- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
st3v3np3t3r #25198 üzenetére
Ha ezt megveszed biztos beépül a te alapodba, nem egy új Game-t kapsz.
Anonymus te hogy gondolod?
Lehet egyszerűbb lenne a Warlord DLC-t megvenni. -
Pferi
senior tag
Arra van lehetőség hogy ha PC-n már megvan a játék, és megveszem XBox-ra, a PC-s játékállásomat folytathassam?
Mittomén, valami UPlay fiók összevonás vagy ilyesmire gondolok. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Anonymus23 #25197 üzenetére
[link]
Tom Clancy’s The Division 2 Warlords of New York - Ultimate Edition includes:
- The base game
- The Warlords of New York expansion
- A level 30 boost, allowing you to jump right into the Warlords of New York campaign
- The instant unlock of all 6 endgame specializations
- 8 exclusive Classified assignments missions
- The Battleworn secret service pack
- The First Responder pack
- The Elite Agent pack
- 1 exclusive emote
- 1 exclusive outfit -
Anonymus23
veterán
válasz
st3v3np3t3r #25196 üzenetére
Szerintem semmi értelme az Ultimatenek, főleg mert szerintem abban sincs benne a NY kieg. Vagy ha dobsz egy linket, hogy honnan és mit, akkor rá tudunk nézni...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Sziasztok. Lenne egy technikai kérdésem. Nekem megvan az alap Division 2. Erre megvehetem az Ultimate Edition-t? Most akciósan 24€
-
Gubu0101
veterán
Köszi mindenkinekis
-
Anonymus23
veterán
-
Gubu0101
veterán
Melyik gearen található meg a Perfectly Unbreakable talent?
Már csak ez hiányzik a projectben -
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #25188 üzenetére
Tudom,de nem birtam 30.nál abba hagyni,így végig mentem 100-ig
Elszóltam magam,már 2x kidobott egymás után -
Gubu0101
veterán
Én tegnap gyors (6 óra) felszaladtam 0-100. emeletre,szerencsére a legkönnyebb fokozaton, meglepett a 2 hunter,így is 3x megfeküdtem,mire kitaktikáztam
Mondjuk csak az egzo ládika miatt..
Nyomtam jó pár küldit,nekem nem jelentkezett semmi hiba vagy fagyás,lehet mert ritkán játszom mostanság -
Elims
veterán
Megvan a platina.Sikerült egy pár barátommal.
Részemről egyelőre ez a játék ennyi volt.
A hiba írásotok ((jogosan!!)) is hozzátett a döntésemhez.
Ha nekik ennyit ér a játékos táboruk akkor legyen így.És nem érdekel,hogy számítógép vagy konzol.Köszönöm a türelmeteket és a segítségeteket!!
Nektek további jó játékot ha előveszitek vmikor is..Szerk.:
Death stranding első 10 perce nagyon komoly.Remélem a továbbiakban is ilyen lesz. -
Elims
veterán
válasz
arnikusz #25183 üzenetére
Köszi! Viszont! :-)
Rámentem a fekete zónás trófeára (kimentéskor kilőni a játékost és levágni a kötelét).
Kb.80%-ában én fekszem,a maradékban adja az Arnikusz szett pajzzsal+a pajzsos drónnal.
Kipróbáltam. :-/ Nagyon szar kilőni a játékost.Volt amikor ketten voltak,várták,hogy menjen el a helikopter a felakasztott batyujukkal.Hezitáltam..elment a helikopter és...berugóztam.
Mindkét embert kiszedtem,de nekem ez nem fog menni.Nagyon sajnálom őket megfektetni. :-(((Vki írta itt a múltkor,hogy memento táska esett neki (vagy egy barátjának) egy sima piros ellenségből.Akkor is elhittem,mert nem hantás ember írta,2 nappal ezelőtt ugyanígy jártam.
Szóval teljesen lehetséges.Az esélyére nem nagyon lennék kíváncsi,mert igen a 0-hoz közeli szerintem,de lehetséges. -
flash-
veterán
válasz
Anonymus23 #25181 üzenetére
ó szuper, hát valahogy összejött
köszi a segítséget újra -
-
flash-
veterán
" Break Sgt. Wade’s helmet before defeating him in ViewPoint Museum on Normal or harder difficulty."
ez mi a rákot jelent?
6odjára próbálom a küldetést de nem adja hozzá pedig először sniperrel lövöm a fejét.. -
arnikusz
veterán
válasz
WongFeiHong #25175 üzenetére
A játék nagyon gatya állapotban van a kidobálás/crash 1 hónapja állandó vendég. Ráengedték a Season 1-et az is szépen odavert. Elptte hónapokig nem volt karbantartás normális, most meg a nagy semmi, így nem tudom hogy fogja kihúzni az ígért Valamiig.
-
WongFeiHong
senior tag
Sziasztok! Felraktam a játékot, de játszhatatlan, mert random szó nélkül kidob a desktop-ba. Akár dx11 vagy 12. Lesz vagy van erre valami megoldás? Régebben ilyet nem produkált...
-
flash-
veterán
válasz
Anonymus23 #25169 üzenetére
köszönöm!
igen így már jó,amúgy de baromság hogy ua. a missziót 3x kell letolni,stb.. akkor már inkább lehetett volna oylan hogy mondjuk shotival kell, pisztollyal ,stb.. -
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #25171 üzenetére
Köszi, megvizsgáljuk.
-
alibiman
aktív tag
Uraim, kéne a segítségetek. Haveromnak húzzuk fel a kis kariját (ez lesz a 2. számú karaktere). Most gear score szinten vagyunk már, nevjork előtt. Az a baj, hogy a Recalibration Library-ja úgy néz ki, mintha semmit nem fejlesztett volna az 1. karijával, pedig azon mindent megcsinált. Minden szürke és nullán van. Nekem két kis karim is van, és azoknál kb. ua. a helyzet, mint a nagy karikon, azaz kb. minden ki lett fejlesztve.
Valamit elbénáztunk? -
flash-
veterán
lehet nagyon béna vagyok de nem találom azt hogy hogy lehetne előhozni azokat a küldetéseket amelyek után fel tudom oldani a gun signature weapon-t..
találkkoztam vele de most nem találom -
sormo
tag
Nekem eddig úgy vitte ha afterburnerben beállítottam, hogy 98% power és -100mhz-en menjen.
Most már ezzel is kidobál folyamatosan olyan jól sikerült kijavítani... -
qukesz
senior tag
Én nálam mint régebben és most is az MSI AB nélküli játék használat a megoldás.
-
Warzoz
senior tag
Na most engem is kidobálgat a játékból...
-
PETEE78
senior tag
Ma ment fagyi nélkül 2 órát. Tényleg nem értem, de nem is akarom.
-
PETEE78
senior tag
2x2 a jelenlegi állás. 2 perc játék, 2 fagyás .
Este megpróbálom újra vagy lehet inkább letöltöm a barátok közt 1 évadát és végignézem, azzal talán jobban járok -
pilipi
aktív tag
-
Zen_Ronin
tag
Sziasztok!
A Division 2-ben ha jól tudom nincs crossplay.
Xbox-on és PC-n nincs lehetőség közös játékra.
Jól tudom?
-
arnikusz
veterán
válasz
Zen_Ronin #25144 üzenetére
A Gearben armor regen tulajdonságok ez kb. 90.000. perc sec egy 2 millás armor mellett.
A pajzsban Firewall melett 2 db 5%-os holstered reg. mód és a specialitás 8%-os active regeneration módja.
3 Foundry, 1 Belstone perfekt talentes Golan mellény a Hunter Killer és Adrenalin rush talentes Golan zsák. -
Zen_Ronin
tag
Sziasztok!
Tövb videon is látom ... miközben lövik a játékost mint állat, közben a pajzs folyamatosan regenerálódik. Szinte akárhányan lövik folyamatosan újratöltődik.
Nem a páncél, hanem a pajzs.
Mi tesznek bele a felszerelésbe?
Próbálom most a 4 Foundry Bullwark+ 2 Hunter's Fury Buildet.
Tényleg csak próbálom mert Skill Buildet használom.Gyakorlatilag mindent visz /nem PvP-zek, és DZ-be is csak ritkán megyek/, kiteszem aztán Sniperrel mazsolázgatok, és gránátos-turrettel aprítom a népet. A Skill Haste és a Skill Damage kimaxolva. Ahogy kifogy szinte azonnal újra használhatom.
Kezd baromian uncsi lenni.Viszont a Legendary teljesen reménytelen soloban nekem.
Ezért gondoltam hogy megpróbálok valami más buildet. -
alibiman
aktív tag
Tegnap DH farmolással teszteltem a stabilitást. Stílszerűen pisztollyal: [link]
Egy jó DH mellényt akartam szerezni, mert a mostanit kihíztam. Meg nem tudom eltekerni unbreki talentját, amire semmi szükség nincs. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Anonymus23 #25136 üzenetére
Igen, arra... okés, majd megpróbálom
-
Anonymus23
veterán
Most toltam vagy 2 órát, minden különösebb gond nélkül ment a játék.
-
Anonymus23
veterán
válasz
st3v3np3t3r #25122 üzenetére
Milyen játékos listára?
Ami az összefoglalóban van?
Egyrészt az összefoglaló már nagyon régen nem volt frissítve, másrészt az a lista sem friss már egyáltalán, de ha gondolod, akkor be tudod magad írni, szabadon szerkeszthető a fájl. -
GAbre
veterán
Üdv!
Valaki másnál is elkezdett a játék,most nem crashelni,csak befagyni,nem válaszolni?
Vagy vmi szoftveres/hardveres bibi lett nálam?
Bocs,ha nem lapoztam vissza,nagyon sok dolgom volt/van,és nincs időm ilyesmire. -
gabo91
aktív tag
hali,
elővettem másfél év után újra a játékot. (megvettem a NYC kiegészítőt is hozzá)
siralmas amit produkál, 15perc mire csatlakozik a szerverre, a menüt nem tölti be teljesen, csak a karakter látszik, menüpontok nem...
újabb 5-8perc mire betölti a mapot. folyamatos fagyások, levegőben megakadó és egyhelyben futó karakter...Ha emlékeim jók, akkor annó kellett valamit mókolni uplayben a játék beállításoknál valami plusz parancsot beírni, hogy úgy indítsa el és akkor megszűnnek hibák.... ez mi volt, mit kell? van még ez?
konkrétan ebben a formában játszhatatlan a játék, max 10 perc és úgyis megfagy/kidob.
-
Csabahun
senior tag
Nálam most jó 40 perce semmi gond.
-
fudi2002
nagyúr
"Két napja div2 nélkül össze vagyok zárva a családommal. Egész rendes embereknek tűnnek."
-
alibiman
aktív tag
Na, talán kijavították, vagy mi a szösz.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
A játékos listára feltesztek?
st3v3n.p3t3r néven vagyok fent...
Ha nagyon kell, van mikrofonos fejhalgatóm... Jelenleg WorldTier V-ben vagyok. -
Elims
veterán
Megérkezett a [zsákbamacska].Az omni-val nem tudom mi lesz,nekem lapos.
A [lila gyűrű kényelmes,a fekete nagyon kemény. :-/]
A [zöld modern warfare-es pár éves] . -
Warzoz
senior tag
Nálam Div2 fagy, AC Valhalla nem fagy.
-
Macka
veterán
Nálam is fagy srácok.... szupi....
-
Pferi
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #25108 üzenetére
Gondolom 5 percenként beraknak 10 perc reklámot, csak hogy illeszkedjen a játékmenethez...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Na,erre filmre kíváncsi leszek... [link] Netflixen debütál a Tom Clancy's The Division 2 játék alapján készült The Division című film
-
Nagus
senior tag
Felmerült a kérdés bennem, hogy játszik még valaki rajtam kívül W7 rendszerről? Azért, mert tegnap este egyhuzamban lenyomtam a 4 speed runt és egyszer nem fagyott vagy crashelt, míg akik becsatlakoztak hozzám pontosan olyan 5 percenként ahogyan írjátok itt.
Nekem W7 van fönt, RX570 4GB van a gépemben a 20.2.2 driverrel. -
tomdrvHUN
friss újonc
Üdv mindenkinek! Nálam ugyanaz a helyzet, öt perc után kidobja. Érdekes, hogy a division 1 minden gond nélkül fut. Kíváncsi vagyok, mikor javítják ki.
-
Pferi
senior tag
Na most lenne jó buli HC karaktert indítani... 😀
-
Garsza
veterán
Jól látom a HSz -ekből hogy még nem javították a hibát?
Nem hiszem el egyébként, hogy olyan nehéz volna visszalépni az előző még jól működő kliensre. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest