- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
xlife11
senior tag
A GoLockerrel csak az a gondom hogy LauncherPro-val nem képes együttműködni.GoLaunchert pedig nem szeretem.
szezso15: Elmagyaráznád alkalmas bankkártya nélkül hogy?Ami van azt nem fogadja el a Market.Ezt szerettem anno az Ovi Storeban hogy képes volt a telefonos egyenlegből levonni az alkalmasás árát, nem kellett húszfajta kártyát regisztrálni meg az összes adatod megadni.
-
HUTCHDB
nagyúr
nézz szét itt!
MÁS:
tud valaki olyan időjárás widgetet, ami a htc-n van?
(nyilván nem arra kell, hiszen akkor nem kérdezném)
a lényeg az, hogy az animációk olyanok, vagy hasonlóak legyenek, (teljes képernyő, mozgó felhő, vagy kisütő nap...akinek volt az tudja mire gondolok) mint a HTC-n.
köszönöm! -
Mercutio_
félisten
Eszerint már hónapok óta nem raktam újra a rendszert
Őszintén szólva ha nem száll el azt ext partícióm - vagyis nem cserélem ki a kártyát egy ext nélkülire, amitől a rendszer elfelejtette, hogy van ext - simán maradtam volna az SDIII-nál, már nagyon jól belaktam, most a Big_daddy_II-t próbálom belakni, de se a laucher, nem jön be, se a rendszeren nem érzem, hogy hú de mennyivel jobb/gyorsabb mint az SDIII volt
-
fo_di
őstag
-
kiskaktusz
addikt
az a durva, hogy fut a héttérben! legalább is a mini info alkalmazás ezt mutatja...
tehát nem zárja be! szerintem a cyanogen ROM lockscreenja akar mindképp elsőbbséget élvezni.. néztem beállítások, de nincs a cyanogen beállításoknál elsőbbség beállítás...
amennyiben átvált a widget locker a cyanogen screenlockra, a megnyitott widget locker csak fekete képernyőt mutat... semmi mást, akár percekig, vagy amíg meg nem unja az ember...
ha kernelnél jársz, már többet tudsz az androidról, mert ennyire nem vagyok benne, így elfogadok minden tanácsot
kernel: 2.6.29 SEMCUser@SEMCHost #1
ezt látom...
-
csabám
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest