- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
A mobilról vezérelhető kávéfőző!
Ha valakinek kell, adom a háttérképet és a zooper skint.
-
Joshi
titán
-
sssz
őstag
milyen mind a három? az csak egy widget. megadom neki hogy 25 hír lehet egyszerre benne és összeválogatja magának a widgetbe. amugy a widget scrollozható, görgethető, ezért nem látható a többi hír.
de néztem a homescreenedet, csak most esett le, mit írtál, hogy jobban megnéztem
-
sssz
őstag
Igen
a Simple Text tud ilyet. 2 sorba bármilyen színnel, elrendezéssel csinál ilyen ikonokat
egyszer megcsinálom és lementem. utána bármikor elő tudom venni ha kell és ha át akarom kicsit formázni akkor már legalább nem az elejéről kell kezdeni
(szerintem ez is amugy a simple tex-tel készült)
-
-
-
dzsonesz
tag
-
dzsonesz
tag
Parancsolj, lesz itt ikon szép számmal : [link]
Mint az előbb is írtam felesleges az adott témákhoz ragaszkodni, amikor a launchereknek megvan az a szabadsága, hogy szinte akármilyen ikont kipakolhatsz.
Illetve csináltam már jó pár témát ADW-vel, nem hiszem, hogy olyan szar minőségűek lettek volna.
A tévedés jogát fenntartom! -
dzsonesz
tag
Nyilván ez is egy fő szempont, hogy ingyenes vs fizetős. Viszont hidd el nem a levegőbe beszélek. Go launcherrel kezdtem, amikor meglett az első droidos telefonom.
Egész sokáig használtam is és tetszett is, és most is jónak tartom. Viszont számomra az ADW lényegesen jobban skinezhető.Amúgy ilyen ikonok tucatjait, vagy még ennél is szebbeket, simán leszed az ember mondjuk a rocketdock oldaláról, onnantól kezdve meg mind1 milyen launchert használsz, hiszen az említettek közül mindegyik tudja azt, hogy costum ikonokat kipakolsz a homescreen-re.
-
Breki
veterán
Na folyt köv.
Szval nagyon jó a pack amit küldtél, de a leírásban pl az érdekelne, hogy nálam a csempék szélei miért nem pontosak.
A fekvő 2*1 3*1 az jó de az álló egyesek széle vmiért nem
most ez fekete háttérnél nem szembetűnő de pl fehérnél igentehát két kis álló egy szélességű telefont rakok egymás mellé
az nem ugyanakkora mint az alatta lévő 2-es vagy hármas.A fekvőket úgy csináltam hogy pl 1*4 és aztán widget beállításnál 1*3-ra méreteztem
ez így jónak is tűnt, de az állókkal már nem pontos, szval ez a része érdekelne részletesebben.Illetve az, hogy ez így oké de mikor elforgatom a telefont az ikonok szétcsúsznak ez természetes?
5*5-ösre van állítva ADW EX-ben és a nyújtás bekapcsolva
-
Breki
veterán
A link helyesen bár látom már jópáran letöltötték :-P
Akkor a különböző háttérképre launcherenként senkinek nincs ötlete?
Itt is ajánlanám mindenkinek ezt az oldalt a jól sikerül HomeScreen akár fel is tölthetitek ide
de rengeteg ötletet lehet lelesni másokéból is."És ha tetszik képernyőre kattintva megnézheted mivel készítette és letöltheted a file-ket háttérképet szinte mindent a megfelelő programokhoz pedig linkek vezetnek".
-
dzsonesz
tag
-
Z0C!
őstag
0 missed calls | 0 new messages | 0 unread mails..
ezek eléréséhez az [nl] -t írd át | -re.Output format -> Customize. Replace the [nl] tag to the | .
meg ezt is kapcsold be.
Settings -> Accessibility -nél engedélyezni kell a MissedIt-et.mindjárt kis is próbálom a tapra működést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest