- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
alikah88
tag
Időjárás: Fancy Widget (VOS Jeans Fabric skin) (olyan mintha farmerből lennének kivágva és körbevarrva az időjárás elemei
telefonon jobban néz ki sokkal
Az óra pedig Minimalistic Text és comfortaa-light betűtípus.domerator: nemgáz, bírom a kritikát. Amúgy a kijelentésed teljesen jogos szerintem is
de nálam azért főleg fekete a téma, mert ez illik a telefon stílusához
már a neve is LG Optimus Black, külsőre is csak fekete színű a telefon, és szerintem ez eléggé illik hozzá. Így kicsit elegánsabb beütése van, vagy nemtudom...
A sok színű kijelző szerintem a képek jobb megjelenítése/videó lejátszása/youtube stb miatt van. Amúgy van sok színes téma is telefonokra. Volt nekem is színes is, biztos lesz is még, jelenleg ez jön beamúgy kb hetente váltogatom, csak most unatkoztam és feldobtam a mostani témám
-
Pompi
nagyúr
Átlátszó notification bar-t hogyan? Van valami egyszerű(bb) módja? Eddig csak custom romokban láttam színezett / színezhető verziót, de ennyire nem akarnék belemenni.
Rákeresve találtam egy Metamorph nevü cuccot, de még nem néztem meg, gondoltam előbb megkérdezlek hátha tudsz / tudtok valami okosságot -
tomao
tag
közben változtattam egy kicsit rajta, hogy harmonikusabb legyen, plusz elfelejtettem leírni az infókat
betűtípus: comfotaaa
óra/időjárás: beautiful widgets
alul az infók: elixir
felette ikonokként: app drawer, tárcsanapló, handcent, gmail /suave iconset
launcher: adw launcher ex, noti bár rejtve, dokk bár rejtveapp drawer elég jól néz ki ha minden más rejtve van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámblokkolók topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Parkside szerszám kibeszélő
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- OpenWRT topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest