Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
+marky1970
Megnéztem a Resource fülön és megvannak az anyagok.
Fura volt, hogy Control Pointnál látod a számláló változását, itt meg nem volt ilyen opció. Szóval csak nagy volt az ijedtség.
marky1970: Hogy tudtál ilyen hamar ennyi szintet lépni?
-
Anonymus23
veterán
válasz
üzenetére
Ez mondjuk érdekes. Mármint, hogy csak 5 db-t kellett volna levennie, de elvette az összest.
Általánosan úgy működik, hogy ha pl kér 100 db acélt, akkor ha van 250 db-od, akkor levesz belőle 100 db-t, és neked marad 150. Ha nincs meg, akkor meg elveszi az összest ami van, és még hiányzónak hozza a fennmaradt mennyiséget. Én nem tapasztaltam ilyet, hogy eltűnt volna projekt adományozásnál a többlet cuccos. -
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Még a legelső kettő project a színháznál. Az egyiknél armor + felszerelés kellett a járőröknek, a másikra nem emlékszem, de mindkettőt megcsináltam.
Amikor lesz majd új project, akkor csinálok screenshotot.
Képernyőn volt a mennyiség, 0/5 pl. acélra. És amikor adományoztam, nem volt lehetőségem mennyiséget választani.
De a köv projectnél figyelek majd. -
Anonymus23
veterán
válasz
üzenetére
Ez milyen projekt? Egy screent ha beraksz ilyenkor, akkor könnyebb beazonosítani a problémád.
Igazából ez ugye már lassan egy 3 éves játék, én nem is emlékszem, hogy mikor volt az utoljára, hogy új karakterrel toltam (jó, modnjuk a HC kb 1 évvel ezelőtt, de az se most volt), és akkor milyen projektek is voltak. -
törölt tag
Hogy tudok csak bizonyos mennyiséget adományozni projectre?
5 acélt kellett volna adnom, erre elvette mind a 74 db-ot, ami nálam volt. -
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Közben elkezdtem mászkálni a színház meg WH körül is és vannak random kérdőjelek, ahol történés van + vannak nyilvános kivégzések, amiket félbe tudtam szakítani. Az egyik kaja lelőhelyen is beleakadtam az ellenbe.
Közben lementem a WH melletti Control Point aluljárójába is, találtam 3 kulcsot is.
Az emberekhez még csak kevéshez mentem oda, alig lehet beszélni valakivel.
De valóban az elején vagyok még, csak most kezdtem, a színház megvan meg 1-2 órás random mászkálás.
Illetve volt egy hívásom egy ügynöktől segítségért, azonnal nyomtam is rá és elfogadtam majd kiírta, hogy lejárt a kérés, ez fura volt. -
Anonymus23
veterán
válasz
üzenetére
Az van, hogy még nagyon az elején vagy, a végére annyira telelesz a térkép, hogy azt se fogod tudni, hogy mit csinálj.
Melléküldetéseket a Settlementekben adnak emberek, ha rázoomolsz a mapon, akkor mutatja kis ikonokkal, vagy akár a WH-ban is, illetve ahogy haladsz előre a sztorival lesznek CP-k, és random open world eventek, amiket folyamatosan lehet majd csinálni.
2D map szerintem nincs benne. -
törölt tag
Sziasztok,
Az előző részben a térkép frissült és volt JFT officer vagy legalábbis mutatta, hogy hol van encounter vagy side mission vagy missing agent.
Most ebben a játékban szinte üres a térkép, a színház küldi után látok 4 főküldit, de ha belezoomolok, akkor látok sok node-ot meg olyan helyet ahol van parts meg sok ládika. De encountert és mellékküldit nem látok.
Vak vagyok vagy valamit nem jól csinálok vagy ezek nem léteznek ebben a részben?
Másik kérdés, hogy a 3D-s térképből lehet 2D-set csinálni? -
granini
őstag
válasz
Janusz001
üzenetére
Mi pontosan ezt csináltuk még tavaly ősszel-télen.. (csak mi PC-n húzuk be összes kieggel vmi 3-4 euróért)
Hát nézd, bizonyos szempontból (hangulat leginkább) a Div1 még szerethetőbb is mint a 2, nyilván meg kell szoknod hogy kissé fapados (UI/UX, menü, fegyver hangok szarabbak sokkal, kezelés, mozgás adott esetben nehézkesebb - az egész kicsit nehezen átláthatóbb a Div2 után)..érezni fogod hogy kezelőfelületben, kinézetben Div2 rengeteget fejlődött az elődhöz képest..
Cserébe a Div1 (nálunk) atomstabil volt, nulla durva bug, nulla crash.. oké sokéves game tehát volt idejük fixelni.. Viszont a téli nyújork szerintem nagyon hangulatos, a Natural Lightning grafika beállítással meglepően szép még mindig.
Ha csak a sztorira mész akkor élvezni fogod, de készülj fel hogy nehéz, pláne egyedül.. amíg eljutsz level 30-ig a sztoriban, meg amíg nincs rendes geared azé el lehet feküdni..
A main mission-ök meg a side mission-ök szerintem elég jók..Mi egyébként nem álltunk meg itt, mert annyira nemvótsemmigame, és annyira bejött a Div1 feeling hogy végül elkezdtünk fejlődni, DZ-zni, célirányosan Global Event alatt geart farmolni.. a Build rendszere is sokkal egyszerűbb Div1-nek, nincsenek brandek és valójában 6db-os zöld (mappás / classified) szettben érdemes zúzni.
A skillek is jobban működnek.. pl egy támogató healer build, ha jól ki van pattintva az tényleg kihealel 3 dps karakter egy legendary mission alatt.
Maga a térkép kevésbé "genyó" tehát kevesebb a random mob, kevésbé agresszívek mint a Div2-ben, és pl nincs Control Point (így aztán elfoglalni se lehet őket) ami szerintem egy elég jó activity amúgy.. az hiányzott belőle..
Viszont ha mégis továbbmész az endgame content felé akkor bizonyos játékmódok (Incursion, Survival, Rözisztansz
) viszont jópofák. De ezek kb mind leginkább 4-es csapatban jók, szólóban kb felejtős.Remélem meghoztam a kedved..
-
Janusz001
őstag
Division 1 -nek a 2 után mennyire érdemes nekivágni? Semmi coop,pvp,raid, csak a történetet vinném végig. Nagyon érintőlegesen játszottam vele anno, most nézem, hogy Xbox -on valamikor behúztam gold játéknak, 2 -t eléggé kipörgettem a raideket leszámítva.
-
Menni
csendes tag
Sziasztok! Meg vettem a játékot eddig tetszik, Ph!-s klán van, vagy egy olyan ahol egy kezdő bénázásait elnézik

-
arnikusz
veterán
Season 8 február 15. ami a season 2 újra .
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Hm. Köszi akkor. Szerintem majd behúzom a sima Warlords of New York Edition-t
az 2997ft így, annyit megér.
Néha bohóckodni meg pláne..
-
Anonymus23
veterán
válasz
SkyTrancer
üzenetére
Az ultimate-ben talán még annyi a különség, hogy vannak benne ilyen Classified Assignments küldetések (ha jól rémlik a season pass része is), asszem 6 ilyen küldetés, amik kisebb küldetések, néhány intel van bennük és táska fityegők amiket csak ott lehet kiszedni, illetve a későbbiekben elég jó kis fast travel pontokként működnek, más haszna egyébként nincs.
-
SkyTrancer
senior tag
Szevasztok.
Anno 2016-ban mikor megjelent az első rész, azt nagyon sokat nyomtam, de ezt a második részt csak a BETA-t próbáltam.
Látom hogy epicen mindig akciós, de azt nem tudom eldönteni, hogy kell nekem az Ultimate, vagy elég a DLC verzió
Nem akarom én már nagyba nyomni, meg abszolut ráérek, nem sietek sehova.. csak arra nem jöttem rá, hogy kimaradok e valamiből ha nem az ultimate-t veszem meg
Kell az nekem ? Ilyen emojik, meg skinek abszolut nem érdekelnek. -
Anonymus23
veterán
válasz
Joccc07
üzenetére
Ez se sokkal jobb így. 3 x 3 óra XD. lehet ha többet engednek, akkor hamarabb rájöhettek volna, hogy nincs is több tartalom benne ennyitől

Az extraction-t próbáltam, 1 pályát végigtoltam, de se a játékmenet nem jött be, az a moslék kitakarás meg rátett vagy 5 lapáttal. Discordon úgy írtam, hogy még a sávszélességet is sajnáltam, amit elhasználtam a letöltésére...
-
Joccc07
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Javítom magam. Péntektől vasárnapig este 6-9 óra között volt a teszt. Ilyenkor esélyem sincs játszani.

Elég gáz egyébként. De most legalább nem takarta ki a vízjel az egész képernyőt.
Az extraction closed az ilyen volt. Konkrétan játszhatatlan volt. -
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
Joccc07
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
3 percet tudtam játszani vele.
Mint jó PvP játékos az elején meghaltam.
A legelcseszettebb időpontban volt a teszt. Este 6-tól 9-ig.
Úgyhogy nem tudok róla sajnos mit mondani.
De ha jól rémlik
össze kell szedni az inteleket vagy valami alaktrészeket és ha meg van az összes akkor irány a kimenekítés. Ott jön értetek a helikopter és ennyi. -
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Ma este xbox-n aki szeretne jönni raidre az jelentkezzen Akhim92 kollégánál vagy nálam (Gtaati). Idáig 3-n vagyunk:)
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
A hétvégén (péntek, szombat este) xbox-n aki szeretne jönni raidre az jelentkezzen Akhim92 kollégánál vagy nálam (Gtaati).
-
regener
veterán
Ha valaki késztetést érezés és érzi magában az erőt akkor hozzátehet a játékhoz
Game Designer-Weapon Designer
Ubisoft Shanghai Studio is looking for experienced game designers to join our team and help develop exciting Games to expand Ubisoft library of titles. For Division 2 project, we need someone to work on rebalancing weapons/gears etc. Recurring needs. A more senior person is preferred.Senior Level Designer
Now here is a chance to Join our project the Division 2 CN version to work on New summit design/ New Mode etc. Big features.
- LD with senior level who can take the responsibility of designing a new game mode with CN team
- He needs to be an expert of making PvP game map which can give advises to junior LDs
Ezért késik itt minden, nincs aki megcsinálja...
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Elég lényeges amit mondtál - én sem értem hogy miért kell minden játékba "minden is" - pl Div2 (minden hibáját most félretéve..) egy remek PVE game, természetesen PVP-ben simán elvérzik, sose volt jó PVP fejlesztve hozzá, a kezdetek óta nem bírják megcsinálni, és ahogy írod is a portás meg a takarító már nem is fogja megoldani..
Miért nem lehet már az elején eldönteni hogy PVP vagy PVE játékot fejlesztünk, és választani egy irányt de abban legalább a mai elvárásnak megfelelőt nyújtani..? (Persze a BF2042 meg kíváló példa hogy egy tisztán PVP-nek szánt játékt is iszonyat el lehet baltázni..
)Kicsit olyan mintha azt várnánk egy focis játéktól hogy egyszerre tudjon mindent amit egy futball manager tud és közben legyen is lejátszható a meccs és azt olyan szinten hozza mint a FIFA/PES - most csak példának hozom, de nyilván értitek hogy ott pl teljesen egyértelmű hogy most vagy sport arcade / szimulatort nyomok és akkor FIFA vagy engem kizárólag a management, draft, pénzügyi háttér, szerződések, statisztika érdekel és akkor a manager verzióval játszom, és magát a meccset hagyom random 2 perc alatt leszimulálni, megoldja az AI..
Azzal nincs baj hgy Ubi most beáll a sorba és megpróbl a Pabdzsi babérjaira törni, sok sikert hozzá, csak akkor legyen is olyan, mert már a sokadik buktát nézzük végig..
Szomorú kicsit hogy ül az egységsugarú casul gamer otthon, és keserédes örömmel legyint hogy "jó is hogy ilyen szar lett a BF2042 mer úgysincs VGA-m amit tudnám tolni rendesen.. " - itt tartunk ma.. valahol teljesen elbacódott a PC/Gamer piac, mind hardware mnd software oldalon..
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
"ebből kettő a takarító + 1 a portás"
-
Anonymus23
veterán
Szóval az Ubi beszáll a battke royale világába, kb "évszázadokkal" a PUBG után, masszív PvP, egy olyan cégnél aki még véletlenül sem tud normális AC-t implementálni a játékaiba (ma voltam DZ-ben egy DZ only itemet farmolni, a gyerek 1 sec alatt takarította ki a landmarkot, falon keresztül minden is
).
Maga a játékmenet még érdekes is lehet, de én már öreg vagyok csíterekkel szemben "idegeskedni".
Most esett le, hogy anno néztem ezt a videót, ezért nem halad sehova sem a Div2 tartalom, mert az az 5 ember, aki a Div2-re van állítva (ebből kettő a takarító + 1 a portás), az nehezen halad.Asszem borítékolható a "siker"...
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=rPoo_7SgyhU
Ilyen tactical Division x Wildlands x Breakpoint crossover multi, nem tudom jobban körülírni
Ja és F2P lesz...Pénteken kipróbálom, akkor okosabb leszek.
-
Joccc07
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Igen, szerintem sem jó. Kipróbáltam de nem estem hanyatt.
-
Joccc07
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
[link] Nem tudom.
Szerintem valami Ghost recon br -
Joccc07
addikt
Üdv,
Ha valaki ki szeretné próbálni az érkező Frontline gyöngyszemet annak fel tudok ajánlani 2 darab meghívót.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ez a kedveske használ mindent azért van neki ennyi. Nem kell vele foglakozni, meg messze van a 77000-hez amit láttam.
-
L_ajos
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Kb megcsináltam a kieg azon felét még elértem a 40-et.

Akkor nem pazarlom a helyet

-
L_ajos
őstag
Hali! Kérdésem az lenne hogy régi de régen abbahagyott játékosként és nem is mindig szólózva van értelme visszaraknom a játékot?
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Jezusom
-
sony309
őstag
Esti lövölde?
-
sony309
őstag
Gyenge kezdés után erős visszaesés, azt hiszem így lehet jellemezni a raid-re való hajlandóságot!
-
sony309
őstag
Lesz este raid vagy menjek inkább "kapcsolatot ápolni"?
-
granini
őstag
válasz
pilipi
üzenetére
haver én csak betettem egy videót ahol kretén zenére táncolnak a div2 karakterek. semmi más célom nem volt vele minthogy jópofa. épphogy egy kezdőnek még lehet meg is adja a feelinget hogy azé van ebben a játékban kraft.
semmi köze nem volt ahhoz amit mások előttem írtak hogy miért ígymegúgy szar ez a játék..
én nem ekéztem sűrűn a div2-t, elfogadtam olyannak amilyen és játszottam a pénzemért vele kb 3.5 évet 2018 óta.. Anonymussal kötekedj ne velem..
-
regener
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Az az esélye annak hogy jön exo, ezen belül van súlyozva aktivitás típus, ellenséges klán típus, target loot és küldetés/open world alapján is, hogy mi eshet adott tevékenységből abban az X százalékban ha esik.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ez az alap drop rate exo cuccra: 1% for normal, 3% for hard, 5% for challenging and 7% for heroic. Nagyon sok helyen ezt a sort lehet megtalálni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
De most őszintén, mit nem értesz azon, hogy a játék készítői úgy találták ki, hogy a Chamaleon esélye (nem tudom pontosan mennyi) de teszem azt 20% a bounty bossból, míg a többi exo esélye a bounty bossból meg 0,1%, innentől kezdve ez a normális, hogy tömkelegével esik a bossból a Chamaleon, míg a többi exo meg alíg.
Ugyanez igaz az Acostára a frakció kulcsos láda kapcsán.
A BTSU meg Black Tusk küldetéseken, főleg ha kesztyű a targeted loot, de a Nemesis is több esik ott.Utánanéztél, hogy mit hogyan állítottak be a fejlesztők?
Az persze más kérdés, hogy ez tetszik-e avagy sem, de az már egyéni preferencia.A loot esély meg ugye esély, mikor hogy esik, a jó múltkor 1 óra alatt esett 2 memento is (táska TG területen), máskor meg semmi, ez ilyen, a fixen összeszedhető exokon kívül minden lutri. Nekem az a tapasztalat, hogy open world több exo esik targeted lootnak megfelelően, semmint Summit, de ez szerintem account/karakter függő is. De ez a része csak személyes tapasztalat, nincs mögötte semmilyen tudományos vagy tényszerű adat.
Egyébként sem én vagyok a klánunkban aki az elméleteket gyártja
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
szerintem meg nem normális, hogy 3 óra alatt ugyan annak a játékosnak 3 Chameleon is esik.... A legtöbbet eső exo a Chameleon, Acosta-Go Bag és a BTSU kesztyű.... nagyon ritkán Exo ládából szokott más exo cuccot dobni....
Summit target loot-on lőttem magamnak Memento-t nagyon régen, azóta talán 1 esett a 677 óra játékidőm alatt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Miért ne lenne "normális"?
A Chamaleon kiemelt eséllyel esik bounty boss lootként, főleg ha AR a targeted loot.
Szóval ha bounty bossból exo esik, akkor az 90%-ban Chamaleon szokott lenni. -
st3v3np3t3r
nagyúr
Az se normális a jàtékban szerintem, hogy hősies vérdíjban 80-85%-ban Chamelon Exo fegyvert dob. A múltkor csak 5öt vagy 6ot dobott, nekem 3at biztos 2-3óra alatt.
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
(Szinte) mindenben egyetértek Veled!
De! Miért kell ezt hetente/kéthetente kiposztolni?
De befejeztem, felőlem naponta többször is beírhatja bárki!#26716 pilipi:
Komolyan mondom, hogy nagyon ügyes vagy! Le a kalappal előtted!
Istenem!
-
Anonymus23
veterán
válasz
sony309
üzenetére
Az a baj, hogy nem látod a jelen igazi problémát

Nem az a gond, hogy javítanak a játékon, hanem ez a hiba igazából CSAK PvP közben jelentkezik, - open world nem sok értelme van a glitchnek - DZ/Conflict ahol amúgy is simán lehet csalni/makrózni bármi, mert az EAC nem sokat ér.
Azaz a nyomorult PvP miatt csinálnak egy extra szerver leállást, de a CTD/fagyással meg egy éve nem tudnak mit kezdeni PC-n.
Szerintem kevesen vannak itt, akik tőlem többet toltak bele ebbe a játékba.
Nem, én nem tudnék se szebbet, se jobbat csinálni, de azt tudom, hogy mi is a projekt menedzsment, ami itt már egy jó ideje nyomokban sem található meg.Én nem sírok a pénzem után, azt már rohadt régen visszahozta ez a játék minden téren, sőt, én még szívesen fizetnék nekik még1x (2x, többször) ennyit is, ha lenne javítás és új tartalom ebbe a játékba. Nagyon sok más játékom van, de egyik sem fogott meg ennyire mint a Division éra (1+2).
Általában amikor egy játékkal amiért mondjuk fizetsz 100 EUR-t és tudsz vele játszani 150-200 órát, akkor ilyen esetben már mindenki nagyon boldog, hogy mekkora játék is az, business is booming, de igazából ez a játék sem a eladott játékokból befolyt összegből él, sokkal inkább a csili-vili festések és rucik eladásából, illetve ugye a kredit vásárlásból, amiből vesznek sokan iyeneket.Na ugye amíg ez így van, addig nem kell, hogy teljesen jól menjen a játék, elég ha bárki strandpapucsban és horgászkalapban szaladgálhat egy festett gépágyúval
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Miért kell ezt állandóan bedobni? Nem értem!
Tudom, hogy nagyon sz@r játék és sz@rul is van megcsinálva, de akkor is!
Azt is tudom, hogy aki itt elmondja hetente-kéthetente, az mennyivel jobbat, szebbet tudna csinálni, csak nem akar, mert nem érdekli a pénz (sem). -
granini
őstag
Azok kedveert akik nemreg kezdtek mutatnam mirolisvanszoitten keremszepen..
[link] -
Anonymus23
veterán
válasz
sony309
üzenetére
Azt javítják, amit egyszer már javítottak, jaaa, hogy az egy "unofficial" build volt? nem baj, akkor megcsináljuk az official builden is. Jaaa, hogy ezt már korábban meg kellett volna csinálni, csak igazából fingjuk sincs már, hogy az éppen futó build az mit is tartalmaz, milyen javítások lettek már alkalmazva, ja és kb arról sincs ötletük sem, hogy a mostani javítással vajon mennyi bugot is eresztenek rá megint a társaságra
Ékes példája ez a játék, hogy egy nagy ötlet, és kiváló köntöst mivé tudnak lealacsonyítani amikor idióta balfékek vannak menedzseri pozicíióban. -
sony309
őstag
Sziasztok!
Érdeklődök, hogy lesz-e pénteken raid és előreláthatólag hányan leszünk?
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ó jaj, barátok közt 1000. epizód? Mi történt?

Akkor 2en leszünk raiden?
Amúgy ma lenyomtam megint a terminált, fel is töltöttem, hogy meglegyen egyben.
Még a HD feldolgozás alatt, tetű lassú -
Anonymus23
veterán
válasz
PETEE78
üzenetére
"gyertek raidre pénteken, akkor nem lesz béke-hadtest
"Nem megyünk, Gyula kitiltott minket a raid csatiról
Egyébként igazad van, ezzel kezdted, de mire végigolvastam már nem emlékeztem rá
, illetve bennem az volt, hogy miért is nyugtatna meg engem "ha a szomszéd tehene is megdöglik"???
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Macska topik
- További aktív témák...