Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- VoLTE/VoWiFi
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz FireKeeper #21138 üzenetére
Én is nagyon szeretek CC-vel/ként játszani, szerintem ez a Phase 3-as variáció kevésbé drasztikus mint a 2-es volt. Amint team szintű lehetőség nyílik rá kipróbálom majd PTS-en és visszajelzek.
Azért ez így szemre/érzésre sokkal élhetőbb lesz.., 1-2 sec helyett cirka 5 a hiveos dagikra, meglátjuk..
Este rá kéne nézzünk!
Nálam még fent van a PTS.Nem vagyok túl járatos a pajzs használatban de úgy rémlik van rajta valami threat level módosító csak éppen semmi hatása nincs.
Healer.., no igen. Két hónapja van egy közel fullos buildem, tudjátok.., nekem az a legnagyobb gondom vele h rohadtul lassúak a heal tüskék. Van 6 (overcharge 7) sárgával bazi nagy range-e a Healer Hive-nak, de mire egy tüske leválik és célba is ér az egy örökkévalóság, itt vérzik el de nagyon durván. Arról nem beszélve h a "tüskéket" fizikálisan blokkolja szinte minden, egy szék mögé dobom le a Hive-ot akkor az átellenes oldalán már nem healeli azt akinek szüksége lenne rá, kvázi ha a röppályát blokkolja valami.
Mondanom sem kell persze, h a Legendary Heavyk Stinger Hive-ja bezzeg átmegy mindenen, falon, komplett emeleteken.. és hiába bullsh1tel a Massive, ez szándékosan ilyen, tudatosan kreált mechanika h nehezebb legyen, kvázi a Player oldali Healer Hive-al is meg lehetne oldani.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Robotporszívók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Automata kávégépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ukrajnai háború
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...