Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp8787
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Akinek alacsony az SHD-je annak nem eri meg.
De ez amugy kovetkezett abbol amir irtam. -
Nagus
senior tag
Az is érdekes ám, hogy az egyik fegyvernél 60 lila filament felvitte lvl0-ról lvl6-ra az expertiset, a másiknál meg 120 lila filament lvl3-ról csak lvl5-re.
-
Anonymus23
veterán
válasz
sp8787
üzenetére
MIért ne érné meg új karaktert csinálni? Attól függ, hogy mennyi az SHD-d, ismerős 3-4 karaktert húzott fel, és kimaxolta a teljes Proficiency-t.
Viszont sok egyéb bug mellett most a max expertise level is bugos, mert van akinek 20-nál, 21-nél, 25-nél capel jelenleg, de van aki még csak félig húzta ki a Proficiency-t, és már lvl30 expertise-nál jár, Yannick döbbenten látta a screeneket twitteren.
Van még egy halom bug, amit ki sem írtak, csak Pm-eztek neki, mert gondolom olyan jellegű, mint anno a turret dmg glitch volt.Exotic komponens meg csak lvl10 után jön be, addig nem kell az expertise emeléshez exo komponens (tudtommal).
És igazad van, az expertise nélkül is el lehet lenni az egész játékban, talán ha PvP nagyobb a jelentősége (én jelenleg hanyagolom), nekem is még csak 3 cuccos van lvl5-re felhúzva, egy Capacitor és 2 skill.
-
Nagus
senior tag
válasz
NoOne1976
üzenetére
Nem írtam, hogy op volt, de bírta, dinamikusan lehetett játszani vele. Viszont most 1 lövés és hasalás van. Van egy skill-dps szettem és egy crit-dps. A kettőből bujkálva az első használható éppen. A második full pirossal olyan jól dinamikusan lehetett játszani mindig minuszban volt a meccs végig dps mérő heriocon...
-
sp8787
addikt
Persze, de erted ,hogy ertettem.
Abban teljesen egyetertunk ,hogy brutalis grind egy uj jatekosnak szinte belathatlan tavolsagra van. -
sp8787
addikt
-
Deck
titán
Miután kész egy adott dologra a Proficient és fel kell maxolni (Expertise) akkor ha van egy másik verzió belőle akkor azt megint külön kell? Mi itt a max? 10 vagy 20? Persze minden egyes darabra... Ha meg több buildje van valakinek az beszopta. Mégis mennyi időbe telik mindez? Már a sima optimalizálás is rohadt sok nyersanyagba kerül és minél kevesebb az SHD szintje valakinek annál szarabb a helyzet.
Tehát ha valaki akar egy buildet megkell előre terveznie mit akar, kikell farmolni a cuccokat, optimalizál ezer évig vagy godrollal kapja, ezután farmolja a Proficient-et (ez nem vészes mert minden adott típusra vonatkozik) utána meg farmolja tovább az Expertise leveleket ezer évig. Tehát ha valaki nem non stop játszik az beszopta. Értelmes tartalmas frissítés lett. Köszönjük Ubisoft. (nem tisztelik az időnket)
(ahelyett, hogy a pvp-t fejlesztenék, játékmódokat, sztorit, gfrindfesztet csinálnak.) -
Balazs_
senior tag
Sziasztok!
Megvan az alapjáték még AMD promóból, viszont a mostani leárazáson nagyon szemeztem a Warlords-os Ultimate edition-nel. Epicen venném valószínűleg, összeakadna-e az Ultimate verzió a sima verziómmal?
Sajnos ahogy láttam Ubi Connect-en csak a kiegre tudok upgradelni, az Ultimate edition-re nem. -
NoOne1976
őstag
Mi az a két szett, ami eddig op volt neked, most meg papír?
Az új játékmódban úgy hullik a loot, hogy sokszor nincs már helyem felvenni, ha 120-130 körüli itemmel megyek be. Ott szerintem bármi kiszedhető elég gyorsan. És miután optimalizálni is lehet, és még az se kell, hogy maxosan hulljon.
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Heartland miatt van takarékon szerintem.
-
Nagus
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Akkor inkább hagyják a picsába! Ki a f@szom fogja megint 600+ órával maxolni?
-
-
Nagus
senior tag
A két 600 órával kifullozott szettem most papír, előtte bírtak rendesen. Fálháborító! Ezt már eljátszották egyszer de akkor tartalom is került be!
Ez olyan, mint amikor egy cégnél megvesznek egy gépet majd pár év múlva kimegy a gyártó is kicserél benne pár vezértőkártyák, hogy kevesebbet tudjon gyártani, majd felajánlja, hogy ha fizetsz visszakapod.
-
Deck
titán
Mert, a PVP-be lévő Intimidate + Adrenaline Rush + In Sync Shield meta-nak kellett volna maradnia nem? Legalább vannak új cuccok, az új játékmódba brutálisan esik a targeted loot és nerfelni fogják úgyis az új szettet. Addig meg lehet élvezni.
Új tartalom nincs 2 év alatt. Ez gyászos, ez tény. Sajnos a Ubisoft szarik az egészre. A rengeteg bug, crash, az elborult nyersanyag mennyiség mindenhez... szintén... De ez van

Az új játékmód meg nekem nagyon adja.
Csak bővüljön is. Lehetne túlélő mód is és ezer másik dolog, de úgy sem lesz. -
Nagus
senior tag
Jó látni, hogy néhány év alatt csak ennyi feljelsztésre futotta tartalom helyett, hogy szétkúrták a felépített szetteket és nullát ér mind jelenleg.
-
Nagus
senior tag
Hogyan lehet átváltani a mapot, hogy ne inváziós legyen? Y-nál én nem látok opciót erre viszont tolnám az S9 vadászatát ahhoz meg látni kellene hol vannak.
-
arnikusz
veterán
Bluescreen a neve státus effekt buildet kellene építeni hozzá. Az biztos, hogy nerfelik a Heartbreakert. El fog tűnni a specializációkból az 50% pulse resistance, most 3 yaahal és a 10% os puse res modokkal simán állod a Hunterek disturbe resistanszát. Majd mutatok buildet.
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ezt találtam:
Raid Exclusive Gear Sets
Foundry Bulwark and Future Initiative Chest piece and Backpack are now in the general loot pool. The Exotics remain raid exclusive. -
FireKeeper
nagyúr
a Future Initiative mellény és hátizsák targeted lootként esik raiden kívül is? mellényt már kaptam, de hátizsák az Istennek se akar estni

-
sp8787
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Viszont a skill-ek grade-jei account wide.
Mondjuk ez logikus is. -
Deck
titán
Már minden Countdown után lefagy.
-
Deck
titán
válasz
arnikusz
üzenetére
Szerinted melyik lenne a jobb ezek közül?
Új maszk + Fox Prayer + 4 Heartbreaker
Új maszk + Fenris térdes + 4 Heartbreaker
Fenris mellény (spotter talent) + Fox Prayer + 4 HeartbreakerPolice M4 (Flatline talent) + Linked Laser Pointer (ez utóbbi tippet köszi, kb soha nem jöttem volna rá, hogy ilyen van
) -
Lejátszottam a briefing-et, hogy hangulatba hozzon, Xander-hez érve kifagyott az egész. Task managerből se tudtam bezárni, teljes restart kellett.
Nem csalódtam
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
wtf, update előtti ládákból is esik? de núbok ezek a románok...
-
Deck
titán
Droppol kb diavetítésig néha, kifagy és bezárul... Mind ezt konzolon. Remekül sikerült
-
Anonymus23
veterán
válasz
sp8787
üzenetére
Ez eleve így volt tervezve, hogy a grade lvl csak az adott itemre lesz érvényes.
Ez igazából jó is meg nem is, ha mindre érvényes lenne, akkor "viszonylag könnyen" ki lehetne fullozni a használt féleségeket, így viszont nagyon meg kell gondolni, hogy mit fulloz ki az ember
, illetve ha feltolja az ember egy cucc szintjét, akkor meg már azt akarja majd használni, szal csökken a build diverzitás, mert azért feltolni lvl25-re az kb nem fehér embernek való farmolás.
Mondjuk amennyibe kerül, akár account wide is lehetne a grade lvl emelés, de végül is jól van ez így, csak kiemelt cuccok lesznek fullozva.... -
arnikusz
veterán
Két nap után meguntam mentem vagy 30 kört, a Heartbreaker és a Hunter F, max Proficienci szinten, most csak a csendes szintezés marad. Vettem pár exo ládát az új vendorban hátha lesz a Catharsis új exo maszk, de csak használhatatlan exo, míg egyes fostalicska youtuberek már azt használják.
A Season kitart így nálam a nyáron napi 1 óra mellett. -
Deck
titán
Kipróbáltam az új játékmód-ot de ki is dobott. Valami disconnect hiba...
-
regener
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
A vajda a vidékrű'
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
3 yaahal contractor, fox és az új maszk meg ebből 2 és megvan a 100 % pulse resistance.
-
Deck
titán
válasz
sp8787
üzenetére
Se a Nioh-ba se sehol máshol nem kell ennyit farmolni, hogy cuccokat húzz fel. (egy pont után ugye már nem is kell) Itt értem az összes optimalizálás-t, ezt az új rendszert is stb. Behozták kb a "familiarity" - t és a + cuccokat amik soul match esetében vannak ott. (ezt lehet csak te érted majd) Outriders-be is sokkal barátibb ez a rész. (ott jön majd a rendes kiegészítő is jövő hónapban) Kb azokat szopatják akik endgame-znek. Nem a játékkal van bajom, hanem a rendszerével meg a 0 tartalmi frissítéssel. Magát a játékot szeretem
-
Pferi
senior tag
Van vagy 1500 órám a játékban. Pár hónapig pihentettem, sok értelmét nem láttam hogy belépjek.
Most van új "tartalom", de hogy a Callisto-bounty-t már negyedjére sem tudom megcsinálni mert állandóan lefagy a játék az krvra felmérgel. Inkább bele sem kezdek mégegyszer.
Csak azért hogy újabb 15 percet elb.sszak az életemből a nagy semmire merthogy úgysem sikerül végigvinnem a pályát...
4-ből 4 alkalommal a pálya vége előtt lefagy a játék.
DX11, DX12, tökmindegy. Imádom ezt a játékot, de ebben a formában inkább ne...
Érdekes, az utóbbi fél évben végigvittem az AC Origins-t, Odyssey-t, Valhalla-t, és most a Valhalla-Ragnarök jön, de azoknál az UBI játékoknál nincs ez a probléma.
Nagyon sajnálom
Még megpróbálom a játék újratelepítését, hátha... -
sp8787
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Persze, de ahhoz ,hogy az expertise szinted noveld ahhoz az armorok proficiency-jet sem art huzni es azok a legolcsobban megoldhatok igy. Ez az SHD meg olyan ,hogy csinaltam megint 2 40-est csak emiatt ,ha elfogy csinalok uja(kat)t.
Egy ido utan amit en lattam belole az tenyleg nagyon durva, 1 szint-hez 20 exotic kell ha jol emlekszem.
-
Anonymus23
veterán
válasz
sp8787
üzenetére
Venni szerintem a nevesítetteket érdemes, mivel az igazi fejlődést majd a Grade lvl emeléssel tudod elérni, az meg majd sokba fog kerülni, de persze minden SHD függvénye.
Másrészről a szet cuccokon csak armort tudsz emelni, szal ha maradt a PTS érték, akkor az kb semmi, sok értelme nincs (nem csekkoltam még, majd megmondja aki már nézte), fegyvereket fejleszteni viszont sokkal több értelme van jelenleg. Szerintem. -
sp8787
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ez tiszta, erre a 100 db-ra voltam kivancsi.
Az a 100 db az "semmi", SHD-bol veszek penzt es kesz. -
sp8787
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ezekszerint meg nem jatszottam olyan szezonban amelyikben nem volt Cool Skills.
-
Anonymus23
veterán
válasz
NoOne1976
üzenetére
Külön vannak a nevesítettek - Brand setek - gear setek - fegyverek
Ha egy nevesítettet akarsz kimaxolni, akkor abból "csak" 20 db kell az adott nevesből.
Brand setek és gear setek-hez kell 100 db az adottból.
Pl ha Providence-t akarsz kimaxolni, akkor 100 db providence cuccost kell donatelni, az asztalnál lehet.
Érdemes úgy csinálni egyébként, hogy telefarmolod a zsákod mindennel is, bejelölöd JUNK-nak, ami nem kell, és az Expertise asztalnál X-el az összes JUNK-ot be tudod donatelni, nem kell egyenként keresgélni, ezt pl tök jól megcsinálták, 1 gombnyomásra tudsz mindent donatelni, amire nincs szükséged.jaa konzol, az alsó sort nézegesd ott vannak a lehetséges parancsok.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Donatelni hol lehet? Hogy kell érteni a 100 db-ot? Pl. egy Hana táskát akarnék maxolni, akkor ahhoz száz táskát vagy 100 hana itemet vagy mit kell donatelni? (Bocs, ha amatőr a kérdés, de pts nálunk nem volt, tegnap meg még ezeket nem láttam.)
-
Deck
titán
válasz
arnikusz
üzenetére
Köszi a tippet, ezzel tényleg még jobb lesz. A HB zöld szett ami zavar. Eddig egyik sem jött be, meg 4 stat-al kevesebb. Meg a Gunner a kedvencem az armor on kill, lőszer regen miatt.

Persze azért össze rakom ha már jött végre valami új.Eddig esett kb 10db HB de mind armor-os.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest