- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Ha a Basic Settings menübe állítod be, akkor jó kell legyen. Legalábbis én teszteltem néhányszor, és nálam jó volt.
Ezt a screenshot-ot csak betöltöttem és mentettem. Tehát azt jelenti hogy megjegyzi, amit a fent említett menüben állítasz be. Ha csak külön a külső szín beállításnál állítod be, azt csak az aktuális HS-re vonatkozik. Ezt Google Fotók-ra töltöttem fel, de szerintem máshova feltöltve is így kellene működnie.Bocsi hogy újra megosztottam egy korábbi HS-t, csak illusztrálni szerettem volna, amit írok.
ui: Amennyiben ezt a háttérhez igazított widget hátteret nézzük, akkor mondhatni hogy új háttér, új HS.
-
gjoco1
Topikgazda
Nincs mit ! Amúgy nagyon sokáig a Hishoot - ot használtuk többnyire , csak volt egy kis űr a beszerzésben . Ugye megszűnt a G+ , ahol táboroztunk nemzetközileg és sok idő eltelt , mire egymásra találtunk a Twitteren és a Redditen . Meg sokan sajnos eltűntek . Akkor álltunk át a Snapmod ra . Nem lenne nagy ügy a Hishoot ot használni , de a sok Template ( mert ha már vannak , akkor azzal teleszemetelném a telefont .
A régiek közül van rengeteg a gépen , de amióta a noteszem van nem költöztettem át . Meg , hát azok zömében elavultak . Van pedig rengeteg nagyon szuper . Twitteren szinte mindíg a legújabbal pózolnak a fiúk .
Hát igen , de kb. annyi idő elhúzni a csúszkát , mint a Hisoottal vacakolni .
Ott sem megy egy mozdulatra .
Jó ez így , bár szerintem nem sok irkálás kellene a programba , hogy maradjon ott .
-
gjoco1
Topikgazda
Na , erre szoktuk mondani slice14 Barátommal , hogy az a fránya IPS .
Biztosan sokkal fatyább telcsin a háttér . Látom szereted a " digit " betű és ikon készletet .
Ez is jóféle !
Nem sok meló , próbáld ki a Snapmod ot . Sokkal jobban mutatna itt a téma . Simán letölthető az áruházból . Betallózod a screenshoot ot és úgy tolod fel ide . Van még a Hishoot 2í , de az kicsit bonyolultabb . Ahhoz még kellenek Template készletek . Próbáld ki . -
gjoco1
Topikgazda
Sajnos igen . PS nem a barátom .
Így bonyolultabb sokkal és nemigazán látom a végeredményt . Első lépcsőben beállítok egy sima képet háttérnek ( van , hogy csinálok a szerkesztőben ) , utána vagy árnyékolok egy keskeny téglalapot középen , vagy vízszintes eltolást alkalmazok . Jelen esetben éppen volt , vagy keresgélek a Pinteresten és a telefon saját galéria szerkesztőjében állítok a színen ha kell . És sikerül aminek sikerül .
Képernyőmentés után mehet háttérképnek . Jó bonyolult , de így jár , aki anno nem tanulta meg a PS t . Már 64 évesen nem valószínű , hogy rászánom magam . Végülis , csak időtöltés - szórakozás ez .
-
chris94
tag
Lasy te még aktív vagy itt? 😯
Miattad kezdtem el custom ROM-okkal foglalkozni, még a Te ROM-od volt fent az első Androidos telómon (Vodafone 845) úgy 8-9 évvel ezelőtt 😁
Apropó custom ROM, főzögetsz még? 😀
Amennyiben igen, szívesen venném a támogatásod, hogy én is megtanuljam, persze csak ha van rá időd.
Ennyi év custom ROM használat után úgy gondolom ideje a másik oldallal is megismerkedjek 😁 -
Gara68
tag
A Nokia maemo rendszere előtt használt androidokba még én is bele-bele piszkáltam, de onnantól már a”jóvanazúgy” volt nekem is. Az első nagy szerelem zárt OS a BlackBerry volt. Ha az a BBOS10 lenne még most is használnám. Mikor bele álltak vele a földbe többen az iOS-t választották. Ott lehetett látni az a rendszer valóban úgy jó, ahogy összerakták. Valószínű ezt gondolták akkor az iOS-ről is és ezért terelődtek páran a BlackBerry után iPhonera. Egy hónapja nyúzom és azt kell mondjam, elégedetten. Persze ez a rendszer sem tökéletes, mint ahogy egyiksem az 100%-ig. De szokható. Szerintem.
-
Gara68
tag
Szintén ezért vártam.
Helyesebben ezt találtam egyedüli lehetőségként a P30 Pro váltására. Nyilván vannak olyan konkurenciái rendszeren belül a Huaweinek, ami esetleg lehetett volna csere alap, viszont részemről mindben volt ami nem ütötte meg a jelenlegi elvárásaim. A 11 Pro úgy tűnik beváltja a hozzá fűzött reményeim.Ahogy látszik az “Evolúciómban”, nem vagyok szemellenzős droid fan. Több OS-en is éltem és Google nélkül. Van élet nélküle.
-
xSide
őstag
Antik ikonok az fb és boriték googlival keresve...
-
sssz
őstag
azt hiszem nem tudom elmondani mit szeretnék
) hiába , nőből vagyok, nem tudom kifejezni magam
na megpróbálom még egyszer:
megnyitok egy adw apk téma fájl
a benne lévő ikonok képeit tiszta sor hogy le tudom cserélni
viszont: ha egy olyat szeretnék pluszba!! berakni, ami nincsen benne, annak nevet kell adnom. csak olyan nevet adhatok neki, amivel a telón is feltelepült anno. na ez a név kell nekem.pl. van a netcounter nevezetű app. megcsináltam hozzá a saját ikonomat. elnevezném, ha tudnám a folyamatban létrejött nevét (com.google...valami...png), mert csak a pontos megnevezéssel ismeri fel a teló a témában. nem adhatok egy új ikonnak nevet, hogy icon26. png, ha azt akarom, hogy ne csak az ikonkészletben jelenjen meg, hanem automatikusan felismerje a rendszer, pl az appdrawerben
-
sssz
őstag
átolvastam, köszi, de az én "problémámra" nem találtam benne választ.vagy csak elsiklottam felette.
én alapvetően nem recoveryből felrakható témát szeretnék csinálni, hanem szimplán az adw-hez egy témát. A teló nincsen rootolva.
A másik, hogy nem szimplán le akarom cserélni egy másik ikoncsomagra egy adott adw téma ikonkészletét, hanem ikont szeretnék csinálni minden egyes programomhoz, hogy a menüben egységes legyen. Viszont ugye - legalábbis gondolom - hogy beazonosítsa a rendszer és le is cserélje az ikonját az appnak, ahhoz meg kell egyeznie a nevének (com.google....). Na ezt a nevet szeretném valahonnan "kinyerni". vagy az appból magából vagy valahonnan lekérdezni.
-
sssz
őstag
na most kipróbáltam egy adw témában, beraktam egy teljesen külső, apc-n talált betűtípust és működik
lecserélte
de még egy kérdés: a téma szerkesztésénél ugyebár meg kell adni az ikon "nevét" hogy felismerje a rendszer és azt linkelje a menüben. na mármost hol találom meg ezeket a neveket? Gondolok itt a com.google...... folyamatnevekre.
-
mumk1
addikt
Miután azt nem írta milyen készülékkel szeretné és ezek a célprogramok nem mindennel kompatibilisek. Az SDK meg tuti jó bármilyen Androidos eszközzel, ráadásul még telepíteni sem kell. Hovatovább használhatod Windows, MAC, vagy Linux környezetben egyaránt, mert ez sem derült ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest