Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PETEE78
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nemesis-t feljebb is lehet húzni. Lőtéren full dps elitre 48-50M hsd, de nem tudom hol a cap.
-
Anonymus23
veterán
válasz
regener
üzenetére
Chatterbox esetében pont, hogy ki kell venni a stashből, mert addig nem esnek az alkatrészek a hyena ládákból. A tervrajzot ugyanúgy ki kell venni a Bank HQ-ból.
Nemesis-t is össze lehet rakni alkatrészekből, mint a normál karakteren.
A Liberty is fullra ugyanúgy működik. a szokásos sorrendben szedtem én is ki az alkatrészeket.
Persze egyik se legyen a stashben. -
válasz
regener
üzenetére
50+ hiénás dobozt nyitottam már a megfelelő helyen (korábban heti rendszerességgel volt összerakva a Csacsogó normál karakterrel), de nem akar esni az alkatrész. Természetesen ilyenkor az egzotikus fegyverek a fő karakter hátitáskájában vannak, hogy véletlenül se kavarjanak be. A Szabadság esetében pedig legalább 30x futottam Capitoliumot, különböző nehézségen, de semmi. Próbáltam azt is amit tanácsolsz. Ládában voltak a fegyverek és a csúcsot mentünk, megfelelő célzott zsákmánnyal beállítva, egyenként 100+ szintet, de ez sem hozott sikert.
-
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Warzoz
üzenetére
Csacsogó?Szabadság?Végzet?

A Liberty pistolyt alapanyagait össze lehet farmolni, a nemesis-hez is össze lehet farmolni, az utóbbinál csak stronghold-os helyeken illetve videó alapján az egyik CP-n lehet lőni Hősies szinten. A csacsogót passzolom

Én összelőttem a Nemesist, a Liberty-t meg segitettek összelőni.
Amúgy a Nemesis nem rossz, rohadt nagyot tud lőni megfelelő szettel, de lassú. 2-3 másodperc mire felhúzz, de ha fel van húzva akkor brutálisat lő.
Nekem eddig 17M+ sebzést sikerült vele összehoznom.
-
Köménymag karakterrel sikerült már valakinek összeraknia a Csacsogó géppisztolyt, a Szabadság pisztolyt, vagy a Végzet mesterlövész puskát?
-
sormo
tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Már helyrejött bár nem tudom mikor és hogyan de köszönöm, hogy próbáltatok segíteni.
-
Deck
titán
Ez a Discovery Raid egyedül arra jó, hogy tudjuk mit kell csinálni. És ez elindul legalább...
Nem is könnyű ha neked kell mindent IS csinálni, vagy ha olyan bugba futsz, hogy nem lehet megcsinálni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már csak a Raid és Legandary Exotic-ok nincsenek még meg.
-
sormo
tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
A single de random-ra sem lehet menni: "you currently have no eligible missions unlocked"...
Matchmake le van zárva. -
sormo
tag
Ez mi, hogy max csak hard szint lehet minden mission?
És kék...végig kell csinálni mindet előlről? -
sp8787
addikt
válasz
üzenetére
SHD Calibration-ra gondolsz meg az ilyenekre?
1000-ig minden 5ik pontot erre tudod kolteni, 1000 felett meg az osszeset.
Olyan 1200 felett mar sztem megeri csinalni egy 40es karaktert es akkor 400+ pontot el tudsz kolteni. De az se eleg am sokmindenre.En mar megettem 4db 40es karakter pontjait cca 2000+ pontot.Az Optimalizalast meg ugy tudod csokkenteni ha magasak a rollok azaz > Legendary Summit
Exotic-oknal meg reroll. -
törölt tag
Hi!
Hol lehet alkatrészeket szerezni az újrakalibráló asztalhoz?
A könyvtáramat már feltöltöttem tulajdonságokkal, jó sok van, a cuccaimat fejlesztettem, de az optimalizációhoz nincs elég nyersanyagom. Hol lehet olyan cuccokat szerezni? Vagy kraftolni kell őket? -
M_AND_Ms
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Nálam eddig sose fagyott. De az elmúlt hetekben azt játsza, hogy 15-20 percet bír, majd fagy (ablakba összeugrik és kifagy a kép, de hang megy tovább, de semmire se reagál, csak a Feladatkezelőből lehet kilőni)... Ezután újraindítva már stabilan megy a 2-3 órás sessionban.
Úgy látszik naponta egyszer kell neki a fagyás. Utána megnyugszik -
fudi2002
nagyúr
Zavart érzek az erőben. 2 napja nem fagy a játék..
-
snipr
aktív tag
válasz
PETEE78
üzenetére
Randomra őszintén szólva sosem próbáltam... de discordon a saját klánomon kívül kb még 3-4 másikkal tartva a kapcsolatot nehézkes volt a szervezés (úgy, hogy mindenki magyar, egy időzónában vagyunk
) . Ráadásul ha össze is jött a 8ember a 20:00-ás kezdésre mondjuk (értsd a discord szervezőben mindenki visszaigazolta okéra az időpontot), akkor is addig addig húzodott a kezdés a késők miatt, hogy lett fél9 mire elkezdtük, aztán jöttek a gondok 9kor, hogy valaki eddig ért rá és a francért nem kezdtünk neki időben... ilyenkor vagy félbehagytuk és folyt köv, vagy ment a beugró ember keresés még egy fél órát, aztán más valaki unta meg... Szóval volt ezzel szenvedés
(elég sokat mentem egyébként, a világ legszerencsétlenebb raid exo lootere vagyok sztem, Iron horse 13-15 kör kellett mire esett a puska - ráadásul ebben zömmel már mindenkinek megvolt és az összes ládanyitásból nekem hullott volna, Dark hours szintén 10 alkalomnál több kellett (ez is ugye 80+ ládanyitás)) -
snipr
aktív tag
válasz
PETEE78
üzenetére
> Csak azt nem értem, hogy akik már csukott szemmel is meg kikapcsolt monitorral is megcsinálják, azok miért nem mennek normálra?
Ha ez a Raidekre vonatkozik, akkor azért, mert 7másik embert kell összeszedni magad mellé úgy, hogy mindenkivel folyamatosan kommunikálni kell (élőszóban - mondjuk discordon) ahhoz, hogy ne kínszenvedés legyen az egész.
Ezt jelenleg úgy is nehéz összehozni, hogy ennél jóval több potenciális jelölted van raidre (nálunk az időpont megtalálása is nehézkes volt, miközben kb 12-14ember szeretett volna menni). Publikus discord szervereken próbálkozz ha nem ismersz elég embert... hátha... (szerk.: csukott szemmel, kikapcsolt monitorral is csak akkor csinálod meg, ha még van 7 másik haverod, aki ugyan ezt tudja ÉS közben persze kommunikáltok, hogy ki éppen mit csinál háttal a monitornak
) -
sp8787
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Azert nyafog inkabb mert van olyan direktiva ami 2-re(pisol kazan+skill) csokkenti az eletkepes build-ek szamat.
Amugy is aki azt bekapcsolja az miert nem soloban csinalja?Bemegy es ott allsz mint egy h*lye mert amig vege nem lesz annak a kornek nem tudsz build-et valtani.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
PETEE78
üzenetére
Véleményem:
A veteránoknak a Normál mód nem jelent kihívást!
Kihívás vagy Hősies, egyes küldi replay-ek esetén Legendás,plusz aktív direktívák(az utóbbi plusz XP-t ad, direktívánként +25%)
Minél magasabb szinten játszol, annál nagyobb esély van rá, hogy Exotikus cuccot dobjon a játék. Normálon van a leges legkisebb esélyed erre.A srác lehet azért nyafog, mert talán kevés a cucca a Legendás szinthez, meghát lehet, hogy nem annyira jó játékos. Legendáson én személy szerint még nem játszottam, de hallottam róla, hogy nagyon húzós.
Én sem merném bevállalni. Mikor ismerősökkel megyünk hősies módban, CP-t vagy Küldit, reszketnek az ujjaim
Tegnap este mondjuk jót mentünk, 2 Invaded küldi hősiesben, a 2 küldi alatt 2szer estem el,de a Hive-om felhúzott. Jó, nem volt harmatgyenge cuccom azért. -
-
PETEE78
senior tag
exok csak normal-ban esnek? operation ihorse és dhn? mentem párat discoveryn de se zöld táska se exo

-
s4hu|SyD^
addikt
Valakinek van még működő Heartland linkje? Nyilván a múltkori Breakpoint vagy mi fórum NDA sértés miatt nem kaptam meghívást most az alfára.
-
Anonymus23
veterán
válasz
flash-
üzenetére
Ennél a szettnél nem fogod tudni kimaxolni a CHC-t, mert akkor a többire nem nagyon jut. Főleg mivel pl a táskán nincs attribod, iletve nagyban függ, hogy az órából mennyit szedtél már ki.
Az SMG-vel 59% CHC / 122% CHD
A Scorpióval 38% CHC / 127% CHD
Mivel a szett 1,3M Armor körül "érzi jól magát", értsd ennyi armor kell, hogy tápos is legyen, de még legyen tűzerőd is elég, ezért a WD kérdést nem is igazán értem, mivel az lehetőleg a max legyen, azaz lehetőleg mindenhol a 15% WD legyen, ahol nincs armor.Amennyiben nem használsz második fegyvernek SMG-t, akkor persze lehet feljebb tornázni a CHC-t, de az ugye a CHD rovására fog menni.
-
flash-
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
köszi!
chc-chd,weapon damage kb milyen legyen?
ezek egyenlőre elég alacsonyak..addig marad a nego+scorpion -
fudi2002
nagyúr
Köszönöm Urak. Vicces, 1,5 hét után ma lett volna időm 1-2 óra, de erről ennyit asszem megint...
-
fudi2002
nagyúr
Van vkinek titkos trükkje, hogy 4pnél tovább tudjak játszani lecsökkenő és megfagyó ablak helyett?
-
dvd24
senior tag
válasz
Maxxy10
üzenetére
A leak alapján Silver Creek
-
-
dvd24
senior tag
Heartland leak valami zárt tesztből, nagyon kezdetleges verziónak tűnik.
-
Anonymus23
veterán
-
flash-
veterán
na kiesett a scorpion.
heti legendary box ból
le tudja valaki irni hogy is kell felépiteni ezt a buildet?
memento táska megvan,ugye a scorpion,és mik legyenek a hunter fury itemek,stb?milyen statokkal?
ebben kérném segítségeteket
-
arnikusz
veterán
PC-n játszó Agentek nálatok is befagy full black képernyőre a Gamma?
Hiába töröltem és telepítettem új néhány perc után szintúgy hozza.
Köszönöm. -
flash-
veterán
scorpiont hol édremes kifarmolni? summitot shotgunra raktam de sok óra után sem esik exo item pláne nem scorpion
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
PETEE78
üzenetére
A legfelső szint a leghúzósabb. Egyszer mentem egy vegyes csapattal Summiton Hősiesben és minden direktívával. Hát, a 100. szint legvégén volt ám sz-póroller. 4en kezdtük el, hullottunk mint a legyek a kemotoxtól, a végén ketten maradzunk,a másik kettő feladta. Ketten maradtunk a 4 mukira.
-
PETEE78
senior tag
válasz
arnikusz
üzenetére
brutál ez a soti, egy jó csapatban kb át lehet szaladni vele mindenen, de valahogy engem egy idő után úgy idegesít

Most jöttem summiról. Legendás 5 direktívával futottunk. Mindenki elhullott, lecsaltam a maradék elitet meg mikrobit 1 szintet és rohantam vissza, keltettem az egyik srácot,kb 99%-on volt, aztán kaptam a hátast+gránátot egy ott sumákoló campertől...
R.I.P. floor99-ről csúsztunk vissza 97-re
-
sp8787
addikt
Ha tobb build statjat ki akarod maxolni hatekonyan/rovid idon belul akkor sztem nagyon nehez meguszni azt ,hogy 1000 fole powerlevel-elj es utana csinalj egy masik 40-es karaktert csak optimalizalas miatt. Nalam 400 pont kb arra futotta ,hogy a 3 Rifle buildemet amikhez nem kellett sok plusz, felimeddig a Negotiator verziokat fel tudtam huzni. Es igy is csinalnom kell meg egy 40est mert akkor megint lesz mostmar cca 500 pont amivel vegre ugy nez ki a nagyjat mar le tudom rendezni.
-
Deck
titán
Igen, igen amiket fentebb írtam megvannak és használom is őket. Obliterate talent-et használok most.
arnikusz: Köszi! Heroic megy a jelenlegimmel is de damage-be jobb lenne-e? Csak mert, ugye 5 stat-al kevesebb lesz rajtuk. (Ezért, nem tetszenek a zöld gear-ek alapból) Ne, hogy nekem gyengébb legyen, mert kevesebb lesz rajta a chd viszont lesz +20% weapon damage. Mindenképp összerakom ezt is csak ugye amíg nem fullosak a statok addig nem tudom igazán összehasonlítani.
sp8787: Memento mellé használom az armor regen és a +10 armor/kill miatt.
-
sp8787
addikt
-
dvd24
senior tag
Hunter's Furyval jó kombókat lehet összehozni amik ráadásul életképesek is nagyobb nehézségen.
Arra figyelj először is, hogy legyen meg a Memento táska, a HF setből meg a maszk, térdvédő, kesztyű, fegyvertok. De ha jól értem ezek már megvannak.
A chest rész legyen sárga és abból a brandből válassz oda, amilyen fegyvert használni akarsz. A chameleon pl egész jó lesz, ha beraksz egy fenris chestet intimidate talenttel, innentől már csak arra kell figyelni, hogy közelről öld az ellent.
Ettől függetlenül ilyen felállásban szerintem a scorpio shotgun + badger mellény vagy a sokolov mellény egy 1200 RPM-es vector smg-vel jobb választás lenne.
-
Deck
titán
Chameleon, 1db Fenris Grop AB + Memento + 2 db Belstone + 1db Grupo Sombra + Fox's Prayer (chc és chd a lényeg)
Jelenleg ezt használom. Zöld gear set-re kevesebb stat mehet ugye 5db-al. De egy Hunter's Fury (15m-t tartani kell ugye) alap-al + Memento + Fenris vagy Grupo-val több damaget tudnék kihozni belőle? Több lenne így a weapon damage de kevesebb a chd. Hátha már valaki letesztelte. Chameleon mellé, de ha smg-t használnék lehet jobb lenne? Vagy inkább itt is jobb az mellé, amit most használok?
Letesztelni csak úgy tudnám ha fullos statos lenne mindkét set, de jelenleg nem az. Backfire smg tetszik
Remélem valaki jár erre...

-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Meglett a megoldás.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Nem tudtam, hogy ingyenes lesz.
Másik dolog. PC-s fióknál hogy a f@$zba lehet venni prémium kreditet? Az In-Game vásárlás nem működik, storeban nincs, amiket találok az meg mind csak PS4-hez meg Xbox-hoz van.
Meg akarom venni a Year 1 Pass-t a CLASSIFIED ASSIGNMENTS és a másik 3 Specializáció miatt.
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére

-
Madoc
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Az ingyenes játékot?
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
20000, nekem kell fizetni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Néhányotoknak komoly PTSD tünetei vannak a játéktól. Lehet fel kellene keresni egy szákembört.
Amúgy tök mindegy mi jön legközelebb, úgy is megvesszük és toljuk. Aztán persze megy a fika ezerrel, miközben belerakunk abba is pár ezer órácskát
.
Én már elő is rendeltem a Hátországot.
-
Deck
titán
válasz
axlfsi
üzenetére
Azért, belerakni egy játékba 1000+ órát az nem semmi. (nekem csak 1 ilyen játék van még) Akkor tuti jó, élvezed, megérte stb. A hangulat, a coop társaság, jó a gunplay stb miatt elvagyok vele
Az, hogy a bugokat és glitcheket, nem javítják (pvp-be főleg) tényleg borzasztó.
Nem szeretem a pvp játékokat. Elsősorban a csalás az oka, ez 99%-ban PC-n megy szerencsére.
A mobilos division, vagy az ingyenes játék ami jön annak én se örülök. Tuti valami br lesz aztán annyi csaló lesz majd mint más ilyen játékokba. Tele lesz minden fizetős dologgal stb...
-
s4hu|SyD^
addikt
Remélem azért nem viszik el zombik meg CoD, PUGB felé vagy az új Far Cry szint felé.
Hiába a Massive 650+ fő mikor csak 2 divízió dolgozott rajta majd 1 talán és hát azok olyanok is.Ötletem sincs hogy lehet spin-off-ot ebből összehozni mikor nem sokkal a vírus után csöppentünk az első részbe. Persze rengeteg elvarratlan történetszál van, de azért nem mondanám, hogy abból egy hatalmas játékot lehetne összehozni. Folytatást inkább.
-
axlfsi
veterán
Nos, ha majd mar benne lesz a PvE reszben 1000+ orad (vagy talan annyi sem kell mar, mert mig mi a jatekkal egyutt fejlodtunk es folyamatosan jottek a tartalmak, most mar minden elerheto es pikkpakk kihuzod a karit, a geareket feloptimalizalod, stb).
Szoval, ha majd rajossz, hogy semmi elvezetes nincs a PvE-ben (szerintem legalabbis, egy ido utan mar tenyleg nincs, hiszen ugyanazokat a koroket futod, hatmilliomodjara a missionoket ... melynek mar szinten nincs ertelme se, mert a lootolas, mint olyan is ertelmet veszitette, hiszen mindent feloptimalizalsz...).
Na, szoval, ami idotallo (lehetne) es mindig mas, elvezetes, az DZ.
A DZ pedig most ez:
HOW TO DESTROY THE DIVISION 2 PVP - GAME BREAKING GLITCH | Damage + Invisibility + Immortality 2021NEW GAME BREAKING DAMAGE GLITCH - GET AMPLIFIED DMG ON ANY BUILD | The Division 2 PVP EXPLOIT/GLITCH
RIP DARK ZONE - NEW GAME BREAKING GLITCHES (INVISIBILITY) | The Division 2 Broken Decoy Exploit Solo
HOW TO BECOME IMMORTAL/INVINCIBLE - NEW EAGLE BEARER GLITCH | The Division 2 Decoy + Adrenaline Rush
NEW GAME BREAKING DAMAGE GLITCH - BROKEN FIRE STATUS BUILD | The Division 2 DARK ZONE EXPLOIT/GLITCH
... es meg van par, pl. a corner-shield glitch, stb.
A legszomorubb az - foleg pl. azoknak, akiknek tobb ezer ora jatekora mar benne, valoban szeretik, - hogy tehetetlenek vagyunk, a jatekot egyszeruen es el kell engednunk, mert ezekkel a glitchekkel gyakorlatilag tonkreteszik a jatekosok a PvP-t es keptelenseg elvezettel jatszani, amikor atlonek a falon, amikor lathatatlanok es sorolhatnam...
... es soha(!) semmit(!) nem er a report, semmit nem er ez a rengeteg video es felfedes. Egyszer(!), egyetlen egyszer regen meg az elejen volt egy olyan (damage glitch), amikor javitottak es kiosztottak par (nem perma) ban-t es ket hetnyi jatekido roll backet - de ennyi.
Akkor is total random csinaltak, mert tobb olyan playert tudok, akik XP farmoltak, kieszedtek az akkor aktualis exot pikkpakk (talan a Bighorn volt a DUA vegi bossnal(?)) es nem kaptak sem egy het ban-t sem rollbacket... na, mar ott nagyon gyanus volt nekem, hogy ezzal a Massive-val lesznek meg bajok...Kerdezted, hat leirtam. En ezert vagyok szomoru es egyben felhaborodva
Elvettek az egyetlen jatekomat, amit ugy szerettem es annyi idot belefeccoltam - amit nem sajnalok, sot! Nagyon jo volt, ... de szeretnem tovabb elvezni. Csak mar nem lehet. Az (PvP) amit szeretnek, mar nem.UI.: aztan jon a hir es mit olvasunk? Mobilra terveznek Divisiont! ... hat persze! Mert abban VAN a penz... nem bennem, akinek egyszer mar eladtak a jatekot.
Pedig egyik-masik glith javitasa nem tartana semeddig sem, pl. ahol csak nehany utolag odahelyezett tereptargyyal megakadalyonznak, hogy ne lehessen kiugralni a maprol...UI.: es jonni fog az uj tartalom, meg a mobiljatek, anyam kinja, de figyeljtek meg - ne legyen igazam, de - a regi glitchek es bugok nem lesznek javitva...
-
PETEE78
senior tag
nektek műkszik az ubi ftalicska? már belogolni se lehet
"Classic ubi shit they over cooked the potatoes again"
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Gitáros topic
- Macska topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem is könnyű ha neked kell mindent IS csinálni, vagy ha olyan bugba futsz, hogy nem lehet megcsinálni

) . Ráadásul ha össze is jött a 8ember a 20:00-ás kezdésre mondjuk (értsd a discord szervezőben mindenki visszaigazolta okéra az időpontot), akkor is addig addig húzodott a kezdés a késők miatt, hogy lett fél9 mire elkezdtük, aztán jöttek a gondok 9kor, hogy valaki eddig ért rá és a francért nem kezdtünk neki időben... ilyenkor vagy félbehagytuk és folyt köv, vagy ment a beugró ember keresés még egy fél órát, aztán más valaki unta meg... Szóval volt ezzel szenvedés

raadasul undoritoan nez ki.
Meg akarom venni a Year 1 Pass-t a CLASSIFIED ASSIGNMENTS és a másik 3 Specializáció miatt.
Elvettek az egyetlen jatekomat, amit ugy szerettem es annyi idot belefeccoltam - amit nem sajnalok, sot! Nagyon jo volt, ... de szeretnem tovabb elvezni. Csak mar nem lehet. Az (PvP) amit szeretnek, mar nem.