-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz
soo277 #23243 üzenetére
Akkor így offban kérdezem hogy mik jönnek amire figyeltek..? Valhalla meg CP2077 mellett..?
Mi anno (lanban) tök sokat Age3-aztunk, az újat kipróbáltam szép meg minden de már nem éreztem rá a feelinget.. mondjuk a pörgős Div2 után kcisit asszem elaludtam farm kapálgatás közben) - szóval mi jön még ki idén aminek érdemes adni egy próbát..?
-
törölt tag
válasz
soo277 #21991 üzenetére
De azok. Sokkal de sokkal több tartalom van benne, mint az első részben és mégis akármi új jön ki új, másnap már fosásig van minden netes felület hogy nekik underground meg survival kell minden más szar. Persze az, hogy a játék megjelenéskor már megkapta, hogy ez egy újra színezett első rész az nem számít. Nekik akkor is az kell, ami az első részben is volt. Olyan ez, mint a sok idióta star Wars fan. Mindegy mit kapnak újat az nem az eredeti trilógia így csak rossz lehet.
-
arnikusz
veterán
válasz
soo277 #21451 üzenetére
A game kezdetektől PVE bázisú, van benne lehetőség a PVP-de mint egy szükséges kiegészítő pótcselekvésként. Az 1. részben sokat voltam a DZ-ben a csalók dacára is, a conflict is jó volt. Div 2-ben ez nem PVP, így igaz useless. PVE tartalom, minimális RNG a Göd Rolls cucokkra, így a 3. napra szépen vissza is vették.
Megvan a FoundryB DPS, Eclipse P Hazard, meg természetesen a Nego, innentől kezdve már csak a jó társaságban eltöltött játékélmény marad. -
arnikusz
veterán
válasz
soo277 #20751 üzenetére
Poén Spoiler jelenleg, de épp tegnap írtam a Clan társaknak, hogy sajnos van egy olyan érzésem, hogy a jelenlegi Meta build Coyote maszk, Petrov kesztyű, Fox térdes, Providence Ceska, Grupo meg lesz babrálva.
Ezért elő van készítve egy System Corruption, meg Tip of the Spear is, meg továbbra sincs szó a feldobott új Specializációról, a 2 új Brandsetről és erre még a múlt héten rákontrázták, hogy jönnek új talentek, a System C-t meg átalakítják. -
-=Jam=-
őstag
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
soo277 #19957 üzenetére
Annak a gyereknek a fél magyar Division közösség beígért minimum egy csicskamaflást, de volt aki ettől sokkal komolyabb dolgot. Volt, hogy odamentünk egy kimentésre DZ3-ban, és magyarok voltak ott vagy hatan, és éppen arról beszélgettek, hogy ki hogyan és milyen formában fogja inzultálni a kölyköt ha találkozik vele
Köcsög csíterbanda az egész kóceráj. Láttam olyan 1v1-et, ahol a gyerek egy SMG-vel hipfire pajzzsal együtt temetett be egy D3-at 1 sec alatt
-
Lifer092
senior tag
-
dvd24
senior tag
válasz
soo277 #19770 üzenetére
Nekem elég volt ez a pár nap hogy átszokjak az MK17re. Focusszal az is nagyon adja, rifle buildekbe ajánlom továbbra is.
Előbb-utóbb úgyis nerfelni fogják az M1A-t csak nem egyből 40%-ot a damageből hanem mondjuk szétcseszik a pontosságát vagy a visszarúgását. Marad a stashben.
-
arnikusz
veterán
válasz
soo277 #19770 üzenetére
Igen, de aztán csak majd nézzük nehogy túltolják, mint anno a Negev-el.
Nem használok Rifle-t mióta megvan a Bulletking, most, hogy esett maxos Sawyer térdes azt raktam be mindhárom használt szettbe és felváltva használom.
A Shield build és a Sniper pihen, az Immortal Hazard 6 eleméből 2 Ceska maszk és mellény maxos, a 3 511, 1 Yaahal pedig gyűjtés alatt, de lehet, hogy a bejövő Alchemist specializáció ignorálni fogja a 2 Brand szettjével.Könnyed hétvégi manhunt és szórakozás jövel New Yorkban, gyűjtve az exokat betörésre alapanyagnak, hogy minden maxos legyen. Tegnap cirka 90 perc alatt 5 exo esett 1 maxos a többi alapanyag.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
soo277 #19233 üzenetére
Jah közbe látom hogy a peccs nótszba írták, hogy a loot mennyisége csökkent, cserébe a loot minősége jobban skálázódik a nehézséggel... hát kösz massive, ez utóbbit nem igazán értem, tegnap egy egész esti heroic session-ből kb egy használható item esett...
más: ez mondjuk vicces
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
soo277 #19019 üzenetére
Egyenlőre nem, 53% incoming repair van rajta. Tesztelni és fejleszteni fogom, aztán majd elválik mire való. A perfekt clutch zsákra kíváncsi leszek. Maszkba kellene a Yaahal, akkor a tok lenne 511.
Csak próbálgatok a magam szórakoztatására.Gabre nekem 3 Clantarssal lett /25 perc, 3 DPS, 1 Crowd Control volt.
-
Lifer092
senior tag
válasz
soo277 #19017 üzenetére
Akár az is lehet, bár traktorvezetős pozíciónak is beillik. Szeretem ezt a csatornát amúgy (wony), bugos, így ha futva mész oda és úgy csúsznál le rajta akkor ezt még a felszínen teszi meg és nem a létrán. Ez azzal jár hogy kilépsz teljesen és vissza, ugyanis ilyenkor se map se inventory se menü.
-
törölt tag
válasz
soo277 #18848 üzenetére
lehet csak urban legend, de egy probat meger. talan(!!) segit. a my documents mappaban keresd meg a jatek mappajat es torold a fenebe, majd csinalj uplay-ben egy fajl ellenorzest. voltak rola pletykak, hogy ez segithet bizonyos esetekben. ezutan el fog veszni minden beallitasod, de ez legyen a legnagyobb problema.
-
arnikusz
veterán
válasz
soo277 #18533 üzenetére
Nemesis ahogy Anonymus írta.
A patch előtt volt egy jó Aces buildem, az kuka lett. Most a 2 használt build Gunner EB és M249, ill. Sniper- Baker Dozen és M249. Elkezdtem készülni kedd utánra és elsőként Összeraktam Airaldi maszk, Airaldi perfek focus mellény, Providence tok, Airaldi Vigilance zsák, Petrov contractor Glove, Overlord térdvédő, bement egy SVD a M249 mellé.
Maszkonál van egy maxos Petrov, egy Punch Drunk ami most 10% fejlővés sebzést ad, de keddtől 20%-lesz. Van természetesen Providence és Fenris jó statos maszkom is.
A hétvégén beszerzem az utolsó előtti darabot a Nemesisből ill. farmolom az SVD-t, valamint az Aces elemeket. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Le Mans Ultimate
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest