ra kell lecserélni 1 erősebb kártyát,ha ezzel akarsz sokat játszani ennyi.. -
törölt tag
válasz
Habugi #12966 üzenetére
Nem követem a játékot, de a borderlands 2 után azért nem várnék csodákat. Ott is szar volt a loot rendszer és x szint felett alig maradt használható kaszt/fegyver. Ott max egyszerűbb volt farmolni, mert működött a kilépek majd vissza és megyek újra rendszer.
Azt a játékot a hangulat vitte el a hátán és nem a fantasztikusan átgondolt loot és kaszt rendszer. Nem beszélve a szarabbnál szarabb skillekről.
-
dvd24
senior tag
válasz
Habugi #12966 üzenetére
Változás jövő hétre? Ilyet nem ígértek
Csak annyit, hogy beszélni fognak arról, hogy mit terveznek. 11-én jön egy SoTG, abban elmondják, jövőhéten indul egy PTS arról amit ott mondanak, és szerintem nagyjából októberre kerül a live szerverekre az egész. Valami ilyesmi forgatókönyvre számítok.
Én inkább attól félek, és amiatt nem játszom mostanság, mert a Div 1-ből okultam és arra számítok, hogy az egész eddigi összegyűjtött cuccaim kukába kerülnek és lehet elölről kezdeni a farmolást. Hányszor volt hasonló az első részben? 4X? 5X?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Habugi #12907 üzenetére
Jól érzem a szavaidból, hogy kissé csalódott vagy a játék jelenlegi állapotát illetően?
Akkora potenciál van ebben a játékban, mint kevés ilyenben amit mostanság PC-re kiadtak, ezzel a year 1 meg 2 meg a többi passal irdatlan pénzt be tudnának szedni, ha végre tudnának értelmes tartalmat és bugfixeket csinálni...
Kíváncsi vagyok, hogy mi kell nekik, hogy végre észhez térjenek és komolyan hozzányúljanak a játékhoz, de attól félek, hogy mire észbe kapnak, szétszéled a jó kis csapat is, ami azért összejött az elmúlt időszakban!
-
arnikusz
veterán
válasz
Habugi #12667 üzenetére
Semmi gond a revive hive tovább se mükszik, a seeker is rendetlenkedik, az exo kesztyű az EB-vel összeakad ahogy kedden szó volt róla.
Jön majdan szeptember , újra lesz state, lesz elite task force is, addig meg elvagyunk ezzel a rotationnal.
Meg megy a nyígás a youtube-n az EB nerf nem nerf többi fegyver buff miatt. -
arnikusz
veterán
válasz
Habugi #12639 üzenetére
Köszönöm mindenkinek.
Tegnap is farmoltam Raid előtt azt a nyomorult kesztyűt minden Black Tuskos lehetőségnél, meg a végén Storyban a Camp Oakot, de nem akarja adni.
Kíváncsi vagyokmikor jut maj el oda a játék, hogy exofegyverből lehet akár 3 is az Agentnél.
Megy a találgatás, hogy a következő Raid milyen exo cuccot ad, a többség Gear itemet valószínűsít.
Mondjuk pl. Barrett mellény. -
Anonymus23
veterán
válasz
Habugi #12149 üzenetére
Mondjuk a 4.ket törölhetném én is, de jelenleg +1% miatt nem visz rá a lélek
Ott rohadjon meg az egész, ha nem nyúlnak hozzá az RNGhez rövidesen akkor még nagyobb játékosbázist veszítenek...
A poén az, hogy ha kiesne akár csak egy jobb módosító máris bejönne a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged