- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Lgabor007 #21529 üzenetére
Ami esett azon chc chd van azokhoz nem nyúltam, hanem a fő attribokat wd és armor. Most 1.2M armoros van mert egyedül kell a tűzerő, csapatban az 1.6 M-s.
Végigmentem a mutatott szettben DUA és Capitol Legendaryn, valamint Clantárssal 5 direktívával farmoltunk ott életképes volt a 2 mutatott talenttel.Hublot nem kell más csak Nego továbbra is, DZ-ben farmoltam szombaton és tudod nem vagyok PVP expert, de feküdtek rugók is szépen.
-
törölt tag
válasz
Lgabor007 #21401 üzenetére
nem a chameleon miatt vagy elso, hanem a nego miatt. ha belegondolsz 60%-ban haromszoros sebzest osztasz ki egy alapbol bivalyeros buildben.
az EB pedig koroket ver ra. a weapon handling valtoztatas meg gunner-ben is sokkal hasznalhatobba tette, mint korabban volt.
a kijelzes pedig bugos wony megjelense ota.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Lgabor007 #21347 üzenetére
Nekem egy Lady Deatht dobott a láda.
Alapvetően nem voltam elájulva a loot-tól, de ez az rng már teljesen elfogadható volt. Pár óra alatt több max statos fegyver, tiszta (három) piros attribútumos item. Nem is tudom mikor láttam ilyet utoljára. És lilát tényleg nem adott.
-
arnikusz
veterán
válasz
Lgabor007 #20346 üzenetére
Kéne egy skilles Fenris kesztyű.
A tűzes Seeker helyett a Sticky , vagy Launcher nem lenne jobb, csak kérdezem.
Esetleg Wyvern mellény még egy kis Dameg-ért.Weekly Maintenance
The servers will shut down for maintenance on Tuesday, May 5th at
09:30 CEST,
03:30 AM EDT
12:30 AM PDT
Estimated downtime is approximately 3 hours.
Patch Notes
Added more spawn points for reinforcements during Warhound Convoy activities.
This will make the activity be more in line with other Open World activities in terms of completion time.
Fixed an issue making it possible to kill Kajika in the Pathway Park Main Mission before the final encounter.
-
arnikusz
veterán
válasz
Lgabor007 #17406 üzenetére
A Clan vendoros must by. amit kaptam gyagya volt a manhunton.
Gubu a Firewall specialitás ( a +30% heal ölés mellett) jobban adja mint a Gunner?
Köszönöm.Láz igen az enyém 102.3K , ha valamennyi szettelemen van 15% fegyversebzés, megy az SHD 10% kihozza a 100%-ot plusszba.
Gubu meg lehet oldani én tegnap a fenti mutatottban 3 challenge CP-t és 2 challenge bountyt csináltam, az egyik CP-nél még jött 2 Rugó Agent is. Annyi hogy az elektromos csapda használata ajánlott
-
dvd24
senior tag
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lgabor007 #17256 üzenetére
Ahogy Habugi írja, kíváncsi lennék a szettedre, mert nagyon sok minden függ ettől.
Én az elején csináltam egy tankosabb killre 20% armort visszatöltő szettet, de nem volt sebzésem, és amikor a srácokkal játszottam, akkor láttam, hogy mennyire más amikor ők lőnek egy mobot és én.
Átálltam a régi kedvencemre a DPS-ekre, főleg mivel elég korán kiesett 2 nagyon jó nevesített cuccos (kesztyű + térdvédő), és utána eköré kezdtem építeni a többi cuccot. most már mindenen piros van, és elég komoly sebzést bele lehet tolni a mobokba.
A többiek jellemzően a glasscanon-t használják a melélnyen, nálam egyelőre marad az Unbreakable, mert így csak 1,3 M armorom van, és azért ha nincs CD alatt, lehet vele facetankelni egy picit, szólóban mindenképpen.
Táskára jó a Composure (fedezékeben +15% sebzés) vagy akár a Vigilance (+25% sebzés amíg be nem kapsz sebzést, 4 sec a CD-je bekapott sebzés után)
Ezen felül ott van a Nego szett, amivel nagyon durva sebzést lehet beletolni, akár a 3-as, akár az 5-es jelöléssel tolod, maxos CHC és magas CHD kell hozzá, a hátránya, hogy aki nem tolt elég raidet az nem tudja összerakni, mert a táska pl az Raid only vagy craftolni lehet a raiden esett alapanyagból.Tegnap én is kitöltöttem a kérdőívet, és írtam nekik, hogy vajon miért nem tudnak szikével nyúlni a játékhoz, miért kell mindig fejszévelk nekiesni, remélem megértik.
Szerintem a nehézséggel nincs semmi gond, nem örülnék neki, ha agyonnerfelnék, mert akkor unalmas lesz megint. Egyedül talán a tűz sebzése az amit kissé túltoltak, meg a gránát, de a gránát az mindig is elég fájó volt, a fő gond, hogy nincs ellenük counter, azaz ha menni kell akkor menni kell
A legszebb az, amikor látod, hogy jön a gránát, te elgurulsz és látszik, hogy a gránát is megy utánad egy kicsit
azaz megtörik az íve.
Div1-ből is sokkal emlékezetesebb maradt az, amikor commendationokat csináltunk a maszkokért és pár órát eltöltöttünk a Sólyom küldetésben, vagy pl amikor még kb szedett vedett szettben meglett az SS fekvés nélkül.
De nincs új a nap alatt most is a DPS a meta heroicig, a felett meg csapatmunka és dedikált szettek. -
Habugi
addikt
válasz
Lgabor007 #17256 üzenetére
Ezzel amit leírtál így ebben a formában azért nehéz bármit kezdeni, mert egy hete mindenki nulláról indult pl NY-ban.
30as gearek kukásak voltak, 33as szint környékén már kapkodtuk magunkra a kékeket, ment a folyamatos cserebere 40ig Story modeban, majd ugye DLC vége, WT Normal és szépen lépésenként haladva "öltözködtünk".Ránéztünk Challenge missönökre a Story modeban gyűjtött gearekkel és helyből tudtuk hogy neeeem, ehhez még farmolni/építeni kell jobb setupokat és ismerkedni kell mélyebben az új Talentekkel.
Hard WT aktivitásokból & missönökből meg is lett a belépő szintű gear Challenge(ek)re, melyekből aztán jött minden más a Heroichoz.Teljesen őszinte leszek veled, nem tudom hogyan lehet ebben elakadni, hacsak nem olyan setup van erőltetve ami egy bizonyos szint felett zsákutca?!
-
arnikusz
veterán
válasz
Lgabor007 #17243 üzenetére
Este berakom a képét én mindig szűk helyekre használom a seekert ahol nem tudnak rohangálni és bumm.
Alul Nevesített enemy New York map a zöld a föld alatt található.
Heti reset ajánlott vétel:
Glory Daze Clan
ScoreTalent40
Perfect Near Sighted
DMG-RPM-MAG 44.7k-75030- 15.0% AR Damage- 6.5% Health Damage- 8.0% Headshot Damage -
törölt tag
válasz
Lgabor007 #17238 üzenetére
Érdekes mennyire másként látjuk a dolgokat.
Szerintem a bugok javítása máris sokkal könnyebbé tenné a játékot.
Cseréld le azt a fegyvert és máris jobb lesz. Vagy valami lmg vagy famas/p416. Utóbbi kivételével mindegyiket lehet gyártani. Az mg5 most kimondottan erős.
Ha nem valami broken shield buildet akarsz összerakni, akkor teljesen felesleges armort felpakolni. Plane nem az a plusz 200k fogja megváltani a világot, cserébe viszont buksz sebzést.
Igaz nem könnyű clutch után átszokni és a “megyek lefacetankelem” még mindig erős, szerintem annyira nem rossz a helyzet. Tegnap csapattal mi is megcsináltunk pár cp-t és a meglepi rugokon kívül szerintem nem volt necces rész. Persze a gránát-tűz páros indokolatlanul erős és az accuracy, agresszivitás is hagy némi kívánni valót, de a többi szokható. Az pedig, hogy mekkora háború tud kialakulni egy cp körül szerintem nagyon hangulatos. Pláne mikor egyszerre három frakció gyepálja egymást.
A loot hát igen... valamilyen szinten érthető, hogy nem esik god roll az összes random heroic ládából, azt viszont már én se értem amikor cp vagy küldetés ládából is lila jön.
Sok mostani bug/scale gond korábban is előfordult már így ezeket valszeg orvosolni fogják. Onnantól kezdve pedig máris nem fogja az embereket annyira zavarni, hogy sokat bírnak a mobok. -
törölt tag
válasz
Lgabor007 #16406 üzenetére
pve-re a 200k hp boven jo. szerintem az egesz build legfontosabbja a magas chc (ertsd: 55, de inkabb 60%). lehet barmennyi eleted, ha a critical keves, akkor megesznek a mobok. en mostansag famassal rohangalok es csak 55 koruli erteket tudtam kisajtolni belole. elotte EB volt, azzal megvolt a 60%. erezheto valamiert a kulonbseg. pedig elobbinek azert picit nagyobb a tuzgyorsasaga es megis hianyzik az a par szazalek.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lgabor007 #16402 üzenetére
Nekem a Camp White Oak-on dobta tegnap egy normál mob a Nemesist, heroic szólóztam éppen.
Nemesis nekem sem esett még lootból, minden karakteren kiszedtem már 1x, de lootként még nem esett sosem.
Nekem is így volt a játék az első 600-700 órában nulla exo, csak a kifrarmolhatóak (Chatterbox, Liberty, Nemesis), de egy idő után beindult, és mostanság szinte minden héten esik 2-3 db valami exo.
Chamaleon esett 5 db is, érdekes módon nekem mindegyiket bounty bos dobta, 2 BT, 2 Hyena és 1 TS boss. -
törölt tag
válasz
Lgabor007 #16402 üzenetére
akinek mar megvan, annak mindegy mert az utolso senki mob is dobhatja. a lenyeg, hogy a targeted loot megnoveli az eselyeket.
valoszinuleg meghalt, miutan megolte a nevesitett bosst. ha ujraeledsz es visszamesz, akkor elvileg megint megjelenik egy nevesitett. megint olod, majd vmi random mobtol megfekszel es ujra az egesz.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Lgabor007 #15451 üzenetére
Tegnap mission-t meg 2x lv4 CP-t mentem az Exo térdvédőért és semmi...
Nagy köszönet mindenkinek, hogy volt szerencsém raid-re is becsatlakozni. Ahol nyilván én voltam aki kilógott, de szép volt. 1 beragadó mob meg az én bénázásaim. Semmi EB, de amíg visznek megyek ha van EB ha nincs. Legalább láttam játszva is nem csak videón.
1 Delta volt csak az alt-tab discord végett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest