- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
az a baj a fácse ikonnal, hogy bár kb az is ugyanakkorának tánik mint a dropbox, de a képbe van foglalva egy kis átlátszó keret, amit ugyanúgy átméretez az lp mint az ikont magát, tehát bár a két ikon pixelre ugyanakkora lesz, de ezért lesz kisebb a másik (egyébként a crop canvas vagy ilyesmi menüponttal tuti méretr lehet vágni)
de inkább nézd meg ezt, ebben ugyanakkorák az ikonok: suave redone
igaz, miuihoz van, de tudod használni belőle az ikonokat: letöltöd az mtz fájlt, ezt átnevezed zipre, ezután (1) vagy találsz benne egy icons nevű mappát, akkor kimásolod, és ez kell neked, vagy (2) találsz benne egy kiterjesztés nélküli, icons nevű fájlt: ezt átnevezed zipre, kicsomagolod és megintcsak megvannak a képek
aztán az LP gondolom be tudja fogni az ikonokat -
Mauzes
addikt
Még abban segítsetek már kicsit, hogy hogyan tudok ugyanakkorára átméretezni ikonokat. Mert többféle pack-ból válogattam ki, ami nekem kell, és így kétféle méretűek az ikonok, pedig a méret mondjuk 106x106 mindnek, tehát nem attól függ. Mondjuk 8 ugyanakkora a home screen-en, 6 pedig kisebb, de ez a 6 ugyanakkora.
Nem nagyon értek a képszerkesztéshez, annyit sikerült elérnem, hogy a kisebb ikonok fájljait megnyitottam Gimp-ben, és így látszott, hogy a réteg nem ér el a kép széléig. Így addig nagyítottam a réteget, hogy még "beleférjen a négyzetbe" (nem tudom, hogy hívják azt az alapot, ami szürke négyzetrácsos a Gimp-ben). De így a képek vesztenek az élességükből, hiába csak pár % a különbség méretben, a telefonon is jól látszik.
Nem lehet valahogy fordítva csinálni, a réteg maradjon ugyanakkora, de "kép szélét" hozzáigazítani? Nem tudom, érthető voltam-e, itt van két ikon példának:
Hiába a dropbox csak 106x106, míg a facebook 120x120-as, az előbbi jelenik meg nagyobb méretben...
-
VD
őstag
Teljesség igénye nélkül:
Ránézésre a rácsméret 5 oszlop és 7 sor. Így középre lehet rendezni az ikonokat a képen látható módon.
Emlékeim szerint a Dock ikonok és hivatkozások cserélhetők egyesével. Csak ráhúzod a kiválasztott alkalmazást és lecseréled. A Dock ikonok száma 1-3-5 lehet. Ez a beállításokon belül állítható. A méretük viszont tudtommal nem állítható úgy mint az ADV EX esetében. De ez nem biztos, rég nem használtam LPP-t.
Témából legegyszerűbb PC-n kiszedni az ikonokat. Winzip-vel megnyitható a téma és onnan már kinyerhetőek az ikonok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest