- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
#95712068 #16909 üzenetére
Köszi a trollkodást és ezt a mű májer szöveget, lassan nem férsz el a szerénységgel az oldalon. Az igazi Dives veterán csatlakozik egy Clanhoz és jól érzi magát a többieket segítve.
Legyen tartalom a játékra is tekintve 40-es szinten lévőktől kérdezném az új 850 RPM- es LMG-hez volt-e már valakinek szerencséje.
Köszönöm -
Habugi
addikt
válasz
#95712068 #16909 üzenetére
Nem dőlsz a kardodba csak törlöd.., pedig direkt azért vettem kifejtősebbre, hogy érezhessétek h oké, kiment az ablakon némi idő de pont mostantól éri meg időt fektetni bele. Erre most simán ráfügghetsz ha egyébként tetszik a játék, lett értelme.
Ezt az arcunkba vizeltek dolgot többféleképpen is lehet nézni, én nem állítom hogy nincs igazad, csak azt próbáltam fejtegetni h a sérelmek helyett már megéri a játékkal foglalkozni.
Persze.., eltelt egy év ami olyan volt amilyen de végül felfogták amit kellett volna.A mentalitás kérdéskörhöz hozzászólni nem tudok, ez is én voltam.. érted, annyit tennék csak hozzá ismét h ez most végre az a játék amit a Div1 után vártunk, innentől pedig lehet mérlegelni h mi ér többet, az hogy rohadjanak meg (mert megérdemelnék/ték) vagy az hogy jól szórakozzunk?!
Szerintem az utóbbi.., mondom ezt úgy, hogy októberben ragequitet nyomtam amikor kétszázadszorra sem tudott kijönni a mob az ajtón spawn után --> mission restart.
Ettől a ponttól pedig nyilván nem szakértem meg, ki és mikortól érezze jogosnak a saját ragequitjét, én csak annyit mondok/tanácsolok miszerint pont most csinálni.., hát szerintem nagyon kár lenne érte. -
-
Habugi
addikt
válasz
#95712068 #16881 üzenetére
Pech, semmi több.
A loot rendszer egy kalap sz@r volt, sőt, egy perverz vicc.
Nyilván 90óra után ez nem biztos hogy átlátható.A nehézség szintén egy rossz vicc volt, nemcsak a fillért nem érő lootpool miatt nem érte meg geart fejleszteni de semmi más miatt sem.
Októberben bő 600 óra után leraktam a játékot, értelme nem volt, látszólag szartak mindenre és mindenkire, a saját játékukra is. A társaságot sajnáltam itt hagyni de ez minden.
Elkezdtek jönni a hírek.., őszintén, engem semmi nem érdekelt csak a lootrendszer rendberakása kb., plusz bugok & nehézség.
Fájlaljátok a geareteket, oké ez érthető de nekem 4 karakterem van/volt a RAID kedvéért, mindegyiken több gearset, el lehet hinni h nekem sem esett jól h minden ment tegnap a kukába..DE..!
Lett nehézségre is skálázódó loot, átdolgozott gear/attrib/talent/recalibration rendszer, végre kihívást jelentő nehézségi fokozatok, új pályarész, global eventek és kutyafüle.
Az első karakterem meglett 40es, world tiert felcsaptam challengre/heroicra és mentünk tesztelni.., mit, nehézséget és hogy tényleg különb loot esik-e?! IGEN!!!
Egyszerűen baromira élvezetes lett, iszonyat messze vagyok még egy HC geartől de nem zavar. A recalibration pool is jópofa lett. Bárcsak így jelent volna meg a játék egy éve!Azt a részét a témának.., miszerint miért a hétvégi játékos 3euros emberek heteken át tartó felszivattyúzását követően került sor a Gear 2.0 behozatalára és miért az egyébként 30euros DLC-vel együtt.. (egy ingyenes hétvége után
), nos ezt már "párszor kitárgyaltuk".
Kettő típusú ember nem értheti, a vak és az aki nem akarja, harmadik pedig nincs.
Még egyszer.., peched volt de elnézést.., ha egy pillanatra is azt hiszed neked/nektek rossz, kérdezz meg valakit aki Gold editiont vett tavaly 50+ ért milyen feeling volt végignéznie ahogy 10-ig majd 3-ra csökken miközben még szét is esik a játék.(Vagyunk egy páran..)
Komolyan.., kérdezd meg pl tőlem milyen volt most megvenni a DLC-t olyasmi miatt ami tök alap kellett vna legyen már a megjelenéskor, azzal szimultán h "mindössze" 4 karakter fullos inventoryja megy a kukába..Nyilván mindenkinek a saját problémája a legnagyobb de na, lazuljatok már le egy kicsit pls, fogalmatok nincs, elhiszed nekem?
Sem arról h milyen volt a játék, sem arról h mit jelentett jelen esetben az igazi szívás..Nem csak neked szól.., csak már kikívánkozott..
Tudd, nem a Massiveot védem, szó nincs róla, sőt..Most szerintem rohadt jó lett, nyilván teljesen szubjektív de elégedett vagyok, sőt megleptek és ez hatalmas szó mert nagyon a bögyömben voltak. A tavalyi évet úgy hazudták végig h gyakorlatilag akkor sem mondtak igazat amikor kérdeztek.^^
Engedjétek el azt a qrva 30as pre-geart & belefektetett időt és játszatok inkább, most olyan a játék ahogyan az első rész után helyből jönnie kellett volna.
-
holczy
aktív tag
válasz
#95712068 #16879 üzenetére
Szerintem ezzel a rendszerrel hamarabb tudsz normális gear-t csinálni. Nem veszel el a részletekben. Az első fél órában furcsa volt. Ha viszont tudod milyen fegyverrel akarsz menni, hamar használható geart lehet összelegózni. Annyi előnyöd van, hogy nem kell 0-30-ig karaktert húzni.
-
Lgabor007
csendes tag
válasz
#95712068 #15679 üzenetére
Csak az együtt farmolt (csapatban) cuccokat tudod egy órán belöl kidobni neki. (xbox-on hosszan kell nyomni az L-t (pc nem tudom
) )
Néha lehet jó cuccokat venni vendornál pl: most a klán vendornál a fenris térdes jó lehet rápörgetve chc-attribútumot.Megelőztek többen is
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
#95712068 #15679 üzenetére
azokat a cuccokat tudod megosztani amik csapatos tevékenység esetén esnek, azokkal, akikkel az adott valamit csináltátok. ergo ha mész valakikkel egy küldetést, és ott esik valami, azt egy bizonyos ideig meg tudod osztani a csapattársakkal (menüben keresd a share opciót). tehát nem dobhatsz ki csak úgy akármit, és amit tudsz azt is csak egy ideig.
szoktak lenni értelmes cuccok vendornál, szóval nem árt ha van némi kessed, de nem kell túlizgulni a dolgot. amíg még esik belőle crafting cucc, addig törd be őket nyugodtan, de ha már tele a craft-szatyor, akkor inkább vendornak add el őket.
van pár youtube-er, akik minden reset után végigmennek a vendorokon, és összeszedik, mik a jó cuccok, érdemes rákeresni ha nem akarsz rohangálni. normál vendornál ritka mondjuk a GS500 cucc, szóval ha maximalista vagy, és nem járod a DZ-t, akkor a klán vendornál, és Cassie Mendoza-nál érdemes nézelődni.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
#95712068 #15675 üzenetére
magasabb tier = erősebb ellenfelek és jobb (vagy legalábbis magasabb gear score) loot.
minden tier ugrásnál megnő a gear score követelmény hogy mehess tovább, ergo jobb cuccokat kell keresned. ha van ismerősöd aki már tier5, menjetek együtt valamit és dobjon ki neked GS490+ cuccokat, hogy jobban haladj.a DZ mindig PvEvP övezet, ez a lényege, tehát vannak NPC-k és játékosok is ott. de opcionális része a játéknak, ha nem akarsz odamenni, nem mész oda, (tudtommal már) nincs DZ-exkluzív loot a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged