-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Crazyoldman #12225 üzenetére
Én próbálkoztam de szerintem nem fogom erőltetni.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Crazyoldman #12225 üzenetére
Ezek szerint igen.
Én speciel azért nem mentem még mért kört, mert nem akarok elijeszteni senkit.
Majd péntek magasságában nekiesek. Holnap meg az új versenyt dobom össze. Sprintverseny lesz és McLaren kell majd hozzá.
Már azt is megmondhatom, hogy a harmadik, ötödik és hetedik verseny lesz terep.
sz: Valamint a verseny részleteit tartalmazó hozzászólást is bővíteni fogom.
-
aero.
veterán
válasz
Crazyoldman #11724 üzenetére
Steamen fel tudsz venni? Mert nem biztos, hogy egy layerbe leszünk, ott tudunk írni egymásnak.
aerohu a nick steamen (is). -
Csabee.
nagyúr
válasz
Crazyoldman #11680 üzenetére
Látom felvettél barátnak, el is fogadtam. Kicsit megzavart hogy nem magyar zászlócska volt a neved mellett!! Szombaton napközben fenn leszek szerintem!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Most Online leszek kicsit
-
nevo
aktív tag
válasz
Nekem sok időbe telt hozzászokni a bill. után (kb 2 perc)
Élvezhetőbb lesz a játék az biztos -
AlexWolf
senior tag
válasz
Hidd el baromi jó lesz vele
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Nah akkor azzal elleszel egy darabig! Biztos jó lesz. Találkozzunk a pályán
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Crazyoldman #11677 üzenetére
A nick-em CsaBika ! Sajnos ma nem tudok feljönni, holnap este leszek csak úgy néz ki.
A klubbom eltűnt úgy nézem..
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Crazyoldman #11672 üzenetére
Nekem van Klubbom, és jól jönne egy két aktív játékos. Ma este fenn leszek 8 után
-
Keményfejű
csendes tag
válasz
Jó a szó! Egy héten belül ismét hozzáfogok én is, aztán majd kereslek. Tetszik a hozzáállásod, engem sem a mielőbbi szintlépés foglalkoztat, általában több ezer kilométert bepakolok egy-egy járgányba mielőtt újat vennék, és az sem zavarna, ha egy masinával kellene gurulni végig. Mindezt igyekszem civilizáltan tenni, bár a játék arcade vonala nem feltétlenül teszi lehetővé. Persze ha jól tudom, jelenleg nem létezik szimulátor, ami a TDu2 tartalmával vetekedne. Szívesen kipróbálnék egyet hasonló köntösben de mondjuk sérülékeny autókkal, amit pénzért kell megjavíttatni műhelyben, azonos szintű driving aid-del, stb... (mindig zavar, ha elbukok egy párbajt, mert teszem azt a fickó keresztül nyes a kukoricáson egy 3cm hasmagasságú rakétában, vagy kipörget és boldogan gurul tovább. Utóbbi ellen aligha lehet védekezni.) Ha már itt tartunk, szerintetek lesz folytatása a játéknak, vagy ha lesz is, már nem az Atari gondozásában?
"Az elv a lényeg, az elv! Meg a drive mega drive.)" -
TOM-202
senior tag
válasz
Soha sem szabad feladni. Nem akartam az eddig elért eredményeimet eldobni. Nekem tavaly a support kb. 6 hónap nyaggatás után oldotta meg a belépési problémámat. Nem segített a többszöri password reset sem mert nem nálam volt a hiba hanem náluk. Ezalatt a 3 hónap alatt kb. 20x volt oda vissza levélváltás kezdve a "zöld-e a lámpa a laucher-ben?" kérdéstől a "milyen vírusirtót használok, próbáljam meg azt kikapcsolva indítani" jellegű hasznos tanácsokig, mígnem nagy nehezen kibökték hogy náluk a hiba amit korrigáltak így már be tudok lépni. Azóta nincs gond a belépéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest