Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
granini
üzenetére
"Apparel.. őszintén..? Aki rajong ezért a játékért - mind mi itt sokan.. - anna már az is új kontent lenne hogy valami b*szó, jól kinéző új apprelbe csomagolja a babáját hogy azzal szaladgáljon"
Hát engem meg pont ez hagy hidegen, sőt ha lehetne kikapcsolnám ezt, hogy ruhákat adogasson. Néha olyan, mint anno a lányom öltöztetős, fodrászkodós Barbie divatbemutatós játéka volt.
Kicsit illúzióromboló is, amikor épp beleélem magam az apokalipszisba, erre lila kabátban és mikulás sapkában rohangál valaki, egy sárga pöttyös Marksmannal a hóna alatt. Röhej.
Na jó, azért egy napszemüveget felvettem én is. -
dvd24
senior tag
Én a helyükben open world raid bossokat is raknék bele.
Vagy "idézhetőek" lennének mint a hunterek, vagy mászkálnának keresztül-kasul new yorkban és washingtonban.
Annyira nem lenne komoly munka belefektetés mint egy komplett raid, de szerintem simán összerázódna ilyenekre 8 ember, főleg ha fasza exkluzív lootjuk is lenne.
-
granini
őstag
válasz
arnikusz
üzenetére
Uraim ez szerintem 5 euróért legyen az új játékos gondja. Én és klánom (vagy ha szólózom akkor én és én meg az árnyékom - arnikus kedvéért az árnékom
) nyilván vagy nem megyünk be publicba az újak közé vagy ha ilyen lila geares csíra keveredik mellém akkor Torrente lesz (".. na eriggy a k....anyádba hülyegyerek..
)1. Egyébként lenne csomó jó ötlet körülöttük kb csak le kéne venni a polcról. A survivor mód pl Div1-ben kellemes volt. Annyi lenne a dolguk hogy csinálnak egy rendesen nagy mérető új mappot / DZ-t, közlik hogy oké nulláról indulsz, és (nem a hideg..) hanem a vírus 15-25 perc alatt öl meg HA nem találsz maganak ezt meg azt. Aztán csinálnak 1-2 jó survivor exclusive szettet meg exot és máris megvan az új tartalom. Azé nem olyan bonyi..
2. Az Ubi fórumon is leírtam nekik hogy ki kéne nyitni néhány main missiont legendaryre. Rohadt bonyi, fogják az invaded verziót, beduplázzák a mobokat és végignézik a scriptet hogy mi hol hogyan spawnoljon. Tegye fel a kezét aki nem akar Grand Washingtont vagy Lincolt menni legendáson..
3. Apparel.. őszintén..? Aki rajong ezért a játékért - mind mi itt sokan.. - anna már az is új kontent lenne hogy valami b*szó, jól kinéző új apprelbe csomagolja a babáját hogy azzal szaladgáljon.. csak csinálják meg akkor jóra.. tegyenek bele Legendavagyokszettet.. vagy BrucewillisDieHardAtlétatrikót.. annyi jó ötletem lenne..
4. Tegyenek be egy Raid 3-at, még azt is jó ha nem 4-5 csak mondjuk 2-3 boss van, nekem jó egy olyan raid is amit optimális esetben nem 45-50-60 perc alatt lehet lehozni, hanem mondjuk 25-35 perc alatt.. talán könnyebb is lenne este 8 embert összehozni rá... ez se bonyi - nézzék meg mi a meta ma (crites build, tankok, status, healer, shotis hunter, nego) és alakítsák ezekhez a meglévő buildekhez a kihívást a Raidben.
Szóval lenne itt még csomó jó dolog 5 euróért
- az új playereknek eleve új az egész, tehát azok elvannak level 30 ig DC aztán lvl 40-ig NY meg a sok sok season cuccal.. a keménymag meg mehetne tovább legendezni, raidezni, mindenki megtalálná a helyét, ÉS megmaradna a játékosbázis hogy amikor jön a SW vagy a Div3 akkor egyértelmű legyen ennek a bázisnak hogy oké megveszem, akkor is ha 60-100 euró..Na mostakkor megyek és a fenti coellhócunamit leírom az ubi fórumra angolul is

-
arnikusz
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ahogy Anonymus írja annyival kiegészíteném, hogy az újonnan érkezett játékosok már nem tapasztalják meg azokat a jó dolgokat mikor még ugymond élt a játék. Pl. Raid ekxkluziv dolgokat nem nagyon fognak tudni szerezni, de el sem fognak tudni jutni addig. Így várható ezek normal lootpolba való áthelyezése. Magyarán a kezdetektől játszok számára a Game Dead.
-
Anonymus23
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nem feltétlenül az új játékosokkal van a gond, hanem, hogy új tartalom eladása helyett, új játékosoknak akarják eladni a 2 éves tartalmat. Azaz nem lesz semmi érdemi fejlesztés = kivéreztetik csak a játékot.
Azt most ne taglaljuk, hogy a trend az ilyen 5 EUR játékosok körében, hogy nem akar/hajlandó/tud belefeccölni elég időt, hogy megértse a játékmechanikát, ezért jönnek lila szettben legendás küldetésre stbstb. És a sok sírás miatt ezekhez az elvárásokhoz van lekönnyítve a játék. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
Én kb.2-3hete akciós 9€-ért vettem az Ubisoft Connectben. Amúgy miért baj, hogy lesznek új játékosok?
-
válasz
Habugi
üzenetére
"toronymagasan az a félhivatalos opció nyert h teljesen mindegy h melyik csak a Massivenak köze ne legyen hozzá többet..."
ezt teljesítette az ubisoft, odaadták a románoknak. ne legyenek illúzióitok, a massive a star wars címre koncentrál már, minden printf("hello world"); képes emberük azon fog dolgozni, ha most még nem is, idővel biztosan. érdemi munkát itt a románok fognak már csak végezni. -
Elims
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Szép.. :-((
Anonymus: A zero f's mellény.
Megnézem majd a többi cuccot vagy puskát,hogy azokból vmelyiken nincs e vmi feltöltő,de nagy valószínűséggel Arnikusznak lesz igaz.Ha jól emlékszem teljesen lemásoltam a szettjét.
Először nem tudtam,mert nem volt meg a mellény,de az is meglett.Warzoz: "Eddig bármi más, hasonló játék..."
Nem hasonló,de engem nagyon érdekelne a snowrunner.Hetek óta várnak abban a játékban.
Az elődjét is nagyon szerettem,mudrunner.Ha más nem lesz,megyek abba.Viszont a nagy helyzet az,hogy engem még nagyon érdekel ez a division 2..annyira nem fogott meg,mint az első rész,de ez is elvitt szépen.
Na meg a platina.Addig biztos,hogy nem kezdek bele másikba amíg az nincs meg.
A fekete zónás trófea várat magára. :-/ Egyetlen játékos ölés kimentéskor és le kell vágni a kötelét.
Nektek naponta hányszor lehetne ez meg... :-)
Ja,+ps5-ön a god of war-t is szeretném kijátszani.Az is megvan.
De most még a division 2. -
válasz
regener
üzenetére
Jöjjön aminek jönnie kell

Úgyis kimaradt az egyik ruházat esemény, legalább így az is meg lesz.
Új játékmód= A toronyház - irány a földszint.
Graninivel megint nagyon egyet tudok érteni. Eddig bármi más, hasonló játék, a division bokájáig sem ért fel, bármennyire is problémás a div. Amíg ez nem változik, amíg nem lesz másik lövöldözős gyűjtögetős játék ami leváltja, addig úgyis ezt kell tolni. -
Habugi
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nem tudni h az utóbbi időben & tavaly hány fős brancs vitte a játékot de mocskosul kirúgták alóluk a széket, annyi biztos.
SOTG egyik pillanatról a másikra tűnt el egyetlen szó nélkül, ma ugye kiderült az is, miszerint Hamisht aki 7éve vitte az életben többet nem látjuk SOTG-n (ez a mai "hír" egyetlen pozitív része..
) mert "más feladatot kapott"..Arról nincs szó lesz-e egyáltalán újra SOTG (sztem nem), plusz bejött ez a Bukaresti brancs.
Nem tudom nem szóvá tenni ezt nyájas és nyálas..
"Again, we want to thank you again for your amazing support and we can’t wait to get your input on the future of The Division 2!"
..ömézing support bullsh1tet amit másodjára toltak most el.
El nem tudom képzelni miről beszélnek, a Massive fóruma robbanás közeli ponton van több mint egy éve, 90% panasz, számonkérés és Massive (jogos) fikázása.
Lett indítva szavazás pár hónapja, playereknek mi a véleménye s minek örülnének, Div2 tartalom bővítése, esetleges Div3.. stb, namost toronymagasan az a félhivatalos opció nyert h teljesen mindegy h melyik csak a Massivenak köze ne legyen hozzá többet..

Szóval ember legyen a talpán aki megfejti mizu, ugye az utóbbi két "infopakk" közvetlenül az Ubitól jött, tehát most vagy az van, h végre feltűnt nekik a Massive @Div2 és lehúzták a fél brigádot a klotyón (ahová valóak..), és a kárfelmérés után a játék további supportja mellett döntöttek & új brancs kezébe adták.., vagy pedig az új készülő játék ilyen "erőforrás igényes" (feltéve ha pl Hamisht erőforrásnak lehet csúfolni..
) és a Div2-ről még lehúznak pár kör rókabőrt. Egy-két 3-5 euró akció, utána vmi fizetős DLC, kalap-kabát.Nekem igazából teljesen mindegy melyik variáció, nézzétek el nekem, én nagyon örülök annak h bárkik kezébe is volt adva a játék az elmúlt egy-másfél évben, tőlük elvették.
Ami mélyrepülés és leépülés itt végbement a játékban & játékon az nagyon durva, legalább rosszabb nem lesz már.
WONY-val ne jöjjön senki, thx, az már régen készen volt amikor a játék megjelent, közük nincs hozzá azoknak akik a tavalyi évben vitték a játékot. -
Anonymus23
veterán
válasz
regener
üzenetére
Most meglestem mit csináltak a románok, és hát eddig nulla közük volt komolyabban a Divisionhöz. Azaz projekt szinten nem volt hozzájuk delegálva.
Mondjuk ez még akár jelenthet jót is, bár kérdés, hogy mire kapnak terepet és támogatást...
De ha betolnak egy ilyen módot, pl mint pl a Resistance a div1-ben, akkor kb vége is ennek a játéknak (ahogy jelenleg áll, most is).
El nem tudom jelenleg képzelni, hogy milyen "teljesen" új játékmódot tolnak bele, ami nem is hasonlít a korábbiakra (lásd pl ugye Summit vs Underground).De ti se nagyon logoltok már be

-
granini
őstag
válasz
arnikusz
üzenetére
Az "újrafuttatjuk a Season 1-et" a legfájdalmasabb rész.. talán azért mert nem tudom megkülönböztetni azt a Season-t a másik további 3-tól. Global Event (repetitív..) + Manhunt + Apparel.. nagyon várom..
igazából tökmind1, amíg valaki más nem csinál egy ilyen gamet ami ennyire jól néz ki, és ennyire sokat lehet vele tolni (még a monotonitás ellenére is..) addig a nappalim közepére is sz@rhatnak, akkor sincs választásom.. ebben a looter-shooter műfajban egyelőre kanyarban sincs más.. mondom ezt úgy hogy az Outriders demot kipróbáltam és nagyon nemgyerebe.. már csak egy jó kis Diablo 2 Resurrected menthet meg
-
regener
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ezaz hogy tavaly úgy volt idén lesz "minden"... Erre se SOTG, se nyilatkozat amíg az emberek nem kezdenek el találgatni és így álhírt terjeszteni, majd közlik hogy tessék semmi fogd meg jól, majd valamikor lesz valami ígérgetés megint.
Pedig sok potencoál lenne a játékban, mind a PVE, mind a PVP játékosoknak.
@arnikusz: nincs mit, de sajnos ez inkább sajnálnivaló mint köszönni
-
regener
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Van másik önjelölt Trófeám is a gamma alatt kipróbált legtöbb szett.
-
Anonymus23
veterán
válasz
regener
üzenetére
Egy vicc ez az egész....
Megint tele lesz a játék majd új játékosokkal, mert gondolom megint szaré'-hugyé' fogják árulni, és valahogy pénzt kell még kiszedni belőle, erre lesz jó a 3 EUR vagy 5 EUR akciók...Új kontent: nem mondanak semmit, hogy ne kelljen letagadni ha mégsem sikerül megcsinálni.
Én igazából nem sokat tudok a román "barátokról" de vajon mit csináltak eddig? Én amikor megláttam, akkor számomra úgy tűnt, hogy odadobták azoknak, akiket amúgy lehet ki akartak rúgni, hogy legalább megtermeljék a kelet-EU bérüket, és így megtartják őket, de igazából túl sokat nem lehett hallani róluk, persze AC játékokban ott voltak a felsorolásban, de ki tudja eddig mit csináltak eddig, és mit kezdenek ezzel a játékkal.Szerintem mire bármit is csinálnak ezzel, nem marad túl sok játékos...
Sokat sejtet, hogy semmit sem mernek/akarnak elárulni a játékmódról, és az eddigi tapasztalatok alapján ez inkább katasztrófát sejtet, semhogy feltámadást...
-
regener
veterán
Ki mit szól a bejelentésre miszerint újrafutnak a szezonok, majd év vége felé jön egy új játékmód?
-
Anonymus23
veterán
Milyen mellényed van?
Arnikusznak melyik szettje? Már csak azért mert Ő nyerte el a klánban az egy nap alatt kipróbált legtöbb szett trófeát.A Black Tusknak van jammer állomás, konkrétan a DUA, amikor invaded, akkor ott vannak helyek jammerrel, ha annak a hatósugarába mégy, akkor egy ideig zavarja a képességeket, és nem tudod használni azokat, először azokat kell kiiktani. Illetve ha benne maradsz a hatósugarában, akkor végig zavarva lesznek a képességek. Egyébként egy ikon mutatja lent, hogy éppen CD alatt van.
Nem igazán érthető, hogy mi tölt 3-4x... -
Elims
veterán
Mondtam én,hogy az én Arnikusz szettemben a mellény nem teljesen jól működik. :-/
50sec-ot írtatok.Volt már olyan,hogy több percig tudott volna töltődni egy "kisülés" után,de nem történt semmi.Nem húzta fel a pajzsom,tegnap viszont nagyon gyakran elpukkant.
Felhúzott,majd kb.10-20sec után megint gázban voltam -persze,hősin nagyon keményen rambóztam a district union küldetésben- és elekzdtem fedezékbe szaladni,lassú voltam,kiszedtek volna mint a rongyot,de a mellény újra feldobott.Ezt megismételte abban a küldetésben nem egyszer...Esetleg olyan nem lehet,hogy amikor nem tölti fel a pajzsom több percig,mondjuk zavarja vmi?Az a jammer pulse nem zavarhatja be vagy vmi más?
Amikor meg tud tölteni egymás után 3-4x akkor meg nem lehet,hogy vmi más cuccomon olyan képesség van amiben ha teljesítek vmit akkor max-ba megy ennek a feltöltési ideje?
Vagy ezek a spekulációk hülyeségek és egyszerűen csak bug-os? -
alibiman
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ha pécés vagy, és ha úgy gondolod, jelőlj meg, koccanunk és megcsináljuk. Van egy lvl30as karim erre a célra.
-
granini
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Mondtam, mozogni kell..
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
A legnagyobb gta fan barátom bontatlanul vette meg kb.3évvel ezelőtt (division 1 természetesen),ma is úgyanúgy van a szekrényben. :-/
Tényleg furcsa. -
Elims
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Elképzelhetőnek tartom,mert több ismerősöm sem érte el az első trófeát,mondván ez a stílus annyira nem jön be nekik.A lényeg egyszerűen az volt,hogy kicsit nehezebb volt az eleje mint az átlag játéknak.
Emlékszem,én sem a kipróbálás napján értem el.Nekem is kellett kb. 2nap,persze akkor még csak 1/2 órákat szántam rá.Pár barátomat úgy tudtam rávenni a játékra,hogy meghívtam őket a lemezre..utána már nem volt gond.
Sokan meg ha el is jutottak Manhattan-ig és elkezdték a küldetéseket,utána hagyták abba,mert nehéznek találták. [Napalm trófea]
Naná,egyedül próbáltak meg mindent. -
-
Elims
veterán
válasz
szatyor1972
üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
szatyor1972
üzenetére
-
Elims
veterán
válasz
szatyor1972
üzenetére
[Ezt] akartam írni válasznak,de meggondoltam magam.Nem szeretnék tüzet szítani.
Ha van itt vki ps-ról,írjon egy üzenetet,max.15percig tartanám fel.A dark zone-os trófea miatt.
Ha kell,cserében felajánlom,hogy kilőhet engem 10x. -
pilipi
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
A kérdés csak költői, de ezzel a nyomorult gémmel már csak boomerek játszanak és ők sem sokan?
Választ nem igényelek, mert valójában tudom, hogy igen.
U.i: tudom már hiányoztam a topikból
-
granini
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
" LvL30-as Kapitólium végét hogy az istenbe kell megcsinálni? "
Ismered a viccet az utcán tájékozódásról..
- Elnézést megmondaná hogy jutok el a Zeneakadémiára..?
- Sok sok gyakorlással..
Emlékeim szerint mozogni kell, kapunál kezdesz és onnan előre, jobbra zónánként. Turet, drón, reviver hive skillek segíthetnek, és igen, ha nem megy egyedül matchmakelj, csapatban könnyebb..
-
Anonymus23
veterán
válasz
Habugi
üzenetére
Igen, régen ordítottak, hallatszot, ahogy futottak, már messziről észre lehetett venni, mint a Serious Samben a robbantós, most meg gumitalpú vászoncipőben némán gyűjtik az adrenalint futás közben egy ilyen hősi tetthez...
Most maximum a láng ikon az ami segíthet, de amikor el van mélyülve az ember egy komolyabb harcban, akkor oldalról/hátulról simán meglepi az embert, vagy amikor a script már eldöntötte, hogy sebezni fog
-
qukesz
senior tag
válasz
szatyor1972
üzenetére
Mi a bajod a Hublot videókkal????
-
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Kitartással elsősorban.
Megfelelő mennyiségű idő befektetésével...csak viccelek.
Ha egyedül játszol és nagyon nem megy, javallott társa(ka)t keresni erre a feladatra. Úgy emlékszem egyébként, hogy nem jönnek a végtelenségig az ellenségek, szóval próbálkozni kell, előbb utóbb sikerülni fog. -
st3v3np3t3r
nagyúr
A LvL30-as Kapitólium végét hogy az istenbe kell megcsinálni? 6szor áltam neki,mind a 6szor kinyírtak. Ha nem robbanó drónnal,akkor gránátokkal vagy egyszerre mind2vel. az 50es sniperrel 3szor löttem fejbe a Boss-t, és semmi,pedig a kobakja a célkereszt közepén volt.
Ja...és csak jönnek és jönnek és jönnek az enemy-k a semmiből
-
Habugi
veterán
válasz
granini
üzenetére
"mire a Gimmeahug suicid bomber csávó : ..na fog meg a söröm.."
Ez rohadt jó..

Hát igen.. ha kicsi, zárt helyen vagy és már nem csak hallod de látod is, akkor már késő..!

-
-
Elims
veterán
válasz
granini
üzenetére
"...elég nagyképően nyilatkoztok eredményekről, hogy nekem ennyi van, ilyen van, ennyi direktíva..."
Szerintem meg jogos a jampiskodás.Jó volt így minden,ahogy eddig is.
1000shd szintre -úgy hardcore-osan- simán lehet bárki nagyképű.A többi dologra is.Arnikusz szett,Hublot videók,stb.,stb.
"Lehet lapozni."
Legyen így.Nem szeretem olvasni az ilyesmit.Két jó játékos -finoman fogalmazva- marja egymást.Inkább menjen privátban,ha mindenképpen akarjátok,de leginkább ott sem.Szerk.: És mindez azok után,hogy barátok,klántársak,csapattársak voltatok.
-
Habugi
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Egy jobb helyre került!
Ugyan csak rövid időt volt velünk de az legalább esemény dús volt és hát valljuk be.., Anulut nem az esze miatt szerettük!
-
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Még mindig nem érted a lényeget. Valóban nem az 1000 szintről van szó. Konkrétan még mindig arról van szó, hogy nekem van egy véleményem, ami nem egyezik másokéval. Mivel ezt a véleményemet közzé tettem, ez nem tetszik azoknak akik úgy vélik, hogy csak az ő véleményük lehet a mérvadó, csak az létezik, pont. És ahelyett, hogy továbblépnénk, még mindig próbálsz meggyőzni arról, hogy a Te véleményed a helyes, miközben nekem eszemben sincs meggyőzni téged ennek az ellenkezőjéről.
Szóljatok, ha továbbléphetünk végre.
-
-
Anonymus23
veterán
-
-=Jam=-
addikt
válasz
Warzoz
üzenetére
Még mindig nem érted a lényeget, nem az 1000 szintről van szó alapvetően, mert azt valóban csak idő kérdése elérni, mivel ha meghal a HC karaktered, és kezdesz egy újat, akkor ahogy eléred a lvl40-et egyből visszakapod a korábbi HC karaktered SHD szintjét. Nyilván azt bárki meg tudja csinálni akár normál fokozaton végig hónapok-évek alatt, ha van hozzá kitartása. Az, hogy valaki az 1000 SHD szintet úgy éri el, hogy közben mindössze egyszer feküdt el és challenge/heroic fokozaton nyomja, az igenis elismerésreméltó, bármennyire is fáj ez neked. Vannak azért körülöttem jó játékosok, de egyiknek sincs meg még az 1000 SHD, és már többször újra kellett kezdeniük, mert elborult a karakterük.
-
granini
őstag
válasz
Warzoz
üzenetére
"Bárki, aki most leborul a hatalmas méretű virtuális kolbász előtt, 2 év múlva, de akár hamarabb is, ha elég időt szán a játékra, kialakul ugyanaz a rutin, ami miatt nem nagy kunszt akár 11 napnyi játékidő alatt elérni az 1000 szintet."
Ez lehet hogy így van. De a legtöbbünk nem tette meg, nem tesz bele ennyi energiát. Talán megengedhetjük magunknak hogy aki már megtette azt elismerjük..? Például ha én ma erős lennék és 4 éves csak akkor isteníthetném a Rodzser Federert, aztán dönthetek úgy hogy jó hát ez nekem is megy és a következő 35 évemet arra szánnám hogy No1. teniszező legyek. HA sikerül elérnem a célom az kissebbíti Roger ma érdemeit, eredményeit..? hm..
Nyilván a csapat, a befektetett idő, a hatékony farmolás stb.. mind mind lehetővé tehetik hogy valaki elérje a HC akárhány ezret. Ettől még szerintem ha elérte akkor az szép és meg lehet tapsolni, én mindössze ennyit tettem, nem gondoltam hogy ilyen fikázáscunamit indítok el vele..
Én is szívesen lapoznék, jó volt ez a topik mielőtt nekiáltatok verekedni.. meglepően sokan időnként elég nagyképően nyilatkoztok eredményekről, hogy nekem ennyi van, ilyen van, ennyi direktíva, stb.. szerintem próbáljunk meg kicsit sokkal szerényebben tagja lenni ennek a közösségnek, legyen több segítség és kevesebb kritika, legyen tánc.
Kilehessen, érdemeslehessen kifórumozni itt magunkból a játékban felmerülő problémákat.. köszönöm a figyelmet.
-
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Nyugodtan próbáltam meg. Köszi, egész jól sikerült. Állítom, hogy a 2000 keménymag karakter szintet is csak idő kérdése elérni. Ráadásul minél régebb óta játszik valaki a játékkal, 1000, 2000 vagy akár 3000+ órája, annál jobban lerövidül az az idő amikorra azt elérheti. Többféleképp már nem tudom leírni, hogy az én véleményem mi (befektetett idő=elért eredmények). Az meg pont nem érdekel, hogy épp mi a neve az aktuális virtuális fallosz méregetőnek.
Leírtam a véleményemet. Nem tartom kimagasló eredménynek az 1000 keménymag karakterszint elérését úgy, hogy valaki az elmúlt több mint 2 év nagy részét egy adott játékkal játszva töltötte, ezzel feküdt, ezzel kelt és ezek után elért valamit ebben a játékban. Arról értekeztem, hogy aki ennyi időt beleöl a játékba, az kirázza a kisujjából a 2000 szintet is akár. Nem kevés rutin alakul ki ennyi idő alatt. Ismer már az ember minden mechanikát, trükköt, miegymást. Bárki, aki most leborul a hatalmas méretű virtuális kolbász előtt, 2 év múlva, de akár hamarabb is, ha elég időt szán a játékra, kialakul ugyanaz a rutin, ami miatt nem nagy kunszt akár 11 napnyi játékidő alatt elérni az 1000 szintet. Szerintem az ember bármit csinál, minél tovább teszi azt, egyre jobb lesz benne. Nem hallottam még az ellenkezőjéről.
Ha teszem azt ugyanezt eléri valaki a játék megjelenése után néhány héttel, hónappal, na arra én is elismerően csettintenék.
Rugózni meg ti rugóztok ezen. Leírtam a véleményem, ennyi. Nem értetek egyet vele, ennyi. Nem is kell. Lehet lapozni.

-
-=Jam=-
addikt
válasz
Warzoz
üzenetére
Abból az 1000 szintből kb. 600-at egyedül csinált végig Anonymus, mert már kevesen játszunk a játékkal a klánból, főleg HC karakterrel. Nem tudom mit rugózol még ezen. Az meg, hogy szerinted csak idő kérdése elérni 1000 SHD szintet HC karakterrel, úgy hogy 1-szer hal csak meg a karakter az elég vicces. De nyugodtan próbáld meg, aztán majd számolj be hogy sikerült. Bár mivel játszottunk együtt, még el is tudom képzelni, hogy neked amúgy összejönne, mert nem vagy rossz játékos, de ettől függetlenül ennyire lenézni más ember sikerét elég paraszt dolog. Kár, hogy így megváltoztál, mert ameddig együtt játszottunk tök normális voltál, aztán egyszercsak elgurult a gyógyszered és azóta sem találtad meg, úgy tűnik...
-
Megcsináltam most hirtelen két, 3 direktívás hősi kontroll pontot, keménymag karakterrel. Itt már azért vannak izgalmasabb események. Persze ha az embernek vannak segítői, biztosan itt is elvész a kihívás egy része. Szóval oda azért nem árt kicsit jobban felkészülni felszereléssel, ha egyedül jár-kel az ügynök.

(Az egyiknél jött két átállt ügynök. Na azt röstellem, de elsunnyogtam
) -
arnikusz
veterán
Látszik, hogy nincs tartalom.
Júniusig nem is lesz.
Nem kéne beleállni a másikba, tessék lehet csinálni és szívesen megnézzük. -
Elims
veterán
válasz
Warzoz
üzenetére
"...nem érzem a kihívást..."
Fasza!!
Te sem lehetsz piskóta.. ;-)))
Kicsit sem becsülöm alá magam.Szerintem nem játszom rosszul.Van két fasza szettem (azt a nego szettet még összerakom) és szerintem szépen megyek.De(!) van az a világ amiben ti vagytok és van az,ahol én.A kettőt nem szivesen hasonlítgatnám..ha megnézek tőletek egy-egy videót mindig érzem a nem kis különbséget.Olyan szemetek/kezetek/reflexetek van,hogy az beszarás!!!! Anonymus 1000.szint elérésekor olyan ellenséget lő ami szinte nem is látszik baszki!!!Ha nem mutatná a sebzésszámot el sem hinném!Vagy Hublot videói..két ajtófélfa közül -ami az egyik tőle 1m-re a másik meg 11-re volt- úgy szedte ki a játékost(!!!,nem npc-t),hogy az közbe ide-oda szaladgált!!'hát miből vagytok Ti????

És bizony amit el kell ismerni,azt el kell ismerni,ha már a játék topikjában "beszélgetünk".
Még hard fokozaton is könnyű megfeküdni egy-egy szituációban.Szerk.:
Szatyor: De,én elájulok tőle. :-) Nem a summit 100.szintjét takarította ki egyedül kihíváson... pedig az is kemény lenne. -
Zebu
addikt
válasz
szatyor1972
üzenetére
Szerintem jó a játék még mindig.
-
szatyor1972
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Azért egy kicsit megváltozott az elmúlt 5 évben a Division társaság.(sajnos)
-
Anonymus23
veterán
válasz
szatyor1972
üzenetére
De senki sem mondta, hogy el kell ájulni tőlem bárkinek is.
Ha ismered Elims-t itt a fórumon, akkor tudhatod, hogy ilyen a stílusa, leginkább szuperlatívuszokban (akár pozitív, akár negatív) nyilvánul meg, ő ilyen.
Erre írtam korábban, hogy tudni kell helyén kezelni a dícséretet vagy a trollkodást is...De befejeztem, látom sokkal inkább a személyeskedést hozta ki egy ilyen téma, mint a HC, hiába no, van pár "rajongóm"...
-

-
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
De, van fogalmam, nagyon is sok
. Ismerlek jól. Ha meg nem számít a véleményem minek foglalkozol vele?
Minek eteted a trollt?
Ki is a sértődött ovis?
Vergődni te vergődsz egyedül...vergődés helyett pedig inkább lépj tovább
Más: Beléptem kicsit keménymag karakteremmel játszani. A csúcs, kihívás nehézségi szint, 3 direktíva. még mindig nem érzem a kihívást, szóval tartom magam ahhoz, hogy mindenki nyugodtan indítson keménymag karaktert. Mire eléritek a 40. szintet már gyerekjáték lesz a nagyvilágban lófrálni.
-
Elims
veterán
válasz
Warzoz
üzenetére
"Én is kihívás fokozaton toltam (segítség nélkül)..."

"Teljesen átlagos játékosnak tartom magam..."
Én nem.Téged sem.
"...nem gondolom, hogy bármiben is kiemelkedő lenne a teljesítményem..."
Ja,100+ szintig elvinni egy karaktert fekvés nélkül kihíváson..aha,tényleg,szar lehetsz. ;-)
A befeketett időt baszhatja az olyan játékos akinek nincs tehetsége.Ócska példa,vezethetsz te autót 40éve ha pocsék a stílusod és egyszerűen nem ál a kezedre a kormány/lábadra a pedálok.
Másik ócska példa,én és a fps játékok.Eltölthetnék fps játékkal x évet is akkor sem tudnék vele játszani egyszerűen nem megy.
Kell tehetség az ilyen játékokhoz és persze kell hozzá az idő,a gyakorlás.Elder troll: "Van értelme most megvenni a fullos kiadást?"
Szerintem igen. -
Anonymus23
veterán
válasz
Warzoz
üzenetére
Rosszul látod, itt egyedül te kötekedtél, sehol sem fényeztem magam.
Mások teljesítménye: az a legviccesebb, hogy kb. fogalmad sincs, hogy lett meg az 1000 SHD, de mindent IS tudsz. Közelében sem jársz az igazságnak...Na de, miből gondolod, hogy számít a véleményed?
Régen se, most se 
De azért jó látni a vergődésed... de hajrá, nálad van még lejjebb, tőled már bőven tapasztaltuk
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy a pisi neked csíp
. Ha kevesebb időt fordítanál az e-pénisz méregetésedre és kicsit többet a szövegértésre, talán tovább látnál a saját egódnál. Majd próbálj meg kevesebbszer a saját érdemeidként eladni mások teljesítményét. Továbbra is változatlan a véleményem veled kapcsolatban:
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini
üzenetére
Kösz, de hagyd inkább, mert warzoz-t csípi a pisi, és szerinte 5 perc az egész, a többi csak tétlen idő volt a fehérházban
Kár hogy ő nem tudott maradandót elérni, amikor velünk játszott, illetve igen, egy lifetime ban-t (klán és discord szinten), szóval így olvassátok, a sértett kisóvodás szól belőle elsősorban
-
törölt tag
Van értelme most megvenni a fullos kiadást?
Kb egy éve vizelték arcon az összes játékost, sokan ujjongtak hozzá, nekem viszont nincsenek ilyen fétiseim, így érthető mód hagytam a dolgot.
Most viszont Series X-re venném meg, kapott javítást is a közelmúltban, és értelemszerűen előről kezdeném a játékot, de nem akarok ilyenbe belefutni még egyszer.
Ha megveszem még egyszer a játékot, várható az elkövetkezendő fél évben hasonlóan kevésbé gerinces húzás a kiadótól? (insert coin or ).suck it dry -
granini
őstag
válasz
Warzoz
üzenetére
Távol álljon tőlem hogy bárkit is szoborrá avassak az akármilyen eredményei miatt, de 1000 SHD HC-n azért mindííííg, minden körülmények között szép munka na..
Az enyémet nem tudtam lemérni mert egyrészt soha nincs nyugalmi helyzetben, másrészt összevissza csapkod itt nekem na nyughass már te..
-
válasz
granini
üzenetére

Keménymag karakterrel szerintem pont az első 40 szint a legkönnyebb. Segítséggel meg...inkább hagyjuk. Játssz keménymag karakterrel és meglátod.
Az óriási rutin kialakul mindenkinél a megfelelő mennyiségű idő ráfordításával. Neked is, nekem is, mindenkinek is. A felszerelési tárgyakat is megszerezheti mindenki ha eleget játszik.
Egyébként nekem 23 cm nyugalmi helyzetben... -
granini
őstag
Nagy respect Ani mesternek
Jómagam nem HC-zom, de nego szettet 80%-ban használom. HC-n (pláne ha az ember önerőből / minimális segítséggel jut el lvl40-re..) megtanulsz nagyon másképp játszani.. ott minden fűszál deadly enemy.. sniper, suicid bomber, nagy drón, és még pár hirtelen halál szitu elkerülése lehet a kulcs gondolom. Ha megnézitek 2 rifle van nála. Ergo semmihez nem megy 25 méternél közelebb ha nem muszáj, és jól teszi. A Nego szett nagyon durván takarít, tehát elvileg időben le tud mindent takarítani mielőtt közel érne.
Ettől még óriési rutint, folyamatos odafigyelést igényel.. HC nincs idle, nincs menüben szarakodás az utca közepén, nincs vagánykodás.. csodás karakter Ani, remélem talpon marad
-
Én is kihívás fokozaton toltam (segítség nélkül) és nem találtam benne a nehézségi szint megnevezésének a kivételével semmi kihívást. 100+ szintig húztam a karaktert, de idő közben félreraktam mert megjelentek más játékok amikkel szívesebben játszom.
Teljesen átlagos játékosnak tartom magam, nem gondolom, hogy bármiben is kiemelkedő lenne a teljesítményem és ennek ellenére a megfelelő mennyiségű idő (ebből van nekem sok) ráfordításával elértem a korábban, a topikban csodált eredmények nagy részét. A többit meg ugyanígy elérhetném, ha akarnám, csak a megfelelő mennyiségű időt kellene rászánnom.
De akkor leírom még egyszer: Befektetett idő = Elért eredmények -
Habugi
veterán
Annak az 1000 HC SHD szintnek minimum a fele Heroic tartalom alatt/közben született, tehát hiába Challenge WT ha a küldetések át lettek lőve Heroicra és a CP-k minimum 70-80%a is fel lett húzva 4-re..
..csak szólok, mert én ott voltam.
WT is azért volt csak challenge, hogy ne azért boruljanak a karakterek, mert négy direktívával minimap nélkül CP-zés közben 4 oldalról 4db heroic activity áll belénk.
Amikor pedig soloban tolta, akkor is ugyan így zajlott, rácsatlakoztam egy párszor.
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nem néztem.. :-//
Velizare: Igen,NAGGGYON KEMÉNY!!!
Anonymus: "...azt gondoltam, hogy ez ismert..."
Sajnos nem.Nem hallottam ilyen hardcore lehetőségről."...azaz a 2 karakter hozta össze az 1000 SHD-t (kvázi 1x feküdtem, de ennyi)..."
Jaa,hát akkor úgy már nem is olyan nagy dolog.Megfeküdtél egyszer..
Viccet félretéve,én azt gondolom,hogy ez a lényegen semmit nem változtat.Ez 1000 szintig elvinni egy karaktert Hihetetlen teljesítmény!!!!!Ha normálon játszottad volna végig akkor is!!!
11 nap alatt elérni mindezt meg már keményen God kategória!Biztos,hogy kipróbálom majd egyszer és ha meglesz a 100 (azaz 100,nem ezer) szint már madarat lehet velem fogatni.
Warzoz: Még normálon is húzós,nem kihíváson.Elég egyetlen akármilyen kis baki és bukta van.
"...ne legyetek már elájulva mindentől..."
Nem is vagyok elájulva mindentől,de egy ilyentől elvagyok és szerintem mki akiben nincs egy kicsi irigység sem. ;-)
"emberfeletti eredmény"
Nagyon szépen megfogalmaztad. :R
"...egekbe magasztalt, szuper képességekkel megáldott fórumtárs..."
Igen,ezt is és minden szavad igaz! :R
"Ezekhez a csodálatos eredményekhez nem tehetség kell hanem befektetett idő."
Tényleg,11nap alatt érte el. :-DHa vki gondolja..próbálja ki kérem és szóljon a 200.szintnél. ;-)
Sok embernek 10-20nem jönne össze kemény támogatással 2 hónap alatt. -
válasz
Anonymus23
üzenetére

-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Megvan a megoldás: a játék újratelepítése. :-)
-
alibiman
aktív tag
válasz
Warzoz
üzenetére
Szerintem sok teljesítmény a kitartás és a türelem miatt értékelendő. Kicsit olyan ez, mint bringával megkerülni a Földet. Értelme nem sok van, hiszen repülővel hamarabb végzünk... De ez nem erről szól. Sok mindent csinálunk, aminek nem sok értelme van, ez általában a hobbi. Pl. méregdrága paradicsomot termesztünk a telken, brutális munkabefektetéssel. Pedig megengedhetjük magunknak, hogy a piacon megvegyük. De imádunk szopni.
-
Kihívás fokozaton, segítséggel, "keménymag" karaktert húzni....ehhh
.. abban mi a kihívás? Komolyan, ne legyetek már elájulva mindentől. Játszatok, élvezzétek a játékot inkább.
Vagy áldozzátok be ti is a családdal vagy bármi mással töltött időt a játékra és akkor mindenki elérheti ezeket a csodálatos, emberfeletti eredményeket
Miközben olvasom a topikot, folyamatosan azt látom, jó páran nem veszitek figyelembe azt a tényt, hogy amíg ti csak néhány hete, hónapja játszotok ezzel a játékkal, addig az általatok az egekbe magasztalt, szuper képességekkel megáldott fórumtársak már a játék hivatalos megjelenése előtt is játszottak vele. Ha nektek is meglesz az ehhez közeli játékidőtök, ugyanezeket az eredményeket ti is el tudjátok érni, ha akarjátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) nyilván vagy nem megyünk be publicba az újak közé vagy ha ilyen lila geares csíra keveredik mellém akkor Torrente lesz (".. na eriggy a k....anyádba hülyegyerek..
)
- az új playereknek eleve új az egész, tehát azok elvannak level 30 ig DC aztán lvl 40-ig NY meg a sok sok season cuccal.. a keménymag meg mehetne tovább legendezni, raidezni, mindenki megtalálná a helyét, ÉS megmaradna a játékosbázis hogy amikor jön a SW vagy a Div3 akkor egyértelmű legyen ennek a bázisnak hogy oké megveszem, akkor is ha 60-100 euró..

igazából tökmind1, amíg valaki más nem csinál egy ilyen gamet ami ennyire jól néz ki, és ennyire sokat lehet vele tolni (még a monotonitás ellenére is..) addig a nappalim közepére is sz@rhatnak, akkor sincs választásom.. ebben a looter-shooter műfajban egyelőre kanyarban sincs más.. mondom ezt úgy hogy az Outriders demot kipróbáltam és nagyon nemgyerebe.. már csak egy jó kis Diablo 2 Resurrected menthet meg
Ja...és csak jönnek és jönnek és jönnek az enemy-k a semmiből